Како одржати пријатељство на даљину са својим најбољим пријатељем

пријатељство на даљину

Пријатељства на даљину прилично су уобичајена у нашем мобилном друштву.

Људи се често селе или путују од места до места, стварајући многа пријатељства и везе на даљину.иНије неуобичајена ситуација да људи за многе људе до којих им је стало, а који живе на географски различитој локацији, нису неуобичајени.

Уз помоћ технологије и флексибилног распореда, могуће је одржати пријатељства на даљину .

Будући да имају тренутни приступ преко Фацетиме-а, слања порука и других облика друштвених медија, пријатељи на даљину могу комуницирати свакодневно или онолико често колико желе.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=КОЕУУОПпОХМ
ИоуТубе видео

И- Активности пријатељства на даљину

Пријатељи који живе на великим удаљеностима једни од других много су чешћи у многим областима од пријатеља који живе у суседству. Пошто се често селимо са места на место, појединцу је прилично лако да има пријатеље широм Сједињених Држава и света.

Одржавање и одржавање тих пријатељстава живим кроз активности је нешто што обоје могу учинити како би остали у контакту једни с другима.

Због технологије, постоје многе активности које пријатељи могу да ураде како би одржали цењена пријатељства на даљину . Ево листе од девет активности које одмах можете започети са пријатељем на даљину .

1- Делите фотографије напред и назад на Снапцхату

Почните да шаљете те глупе селфије свом другару преко миља. Потребно је само неколико секунди да направите селфи или слику своје деце и дате подстицај свом пријатељу на даљину .

Када пријатељи то раде напред-назад, то није само забавно, већ се пријатељство не чини тако далеко.

2- Играјте интернет игрице заједно

Спојите памет са својим најбољим пријатељем тако што ћете га или њу изазвати на игру Речи са пријатељима, Сцраббле или било који број других игара на вебу. Речи са пријатељима је једна игра у којој можете да ћаскате док играте .

играјте игру заједно пријатељство на даљину живо

3- Видео ћаскање или Фацетиме без доброг разлога

Понекад је видео ћаскање само седење и причање о ничему, а понекад вам помаже да наставите са свакодневним трачевима које бисте иначе заборавили.

Али у сваком случају, могућност да разговарате барем лицем у лице путем технологије је одличан начин да се пријатељство одржи живим и актуелним.

4- Разговарајте телефоном

Физички користите своје телефоне и упућујте позиве . Можда ћете морати да закажете позиве путем текстуалних порука. Разлике у временским зонама ово отежавају, али и даље можете пронаћи начин да се повежете када сте обоје будни и имате неколико минута за разговор.

Када имате заказане телефонске позиве, немојте одустајати од ових позива. Ови позиви су важни и одржавање обавезе са добрим пријатељем је од примарне важности.

5- Покушајте заједно да гледате филм или утакмицу

Неки пријатељи су се спријатељили док су заједно одлазили у биоскоп или гледали фудбалске утакмице на факултету. Пријатељи то још увек могу да ураде телефоном или разговором преко Фејсбука док гледају догађаје.иТо је забаван начин да наставите да делите активности које сте радили лично.

6- Планирајте заједно мало путовање

планирање заједничког путовања на даљину пријатељство жив

Увек можете пронаћи дестинацију за упознавање чак и ако живите на изузетно великој удаљености. Половина забаве у пријатељству је планирање заједничког догађаја.

Ово не мора да се заврши због велике удаљености.

7- Напишите писмо или пошаљите смешну честитку

Потребно је врло кратко време да се забележе једна или две мисли и пошаље картица или белешка . Ако је смисао за хумор нешто са чиме се повезујете, смешна карта може пријатељу на даљину улепшати цео дан.

8- Делите важне мисли

Поделите исте тајне које сте делили . И поверите се баш као и увек када вам се ствари дешавају у свакодневном животу. Могућност да поделите важне детаље одржава пријатељство на даљину на интимном нивоу .

9- Куповина

Суочимо се с тим, пријатељи се често повезују током путовања у тржни центар. Не заборавите да са својим најбољим пријатељем поделите своје најновије откриће у тржном центру .

Можете чак и да позовете свом пријатељу док испробава одећу да добијете њихово мишљење о овом или оном избору.

ИИ- Поклони пријатељства на даљину

поклони пријатељство на даљину жив поглед

Понекад пријатељи на даљину шаљу поклоне напред-назад. Ово је одличан начин да одржите ватре пријатељства.

Ако он или она имају децу, сећање да деци пошаље мале поклоне такође ће загрејати срце пријатеља . Поклон је нешто физичко за шта ће ваш пријатељ на даљину држати док сте раздвојени.

Имати физички дар од пријатеља не значи имати материјални објекат. Ради се о времену и бризи коју је пријатељ посветио одабиру поклона , можда га умотао и мислима које је пријатељ вероватно имао док вам је донео овај поклон.

Све је то веома искрен и важан гест који је пријатељима потребан ако су миљама далеко. Неке идеје за поклон за слање пријатељу на даљину могу укључивати следећу листу:

  • Књига која ће вас подсетити на добро пријатељство. Доступно на Амазону за 10,40 долара .
  • Наруквице пријатељства .
  • Персонализујте шоље за најбоље пријатеље, чаше за вино и шољице за кафу . Забавна је идеја да пијете кафу из посебне шољице док разговарате са својим пријатељем телефоном док он или она пије из њихове шољице. По истом принципу, дељење чаше вина са пријатељем преко телефона у одговарајућим чашама за вино је креативно и забавно.
  • Путни ваучери . Која год авио компанија лети тамо где ви и ваш пријатељ идете следеће, ваучер за путовање за било који износ у доларима је велико изненађење!
  • Новчаник за пасош са свиме што је вашем пријатељу потребно за путовање. Набавите један од Амазона за 14,99 долара .
  • Персонализовани привесци за кључеве са градовима и државама на сваком ланцу. Један за вас и један за вашег пријатеља на даљину.
  • Домаћи поклони ако имате времена.
  • Поклон кутија од куће са њиховим омиљеним локалним сезонским посластицама. Ово може укључивати кошуљу или џемпер из вашег омиљеног колеџа или тима из родног града.

Опет, поента слања поклона на даљину није толико о поклону колико је то заиста помисао.

Када пријатељ на даљину прими поклон или честитку поштом, мисли о томе да сте одвојили време и труд да саставите ствари заједно, и поштом, загрејаће му срце.

ИИИ- Поруке пријатељства на даљину

поруке пријатељство на даљину жив

Појединци који се баве пријатељствима на даљину можда ће требати помоћ да схвате шта да кажу у порукама или писмима пријатељу који се управо одселио. Када су људи навикли да се стално виђају или разговарају лично, писане или текстуалне поруке могу бити тешке.

Неки људи не знају шта да кажу. Тешко је писати људима када сте навикли да ваш главни облик комуникације буде из изговорене речи.

Постоји неколико порука које можете послати на даљину у виду картице, писма, е-поште или текста. Испод је неколико унапред компајлираних порука ако вам је потребна помоћ да започнете писмени разговор:

  1. ?Можда нисмо на истом месту као пре, али смо поделили неке од најлепших успомена у нашим животима до сада. Наше пријатељство ће наставити да јача када размишљамо о нашим сећањима и када стварамо нова.?
  2. ?Од када те нема, проводим део сваког дана мислећи на тебе и сећајући се тренутака које смо делили! Надам се да и ти мислиш на мене!?
  3. ?Иако нас деле миљама, наша сећања се не померају. Остају у нашим срцима и мислима. Та сећања ће нас заувек држати повезаним!?
  4. ?Иако нас раздваја неколико временских зона. Увек ћу имати времена за тебе!?
  5. ?Не мерите нашу удаљеност у миљама или метрима, већ осећања у нашем срцу.?
  6. ?Иако нас океан може раздвојити, пријатељство међу нама ће увек бити блиско. Толико ми недостајеш!?
  7. ?Нисмо превише близу у даљини. Нисмо превише удаљени у нашим срцима.?
  8. ?Пријатељи су породица. Удаљеност и време не раздвајају породице, а удаљеност између нас и проток времена неће нас спречити да наставимо наше пријатељство. Увек си у мом срцу и мислима.?
  9. ?Знам да иако се навикаваш на ново место и нови живот, ја се и даље тешко навикавам на свакодневну рутину без тебе. Знам да си једном у животу, драги пријатељу. Увек мислим на тебе.?
  10. ?Иако смо физички раздвојени, и даље смо блиски заједно у нашим срцима.?
  11. ?Увек смо заједно живели добре и лоше тренутке живота. Желим да знаш да си још увек моја особа којој идем са радостима и тугама. Недостајеш, пријатељу.?
  12. ?Иако смо миљама удаљени, имамо много начина да се окупимо и наћи ћемо те начине да одржимо наше пријатељство јаким.?

ИВ- Како преживети тугу пријатељства на даљину

преживети тугу пријатељство на даљину жив

Често, ако се људи први пут сусрећу са пријатељством на даљину, озбиљно се могу запитати како да преживе удаљеност и губитак близине пријатеља. Људи жале због губитка доброг пријатеља , посебно ако их раздвајају стотине миља.

Понекад се пријатељи селе или преселе из логичних разлога. Снажна осећања укључена у ову промену могу довести до тога да се особа осећа потпуно застојно.

Када се најбољи пријатељ помери, осећа се као да ти се срце слама. Што више признајете да је ово тешко и препознајете да постоји губитак , то је лакши прелазак на пријатељство на даљину.

Селидба особе у пријатељству на даљину у почетку боли, али временом, уз комуникацију и истрајност сваког појединца, пријатељства на даљину могу не само да опстану, већ ће и напредовати. Удаљеност између сваке особе ће послужити као нови начин повезивања и учинити пријатељство још јачим.

Ваш најбољи пријатељ је и даље ваш најбољи пријатељ. Чак и са пола света далеко, удаљеност не може да прекине ту везу. Најбољи пријатељи су људи који све могу да преживе. А када се најбољи пријатељи поново виде, скоро увек настављају тамо где су стали .

В- Како пријатељство на даљину може постати веза

Пријатељства на даљину понекад могу имати најјаче везе од свих врста пријатељства. Изрека, ?Удаљеност чини да срце расте,? често се остварује. Постоји нешто у одвајању што ствара чежњу за појединцима. Та пријатељства могу прерасти у трајне везе.

Видимо резултате људи који се окупљају на аеродромима да поздраве некога кога нису видели неко време. Посматрање људи како излазе из авиона и хватају погледе својих драгих пријатеља и рођака довољно је да посматрачу измаме сузе на очи.

Жудимо за онима које нисмо видели, али их још увек бринемо и волимо . Често су такви тренуци оно чему се пријатељи на даљину највише радују.

А понекад се пријатељство може претворити у нешто више када то најмање очекујете. Пријатељи често имају забринутост да ће пријатељство патити ако крену путем романтике. Прво што треба да урадите је да будете свесни уобичајених знакова да се пријатељство претвара у љубав и да се уверите да су обе особе на истој страни.

Ако се пријатељство на даљину претвори у више, обе особе у пријатељству ће најчешће наћи више начина да се повежу. Ови парови могу чак пронаћи начине да се зближе у близини. Кључ за откривање овога биће комуникација и поверење.

ВИ- Одржавање пријатељства у вези на даљину

лдр пријатељство на даљину жив поглед

У нашем добу путовања и глобуса који се смањује, није изненађење да понекад пријатељство на даљину ипак крене путем везе.

Прошло је време када особа коју упознате, спријатељите или чак излазите мора да живи у истом граду. У доба Фацетиме-а и слања порука, везе на даљину се дешавају чешће него што мислимо .

Према Псицхологи Тодаи, 24% испитаника у анкети је рекло да користе е-пошту или интернет за одржавање везе на даљину.

У налазима, људи су приметили да се њихов квалитет везе на даљину не разликује много од географски блиских односа . Али постоје неки кључеви за одржавање пријатељства и односа.

1- Добро одредите своје распореде по приоритетима

Различити распореди рада, распореди спавања и опет, временске зоне могу покварити пријатељство на даљину које је постало веза. Уверите се да сте у могућности да посветите приватно , нежурно време за разговор је од највећег приоритета за везу.

Имајте на уму да бирате ритам који одговара обојици, тако да фрустрација и огорченост не прерасту у нешто негативније.

2- Двапут проверите циљеве једни другима

Везе на даљину могу изазвати забуну. А неке везе на даљину напредују са даљином . Ако се сматра да је веза привремена, веза на даљину је често задовољавајућа и можда мање стресна.

Међутим, у случају да се пријатељи окрећу статусу романтичне везе, још је важније да обоје разумеју крај игре.

Куда иде ова веза? Обично, у почетку, обоје су сигурни у оно што желе . Када је једна особа задовољнија аранжманом на даљину од друге, комуникација је од највеће важности.

Ако једна особа почиње да се осећа више узнемирена због удаљености, а друга особа осећа да је удаљеност или место локације веома важно, њих двоје ће можда морати да се састану како би донели покретну одлуку.

Једна или друга особа можда жели или треба да се пресели. Начин да се избегну трење је да имате лак ток комуникације напред-назад. Обе особе морају бити у стању да отворено разговарају о жељама и жељама.

3- Уверите се да технологија није једини облик комуникације

разговор на телефону везу на даљину пријатељство на даљину жив

Парови ће често бити тако захвални за видео записе, Фацетиме , слање СМС-а, Снапцхат и све друге предности које технологија нуди. Људи могу бити у сталном контакту чак иу реалном времену.

Једном када се пријатељство претвори у везу, важно је барем имати више од интернет разговора. Лично и телефонски разговор на старомодан начин ће помоћи да се ватра пријатељства и везе одржи.

4- Фокусирајте се на квалитетан разговор

Можете разговарати или додиривати базу неколико пута недељно или чак током дана, али то није исто што и разговор о стварима које су важне. Немојте бити пар који говори на површини. Идите дубље са неким од ових квалитетних покретача разговора :

  • Шта вас чини најсрећнијим?
  • Која храна може најбоље описати вашу личност?
  • Који је најчуднији састанак на којем сте икада били?
  • Када бисте могли да једете једну храну до краја живота, шта би то било?
  • Које су ваше три најважније вредности?
  • Ко је жива или мртва особа коју бисте сада желели да упознате?
  • Каква врста физичког додира говори, ?Волим те? теби?
  • Како да вам помогнем када сте љути?
  • Коју луду ствар бисте волели да урадите једног дана?
  • Да ли бисте икада живели у малој кући или кампу?
  • Шта бих могао учинити да побољшам наш однос?
  • Шта мислите о савршеном дану?

5- Када се нађете, не планирајте превише времена

немојте преко времена планирати везу на даљину лдф жив

Када људи који брину једни о другима живе одвојено, изгледа да постоји осећај хитности када се физички окупе. Често постоји тенденција да се иде и уради што више ствари да би се време рачунало .

Прекомерно планирање вашег заједничког времена доводи до других проблема и фрустрација. Пустите да ствари теку на лак начин.

Оставите времена да пустите да веза тече глатко када сте лично. Одлазак и обављање мноштва активности може вас спречити да обраћате пажњу на важне детаље у вашој вези на даљину када сте заједно.

6- Не стављајте свој живот овде и сада на чекање

Ако ће веза на даљину успети, то ће бити без да жртвујете свој свакодневни живот више него што је здраво. Више жртвовања од онога што је потребно створиће љутњу на дуге стазе . Морате бити у могућности да радите ствари и идете на места са људима који заправо живе у близини.

Здраве особе су у стању да у међувремену живе у потпуности чак и када су одвојене од људи које воле.

Немојте се изоловати од других и одвојите време између посета да сањарите о вољеној особи која је далеко. Бићете бољи партнер ако максимално искористите свој свакодневни живот.

7- Учините да је ситуација на даљину што позитивнија

Покушајте да прославите љубав коју имате одвојено , као нешто што може да вам донесе користи у вези на даљину.

Узимање мање него савршене ситуације и преобликовање у позитивнији фокус, додаће још више снаге вашој вези. Везе на даљину могу расти упркос миљама између појединаца.

Позитивно преобликовање је корисно за све врсте животних ситуација. Преузимање контроле и доношење позитивних покрета у тешко време може дати људима осећај наде . Уклоните фокус са дистанце и директно га ставите на однос који се дели.

ВИИ- Верујте својој процени у везама на даљину

поверење пресуда на даљину везу лдф жив

Без обзира да ли имате пријатељство на даљину или пријатељство на даљину које се претворило у нешто више, суштина је поверење . Људи који имају пријатеље или партнере преко миља морају имати поверење да је друга особа лојална вези као ентитету.

Иако се ваш најбољи пријатељ можда преселио, нећете ићи по новог најбољег пријатеља и обрнуто.

То не значи да ћете живети у вакууму, али како пријатељства и везе пролазе, људи се не могу заменити. Чим се ви и ваш пријатељ помирите са овом чињеницом , здравија ће бити веза на даљину.

Важно је да и ви и ваш партнер верујете једно другом како би веза на даљину опстала.

То је посебно важно у вези на даљину јер удаљеност може олакшати вама или вашем партнеру да се препустите сумњама, љубомори и сумњи. Ове негативне емоције настају када недостатак поверења замени невероватна искуства која сте поделили.

Раздвајање пријатеља или партнера може довести до тога да особа верује у нешто што једноставно није истина. Опет, искрена комуникација ће помоћи вама и вашој вољеној особи да пребродите ситуацију.

Понекад вам једноставно одузима превише времена да седите и размишљате . Можда се текст не врати одмах или се телефонски позив из неког разлога не поклапа. Морате пронаћи друге ствари које ћете радити да бисте окупирали своје време.

Иако понекад може бити тужно, фрустрирајуће и депресивно када вам неко недостаје, открићете да сте у стању да се носите са тим. Иако вам недостаје партнер, нормално је и здраво прихватити дистанцу и усмерити своју енергију на ствари које можете да контролишете. Можете:

  • Волонтирајте за нешто вредно
  • Придружити клубу
  • Присуствујте друштвеним догађајима.
  • Будите активни у својој цркви.
  • Научите нову вештину.
  • Стекнете нове пријатеље. Не замене. Особа не може имати превише пријатеља.

Ово је само неколико предлога које треба да урадите када вам недостаје посебна особа која живи далеко.

Везе на даљину су емоционално изазовне, али ако успете, и оне су вредне тога. Последња мисао је да се уверите да можете да кажете да вам је жао ако сте били непромишљени или сте повредили свог пријатеља.

Тест правог пријатељства нису само миље између, већ и превладавање олуја на путу. Не постоје пријатељства или везе које су савршене или без неслагања. Тест је како појединци и односи пролазе кроз тешка времена.

ВИИИ- Пријатељства и везе на даљину су акт балансирања

лдр лдф балансирање живог погледа

Пријатељства када су људи у истом граду често су изазовна. Али имати и одржавати пријатељство или везу на даљину представља балансирање комуникације, поверења, љубави, истрајности и бриге.

Везе на даљину нису за свакога, али када имате особу која вам је најбољи пријатељ или партнер у другом граду, већина људи даје све од себе да се брине о односима као што би то чинили драгоцено благо.

Људи које волимо нису увек људи који су близу. Пријатељи, деца, родитељи и партнери понекад морају да се преселе из овог или оног разлога.

Одржавање ватре наших веза на даљину је нешто што радимо када је вољена особа даље.

Када бринемо и бринемо о онима који су далеко, заправо више показујемо ко смо ми него ко су они на много начина . Имамо шире мреже од неких наших родитеља и бака и дедова.

Чешће него не, познајемо друге људе који имају блиске везе на даљину. Сви смо заједно у овом нуклеарном друштву и што више можемо ствари да нас држе близу срца, то мање миље раздвајају оне које волимо.

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *