Водич за односе са Интернетом: Како то учинити да функционише (на мрежи и ван мреже)

водич за интернет односе

У данашње време скоро све се ради помоћу технологије. Намирнице се могу испоручити право на наша врата, можемо купити скоро све на Амазону и добити испоруку – чак можемо пронаћи љубав .

Али шта су уопште ти онлајн односи? Како да успоставите везу на мрежи?

Како су дд сви кључни фактори у вези на мрежи . Морате да научите о овој особи као да је поред вас и да комуницирате о успонима и падовима везе. Често посећивање партнера је такође важно, када дођете до тог нивоа.

Ако сте заинтересовани за упознавање на мрежи или једноставно желите више информација о томе како да имате успешну интернет везу, потребне су вам све чињенице.

Разговараћемо о различитим начинима проналажења интернет везе, како да је очувамо безбедном и како да је одржимо и учинимо да процвета.

интернет однос чини посао везу на даљину

Да ли интернет везе на даљину раде (ако се никада нисте срели)?

Једна брига коју многи људи имају је да ли интернет веза заиста може да функционише , посебно ако се никада нисте срели. Иако је лакше познавати некога и излазити са њим пре него што се одселите, и даље може бити успешно ако се никада нисте срели.

У ствари, многи људи тврде да некога упознају чак и више на интернету него лично. То је зато што сте заглављени у порукама и телефонским позивима, а не у интеракцији лицем у лице која може довести до физичке интимности раније него што се очекивало.

Недостатак физичког контакта и интимности омогућава више времена за упознавање. Међутим, доћи ће тренутак када је потребан лични контакт.

И о томе ће на крају морати да се разговара између њих двојице, где ће одлучити да ли су спремни да се састану или не.

Како пронаћи интернет везу

Неке везе ће процветати на мрежи једноставним играњем видео игрице, додавањем некога кога сматрате привлачним на Фацебооку или Инстаграму или придруживањем соби за ћаскање.

Међутим, постоји много веб локација и апликација за упознавање на мрежи које вас могу повезати са појединцима који заправо траже љубав на мрежи.

Неки од најпопуларнијих сајтова и апликација за упознавање укључују следеће:

  • Зооск ;
  • Утакмица ;
  • Елите Синглес ;
  • Сребрни самци (за старије од 50 година);
  • ОурТиме (Још један за старије од 50 година) ;
  • Ехармони ;
  • Блацк Пеопле Меет ;
  • Цхристиан Мингле ;
  • Бумбле.

Имајте на уму да када се пријављујете на ове веб странице за упознавање на мрежи важно је да направите одличан профил на мрежи. Требало би да дели довољно информација да заинтригира људе, али не толико да не оставља ништа више за дељење. Дозволите мало мистерије. Будите забавни и креативни.

Ваш циљ је да допустите да ваша личност заблиста !

Први састанак за састанке на даљину

онлине датинг састанак радни поглед

Рецимо да сте већ неколико месеци у вези са својим љубавником на мрежи и коначно сте спремни да се одлучите и сретнете се лично . Како би требало да прође ваш први састанак лицем у лице? Ево неколико корисних савета и трикова:

Немојте се састајати прерано

Дајте довољно времена да упознате особу пре него што планирате да је упознате. Не бисте волели да сазнате да заправо немате ништа заједничко када одете да се сретнете са неким, и требало би да имате добар однос пре првог сусрета .

Увек будите сигурни и састајајте се на јавном месту

Ово се не може довољно нагласити. Само зато што ову особу познајете кроз много ћаскања на мрежи, не значи да им можете веровати у ситуацијама из стварног живота. Упознајте се на јавном месту као што је биоскоп или ресторан.

Никада се не враћајте кући на првом састанку

Не би требало да се остављате насамо са овом особом на првом састанку. Иди кући – сам. Чак и ако састанци иду савршено добро, први састанак морате оставити на јавном месту (па чак и неколико састанака након тога).

Увек реци некоме где идеш и са ким

Ово је императив! Увек реците вољеној особи где тачно идете и са ким идете. Нека вас не буде срамота што сте се упознали на мрежи – то је сасвим нормално и може значити разлику између живота и смрти.

Буди оно што јеси!

Већ неко време сте сами са овом особом на мрежи, па зашто сада стати? Наставите да будете своји ! Да, можда ћете бити мало нервозни одмах.

Али не дозволите да то омета дивно вече са неким до кога вам је стало.

Ако не успе, немојте се стресати

Неки људи су заиста другачији преко интернета него што су лично, и то је у реду. То је део игре за састанке на мрежи и не треба да се бринете ако се ваш први састанак испостави да је пропао .

Како одржати интернет везу

Без обзира да ли сте се срели лично или не, вероватно сте знатижељни како да осигурате да ваша веза напредује . Па, заправо постоји неколико ствари које су неопходне за одржавање интернет везе.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=т32аПбХр09г
ИоуТубе видео

Комуникација је кључна

Комуникација ће увек бити најважнији елемент у вези , било да је веза лично и у близини или преко интернета. У ствари, можда је чак и важније када је ваша веза преко интернета!

  • Уверите се да често комуницирате , али не пречесто . Не желите да угушите другу особу!
  • Будите искрени једни према другима, посебно ако имате осећај неповерења или усамљености.
  • Не заборавите колико су мале приче важне ! Ништа не каже ?Мени је стало? као да питате некога како им је прошао дан или како се данас осећају.
  • Обавезно изнесите све проблеме које можда имате у вези како бисте били сигурни да су решени на прави начин.
  • Немојте превише слати поруке ; важност телефонских и видео позива је кључна када се ради о онлајн везом.
  • Немојте се плашити да прво пошаљете поруку или позовете, али такође дозволите другој особи да с времена на време успостави први контакт.
  • Не причај превише ! Морате имати свој лични простор и недостајати једно другом између разговора.

Побрините се са усамљеношћу и љубомором

руковати усамљеношћу љубомора интернет однос

У било којој вези је нормално да осећате тачке усамљености и љубоморе, али ова осећања могу бити још израженија када сте у интернет везама на даљину.

Вероватно ћете се с времена на време запитати шта ваш партнер ради када нисте у близини и са ким разговара. Ово може бити још израженије ако видите фотографије своје новооткривене љубави са другим пријатељима, посебно истог пола.

Биће и тренутака у којима се осећате усамљено. На крају крајева, нећете имати времена лицем у лице са својим партнером нити физички садржај из дана у дан.

Шта треба да радите?

  • Разговарајте са својим партнером о својим бригама. Кад год се осећате усамљено или љубоморно, једноставно поразговарајте о томе са својом партнерком. Они ће моћи да вас смире и да вам дају сигурност коју тражите.
  • Заузет послом! И не, не на начин са ознаком Кс. Склоните ум од усамљености и одморите се од љубоморних мисли тако што ћете остати заузети. Пронађите нови хоби, пођите на час или се једноставно дружите са пријатељима и члановима породице.
  • Запамтите да ће ове мисли и осећања проћи. Све док останете позитивни и знате да су ове мисли и осећања привремена, биће много лакше пребродити их.
  • Ако нема поверења, нема ни односа. Ово важи за везе које су у истом граду или одвојеним државама. Ако нема поверења, нема ни односа; тако да ако имате проблема са поверењем, можда ћете морати да поново размислите о односу.

Нека се једни другима осећају посебно

Најбољи начин да покажете некоме да вам је стало (чак и из даљине) је да учините да се осећа посебним! Ово може укључивати мале ствари до романтичних гестова већих од живота које ће памтити заувек .

Неки једноставни начини да се ваша одређена особа осећа посебно укључује:

  • Слатка текстуална порука.
  • Љубавна писма послата поштом.
  • Мали поклони, попут привезка за кључеве или наруквице .
  • Већи поклони, попут пакета за негу са свим њиховим омиљеним.
  • „Вече за излазак?“ провео преко телефона или видео ћаскања.
  • Слатки видео снимак на којем пушите пољупце, говорите колико вам значе итд.
  • Изненађујућа лична посета!
  • Планирање датума и активности из стварног живота.
  • Слушајући њихове мисли и осећања, добра и лоша.
  • Питати о њиховом дану .
  • Играње игре заједно.

Лако је показати некоме да вам је стало. Увек имајте на уму да не морате да радите ништа екстравагантно да бисте некоме показали да је посебан и да вам је драг.

Док су велики гестови увек бонус, можете да урадите једну малу ствар бар једном дневно да бисте их одржали срећним и сигурним у везу на даљину.

једни друге осећају посебан онлајн однос

Предности и недостаци Интернет односа

Као и све остало у животу, постоје неке велике предности и недостаци веза на мрежи које треба размотрити пре него што ступите у њих. Ово су само неке од најчешћих предности и мана:

ПредностиНедостаци
Идите споријим темпом .Нема физичког контакта.
Упознајте их боље.Нема стварних датума.
Не морате да трошите новац на састанке.Бити сам већину времена.
Није толико претеће као што је срести некога у стварном животу.Можда нису они за које кажу да јесу.
Будите креативни са састанцима и учините да се једно друго осећате посебно.Можда осећате више љубоморе/недостатак поверења.
Узбуђенији што се видимо.Не знајући када ћете се видети.
Мањи интензитет од односа лицем у лице.Ћаскање може постати зависност.
И даље задржите своју независност.Недостатак комуникације.
Научите да изградите поверење са својим партнером.Понестаје ствари за разговор.

Да ли млади људи треба да имају интернет везе

Можда постоји забринутост када је у питању млађа публика која има везе на мрежи. Поготово ако су у раним двадесетим и нису имали превише искуства из стварног света.

Међутим, у данашње време морате узети у обзир чињеницу да се скоро све ради на мрежи.

За млађу публику, упознавање на мрежи постаје најбољи начин да упознају друге људе њихових година и заиста пронађу везу преко интернета.

Питање је: треба ли? Размотрити ово:

  • Све док су безбедни и знају како да остану безбедни док упознају људе на интернету, заиста нема проблема са млађим људима који имају везе на мрежи.
  • Ово је одлично за људе са социјалном анксиозношћу којима је можда тешко да упознају људе у стварном животу. Ово важи за све старосне групе, али како све више младих људи тешко упознају људе у стварном животу, интернет је чак и најзагриженијим младим особама олакшао да стекну поверење.
  • Требало би да знају како да се понашају у онлајн вези, баш као што би у вези са неким у близини. Штавише, научите да поштујете свог партнера и верујете му и обезбедите да постоји широка комуникација и посвећеност.
  • Морају да схвате да у вези неће бити физичког контакта. Ово може бити теже јер виде да њихови вршњаци имају стварне везе и изводе своје партнере на састанке итд.
  • Веза на мрежи не би требало да заузме место њихових живота када су премлади. Осим ако двоје укључених у везу нису вољни да наставе са својим независним животима, веза не би требало да буде проблем. Забринутост постаје само када се веза на мрежи одвија око њихове младе будућности.
  • Односи на мрежи могу се претворити у праву ствар. Истина је да се многе везе на мрежи испостављају као љубавници који се у неком тренутку венчају. Опет, питање безбедности долази у игру, и све док су у јавности током већине првих неколико састанака, никада не знате шта ће од тога бити.
млади људи онлине датинг поглед

Да ли је безбедно упознавање на мрежи

Највећи проблем који људи имају са упознавањем на мрежи је питање безбедности. Чујете толико хорор прича о људима који су на интернету упознали неког кретена за кога се испоставило да је неко ко није, а добрим људима се догодило много лоших ствари.

Да ли то значи да упознавање на мрежи није безбедно? Не нужно.

Можете срести лоше људе у стварном животу

Само зато што сте у апликацији за састанке не значи да нисте добра особа која не спрема ништа добро. У ствари, скоро сви су на интернету на овај или онај начин.

Важно је запамтити да у стварном животу можете срести исто толико лоших људи колико и на интернету. То није легло за ужасне људе са лошим намерама, и све док сте сигурни, не би требало да буде проблема .

Будите сигурни са својим онлајн подухватима

Не бисте пустили странца са улице којег једва познајете да вас врати код њих на забаву, зар не? Па зашто би то урадио са неким кога познајеш са интернета?

Истина је, људи могу да лажу о томе ко су на интернету . Дакле, како остати безбедан док се упуштате кроз апликације и веб локације за упознавање на мрежи?

  • Немојте се држати порука; нека вас видео позову. Док су текстуалне поруке, тренутне поруке, па чак и телефонски позиви одлична места за почетак, не би требало да планирате да се састајете ни са ким док не разговарате путем видео ћаскања. На тај начин знате да лице одговара слици профила.
  • Немојте давати своје податке. Никада немојте давати своје пуно име, адресу, где радите или ко су вам пријатељи. Када су у питању телефонски и видео позиви, размислите о коришћењу апликације како не бисте одали свој прави број телефона.
  • Састати се на јавном месту. Ово је највећи савет који ће вам неко икада дати. Упознајте се на јавном месту, као што је ресторан или биоскоп где има пуно људи. Ово ће осигурати вашу безбедност пре, током и после вашег састанка.
  • Не дозволи им да виде где си паркирао. Можда звучи глупо, али не желите да знају какав ауто возите или да завршите са вашим љубавником који вас прати кући када нису позвани.
  • Останите у јавности неко време. Чак и ако се састанци одвијају савршено, желите да будете сигурни да нисте сами са овом особом док не прође неколико састанака. Што се дуже задржавате на јавним местима, више ћете моћи да верујете појединцу.
  • Увек реци пријатељима и породици где си и са ким си. Ово је неопходно за вашу безбедност. Обавестите их на које тачно место идете, са ким се састајете и обавезно их често проверавајте како се не би бринули.

Колико веза почиње на мрежи

однос почетак онлајн рад поглед

Према недавној студији, огромних 40 посто свих веза почиње на мрежи; невероватно, зар не? Све ово иде назад до интернета који у суштини управља нашим животима. На интернету можемо све, па зашто не бисмо пронашли и љубав?

Имајући то у виду, може се осећати прилично уверено да би могли да пронађу љубав на мрежи и улажу у онлајн везу. Све док то раде безбедно и држе комуникацију на првом месту и остају лојални и сигурни са својим партнером, можда ће моћи да пронађу љубав свог живота.

Ове статистике су заиста невероватне. И док је 40% још увек велики број (скоро половина свих веза у 2019.), проценат ће се вероватно повећати због прилива нових веб-сајтова и апликација за упознавање које повезују људе из оближњих области са широм света .

Како знати да ли је веза на мрежи стварна

Учинићемо вам нешто боље: дајемо вам топ 10 листе како можете знати да је веза на мрежи стварна, као и 10 знакова да никада неће ући у стварни свет.

10 знакова да је ваша веза на мрежи стварна

  1. Не изазива вас након неколико дана слања порука и ћаскања.
  2. Он жели да се састане са вама, а ви сте заправо одредили датум (укључујући време и место).
  3. Говорите о малим, мање важним стварима које се дешавају у вашим животима.
  4. Вас двоје можете да се смејете било чему.
  5. Хемија је заиста ту.
  6. Обоје тражите исте ствари у вези.
  7. Обоје сте разговарали са неколико других људи пре него што сте се нашли, и то је било подударање.
  8. Дају вам комплименте на друге начине осим површно.
  9. Обојица сте ван мреже у исто време, што у суштини показује да не разговарате са другим људима.
  10. Чини се као да сте се познавали пре него што сте се упознали на интернету.
стварни приказ односа на мрежи

10 знакова да је ваша веза на мрежи лажна

  1. Датум се увек поставља за насумично време у не тако блиској будућности.
  2. Они су увек ?заузети? када тражите састанак или чак видео ћаскање.
  3. Кажу да нису у апликацији за састанке на којој сте их упознали, али ћете их увек наћи тамо (са неким јадним изговором како сте то пронашли).
  4. Сазнајете да су вам били прилично блиски, али вас нису тражили да се дружите .
  5. Није их брига што се вас двоје нисте лично упознали.
  6. Ви сте много више заљубљени у њих него они за вас.
  7. Почињу да те терају.
  8. Они ажурирају свој профил за упознавање са више текста, слика итд .
  9. Није их баш брига ако престанеш да причаш са њима.
  10. Треба им вечност да ти одговоре.

Колико дуго трају везе на мрежи

На ово је питање тешко одговорити јер је на двоје људи који су укључени у везу.

Када је реч о вези на мрежи, све ће се свести на то да издрже тест времена: да ли желе да се и веза настави иако је можда на даљину или би радије виђали друге људе?

Још једна ствар која долази у обзир је да ли њих двоје стварно кликну лично. Било је много прилика у којима су се две особе разговарале преко телефона.

Али када су заправо лицем у лице, чини се да се све променило.

За неке, међутим, веза може процветати, а прелазак из онлајн везе у праву везу лицем у лице није ништа друго него савршена. Ово двоје би могли да наставе своју везу на мрежи неколико година пре него што одлуче да се венчају !

Имајте на уму да ће дужина везе зависити од тога да ли су њих двоје заиста заљубљени једно у друго и да ли имају комуникацију која је неопходна за упознавање на мрежи.

Такође морају бити у стању да верују једно другом и да се носе са тим да се не виђају онолико често колико би желели.

онлајн веза последњи поглед

Како да успоставите везу на мрежи

Online relationships are always going to be a bit more difficult than real relationships because you don’t have the physical contact that most people want and need. You will also spend many nights alone, which can lead to loneliness and jealousy issues.

So how can you make sure that your online relationship is a success? Well, we’ve discussed it pretty heavily already, but here’s the breakdown:

Always remember the importance of communication

This doesn’t mean you have to talk all day and all night, but ensuring there is enough small talk, getting to know each other, and voicing opinions and concerns is crucial.

Never fight over text messages

This is one thing that is easy to do, but is also a surefire way to end your online relationship. If you are upset about something, take a breather and call them rather than text.

Try and visit them as much as possible

This will give both of you the physical connection you may be craving and add a little bit more connection and spark to your relationship.

Always make sure that you are keeping the excitement alive

In your online relationship, especially if you’ve been together for a long period of time. This means surprising your significant other with gifts, whether it’s a sexy photograph or sending them sports memorabilia in the mail.

Make them feel special by involving them in your life

Listening to them, and surprising them with things– whether it’s small like a love letter, or a giant stuffed teddy bear in the mail.

Stay loyal and committed, trusting your partner to do the same

One of the biggest reasons why online relationships fail is because there is a lack of trust. If you’re feeling like there’s infidelity going on, you need to discuss it with your partner to get to the bottom of what is going on.

направити однос на мрежи радни поглед

Conclusion

Online relationships are quickly becoming the way of meeting people and dating nowadays, and you need to be prepared to handle the struggles (and fun parts!) of being in a long distance online relationship.

Не заборавите да останете посвећени и понудите обиље комуникације и забавних изненађења, као и неке неопходне посете на путу.

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *