Преглед Графомапа: Најбоље прилагођене карте за љубитеље?

преглед графомапа

За оне од нас који водимо рукавицу. Покушај могуће немогуће, али немилосрдно награђујући рад везе на даљину .

Утешно је читати од других који су такође пробали и волели избор начина живота. За мене је било тешко да пронађем начине да покажем своју наклоност девојци коју сматрам својом 鈥榟убби вубби.

Између нас је фрустрирајућа количина воде. То нас удаљава и тера срце да расте, али све остало је веома усамљено. Морам да изразим велику захвалност Графомапу . Одлично, домаће и јединствено решење које нам се открило са интернета.

Када неко кога волимо мора нужно да остане далеко, то се у почетку може занемарити. Време се лако проводи са послом или школом да би нам умови били заузети. Али, временом, њихово одсуство постаје све израженије у свакодневном животу. Рупа постаје позната.

Одједном, утеху после целодневног рада треба испунити текстовима уместо загрљаја, а плодоносни разговори се одвијају само преко скајпа.

Ово је лепо, али постаје оштар подсетник на оно што нам недостаје . Звук њиховог гласа није исти преко звучника телефона и њихови изрази се не приказују у писаном облику. Наша потреба да волимо некога остаје неоштећен свраб.

Одлично решење је услуга доставе цвећа. Или бескрајна љубавна писма са писаним пољупцима кк. Послао сам огромног плишаног меду свом партнеру и рекао да је добар за мажење. Заиста, послао сам га поштом да покажем да још увек постојим.

Борба против сталног страха од губитка везе . Везе на даљину су неке од најтежих ствари које можете покушати. Али то су награде само нас терају да радимо више.

Нажалост, на тржишту нема много поклона намењених паровима на даљину . То само повећава потешкоће у одржавању такве везе.

Пре појаве штампарске машине, картографи су били ретка врста. Талентовани појединци путовали су хиљадама миља и проучавали стотине претходних радова за свој занат.

Биле су потребне године да се направи тачан и уметнички приказ земље, комбинујући вештине академика, уметника, стоика и истраживача да се направи једна драгоцена копија мапе. Ово се, међутим, сада може лако урадити са Графомапом.

Шта је Графомап

графомап цустоммап љубавници везе на даљину

Графомап је прилагођени генератор постера и услуга доставе .

Први пут сам их пронашао када сам истраживао уметничке идеје за поклоне за горе поменутог 鈥榟убби. Услуга даје јединствену могућност постављања мапиране локације било где у свету са мноштвом избора. Што је било искрено, савршено за хипстера попут мене.

Морао сам да наручим два за Божић. Стигли су заједно пет дана након што је постављен и открио сам да су тачно онакви какви су били оглашени.

У овој фази моје везе, ово је била изузетно корисна ствар за проналажење јер је већина идеја за поклоне (џиновски меденици и сви остали) потрошена. Одмах сам зацртао своје локације у стилу који ми се допао и дао сам сајт да уради остало. То је практично била магија.

Банери и постери бендова могу изгледати као ненамерно лепљиви ако нису пажљиво постављени. Међутим, мапе су јединствене у смислу да се могу поставити било где и изгледати запањујуће. То даје просторији или канцеларији нијансиран и софистициран утисак.

Ово је, поред тога што је практичан алат за учење на одласку. Још га није добила, али ће се свидети мојој девојци.

Шта је укључено

опције прилагођавања графомапа веза на даљину

Нешто посебно цоол су огромне могућности прилагођавања које даје Графомап .

Саме мапе се могу одштампати на платну, урезати у метал, ставити у оквир од природног дрвета или ставити на мајицу. Сам сам изабрао платно, али обожавам идеју о свом родном граду на својим грудима. 锟組уобичајени конзумеризам учинио је многе поклоне које купујемо неугледним. То више није исто као да ручно правите поклоне нашим најмилијима.

Да бисте персонализовали мапу, постоји опција за уређивање и примену више ознака на мапу . Ово даје интиман додир поклону који се ретко виђа у већини производа. То је нешто у чему заиста уживам.

На располагању је једанаест стилова мапа . Од питомог минималистичког до ружичастог и блиставог Вандерлуста.

Лично бих препоручио класични стил због његове детаљно мапиране писмености. Или у плавом стилу да бисте се осећали као нацрти за вешање за пројекат заједнице у вашем дому. Сваки од ових стилова има различите карактеристике и даље опције прилагођавања.

Како то ради

Прилагођавање унутар прилагођавања звучи лудо, али успели су. Могао сам да одаберем жељену палету мапирања и затим применим имена свих мојих познатих места.

Они чак дозвољавају употребу одабраних икона постављених на мапи, као што је икона куће. Овако функционише услуга како би омогућила врхунску употребљивост за своје клијенте да креирају прилагођену мапу.

Цео процес једноставно укључује прилагођавање мапе нашим жељама, Графомап креирање саме мапе, а затим њену испоруку на жељену локацију. Нема много производа који приказују сопствену локацију испоруке.

Карактеристике

садашња удаљеност пар графомапа однос на даљину

Многи стилови такође укључују додатне информације као што су географска ширина и дужина локације. Још импресивнији су стилови који спајају стандардне мапе пута са топографијом. Прелепо приказује легендарна брда и глечерске долине у областима по којима су познати као у Шкотској.

Управо тако треба радити поклоне за парове на даљину . Подсетник на то одакле ваш партнер долази и да је сигуран на стварном месту. Урађено са стилом.

Постоји добар разлог зашто је ова компанија експлодирала у последње 3 године. То је начин да нас приближи тамо где желимо да будемо. Веома је важно када нам недостаје неко кога волимо.

Цонс

Највећи недостатак Графомапа мора бити његова цена . Иако неће испразнити банку, може коштати од чак 39,00 УСД за мајицу до 119,00 УСД за мапу урезану у метал.

Ово не укључује потребну накнаду за испоруку. Била је то инвестиција коју сам сматрао вредном улагања. Али то остављам вама да сами одлучите док проверите да су они лоши одабир.

Нисам их искусио, али изгледа да постоје само две друге стварне замерке које су други имали.

Неки корисници су се жалили да се софтвер не отвара или не ради исправно на њиховим уређајима. Ово ипак не изгледа као превелики проблем . Решава се ажурирањем интернет претраживача или коришћењем другог уређаја. Није баш тешко решење.

Други проблем је повремено оштећена мапа која стиже поштом. Али то је вероватно због природе наших поштанских услуга; ствари се понекад испуштају.

Прос

прилагођена мапа графомап однос на даљину

Што се тиче испоруке и корисничке подршке, то је одлично урађено. Компанија заправо има гаранцију испоруке од пет радних дана . Тако да можете наручити у последњем тренутку. Ово поред политике бесплатног враћања даје ми тренутно поверење у услугу.

Већина онлајн производа покушава да не рекламира никакве опције поврата због лошег квалитета својих производа. Лепо је видети некога ко је сигуран у оно што продаје; и довољно поштен да узме назад оно што није довољно!

Такође су урадили најбоље ствари које виртуелна компанија може да уради за корисничку подршку. Можете контактирати живог агента корисничке подршке директно преко њихове фацебоок странице.

Ова опција се такође може наћи на сајту Графомап под „Пошаљите нам поруку“. Иако нисам имао потребу у вези са својом наруџбом, отишао сам и послао им поруку да видим како ће одговорити.

Они су ми се заправо вратили у року од неколико сати тражећи од мене додатне детаље о мом проблему и како би могли да помогну. Заиста, мислим да нико не може тражити много више.хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=5вГ62рОКк9И
ИоуТубе видео

Пресуда

Ове ствари су сјајне. Ако тражите неко смислено уметничко дело као поклон или за себе, Графомап мапа ће повезати просторију као што извиђачи везују чворове. То ће вам дати мало спољашњости код куће или код куће далеко.

Што је још важније, то може бити подсетник на неког другог када је далеко . Узбуђен сам овог Божића што ћу својој партнерки послати њен примерак поклона за дуел. То је управо наш тип ствари и надам се да може бити и за вас.

Ово су врсте ствари о којима треба да обавестимо једни друге како бисмо свима учинили животе мало хладнијим.

У будућности, дефинитивно можете очекивати да ће Графомап само расти у популарности. Није ни чудо што имају 4,5 звездице на Трустпилоту.

Било да тражите нијансирани поклон, део разговора или начин да некога задржите при срцу. То је нешто што је прикладно препоручити било коме и ради у било ком окружењу. Можда чак и моју мачку.

Највише од свега, то је управо она врста поклона која веза може користити и запамтити . Можете очекивати да ће парови на даљину задржати своје дуго времена како би се осврнули на оно што је превазиђено.

Надамо се да вам је овај чланак био од помоћи. Ако имате пријатеља или рођака који су запели на својој листи за божићну куповину, ово може бити од помоћи и њима.

Срећно свима који се још радују својој следећој посети да виде своју бољу половину.

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *