Када то назвати ОДУСТАВА у вашој вези на даљину

када радити или прекинути везу на даљину

Веза на даљину често представља балансирање између две различите особе и њихових распореда . Постоје тренуци када је удаљеност између пара краткорочна ситуација.

Постоје и друга искуства када је пар управо одлучио да је дуга раздаљина у вези стварна ставка и њихове везе. Дакле, када је вредно радити на вези на даљину? И када је време да се прекине?

Веза на даљину је вредна рада ако су обе особе у вези посвећене одржавању везе.

Време за прекид везе на даљину је ако појединци у вези нису подједнако уложени и посвећени одржавању ватре на даљину.

Ако размишљате о прекиду везе на даљину, пожелећете да наставите да читате јер имам све што вам је потребно да донесете исправну одлуку, а ако се покаже да је растанак најбољи избор, желећете да знате како се то ради.

Да ли су везе на даљину вредне тога?

посао напустити везу на даљину поглед

Везе на даљину су вредне труда, потребно их је одржати ако су време и посвећеност присутни за обе особе . Веза на даљину може бити богато искуство са љубављу и пружањем које може трајати цео живот.

Многи људи у везама на даљину кажу да су предности веза далеко веће од падова.

Према чланку у Псицхологи Тодаи , наводи се да везе на даљину имају 58% успеха. Истраживање је такође открило да су многе нове везе на даљину заправо започеле због упознавања или са неким ван града или на мрежи од самог почетка. У чланку се даље наводи да 27% испитаних никада није живело у близини свог партнера.

Већина људи који кажу да су у вези на даљину кажу да иако веза на даљину захтева превазилажење неких јединствених изазова, они верују да је њихова веза вредна труда.

То су људи који изгледају срећни без обзира на то да ли је њихов партнер у близини или не . Они су прихватили ситуацију да су у вези на даљину, и из било ког разлога, то функционише за ове људе.

Како функционишу везе на даљину?

Везе на даљину подразумевају другачију врсту комуникације и флексибилност да би се радило. Парови који су се упознали због технологије такође наводе да је технологија оно што помаже да се веза одржи .

Појединци у вези на даљину извештавају да шаљу СМС-ове напред-назад током недеље у просеку близу 400 текстова недељно.

Парови у везама на даљину такође кажу да је причање телефоном у просеку 8 сати недељно прилично нормално. Иако живе одвојено, чини се да парови који су у везама на даљину раде различите ствари како би веза успела .

Ове ствари су и лично и на њиховим локацијама на даљину:

Технологија је на првом месту

останите повезани технологија поглед на везу на даљину

Толико је веза у свакодневној нормалној рутини. Користећи технологију као што су Фацетиме , Скипе , Снапцхат и друге комуникационе технологије , парови на даљину могу да остану повезани и испуњени у својој вези.

Комуникација у реалном времену и лицем у лице омогућава дубљу везу у поређењу са писмима или телефонским позивима на даљину.

А пошто се људи у везама на даљину више ослањају на технологију да би остали повезани, то им омогућава да вербално комуницирају чак и више него парови који се виђају на истом месту.

Не то, али људи који живе далеко су марљивији и теже да раде више и да одржавају линије комуникације честим и отвореним. Чак и користећи технологију, ови парови имају тенденцију да разговарају о стварима од срца на отворен и искрен начин .

Посвећеност вези на даљину

Чини се да би то било речено без објашњења. Али веза на даљину захтева другачију врсту посвећености него веза у ближој близини.

Као што је раније речено, мора постојати различита врста марљивости како би се осигурало да свака особа испуњава своје емоционалне и физичке потребе .

Физички аспект везе на даљину је незгодан, и опет, ту долази у обзир посвећеност. Да ли парови праве време и планирају да буду заједно? Да ли обе особе разумеју шта је њиховом партнеру потребно од ове љубави на даљину?

Кључно је знати да сте истински посвећени особи пре него што потрошите драгоцено време . Ово је посебно тачно ако је пар млађи или је на колеџу . ?Ако сте на колеџу, заиста морате да размислите о томе да ли волите ову особу и да ли је вредна тога да одустанете од тога да будете сама на колеџу? каже Бела Ганди, оснивач Тхе Смарт Датинг Ацадеми.

Гледајте на везу на даљину као на прилику за раст

Гледајте на ово као на време учења и раста за сваког појединца. Иако сте можда у вези, још увек сте већи део времена сами.

Људи који су у везама на даљину кажу да често користе ово време за рад на другим активностима као што су:

  • Учење новог језика;
  • оснивање клуба књига ;
  • учење нове вештине ;
  • завршити диплому;
  • додатни сати на послу ;
  • волонтирање ;
  • активизам.

Направите планове за окупљање

Често ћете имати нешто опипљиво чему можете да се радујете провест ћете кроз тешка времена раздвојености. Планирајте окупљање у једном или другом локалу . Парови се често састају у потпуно другом граду или округу.

Имати дугорочнији план да се састану и буду заједно често је оно што неки парови кажу да је један од темеља како да веза на даљину функционише.

Када људи имају нешто забавно чему се радују, често ово чини овде и сада много лакшим.

Нарочито у везама на даљину, ако знате тачно време да се видите, то доноси обновљену наду у време раздвојености . Размишљање о радости виђења партнера и визуализација овога изазива скоро иста осећања као и чин.

направите заједнички план рада на вези на даљину

Разговарајте о свему

Ово је у другој категорији од комуникације. Разговарање о свему подиже комуникацију на дубљи ниво. Бити у могућности да поделите када сте фрустрирани или узнемирени је важно да би веза и даље пролазила кроз неке од истих ствари које доживљава веза у близини.

Ако партнер на даљину види само вашу страну одмора, ово нисте прави ви. Морате да делите успоне и падове како би веза на даљину успела на дужи рок.

Ако се веза заиста креће ка дугорочној посвећености, сваки партнер треба да познаје различите аспекте индивидуалних личности.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=-и6кСврмкПА
ИоуТубе видео

Сигнализира да се ваша веза на даљину бори

Иако су везе на даљину веома корисне за многе парове, постоје тренуци када веза на даљину можда неће функционисати. Постоје неки суптилни знаци који би вам могли помоћи да утврдите да ли ваша веза на даљину можда има проблема.

Само зато што ваш партнер показује један знак који вас изазива забринутост, то не значи да је забринутост основана. Комуникација је неопходна .

Када се деси брига о вези или страх за стабилност везе, тада је отворена комуникација кључна. Ако видите знак који вас брине, морате разговарати са својом другом особом .

Ово су неке ствари о којима бисте можда желели да разговарате:

Једна или обе особе се оправдавају да не комуницирају

Према истраживању, ако „комуницирате без обзира на све“?? обећање почиње да нестаје, ваша веза може бити у невољи.

Партнер може имати разне изговоре зашто он или она не могу разговарати или Фацетиме. То може бити изговор, од обављања послова до посла ; у суштини, ово је назнака да интересовање и посвећеност можда нису тако јаки као што су били на почетку.

не комуницирају прекинути везу на даљину

Када се однос осећа другачије

Обратите пажњу на своје црево. Чешће него не, постоји знање дубоко у себи када веза почиње да губи део свог сјаја . То не значи да сте се сместили у удобнију рутину, већ се веза не креће напред.

Ваш партнер је мање доступан

Текстови не долазе тако често као раније. Телефонски позиви су без сјаја или се не дешавају због изговора, а унапред направљени распореди разговора се не испуњавају.

Неколико пута је опростиво, али када откријете да се највише трудите да будете приступачни и присутни, а ваш партнер не улаже исти напор , ово може бити јак знак да се ова веза бори.

Не заказујете термине да се видите као раније

Бити у вези на даљину често је теже од везе која је у близини. Ако се један или оба партнера мање труде да се окупе , то може бити знак да се веза не креће напред.

Ви заправо не знате где ваш партнер живи

Ово је чешће код веза које се састају на мрежи . Ово је велика црвена застава ако не знате адресу особе са којом излазите. Кућна адреса никада не би требало да буде тајна .

кућна адреса тајна напусти везу на даљину

Ваш партнер планира да уради ствари, а ви нисте укључени

Парови стално раде раздвојене активности, али када ваш партнер на даљину планира да се види са породицом и пријатељима, а ви имате прилику да будете део ових догађаја, онда ваш партнер треба да жели да будете део ових догађаја .

Наравно, ово није сигуран знак да треба да окончате ствари, али је знак да се нешто спрема о чему треба да разговарате .

Никада нисте срели породицу или пријатеље из прошлости

Ово је још једна црвена застава. Постоје тренуци када се сретнете на мрежи, и све је у току. А онда постоје тренуци када треба да будете опрезни.

Постоји опасност ако ова особа није она за коју се представља и може заправо бити преварант . Са свом доступном технологијом. Требало је да упознате барем једног члана породице или пријатеља , чак и ако је састанак само преко друштвених медија.

Сомови, како их зову, специјализовани су за проналажење људи на мрежи за плен. Наводе људе да им верују и ступају у везе на даљину са њима, али ствари се убрзо покваре.

На крају, ова особа почиње да има хитне случајеве или друге проблеме и треба јој хитан новац . Постоје приче за причама о овим врстама веза на даљину.

Ваш партнер на даљину може показати знаке слабљења наклоности

опадање наклоности прекинути везу на даљину

Без обзира да ли се састајете лично или комуницирате на даљину, приметићете да вам партнер једноставно не делује тако пун љубави или пажње. Велика промена у уобичајеној количини наклоности је могућа црвена заставица да веза може бити у невољи.

Свака промена у нивоу интересовања, жеља за повезивањем говори да неко није заљубљен у тебе као што је био. Ако знате знакове, можете покушати да отворите линије комуникације и покушајте да сазнате шта се дешава. Будите спремни да чујете одговор.

Комуникација се више не одвија свакодневно

Ако је свакодневна комуникација била нешто што сте ви и ваш партнер радили, а сада нисте, то може бити знак да једно или обоје нисте заинтересовани као раније .

Идеје вашег партнера за везу на даљину су се промениле

Ово може бити било шта, од брака до политике. Људи се мењају и расту, а понекад су те промене непремостиве.

Разлике у идејама и мишљењима могу се кретати од било чега до будућих брачних планова до религије могуће деце у будућности. Можда волите емисије попут Тхе Валкинг Деад, а све што ваш партнер жели је да гледа Дизнијеве цртане филмове.

Нема ништа лоше ни у једном ни другом, али ова огромна разлика указује на то да је дошло до промене у једној или другој особи . У сваком случају, о нечему у вези треба разговарати.

Када назвати прекид везе на даљину

веза на даљину напушта поглед

Једна од горе наведених ситуација можда неће изазвати или прекинути, али када се неколико ствари не поклопи, можда је време да прекинете везу.

Тешко је прекинути било коју везу јер је тешко. Људи који су укључени могу да претпоставе како се осећају.и Појединац може мислити да замишља ствари због удаљености.

Недостатак пажње или мање комуникације може бити само због околности времена и простора између пара.

Везе на даљину су на много начина исте као и свака романтична веза у граду. Близина укључених партнера није тако блиска, али остале ствари остају исте.

Међутим, недостатак близине захтева другачији сет комуникацијских вештина од почетка .

Већина људи који имају везе на даљину схватају чињенице и и даље се посвећују посвећености која је потребна да би се одржала у животу.

Уз сва та разматрања, и даље могу постојати знаци или осећај да се чини да веза не функционише као што је била на почетку. Лакоћа коју би веза требало да има док двоје људи расту заједно , уместо тога почиње да буде помало незгодна или несигурна.

Ова осећања указују на то да би требало да поново погледате везу и да будете сигурни да желите да останете посвећени.

Након размишљања, ако се и даље чини да нешто није у реду, можда је време да обратите пажњу на неке од знакова. Ако веза почиње само да се развија или чак можда клизи у супротном смеру, можда је време да прекинете везу на даљину.

Како прекинути везу на даљину?

како крај везе на даљину поглед

Веза на даљину има јединствен скуп захтева да веза функционише. Али, ако се веза на даљину завршава, како то треба да се реши?

Да ли зовете свог партнера телефоном? Да ли везу завршавате у тексту? Шта је са употребом Фацетиме-а за прекид везе? Који је најбољи начин да то окончате када сте сигурни да је то правац којим треба ићи?

Ако сте ви особа која подстиче крај везе на даљину, које кораке треба да предузмете да ова тужна ситуација буде решенија одлука за вас обоје?

  1. Уверите се да су ваша осећања јасна и да знате зашто прекидате везу. Можда је то из једноставног разлога што је удаљеност превише болна, а чини се да нема ближе близине нигде у блиској будућности за вас као пар.
  2. Разговарајте о овоме са пријатељем и добијте повратне информације . Може бити да је ваш најдражи пријатељ већ дуже време приметио да нешто једноставно не ?изгледа у реду? са вама. Често схватање да се људи који вас најдуже познају слажу са вашим открићима, даће вам додатну снагу да прекинете љубав на даљину.
  3. Размислите поново о томе шта заиста желите да урадите и реците када се коначно нађете са својом значајном другом. Ако будете јасни, биће много лакши састанак и разговор.
  4. Уверите се да до тренутка када се сретнете користите речи о томе шта вам је потребно? а не окривљавање . Разговор о зрелој вези увек иде боље када сваки партнер може да разговара о томе шта им је као појединцима потребно. Опет, може бити неколико разлога за раскид. Задржите језик о томе шта сте приметили, како се због тога осећате и куда треба да идете од ове тачке даље.

Када саберете своје мисли, овај разговор би требало да се деси лично или у најмању руку лицем у лице у реалном времену користећи технологију. Раскид никада не би требало да буде у поруци вашем бившем партнеру или е-поруци , што се тога тиче.

Ако сте били у интимној вези са неким и физички и емоционално, најбоље што треба да урадите је да лично решите раскид. И најмање што треба да урадите је да се побринете да се разговор одвија лицем у лице. Да ли ће ово бити непријатно?

Можда ћете бити изненађени или не изненађени када знате да се ваш партнер осећа исто . Ако су обе особе приметиле смањење првобитне ватре везе на даљину, онда је ово вероватно најбољи могући крајњи резултат.

Ово је начин на који обоје могу да наставе даље без осећаја огорчености једни према другима.

Како кренути напред након завршетка везе на даљину

Мање ствари је теже од преласка из везе на даљину која је трајала више од неколико месеци или чак дуже.

Ово може бити дуг процес, посебно ако су сви у вашем граду навикли да сте заузети неким ван града. Пријатељи ће можда заборавити да вас укључе ако мисле да сте заузети неким другим, али дајте му времена и пребродићете овај раскид.

Следе неки предлози за превазилажење неких болова:

Само напред и заплачи

како крај везе на даљину поглед

Ово је губитак и признаје тугу. Није крај, може се тако осећати у почетку. Ви сте људско биће, па дозволите себи да изразите бол који осећате . Међутим, не дозволите да због депресије због напуштања везе пропустите да кренете даље. Поново бити самац може бити забавно!

Радујте се будућности

Померите концентрацију размишљања о губитку блиског односа прошлости и почните да се фокусирате на могућности будућности. Будите сами себи најбоља навијачица да бисте постали још бољи него што сте били пре .

Уверите се да имате затварање које вам је потребно за напредовање

Затварање сваке везе је важно. А затварање љубављу на даљину може вам помоћи да решите проблеме, извините се и разиђете се на грађански начин.

Можда се нећете поново спојити, и то из добрих разлога, али барем када размишљате о својој прошлости или када се негде случајно сретнете, прошлост неће и даље држати ни једног од вас .

Заузет послом!

Уместо да вас прогута депресија, изађите из куће или стана. Идите у школу или на посао и укључите се у покрет. Уложите нове напоре како бисте могли напредовати у ономе што радите.

Будите са људима који разумеју кроз шта пролазите

бити са породичним пријатељима веза на даљину прекинута

То не значи да сваки пут када сте заједно са овим људима ви доминирате временом говорећи о својим невољама. Само се уверите да људи са којима сте разумеју ваш губитак .

Свима нам требају наши људи када живот крене на југ. И било да се ради о вези или послу, ваша блиска породица и пријатељи који су ваша основа су они којима се обично обраћате када живот крене у правцу који вас чини тужним.

Веза на даљину може бити невероватно срцепарајућа. Ваши људи требају да стоје поред вас.

Искористите ово време да се поново фокусирате и поставите себи нове приоритете

Фокусирајте се на оно што заиста желите. Неки људи прекину дуготрајну везу и схвате да нису сигурни ни шта желе од живота. Постоји ли сан који желите да остварите? Да ли желите да истражите неке велике животне промене?

Ово је можда време да стекнете ту диплому или можда покушате да потпуно промените каријеру. Можда ћете одлучити да научите више о себи кроз повлачење или духовну праксу. Или можда имате неке здраве навике које желите да научите.

Потребно је само 21 дан да нова рутина постане навика. Сада је можда време за неке позитивне промене које је лакше учинити када сте слободни.

Раскид на даљину за многе људе је једнако тежак као и крај везе када двоје људи живе заједно. Осећања и емоције могу бити веома слични. Али баш као и када прекидате било коју другу везу, што пре можете да се носите са свим укљученим периметрима и кренете напред, то боље.

Да ли је веза на даљину за вас?

брига посвећеност рад однос на даљину

Након што сте прочитали све предности и недостатке везе на даљину. Можда ћете видети сличности у успеху или можда чак и неке од негативних страна овог начина односа са партнером.

Постоје тренуци када је веза на даљину вредна труда, а онда постоје тренуци када треба да престане.

Из било којих разлога, један или оба партнера су одлучили да је време да одустану.

Свака веза, било да је на даљину или у непосредној близини, захтева елемент пажње и посвећености. Чак и ако је особа укључена у везу, то се креће ка доживотној посвећености.

Тако је важно да се не изгубите потпуно у другој особи.

Одржавање осећаја за себе помоћи ће вам да будете искрени у погледу онога што желите, а исто важи и за вашег партнера. Ако особа не може да буде отворена и да буде своја према једној особи којој намерава да се посвети, онда је тој вези потребна нека поновна процена.

Пречесто се људи изгубе у другима пре него што заиста процене ко су као појединци.

Здраве везе, било да су на даљину или у истом граду, морају имати отворене линије комуникације и спремност да буду флексибилне.

Свакој особи у здравој вези је дозвољено да расте. А када ваш партнер слави ваш раст са вама, и обрнуто, знате да можда имате нешто посебно.

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *