20+ забавних ствари које треба радити у вези на даљину да се опустите заједно

забавне ствари активирају везу на даљину

Везе на даљину отежавају ?провођење времена? једни са другима. Ограничени сте углавном на текстуалне поруке, телефонске позиве и видео позиве, а повремене посете се додају с времена на време.

Ако сте уморни од истог старог ФацеТиме позива, време је да мало протресете ствари.хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=АнмВтлЈр3оИ
ИоуТубе видео

Ево 20 најзабавнијих ствари које треба радити у вези на даљину:

  1. Вечерајте заједно
  2. Гледајте филм заједно
  3. Играјте Трутх ор Даре
  4. Гет Пхисицал
  5. Апликације за везе на даљину
  6. Играјте игре на мрежи
  7. Направите листу свега што желите да радите заједно
  8. Пошаљите персонализоване пакете неге
  9. Идите у авантуру сами и поделите са својим партнером
  10. Замените плејлисте веза на даљину
  11. Певајте песме заједно
  12. Замислите виртуелни свет
  13. Пеците једно другом посластице
  14. Идите на сурфовање на вебу
  15. Наручите им храну
  16. Научите нешто ново заједно
  17. Сцрапбоок
  18. Увек будите подршка
  19. Посетите их
  20. Планирајте путовање

Спремни да зароните и заиста проведете неко квалитетно време са својим партнером у другој држави или земљи?

Имаш среће. Даћемо вам неке од најбољих идеја о томе како се вас двоје можете забављати заједно , иако нисте баш једно поред другог.

И. Вечерајте заједно

заједничка вечера поглед на везу на даљину

Па како би требало да вечераш са неким ко живи 4000 миља далеко? Ох, прилично је једноставно, заправо. У ствари, ово може бити тренутак повезивања за вас двоје на више начина.

Почните тако што ћете питати свог партнера која је њихова омиљена вечера . Рецимо да су рекли шпагети. Вас двоје ћете кувати шпагете у својим домовима и поставити сто у одређено време, рецимо у 7 сати. Одлучите које ћете стране имати и шта ћете вас двоје пити док вечерате.

Затим подесите свој телефон или рачунар са видео ћаскањем у 7 сати са свиме припремљеним. Вас двоје ћете моћи да једете заједно као да сте лично за столом.

У реду, ово би могло бити мало сирасто (или спарно ); али ако сте умирали за вечеру са вашом партнером, ово је следећа најбоља ствар. Осим тога, научићете више о њиховим специфичним допадљивостима и несвиђањима како бисте могли да испланирате право изненађење за домаћу вечеру у (надамо се блиској) будућности.

2. Гледајте филм заједно

гледајте филм заједно поглед на везу на даљину

Ово је вероватно најкласичнији начин на који пар у вези на даљину проводи време заједно. Осим тога, можете сазнати о њиховом специфичном укусу у филмовима锟絯 што ће вас или учинити срећним или заиста љутити!

Започните тако што ћете питати свог партнера који филм је желео да погледа . Или, могу да изаберу филм којим су апсолутно опседнути и једноставно желе да га поново погледају са својом другом другом.

Затим изаберите време за гледање филма . Уверите се да имате довољно времена да обоје уживате у филму без ометања.

Можете да гледате цео филм током видео ћаскања, или можете једноставно да разговарате преко телефона и разговарате о томе шта волите (или не волите) у филму који гледате.

Ово је одлична прилика да се опустите и повежете са својим партнером . Не брините ако се толико заплетете у разговор да вам недостаје филм. У ствари, некако желите да се то догоди. (Запамтите да је комуникација кључна у односима!)

3. Играјте Трутх ор Даре

играти истина усудити се однос на даљину поглед

Спремни да узмете флешбек авион за 1995. ноћење? Истина или изазов је једна од оних класичних игара у којима једноставно не можете погрешити.

Са позитивне стране, такође ћете моћи да изазовете свог партнера да уради неке лудо смешне ствари, и сазнаћете више о томе ко су они са неким заиста интензивним питањима истине.

Нека од наших омиљених питања о истини или изазову укључују:

  • Реци ми своју најдубљу најмрачнију тајну .
  • Каква врста хране вас узбуђује?
  • Шта ти недостаје у нашем физичком контакту када нисам ту?
  • Која је најсрамотнија емисија гуилти плеасуре коју гледате?
  • Шта је нешто одвратно у чему уживате да радите?
  • Дали уживате у ПДА ?
  • Шта ти се свиђа код мене као свог партнера?
  • Која животиња вам прва падне на памет када помислите на мене?

И за смеће

  • Оперите зубе сирћетом .
  • Разговарајте само шапатом наредних 5 минута.
  • Читајте новине секси гласом.
  • Изведите стандуп комедију преко телефона.
  • Предложи ми да користим шалу .
  • Испричајте секси причу користећи вас и вашу симпатију славних.
  • Опалите се 5 пута.

4. Физички се

добити поглед на физичку везу на даљину

?Не можете добити физички у вези на даљину!? У реду, у праву си; али то не значи да не можете постати мало жустри .

Студије су показале да је веза која има много сексуалне хемије и делује у складу са њиховим жељама са партнером јача и вероватно ће трајати дуже.

Па како можете да будете сигурни да подижете искру у вашој вези на даљину иако нисте једно поред другог?

Лакше је него што мислите, јер постоји много различитих опција које можете изабрати.

  • Снимите укусан селфи који показује све ваше најбоље предности . Можда бисте желели да носите његову омиљену врсту доњег веша или да покажете мало коже за коју знате да ће га избезумити. Спарне фотографије попут ових ће га дирнути и натерати га да још више жуди за вама.
  • Упрљајте се преко телефона или секстингом или телефонским сексом. Можда ће бити лакше започети само са аспектом слања порука док вам није пријатније да се спустите и прљате гласом на телефону.
  • Заузетост видео ћаскањем дефинитивно није нешто за стидљиве. Али хеј, запамти с ким то радиш! Секс преко видео ћаскања је вероватно најбољи начин да се осећате ближе свом партнеру. Лакше је претварати се да сте заиста ту када заиста можете да видите другу особу, па немојте бити стидљиви.
  • Направите планове за следећи пут када се сретнете. Разговарајте о томе шта ћете радити и где ћете то урадити. Питајте свог партнера да ли жели да припремите нешто *посебно* за следећу посету, као што су нове гаћице, лисице итд.

5. Апликације за везе на даљину

поглед апликација за везу на даљину

Наши паметни телефони владају читавим нашим друштвом у данашње време, тако да су, наравно, изашли са мноштвом апликација за везу на даљину дизајнираних да то олакшају.

На тржишту постоји неколико апликација које бисте требали размотрити да преузмете на свој телефон. Неки од наших фаворита укључују:

ПАР

Ова јединствена апликација прати колико сте времена ви и ваш партнер били заједно са виџетом на екрану који приказује бројач дана. Такође вас подсећају на важне датуме као што су годишњице, први пољубац, рођендани и још много тога.

Између

Ово је врхунска апликација за парове. Овде можете додати више љубави уз бесплатне емоџије и ГИФ селфије, лако складиштити фотографије и видео записе, додати заказане догађаје у календар и још много тога.

иПассион

锟 Овај забавни квиз упознаје вашег партнера на дубљем нивоу , упознавајући све његове најдубље жеље и фантазије. Забавно је и одличан је начин да додате мало зачина вашој вези на даљину .

Лове Нудге

锟 Са љубавним гурањем, у суштини ћете свом партнеру слати различите гурке засноване на 5 језика љубави. Ово је заиста одличан начин да доживите бољу везу на даљину за разлику од било чега што сте раније искусили, посебно када се ради о другим апликацијама .

ХОНИ

锟 Ова игра за парове такође ће вам омогућити да боље разумете свог партнера иу романтичном и у сексуалном погледу. То је апликација лака за коришћење која ће вам за кратко време покренути рад срца.

Тоуцхноте

锟 Ово вам омогућава да шаљете партнерске поруке са симпатичним изгледом разгледнице који га у великој мери издваја од обичних текстуалних порука.

Ве-Цоннецт

锟 Са овом секси апликацијом, заправо можете вибрирати свог партнера кроз забаву . Да, пуна вибрација са много различитих брзина и покрета. Заиста не напалите свог партнера тако из даљине!

Без

锟 Шаљете слатке слике на којима пише ?Недостајеш ми? на више начина је назив игре са овом дивном апликацијом за парове. То је одличан начин да се опустите ?Недостајете ми? текст на потпуно нови ниво!

На тржишту постоје буквално стотине различитих апликација које су одличне за парове. Постоје романтичне и слатке, као и секси и прљаве апликације.

Такође ћете пронаћи велику количину онлајн игара за парове и квизова који вам могу помоћи да се још више повежете док сте раздвојени.

6. Играјте игре на мрежи

играјте игрице на мрежи поглед на везу на даљину

Постоји толико много различитих игара доступних на паметним телефонима, у распону од једноставних игара речима до екстравагантнијих. Међутим, ако бисте радије одвели своје парове у играње видео игара , ево неколико сјајних игара које можете играти заједно на мрежи:

  • Фортните ;
  • Варфраме ;
  • Легија славних ;
  • Цалл оф Дути: Блацк Опс 4 ;
  • Оверватцх ;
  • Дота 2 ;
  • Цоунтер-Стрике: Глобал Дефенсиве.

Наравно, ако сте жена у вези, можда вам ове игре неће бити толико забавне. (Наравно да то не дискредитује хиљаде жена које воле видео игрице).

Међутим, увек би требало да бар не покушавате да урадите нешто што ваш партнер воли да му се приближите.

Ако нисте љубитељ видео игара, али одлучите да их с времена на време играте са својим љубитељем игара, поштено је да их замолите да раде и нешто у чему уживате .

Ово је део ?давања и преузимања? рецепт који је увек вредан у било којој вези на било којој удаљености.

7. Направите листу свега што желите да радите заједно

направите листу за везу на даљину

Један од начина да убрзате време је да направите листу будућих планова. Ово може бити листа хране коју желите да пробате заједно, места која желите да посетите или једноставно датум и време када планирате да коначно будете заједно пуно радно време.

Уверите се да обоје направите сопствене листе и поделите их једни са другима. Можда ћете бити изненађени када чујете о стварима које ваша љубав жели да уради!

Листа може бити колико год желите. Што дуже, то боље. Ово ће вашем партнеру на даљину показати да сте озбиљни у вези и планирате да заједно урадите гомилу невероватних ствари.

8. Шаљите једни другима персонализоване пакете неге

послати персонализовани пакет неге

Постоје два бонуса за овај посебан пакет неге : прво и најважније, добијате гомилу ствари које ћете вероватно волети . Друго, сазнаћете колико ваш партнер зна о вама.

На крају крајева, ако могу да саставе читав пакет неге за вас, то мора да значи да обраћају прилично велику пажњу на све што говорите. Ово ће сигурно учинити да се осећате добро и посебно.

Обавезно поставите ограничење у доларима на пакету за негу. Обично можете саставити кутију пуну фаворита за мање од 50 долара. Само пазите да нико од вас не пређе границу !

9. Идите у авантуру сами и поделите са својим партнером

пошаљите слике авантуре партнеру

Можда вам се чини чудним да сами идете у авантуру, али крајњи циљ је да пошаљете све видео записе и слике које сте снимили током изласка са партнером . На тај начин ћете обоје моћи да доживите забавно поподне и видите разне врсте места и ствари.

Када завршите са авантуром. Било да се ради о планинарењу у новој области, одласку у посету плажи или обиласку неких заиста цоол продавница у тржном центру, 锟 позовите их да бисте могли да разговарате о излетима .

Ово вам може чак дати одличну инспирацију за то где да одведете свог партнера када вам дође у посету!

10. Замените плејлисте веза на даљину

поглед на плејлисту веза на даљину

Има нешто у музици што може дирнути наша срца. Музика ће нам или дати осећај среће, туге, усамљености, заљубљености, могућности су заиста бескрајне.

Уз то, ви и ваш партнер ћете направити листу песама које их подсећају на вас и вашу везу. Ставите најмање 10 до 20 различитих песама на листу, а затим их замените. Слушајте песме кад год желите да се осећате блиски са својом другом особом. Заиста помаже!

11. Певајте песме заједно

заједно певајте песму везу на даљину

Ово иде руку под руку са бројем 10. Користите исте песме са својих плејлиста или изаберите потпуно нови џем који ћете заједно певати. Певање караока је тако забавно и помоћи ће вам да ослободите своју стидљивост и дивљу страну.

Доказано је да будалаштина са својом другом другом јача везе, без обзира на то колико су удаљени. Покушај да се отворите уз певање може бити одличан начин да ојачате своју укупну везу.

Можете направити одређену листу за репродукцију за караоке музику. Покушајте да организујете ?караоке вече? са својим партнером најмање једном месечно , ако не и једном недељно.

То је сјајан начин да зачините те видео разговоре који могу почети да постају досадни и обоје ћете сигурно видети једну другу страну коју можда нисте раније видели.

12. Замислите виртуелни свет

размотрите везу виртуелног света на даљину

Виртуелни светови су управо онако како звуче: свет који је на интернету, који реплицира стварни свет у коме живимо . Постоји неколико сјајних виртуелних светова, али чини се да је највећи фаворит Сецонд Лифе.

Предност придруживања виртуелном свету са својим партнером је у томе што ће то дати осећај као да сте заправо заједно, чак и када нисте. Моћи ћете да путујете кроз свет и излазите на састанке, било да идете на виртуелну вечеру или идете на велики концерт.

У Сецонд Лифе-у такође имате могућност да купујете ствари . Ви и ваш партнер ћете моћи да купујете аутомобиле, косу, одећу, домове, предузећа и још много тога. Можете да живите виртуелни живот са својим партнером док ваш стварни свет не заживи.

13. Пеците једни друге посластице

пеците једни друге третира везу на даљину

Само зато што ваш партнер није одмах поред вас не значи да га не можете изненадити новом серијом колачића.

Сазнајте који је њихов омиљени укус и одмах на посао . Само пазите да не користите састојке који ће се покварити ако се не охладе одмах након кувања.

Такође је важно напоменути да када шаљете колачиће, колачиће или друге посластице, да их треба чувати на безбедан начин. Ако можете, ставите паковање леда да се охладе док су на путу.

Такође водите рачуна да посластице шаљете преко ноћи . Ако је то прескупо, можда ћете моћи да прођете са 2 дана испоруке. Само имајте на уму да се ради о свеже направљеној роби која треба да стигне на одредиште што је пре могуће.

Када ваш партнер загризе вашу свеже направљену робу , то ће бити посластица коју неће ускоро заборавити . На крају ће вам се осећати ближе док забијају зубе у вашу домаћу доброту коју сте направили посебно за њих.

Због тога се осећају посебно, што је важан фактор у свакој вези на даљину.

14. Идите на сурфовање интернетом

Интернет је ризница кул, занимљивих и урнебесних налаза. Ако вам је досадно једне ноћи видео ћаскања са својим партнером, размислите о једноставном сурфовању интернетом да видите шта сте смислили.

Ко зна? Ви и ваш партнер можете сазнати неке нове интригантне чињенице које никада раније нисте знали, или једноставно пронаћи неке урнебесне мемове којима ћете се данима смијати.

15. Наручите им храну

наручити неку храну везу на даљину

Петак увече је досадан и знате да ваш партнер неће желети да кува; па шта да радиш? Наручите храну!

Постоји толико различитих апликација доступних за доставу хране, укључујући ДоорДасх, Убер Еатс, Постматес и још много тога. Размислите о коришћењу једне од ових апликација да бисте доставили омиљено јело вашег партнера право на њихова врата .

Ако не желите да преузмете апликацију само да бисте добили храну, никада нећете погрешити ако позовете пицу. Многа пицерије чак испоручују пиво до вашег прага, тако да можете да забавите другу особу у петак увече – чак и ако нисте тамо да бисте уживали са њима.

16. Научите нешто ново заједно

научите нешто ново заједно на даљину

Заиста постоји толико ствари које можете научити да радите на мрежи, било да је у питању нови језик или једноставно откривање историје људске расе. Шта год да вас двоје занима, покушајте да пронађете час за то на мрежи.

Вас двоје ћете заједно моћи да научите нешто ново. Ова врста искуства повезивања ће вас забављати током многих недеља или месеци које сте раздвојени. Такође ћете завршити дуготрајно раздвајање новом вештином на леђима.

Када завршите са разредом, позовите једни друге да разговарамо о томе шта сте научили.

Једном од вас ће можда бити лакше да научи ову тему, а он ће моћи да помогне другом да ухвати корак. Други пут ћете обоје можда сматрати да је разред изазов и мораћете да смислите решење како бисте успели у класи!

17. Сцрапбоок

споменар однос на даљину поглед

Ако обоје не волите белешке, то је у реду. Један партнер ће саставити албум са гомилом слика које сте заједно снимили. Такође можете додати слике које сте послали једно другом док сте раздвојени.

Белешка ће бити сведочанство ваше љубави. У суштини, 锟絠 неће имати све прелепе фотографије из сећања од почетка до краја , и то је нешто на шта ћете моћи да се осврћете много година уназад.

Када завршите са споменаром, можете га задржати да вас двоје заједно погледате када се врате кући , или га можете послати свом партнеру да ужива.

На крају крајева, вероватно ћете моћи да направите више од једног споменара, тако да бар направите по један за сваког од вас који ћете држати раздвојени.

18. Увек будите подршка

увек, подржавајте везу на даљину

Из било ког разлога, ви и ваш партнер не живите у близини. Ово може бити због чињенице да је неко од вас у школи, у војсци или је преузео заиста одличан посао који траје само неколико месеци. Шта год да је разлог, увек морате да будете подршка.

То не значи да само треба да подржавате њихове циљеве. Такође би требало да им пружите подршку када почну да се осећају ужаснуто због тога што су одвојени од вас. Увек будите ту да саслушате њихове борбе и бодрите их, уверавајући их да је ово само привремено. Заузврат, ваш партнер би требао учинити исто за вас.

Увек запамтите да је важно да останете независни док сте вас двоје раздвојени. Да, биће тешко, али један од најбољих начина да брже прођете време је да наставите да радите оно што волите и покупите нове активности и хобије .

Ваш партнер треба да буде подршка, баш као што сте и ви.

19. Посетите их

посета пертенер однос на даљину поглед

Ово је најочигледнији одговор на ово питање, али је ипак вредан пажње. Посета вашем партнеру треба да буде један од највећих елемената ваше везе. Требало би да покушате да посетите свог партнера што је више могуће.

Жалосно је за неке ситуације, попут оних у војсци, да посета није могућа неколико месеци или чак година. Ако је то случај, мораћете да проведете још више времена да будете сигурни да комуницирате и да останете близу преко интернета и телефона.

За друге, планирајте да посећујете свог партнера најмање сваке 2 недеље ако је могуће. Ако не, биће довољно бар једном месечно.

Док сте одвојени једно од другог требало би да планирате следећу посету . Размислите и разговарајте о свим забавним стварима које желите да радите заједно.

Ово ће вас обоје задржати инспирисаним и узбуђеним за следећу посету, и не би требало да будете превише под стресом или усамљени током целе ситуације на даљину .

Покушајте да свака посета буде другачија . Понекад га посећујете, а понекад би требало да посети вас. Ово вам обема пружа прилику да покажете своје окружење и упознате пријатеље и чланове породице.

20. Планирајте путовање

план путовања на даљину однос поглед

У овом случају, не мислим само на планирање путовања у посету једни другима. Ако имате времена и новца, планирајте прави одмор заједно.

Имајте на уму да одмор не мора увек да значи једнонедељно путовање на Бахаме. (Иако је то одлична идеја за све у вези). То би једноставно могло значити одлазак за викенд у мали мали ноћење са доручком у планинама.

Провести неко време заједно далеко од уобичајеног окружења је одличан начин да се повежете и ојачате везу. Такође ће вам дати неке невероватне успомене на које можете да се осврнете када сте тужни што их нема.

Закључак

Одржавање ствари забавним и узбудљивим у вези на даљину може бити мало тешко, али не и немогуће.

Све док радите ствари заједно осим текстуалних порука, телефонских позива и видео ћаскања , сигурно ћете бити успешна веза.

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *