5 најбољих носивих вибратора за авантуристичке играче у 2022

најбољи носиви вибратори

Секс играчке попут вибратора нису нова ствар јер су на тржишту већ неколико година. Први вибратори су требали да се користе у затвореном простору јер су имали каблове и дугачке каблове које је било потребно прикључити да би се користили.

Године су виделе револуцију од вибратора до оних бежичних, хендсфри и носивих које можемо да видимо данас. Ако сте довољно храбри да играте јавно, најбољи вибратори за ношење су оно што вам треба. Ови вибратори су дизајнирани да буду веома тихи тако да их можете дискретно користити где год да се налазите у било које време.

Дакле, ако желите да испробате нешто ново и узбудљиво, погледајте најбоље носиве вибраторе на тржишту. Хајде да почнемо!

Ловенсе Лусх 2

ловеенсе лусх 2 рецензија

Прочитајте нашу пуну рецензију Лусх 2

Сви ми имамо предност када су у питању секс играчке, али Ловенсе има посебно место у нашим срцима. Ако уопште волите њихове сексуалне играчке, онда вам препоручујемо да испробате овај носиви вибратор. Ловенсе Лусх 2 је нови и побољшани вибратор од претходника Ловенсе Лусх. Све у вези са тим је само следећи ниво невероватно. Погледајте карактеристике!

Лусх 2 се осећа невероватно колико и изгледа. Долази у розе, што га чини још сексипилнијим и дизајниран је од силиконског материјала. Материјал је мекан на додир и гладак на кожи, што га чини веома удобним за употребу. Такође је очишћено као безбедно за тело због своје нетоксичности. То је носиви унутрашњи вибратор који се може користити у јавности, захваљујући својој дискретној природи.

Дизајн вибратора омогућава ношење испод гаћица без избочења. Вибрирајуће јаје има закривљени дизајн са већим луковичастим крајем и мањим. Већи крај је намењен за уметање да се нежно повуче Г-тачка. Мања страна вири, док закривљени део лежи на вулви. Блуетоотх антена мало вири формирајући мањи крај, али ваше гаће могу то сакрити. Предност истурене антене је то што функционише као стимулатор клиториса. Можете истовремено уживати у двострукој стимулацији за незаборавне оргазме.

Вибрације овог вибратора које одузимају дах су јаке, али веома тихе. Можете провести време свог живота било где у јавности, а да то нико не примети. Вибратор можете носити у ресторану, јавном возилу или парку и вибрације вас неће одавати све док је правилно уметнут. Вибрације се мењају помоћу Блуетоотх везе са вашим телефоном или апликације Ловенсе. Такође можете учинити да вибрира у складу са вашом омиљеном песмом док се опуштате у парку.

Рецензија Ловенсе Лусх 2

Ловенсе Лусх 2 се може пунити помоћу УСБ кабла што је олакшање јер не морате стално да купујете батерије. Вибратору је потребно најмање два сата да се потпуно напуни након чега се може користити 2 сата без прекида. Такође је водоотпоран тако да га можете чистити топлом водом и благим сапуном.

Још једна карактеристика коју волимо код Ловенсе Лусх 2 је то што је дизајниран за соло употребу или са вашим партнером. Блуетоотх повезивање се може користити ако сте у близини до 30 стопа. Што сте ближе, то су јаче вибрације. Апликација Ловенсе је згодна за кориснике који се налазе у различитим градовима или земљама. Апликацију можете користити као даљински управљач или вибратор.

Прос

  • Веома моћне, али тихе вибрације
  • Јединственог облика који га чини идеалним за употребу у јавности
  • Врло дискретно

Цонс

  • Вибратор је мало скуп за оне са малим буџетом
  • Апликација Ловенсе је кварна посебно за видео платформу

Проверите цену

Вибеасе

Вибеасе

Прочитајте нашу пуну рецензију Вибеасе-а

Вибеасе је одличан вибратор за авантуристичку душу која би желела да се забави у јавности. Вибратор је компактан што значи да га можете носити испод гаћица без привлачења непотребне пажње на међуножје. Међутим, треба да запамтите да га морате носити уз доњи веш да бисте га држали на месту. Заборавите да идете на командоса или да сами носите боксерице јер вибратору треба нешто чврсто да га држи на месту.

Вибеасе је у облику куке што омогућава да један крај вибратора лежи на вашој вулви, док други вири споља. Средњи део вибратора је дизајниран да лежи равно уз вашу стидну кост, док избочени врх стимулише ваш клиторис. То је спољни вибратор који стимулише ваш клиторис за суптилне врхунце.

Такође ћете волети да носите овај вибратор на јавним местима као што су парк или јавни превоз јер је веома тих. Вибрације су дизајниране да буду веома нежне, али довољно јаке да доведу до врхунца. Међутим, не бисмо препоручили ношење овог вибратора у библиотеку, музеј или било где где је изузетно тихо.

Овај вибратор такође има одличне карактеристике. Прво, направљен је од висококвалитетног силиконског материјала који није порозан и нетоксичан. Такође је доказано да је материјал 100% безбедан за тело. Такође је глатка на површини за удобност током употребе.

Вибеасе носиви вибратор се врло лако чисти. Такође је водоотпоран, што значи да га можете једноставно очистити топлом водом и сапуном. Препоручујемо да га очистите након сваке употребе и пре употребе у случају да се у њему накупила прљавштина. Вибратор, међутим, није водоотпоран тако да може да издржи воду и влагу само до одређеног нивоа.

Вибеасе рецензија

Да ли смо споменули да се вибратор може пунити? Долази са два УСБ кабла; дуга и кратка. Када у потпуности напуните овај вибратор, што траје до три сата, требало би да га користите два сата непрекидно.

Волимо што Вибеасе вибратор може да се користи самостално и са партнером. То је хандсфрее вибратор који се може контролисати преко Блуетоотх-а на удаљености до 10 стопа. Добра ствар код овог вибратора је што нема антену као што је Ловенсе Лусх2. Такође можете да натерате свог партнера да контролише вибратор са било ког места у свету преко апликације Вибеасе. Јединствена карактеристика овог вибратора је та што вам омогућава да преузимате аудио књиге из њихове продавнице фантазија и слушате их. Вибратор затим мења вибрације у складу са еротском аудио-књигом.

Прос

  • Мали и компактан за ношење испод одеће
  • Производи веома тихе вибрације
  • Може се синхронизовати са апликацијом Вибеасе за заједничко играње са партнером на даљину
  • Веома дискретан јер нема антену

Цонс

  • Вибрације су слабе што га чини неприкладним за кориснике који уживају у снажним вибрацијама.

Проверите цену

ОхМиБод Есца 2

есца од охмибод

Прочитајте нашу пуну рецензију Есца 2

Тражите вибратор који ће вам гарантовати неограничену игру на отвореном? ОхМиБод Есца 2 је одлична играчка која је дизајнирана у сарадњи две реномиране компаније; Киироо и ОхМиБод. Вибратором се може управљати ручно или даљински, а можете га користити соло или са партнером. Ево карактеристика које чине овај вибратор одличним вибратором за ношење.

Есца 2 има један од најбољих дизајна љубавних јаја на које сте икада наишли. Долази у љубичастој боји што нас је навело да се запитамо; шта је са љубичастим секс играчкама? Дизајн има крушкасти крај који је предвиђен за уметање док је други крај репа мањи. Мањи крај има дугме за напајање и такође је дизајниран да стимулише клиторис. Већи крај је специјално за ударање у г-тачку. Реп олакшава уметање и подешавање дубине вибратора у вама. Вибратор има обим од 4,5 инча и 3 инча дужине која се може уметнути.

Лепота овог вибратора је разноликост. Ручни режим вибратора вам омогућава да контролишете вибратор кроз 4 нивоа вибрација. Вибрације су умерено јаке, али довољно добре за носиви вибратор. Нико не жели да изгледа лудо у јавности због вибратора, зар не? Ако користите апликацију, можете бирати између четири подешавања вибрације, укључујући ритам, тапкање, додир и клупску вибрацију. У клупској атмосфери, која је била најинтересантнија, вибратор се синхронизује са вашом музиком.

ОхМиБод Есца 2 је веома тих ако узмете у обзир јачину вибрација. Можете га удобно носити на јавним местима, а да то нико не примети. Брзине вибрација такође одређују ниво буке. Прва брзина је веома тиха и може бити удобно на најмирнијим местима као што је библиотека. Друга брзина је тиха, али се слабо чује, али употребљива у јавном превозу или просторији која није баш тиха. Трећа брзина је моћна, али и даље умерено тиха. Вибратор можете користити у бару, клубу или парку.

охмибод есца 2 рецензија

Трајање батерије ове играчке је помало разочаравајуће. Ако тражите играчку која гарантује сате играња без допуњавања, нажалост то није Есца 2. Овај вибратор обезбеђује сат употребе након двосатног пуњења. Међутим, долази са УСБ каблом за пуњење. Такође можете одлучити да ли ћете користити светло вибратора или не. ЛЕД индикаторска лампица је толико сјајна да се може видети кроз одећу, тако да ћете можда морати да размислите о томе. Међутим, можете га користити када играте соло или са својим партнером.

ОхМиБод Есца 2 може да се користи без употребе руку. Блуетоотх повезивање савршено функционише на удаљености од 26 стопа, иако вибратор можете контролисати и преко ОхМиБод или Феелцонецт апликације. Можете га синхронизовати са мушким сексуалним играчкама да бисте се играли са својим партнером.

Прос

  • Направљен од висококвалитетног силиконског материјала
  • Веома тих током употребе
  • Свестран

Цонс

  • Кратко трајање батерије што је веома незгодно за оне који желе дуго време игре
  • Вибрације нису јако моћне што можда неће задовољити неке кориснике? потребе

Проверите цену

Не заборавите наш мали поклон за вас: можете добити -10% попуста користећи свој специјални код за попуст ?СЕКСТЕЦХ? ! ?

Ве-Вибе Цхорус

хор-производ

Прочитајте нашу пуну рецензију Хора

Ве-Вибе је на тржишту, стварајући секс играчке више од 20 година. Ве-Вибе Цхорус је надоградња Ве-Вибе Синц-а која је изненадила кориснике. Карактеристике овог вибратора у облику слова Ц ће вас одушевити, па немојмо да чекате.

Ве-Вибе хор долази у три боје; космичко розе, пудер плаве и љубичасте. То је вибратор у облику слова Ц који је дизајниран за ПИВ секс или соло игру. Тања страна Ц-облика треба да се убаци у вагину где се ослања на Г-тачку. Већи крај се тада увија до клиториса. Вибратор, дакле, пружа двоструку стимулацију Г-тачке и клиториса истовремено. Ако партнери користе вибратор, руке ће вибрирати да би задовољиле клиторис и Г тачку, док ће глатка површина унутрашњег краја вибрирати на пенису.

Вибратор је такође направљен од висококвалитетног силикона за који је доказано да је безбедан за тело. Не садржи токсине и мекан је и мекан на додир. Дакле, гарантује удобност током употребе. Такође можете прилагодити вибратор по свом укусу. Зглобови на горњем и доњем врату се користе за прилагођавање величине штипањем или повлачењем. Можете подесити растојање између крајева Ц или променити угао унутрашњег краја или руке по свом укусу. Свиђа нам се ова карактеристика јер се прилагођава различитим телима у зависности од величина и углова. Пазите да га не савијате предалеко да не бисте га сломили.

Ве-Вибе-Цхорус-ревиев

Вибратор има снажне вибрације као и претходни, али још јаче. Веома су тихи, чак иу тихом окружењу све док је вибратор правилно уметнут. Можете га користити у јавном парку или на састанку, а да ваш шеф не примети. Можете га чути током играња, али се вибрације не чују у суседној просторији, тако да не морате да бринете о свом радозналом цимеру. Вибрације са спољашње руке су снажније од оне на Г-тачки кроз снагу унутрашње руке су и даље довољно добре.

Ако користите Ве-Вибе Цхорус вибратор соло у затвореном простору, можете користити дугмад на спољној руци да контролишете вибрације. Међутим, можете и стиснути мекани ручни даљински управљач да бисте повећали јачину вибрација. Што више стишћете, то постаје моћније. Можете опустити стисак да бисте ослабили вибрације. Вибрацију можете контролисати и преко Блуетоотх-а или апликације Ве-Цоннецт. Можете да синхронизујете апликацију са телефоном свог партнера, тако да могу да уживају у игри са вама чак и када су миљама далеко.

Прос

  • Блуетоотх конекција је јача од претходних вибрација
  • Скуисхи даљински чини вибратор елементарним за употребу
  • Снажне вибрације
  • Веома бешумно
  • Водоотпоран

Цонс

  • Скупо што може бити неприкладно за купце са ограниченим буџетом

Проверите цену

Користите код купона а€œЛДФ20а€?? на благајни да бисте добили -20% попуста на било који производ по вашој наруџбини!

Ловенсе Хусх

тихи преглед

Прочитајте нашу пуну рецензију Хусха

Сачували смо нешто другачије за крај. Ловенсе Хусх није носиви вагинални чеп! Волимо Ловенсе јер они сигурно знају како да размазују кориснике разноликошћу. Штавише, сви њихови производи су највишег квалитета у изради и материјалима. Ако уживате у аналној игри и желите да је подигнете на виши ниво играњем у јавности, онда је ово прави производ. Погледајте карактеристике!

Ловенсе анални чеп је направљен од меког силиконског материјала на додир, што га чини безбедним за тело. Силикон не садржи токсине и фталате и није порозан за лако чишћење. Дизајн је минималистички, али веома елегантан и модеран. Баршунасти слој чини га удобним за употребу чак и током дужег периода као што је обичан дан. Можете га носити док проводите дан седећи, ходајући или чак џогирајући без икакве нелагодности; скоро да лаже да је требало да буде део тебе!

Дизајн такође има специјално дизајниран спирални врат који задржава подмазивање и влагу како би се одржао удобност и за лако уклањање. Сам утикач је дугачак 3,8 инча, а обим је таман за аналну игру. Такође је потпуно водоотпоран тако да можете да се играте под тушем или док се купате у кади. Утикач се такође може пунити преко УСБ кабла. Када се потпуно напуни, може непрекидно да ради на пуној вибрацији два сата.

Анални чеп је дизајниран за дискретну јавну игру. Веома је удобан када се правилно уметне и веома је тих упркос јаким вибрацијама. Вибратор је тих, али не можемо рећи да је толико тих. Препоручујемо да га користите на јавним местима са пуно активности као јавни парк. Можете чути вибрације чак и када је укључен, због чега вам може бити веома непријатно у библиотеци или на састанку.

Хусх Ловеенсе рецензија

Највећа забринутост коју многи изражавају је страх од укључивања и искључивања овог аналног вибратора када седе. Ловенсе је, међутим, отклонио ову забринутост тако што је осигурао да се утикач може укључити и искључити само када се притисне прстом. Анални прикључак можете контролисати тако што ћете га синхронизовати са телефоном преко апликације Ловенсе.

Коначно, волимо да партнери за везу на даљину могу да користе тај утикач Хусх. Ако тражите начин да запалите своју везу, овај утикач за ношење је згодан. Можете да синхронизујете телефон свог партнера са апликацијом како би могли да уживају у вашем оргазму изнова и изнова. Апликација, када се синхронизује, може се користити као даљински управљач за анални прикључак.

Прос

  • Анални чеп је веома моћан
  • Завојити на врату за задржавање влаге
  • Може се користити под тушем као водоотпорна
  • Нуди употребу без руку када га повежете са телефоном преко Блуетоотх-а

Цонс

  • Није лако уметнути или користити га удобно без употребе много мазива

Проверите цену

Пресуда

Сви производи које смо прегледали су највишег квалитета и имају врхунску технологију.

Било која од њих пружиће вам незаборавно и узбудљиво искуство јер су веома дискретне. Препоручујемо Ловенсе Лусх 2 ако покушавате да сузите на један.

Носиви вибратор има снажне вибрације и веома је тих. Такође нуди невероватну стимулацију Г-тачке, а можете је контролисати на свом телефону преко Блуетоотх-а или апликације Ловенсе.

Такође можете да га синхронизујете са телефоном вашег партнера, тако да може имати апсолутну контролу. Нећете пожалити да испробате Ловенсе Лусх 2!

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *