Лело Ф1с рецензија: Будућност секса или губљење времена?

лело ф1с рецензија

Да ли сте спремни да своју мастурбацију унесете у 21. век?

Сваки аспект вашег живота се мења због напредовања технологије. Имате све најновије справе и справе по кући, али још увек навлачите своју мушкост као пећински човек?

Време је да дате дланове одмору и дозволите технологији да вам покаже како да досегнете нове оргазмичне висине .

Проверите цену

Шта је то?

Називање Лело Ф1С секс играчком изгледа потцењује шта она ради.

То није играчка, ово је мастурбаторска револуција коју су они покренули. Ова невероватна мала машина може да одузме сав напоран рад из ваших сесија задовољства, што вам оставља више фокуса на једноставно уживање у ономе што може да уради за вас.

Лело Ф1С је елегантан цилиндар , са неким посебним изненађењима скривеним унутра. Један крај цилиндра отвара се у уску осовину; пријатан мали рукав за ваше задовољство. Да бисте користили Ф1С, једноставно гурните свој пенис у овај рукав баш као што бисте ушли у праву вагину.

Силиконски рукав који је сигуран за тело има свиленкаст и реалистичан осећај који ће вас уверити да сте продрли у чврсту вагину. Међутим, за разлику од глатке рупе, ова виртуелна сексуална рупа је закривљена и избочена како би повећала ваше задовољство.

Ово звучи као сличне мушке сексуалне играчке које смо раније видели, али ту се поређење завршава. Нећете гурати и излазити из ове тесне баршунасте рупе , у ствари, нећете уопште користити своје руке.

Овај невероватан уређај ће вам пружити задовољство.

Лело ф1с преглед гаџета

Шта ову играчку чини другачијом?

Лело Ф1С вам доноси задовољство на два различита начина. Док уски рукав грли вашу сада растућу ерекцију, доживећете нове сензације које ће пробудити вашу мушкост на начине за које нисте знали да су могући.

Два одвојена мотора покрећу ваше задовољство и окружују ваш курац стимулацијом од 360 степени . Прво, моћни вибрациони мотор ће пробудити ваша чула и узбудити те нервне завршетке док се ваш пенис припрема да прими задовољство које долази.

Иако ове вибрације могу изгледати познато, попут прављења других играчака за одрасле које сте можда пробали, Лело Ф1С доноси још једну малу тајну на сто. Заједно са пулсирајућим вибрацијама су снажни звучни таласи.

Тако је, ова играчка револуционише мастурбацију и задовољство искориштавањем моћи звучних таласа да активирају ваше сексуалне нерве као никада раније. Играчка користи патентирану СенСониц технологију да уздрма ваш свет на начин који се мора осетити да би се веровало.

Заиста, било какво објашњење или опис како је то имати моћне звучне таласе који пулсирају кроз ваш пенис неће оправдати.

Мораћеш да убациш свој курац да разумеш, веруј ми. Нисте доживели оргазам док не осетите да је постигнут звуком.

Док ови снажни мотори милују и покрећу ваше задовољство, овај уређај обраћа пажњу на ваш курац. Како такође можете зачуђено да гледате кроз опциони прозор за гледање, Лело Ф1С такође може да каже како уживате у сесији .

Има низ од 10 сензора перформанси који могу да измере ваше уживање и могу да вам се прилагоде слично као жена која познаје сваку вашу нијансу. Овај уређај није само секс играчка, пуштате вештачку интелигенцију да вам усисава курац.

Можете да контролишете уређај помоћу интуитивног дизајна са 3 дугмета на врху и са лакоћом повећавате или смањујете интензитет (или паузирате да дођете до даха). Једноставан дизајн омогућава да ваше руке буду слободне и задржава сав природни лубрикант на вашем курац тамо где му је место.

Ово мења живот за оне који воле да држе неред са тастатуре и миша без трошења кутије салвета. Сва пред-сперма (а биће их много) остаје скривена унутар силиконског рукава.

Уместо да се одлучите за ручну контролу, можете такође пребацити Лело Ф1С на аутопилот помоћу функције темпомата. Овај уређај вам омогућава да се концентришете на невероватан видео који сте пронашли и опустите се и уживате у ономе што ваш нови најбољи пријатељ може да уради за вас.

Ова функција је одлична када сте спремни да доживите оргазам, јер можете само да легнете и завршите, знајући да сензори перформанси држе на оку ваш курац, пазећи да је задовољство оптимално за вас.

За још већи ниво контроле над вашим Лело Ф1С, уређај се такође повезује са вашим паметним телефоном у комбинацији са бесплатном апликацијом.

лело ф1с демо апликација

Ова апликација може да се повеже са другим Лело играчкама за оне који желе да крену на ово путовање са неким другим. Али такође вам омогућава да прилагодите своју авантуру док не буде права за вас. Свако воли своје задовољство мало другачије, а Лело то разуме боље од било кога.

Апликација вам омогућава да се бавите сензорима и програмима; на пример, можда сте неко ко воли да остане на ивици оргазма што је дуже могуће.

Тако да можете програмирати апликацију да успори задовољство када дођете до тачке завршетка. Ово се веома препоручује јер је оргазам након што сте дуго времена провели на ивици завршетка невероватно издање.

Требало би да будете задовољни својим Лело Ф1С све док нехотице не вриштите и не доживите најдуготрајнији оргазам у свом животу. То није хипербола; једном када програмирате Лело Ф1С према вашим тачним потребама, створићете искуство које ће бити тешко постићи у стварном животу.

Какав је осећај?

Једноставно речено – осећај је без премца. Природа Лело Ф1С без руку чини да се ово осећа мање као мастурбација, а више као да сте задовољни професионалцем.

Можете се опустити и пустити да вас вибрације и звучни таласи отпрате до најснажнијих оргазама које ћете икада доживети.

Контуран и пријатан осећај силиконског рукава пружиће вам задовољство чим продрете, чак и пре него што га укључите. У комбинацији са вашим омиљеним филмом за одрасле или чак ВР слушалицама и можете да утонете у опипљив свет фантазије где је цео фокус на уживању вашег кура на сваки начин.

Осећа се као туђа рука, или вагина, или уста, али боље. Које год речи да користим, неће дочарати колико је овај уређај разбијајући и моћан.

Ако бих морао да се жалим на било шта (не желим) можда би ова играчка могла бити дубља. Рупа за ваш пенис је дубока само 4,5 а€³, што би могло бити довољно дубоко за неке, али за оне мушкарце који су проклети са дужим курцима.

Колико год некима било тешко да саосећају са добро обдареним, са Лело Л1С, они могу остати кратки. Играчка и даље ради и осећа се невероватно, али може оставити жељу да цео ваш пенис доживи моћне сензације.

Ово тешко да је непознато искуство за оне који су благословени између ногу, јер врло мали број уста може да прими целу дужину. Ово је мањи проблем и ништа слично убици договора.

Шта је у кутији?

Наравно, унутар кутије је можда последња секс играчка која ће вам икада требати, али су укључена и нека забавна изненађења:

  • УСБ кабл за пуњење је укључен да би ваша играчка остала напајана (има 2+ сата трајања батерије).
  • Водич за почетнике , упутства за употребу и гарантни лист су у кутији, као и корисна порука „Не узнемиравај“?? знак који би вам могао бити при руци.
  • Велвет торба за ношење ће чувати вашу омиљену нову играчку безбедном и без прашине, а неке кожне рукавице без прстију су леп додатак за ваше искуство.

Овај пакет такође долази са флашицом спреја за чишћење играчака, који можете користити да очистите своју играчку пре него што је одложите. Нећете желети да ово одложите, али боље је да га оставите чистим јер ћете се ускоро вратити, верујте ми.

Прос

  • Нова метода мастурбације без руку
  • Нема више грчева у зглобу или трљања
  • Неред је уредно садржан
  • Ручни или аутоматски режим
  • Прилагодите својим тачним спецификацијама
  • Може се повезати са другим играчкама за дељени режим
  • Звучни таласи вас љуљају на нов начин

Цонс

  • Нормално пушење можда не изгледа тако сјајно
  • Провешћете више времена мастурбирајући
  • Рупа је плитка (4,5 а€³) што некима није довољно
  • Није укључено мазиво

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=аДН_У9Т9И7Е
ИоуТубе видео

Резиме

Коме је намењен Лело Ф1С ? Па, једноставно речено, ако имате пенис, овај уређај је за вас. Ово је револуционарно средство за задовољство и натераће вас да се запитате зашто сте га толико дуго мазили.

Ово би био сјајан поклон за мушкарца у вашем животу (али бих такође препоручио да набавите сопствени Лело уређај како бисте могли да се забавите у вези.) Свако ко воли да мастурбира, али би желео да уклони сав посао и неред који је укључен у то. добићете године радости од овог уређаја.

Да ли је време да свој пенис пожелите у 21. век? Биће то забавна вожња.

Проверите цену

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *