Преглед ФриендЛампс: Пристојне лампе пријатељства на велике удаљености?

пријатељске лампе-преглед

Колико год уму потребна интеракција са другима, свима нам је потребна веза са вољеним особама да бисмо преживели. Када удаљеност поремети ту блискост , стари клише „одсуство чини да срце постаје мило“?? не може звучати истинитије. Зар не бисте радије имали блиску везу са својим вољенима упркос удаљености?

Са неколико додира, лампе пријатељства могу да ојачају ту везу, чак и када сте миљама и миљама удаљени једни од других. Читајте даље да бисте сазнали више информација о технологији која то омогућава!

? Проверите цену лампи пријатељства

Презентација лампи пријатељства од ФриендЛампс.цом

лампе пријатељства на даљину

Са седиштем у Аустралији, бренд Фриендсхип Лампс је веома фокусиран на помагање свима да се повежу са пријатељем или чланом породице са дистанце. Креатори су желели да донесу више лепоте и блискости у везе које се протежу широм земље, што их је навело да лансирају своју прву серију 2014.

Доступне у различитим облицима и бојама , лампе пријатељства добро се уклапају са било којом врстом декора. Док се неке лампе нуде у дугачкој структури налик коцки, друге су обложене дизајном из средине века. Сви модели су прилично блиски по цени, а чак можете купити и оквир пријатељства да додате слику особе са којом сте повезани.

Сваки производ који изађе прво се темељно проверава, чиме се осигурава да су купци у потпуности задовољни производом који добијају. Упркос многим напорима да се осигура да су купци задовољни, компанија нуди 12-месечну гаранцију на производе.

Шта је лампа пријатељства?

Лампе пријатељства могу изгледати као било која друга лампа, али долазе са јасном предности? можете рећи својим вољенима колико вам недостају једним додиром. Чим додирнете површину, упалиће се и ваша лампа и лампа ваше вољене особе. То је мали начин да покажете неком другом, ?Мислим на вас.?

Иако можда постоје и други модели сличних компанија, лампе пријатељства нуде још једну функцију са овом комуникацијом једним додиром ? могућност слања порука.

Које су карактеристике лампи пријатељства?

Ви-Фи компатибилан

Коришћење ове лампе уопште није тешко. Све што треба да урадите је да укључите лампу пријатељства и успоставите Ви-Фи везу у свом дому. Када се повеже, спреман је да шаље поруке вашим најмилијима.

Висок квалитет

Као што је раније речено, компанија се може похвалити висококвалитетним производима што значи да не бисте морали да бринете о квалитету производа. Сви модели су тестирани на њихову функционалност и перформансе.

Лако се повезује било где

Иако неки комуникациони уређаји не могу да иду више од неколико блокова од куће, исто не важи и за лампе пријатељства. Ове лампе се могу повезати и на међународном нивоу, све док корисник има Ви-Фи везу тамо где живи. Не захтевају скоро никакво одржавање, омогућавајући вам да само активирате лампу ако желите да се обратите својој вољеној особи.

Може се испоручити глобално

Иако се компанија налази у Аустралији, бренд се испоручује широм света. Пријатељство се може проширити преко океана и пустиња, због чега се веза мора протегнути широм света.

Беаутифул десигнс

Компанија се може похвалити јединственим и лепим дизајном за рад са било којим декором без напора. На располагању је више рамова за рад са тренутним изгледом собе, што осигурава да овај уређај може постати само нормалан део собе.

Како функционишу лампе пријатељства?

код боја лампе пријатељства

Једна од предности лампи пријатељства је њихова једноставност. Када укључите лампу помоћу УСБ кабла (који се може прикључити на рачунар), лампа ће прво постати плава, а затим црвена. Пре него што може да комуницира са било ким, потребно је да га подесите са својом мрежом .

Након што се лампица пријатељства укључи, требало би да је повежете на Ви-Фи под називом ФриендЛамп_ккккк. Након што је лампа повезана на Ви-Фи, добићете искачући прозор који вас упућује на страницу за пријаву.

Нова страница би вам показала све Ви-Фи мреже доступне у вашој области, што би требало да укључује вашу интернет услугу. Повежите се на свој Ви-Фи и унесите лозинку.

Након тога, унесите ИД групе који ће вам бити послат у вашој е-пошти. Све лампе у вашој мрежи морају да користе исти ИД групе, али се може променити у ИД који желите.

Како упалити лампу пријатељства

Активирање светлости лампе пријатељства је лако јер све што треба да урадите је да додирнете једном. Лампа се активира тренутно, омогућавајући контакт са свим осталим лампама повезаним са тим ИД-ом групе.

Ако желите да промените боје , користи се исто дугме. Притискајте дугме док различите боје не почну да круже и док се не појави жељена боја. Да бисте изабрали боју, отпустите дугме.

Плава боја на лампи значи да се укључује, док црвена значи да лампа пријатељства не може да се повеже на Ви-Фи и да треба да се подеси. У међувремену, љубичаста значи да се ажурирање преузима или инсталира. Ако се упали зелено, можете кренути!

Зашто изабрати Фриендсхип Лампс у односу на конкуренте?

Питали бисте се зашто бисте куповали управо ове лампе у односу на конкуренте. Шта је тако посебно у овим лампама пријатељства, зар не? Постоји неколико начина на које се ова лампа разликује од својих конкурената.

Висок квалитет

Ове лампе су направљене од висококвалитетних материјала што их чини још пожељнијим и издржљивијим .

Гаранција поврата новца

Тако је! Компанија вам нуди 30-дневну гаранцију поврата новца. Ако нисте задовољни предностима и карактеристикама лампе пријатељства, увек их можете вратити и добити повраћај новца.

Рекорд изврсности

Компанија се такође хвали чињеницом да до данас нису разочарали ни једног купца и да су увек испунили очекивања сваког купца.

Локална гаранција

Компанија такође нуди 12-месечну локалну гаранцију на лампе пријатељства које продаје.

Цене и планови

пријатељске лампе јефтине

Ако се питате како и по којој цени можете купити ове лампе, постоје два плана у којима можете купити лампе пријатељства? као једно паковање или као дупло паковање. Међутим, постоји неколико модела које треба размотрити, укључујући:

  • Модеран дизајн, почевши од 170 долара
  • Класични дизајн, почевши од 170 долара
  • Мид-Центури Десигн, 99 долара за једног или 198 долара за двоје
  • Оквири пријатељства, 99 долара за једног или 198 долара за двоје

Један пар може почети од 170 долара са модерним и класичним дизајном. Пошто ови модели могу да повежу више лампи у оквиру исте групе, можете купити појединачне лампе да бисте створили већу групу људи за повезивање.

За прве две опције, једини начин да се појединачне лампе могу наручити је као додатак. Дизајн из средине века и оквири пријатељства могу се наручити као појединачни артикли, а не као део сета.

Ако је цена превисока за директно плаћање, веб локација нуди планове плаћања који деле трошкове на рате.

Где купујете лампе пријатељства?

Да бисте наручили лампе пријатељства, једноставно бисте морали да одете и наручите из продавнице на мрежи хттпс://ввв.фриендлампс.цом/. За сада не постоје независни продавци који су овлашћени да продају лампе.

Као што веб локација сугерише, можете изабрати да платите лампе пријатељства са ПаиПал-ом или дебитном/кредитном картицом.

Прос

Ево неколико предности лампи пријатељства:

  • Једноставан за коришћење
  • Повезује људе широм света
  • Ви-Фи компатибилан
  • Естетски лепа
  • Нуди локалну гаранцију
  • Јединствени дизајни

Цонс

Ево неколико недостатака лампи пријатељства:

  • Мало скупо
  • Може бити тешко за оне који немају техничке вештине
  • Зависи од квалитета ваше интернет везе

Често постављана питања о лампама пријатељства

Да ли је доступна међународна испорука?

лампе пријатељства промо код

Одговор је велико да! Компанија нуди међународну доставу. Само треба да одете до њихове продавнице на мрежи да бисте сазнали детаље о међународној испоруци у вашу област.

Да ли се лампа лако поставља?

Да, лампа се лако поставља. Све што треба да урадите је да га укључите и повежете на Ви-Фи и требало би да будете спремни. Међутим, увек можете контактирати службу за корисничку подршку компаније ако се суочите са проблемима.

Колико лампи се може додати у једну групу?

Нема ограничења. Чим ваша вољена особа добије лампу, може затражити приступ вашој групи преко Ви-Фи везе.

У колико група се може повезати једна лампа?

Једна лампа може истовремено бити укључена само у једну групу. Мреже су постављене на такав начин да додавање лампе у једну групу уклања је из друге. Међутим, група се може мењати колико год пута корисник жели, чак и у току истог дана.

Да ли лампе могу да покрију и раде за иностранство?

Да, лампе раде на великим удаљеностима у иностранству. Требало би само да лагано додирнете лампу и да је укључите да бисте контактирали све друге лампе користећи ИД ваше групе.

Да ли лампе пријатељства имају гаранцију?

Лампе пријатељства долазе са 12-месечном гаранцијом локалног произвођача. Компанија каже да ће вам поправити или заменити лампу без додатних трошкова ако је лампа неисправна или не ради како би требало.

Колико је потребно да лампе стигну до вас?

Према веб страници компаније, испорука у Аустралију би требало да се деси између 2 до 5 радних дана, док би све међународне испоруке требало да се десе између 3 до 10 дана.

Шта долази са пакетом?

У свакој поруџбини, купци добијају своју лампу, Етхернет кабл, мицроУСБ кабл за напајање, Филимин мост, упутства за подешавање и листу са кодовима боја грешке.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=ВЛ8мКсфБПсЕг
ИоуТубе видео

Коначна пресуда

Јединствене , лепе и персонализоване лампе пријатељства су све што вам је потребно да одржите везе са људима са којима тренутно не можете бити блиски. Ове лампе су приступачне, компатибилне са Ви-Фи мрежом и могу се повезати са било ким ко има лампу.

Да ли желите да се повежете са својим вољенима и дате им до знања да мислите на њих? Зашто чекати? Кликните овде да купите !

? Проверите цену лампи пријатељства

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *