Он не жели везу на даљину? Шта то значи

Не жели везу на даљину

Одлука да уђу у везу је велики корак за многе људе. С тим у вези, одлука да уђете у везу на даљину може бити још веће искушење .

Многи људи тешко улазе у везу на даљину јер могу бити тешки на свој начин. Оно што значи када не жели везу на даљину је да није спреман или не жели изазове који долазе са везом на даљину.

Свака особа је другачија када су у питању разлози за њихову одлуку да не буду у вези на даљину.

Могу се кретати од тога да не желе изазове до жеље да буду у вези са неким ближим. У сваком случају, не можете то узети к срцу.

Какви год да су били његови разлози, они сада не би требали бити важни јер је он одлучио и не би требало да дозволите да вас то поједе изнутра.

Неки људи нису опремљени да се носе са изазовима који долазе са везом на даљину. Све везе имају изазове, али када су у питању везе на даљину, оне имају посебне изазове.

Изазови који укључују:

  • Недостатак физичког контакта може учинити неке људе огорченим (размислите о набавци паметних играчака и уређаја за даљинско управљање ).
  • Удаљеност може створити неповерење у вези.
  • Може бити усамљено.
  • На крају ћете морати да донесете тешку одлуку да или наставите везу и пређете да будете ближе једно другом или ћете највероватније морати да прекинете везу.

Ови изазови могу бити превише за неке људе. Уместо да то схватате лично, ево неколико разлога и корисних савета зашто га морате пустити и наставити даље.

1. Њихови разлози немају апсолутно никакве везе са вама

нема везе са вашим погледом на везу на даљину

Већину времена њихови разлози немају апсолутно никакве везе са вама и апсолутно све имају везе са даљином. Све што треба да урадите је да то прихватите и наставите са својим животом.

2. Не задржавајте се на чињеници да је рекао не

крећете се својим животом, не желите везу на даљину

Размишљање о стварима које нису ишле по плану никада никоме у животу није помогло да стигне тамо где је желео. Најбољи савет који можете добити је да прихватите оно што се догодило.

Најбољи план акције који можете направити је да наставите са својим животом.

3. Везе на даљину нису за свакога

не за све не желе везу на даљину

Иако осећате да можете да се носите са везом на даљину, не може свако. Постоји више изазова и ризика.

Потребно је много посвећености и посвећености да бисте били у вези на даљину и не може свако да усмери своју енергију на то .

4. Ако је рекао не, онда то није требало да буде

рекао не вези на даљину не желим везу на даљину

Први знак да му то није суђено је то што је рекао не вези на даљину.

Немојте се осећати као да је он тај који је побегао, јер да није вољан да ризикује све да би ушао у везу на даљину са вама , очигледно не би издржао дуго ни у једној другој околности.

Далеке удаљености захтевају посвећеност, поверење и способност да се сачека неко. Знао је те ствари и одлучио је да није у стању да ти их да па је рекао не. То није неко коме желите да поклоните своје срце.

5. Наћи ћете неког другог

пронађите неког другог не желите везу на даљину

Након што ставите своје срце напоље и ако га сломите, може се осећати као да вас нико не жели. То уопште није случај. Много људи ће рећи не, али с друге стране, доста људи ће такође рећи да .

Не рачунајте везе на даљину јер сте имали неколико лоших искустава. Може вам успети ако обе укључене особе предају све како би веза функционисала.

6. Одвојите време за себе

одвојите време за себе не желите везу на даљину

Одвојите време да размислите о себи. Сазнајте шта заиста желите и шта заиста желите од других људи.

Важност сазнања шта желите у вези је огромна када је у питању проналажење некога у кога ћете улагати.

Ако сте имали искуство у којем вам је тип рекао не, немојте се осећати под притиском да одмах ускочите. Увек знајте да он није једина особа на свету, али такође знајте да је у реду да направите паузу .

Понекад морате да размислите о ономе што вам је важно. Тако да онда, заузврат, можете пронаћи партнера који вам помаже да растете и који има исту моралну важност као и ви. Дељење заједничких интереса и морала је огромно када је у питању веза.

Одвојите мало времена да схватите своје и схватите шта вам треба од значајне друге особе.

7. У реду је бити избирљив

будите избирљиви не желим поглед на везу на даљину

Након што се запитате зашто не ступи у везу на даљину с вама, немојте узимати све што вам се нађе на путу. Одвојите време да заиста упознате ко је особа пре него што одлучите да инвестирате у њу.

Ако су њихов морал и оно што сматрају важним супротни од вас, онда свакако прекините и наставите даље. Немојте спустити своја очекивања због једног лошег искуства. Нека ваша очекивања буду висока и не дозволите да вас страх спречи да пронађете најбољег партнера којег можете .

8. Увек знајте у шта се упуштате

увек знајте шта желите везу на даљину

Када је у питању веза на даљину, морате им потпуно веровати. Увек се побрините да особа у коју улажете буде тачно онаква каква сте мислили да јесте.

Узмите си времена и идите полако како бисте могли да видите какви су у свим различитим врстама ситуација. Не желите да идете пребрзо и на крају уложите у некога ко није вредан вашег времена.хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=НвСЕЛНфзОсИ
ИоуТубе видео

Последње мисли

Оно што значи када каже не вези на даљину је да није спреман да се посвети, верује или да све од себе за вас .

Везе на даљину нису за свакога, али ако осећате да сте спремни да направите тај скок и да сте пронашли некога за кога вреди покушати, никада се не рачунајте.

Не дозволите да неколико лоших искустава поквари идеју да имате посебног некога на вашој страни. Будите избирљиви и одвојите онолико времена колико вам је потребно да пређете на другу везу.

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *