[Рецензија] Разговор о Литтле Риот јастуку: Да ли је овај јастук за велике удаљености вредан тога?

мали риот пиллов талк преглед

Да ли сте у вези на даљину?

Општи став је да су везе на даљину неподношљиве. Није да нису вредни жртвовања, али одлазак на спавање сам чини лош посао . Јел тако?

Видео позиви и ћаскања вас повезују са вашим најмилијима, али не нуде интиман додир.

Још је горе када је ваш партнер имао дуг радни дан и не може да разговара касно у ноћ…

Веза је на ивици распада због многих непроспаваних ноћи због усамљености .

А усамљеност често доводи до раскида због неверства и нагађања.

Добра вест је да лондонски стартап под називом Литтле Риот премошћује јаз у односима на даљину са својим супер иновативним Пиллов Талк-ом .

Пиллов Талк чини ваше време спавања невероватним, чак и ако сте у вези на даљину! Овај високотехнолошки уређај враћа интимност у вашу везу на даљину тако што преноси откуцаје вашег срца вашој вољеној особи и обрнуто.

Иако уређај можда неће у потпуности вратити све посебне тренутке које сте делили заједно, осетићете више интимности коју сте имали док сте делили кревет са својим партнером .

Твоја вољена особа ће чути откуцаје вашег срца у њиховом јастуку, а ви ћете чути њихово. Зар није невероватно? Дакле, хајде да сазнамо више о овом производу у овом прегледу Пиллов Талк!

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=КСИИм_5е_д5к
ИоуТубе видео

Шта је Литтле Риот Пиллов Талк и како функционише?

Пиллов Талк је једноставно оно што сте тражили. Омогућава партнерима на даљину да доживе интимни додир док спавају .

Пиллов Талк долази у две кутије, по једна за сваког партнера. Оба партнера на даљину ће имати сензорску наруквицу (пошиљалац) и мали звучник (пријемник).

Наруквицу треба ставити када иду у кревет, док мали звучник треба ставити испод јастука .

Наруквица је направљена од меке тканине тако да неће болети и ометати док спавате. Имаћете удобан и интиман тренутак у кревету.

Звучник се може поставити близу или испод јастука. Кад год желите да уживате у гласним откуцајима срца свог партнера, скините поклопац звучника .

Две наруквице су повезане са апликацијом Литтле Риот на вашем паметном телефону. Апликација вам такође омогућава да слушате откуцаје срца вашег партнера у реалном времену помоћу слушалица.

разговор на јастуку

Пиллов Талк обезбеђује привлачну и реалистичну везу између партнера на даљину. Откуцаји срца превазилазе једноставан додир и то чини Пиллов Талкс идеалним и значајним за љубитеље великих удаљености.

Звук откуцаја срца вашег партнера је персонализован и више воли када се чује кроз мекани јастук. Ово чини Пиллов Талк јединственим и пријатним.

Вреди напоменути да је Пиллов Талк уређај за комуникацију, али не и алат за праћење сна . Не можете пратити сан свог партнера или свој, међутим, то гарантује веома чврст сан.

Сензор откуцаја срца искаче са лакоћом како би се омогућило лако прање наруквице или пуњење. Гаџети су доступни у црвеној и плавој боји.

Да резимирамо, Пиллов Талк нуди посебан начин интеракције са вашим партнером који га чини вољеним из даљине .

разговор на јастуку по малом нереду

Ко би требало да користи Литтле Риот Пиллов Талк?

Ово је суштински део прегледа јер ће истаћи очекиване кориснике Литтле Риот Пиллов Талк-а.

Заправо, опис и разлози за креирање ове врсте гаџета већ одговарају на питање ко треба да користи гаџет.

Обнављање интимне везе између љубавника на даљину била је једна од основних инспирација за ову иновацију . Као такви, партнери на даљину су најбољи потенцијални корисници.

Уз технологију, парови на даљину не би требало даље да трпе фрустрације и усамљеност.

Литтле Риот Пиллов Талк омогућава персонализовану и топлу интеракцију између партнера. Гаџет преноси откуцаје срца у реалном времену између уређаја и апликација тако да га можете чути на јастуку или у слушалицама .

Не морате бити миљама далеко од својих најмилијих. С времена на време постоји и потреба за разиграном везом између чланова породице или пријатеља. Пиллов Талк ће у великој мери помоћи у одржавању такве везе на привлачан начин.

пиллов_талк_ревиев

Као бонус, Пиллов Талк је одличан лек за појединце који пате од несанице. Звук откуцаја срца вољене особе је најсмирујућа бука која вас држи да спавате као беба .

Таква умирујућа бука омогућава корисницима да имају бољи сан. Откуцаји срца вољене особе ослобађају вас сваког страха и стрепње.

Ако се бринете о болесној особи, ово такође може бити добар уређај. Кад год имате пацијента под својом бригом, вероватно ћете провести бесане ноћи .

Ово више не би требало да буде случај јер вам Пиллов Талк омогућава да осетите откуцаје њиховог срца док спавају. Лако можете рећи када имају изазов који захтева вашу пажњу.

Коначно, то је одличан уређај за родитеље који желе да одрже физичку везу са својим бебама или малом децом . Пиллов Талк омогућава деци да чују откуцаје срца својих родитеља у спаваћој соби. Такав откуцај срца их уверава у њихову сигурност и умирује их док спавају.

Предности: предности Литтле Риот Пиллов Талк-а

Осим уживања у откуцајима срца вољене особе, постоји много предности Пиллов Талк-а. То укључује:

  • Партнери на даљину имају осећај сигурности . Пиллов Талк вас уверава да је ваш партнер сигуран у кревету.
  • Омогућава сталну везу између вољених. Позиви и ћаскање можда немају ову одредбу. Пиллов Талк вам омогућава да останете повезани са својим партнером чак и када спавате.
  • Имаћете бољи сан . Пиллов Талк избацује усамљеност и фрустрације које доноси веза на даљину. Бићете ослобођени анксиозности и спекулација. Откуцаји срца вас умирују док не заспите.
  • Омогућава лаку транзицију када родитељи обучавају децу да спавају у својој соби.
  • Сензор откуцаја срца који се може уклонити олакшава чишћење наруквице и пуњење уређаја.
  • Наруквица има мекану тканину која је чини удобном за ношење и спавање.
  • Прави савршен поклон за љубитеље великих удаљености
  • Лако се путује и лако се подешава
апликација за разговор о јастуку

Против: Оно што вам се можда неће допасти код Литтле Риот Пиллов Талк-а

  • Литтле Риот пружа само две боје. Пинк и блуе Пиллов Талкс можда нису ваш омиљени.
  • Не светли и не светли . Кампања цровдфундинга није достигла додатни циљ од и150.000, тако да јастук почиње да сија када чује откуцаје срца ваше вољене особе.
  • Може доћи до кашњења испоруке ваше поруџбине, јер је Литтле Риот имао великих проблема са испоруком.
  • Чести проблеми са везом између уређаја и апликације.
  • Гаџет ће осетити само откуцаје срца. Не дозвољава додир или аудио комуникацију.
  • Мешовите критике на Фејсбуку . Последње 3 рецензије почињу са а€œОвај производ је срањеа€??, а€œУжасна ужасна услугаа€?? и а€œВеома незадовољан овима€??. Још увек има простора за побољшање у погледу корисничке подршке, метода испоруке, апликације и самог производа.

Закључак

Какав сјајан концепт! Литтле Риот Пиллов Талк враћа топлу љубав и задовољство у вашу везу на даљину како би вам олакшао преживљавање. Можете осетити присуство вољене особе, без обзира где се он или она налази.

Гаџет је извор наде за партнере на даљину и надам се да ће Литтле Риот наставити да га побољшава, јер је сада далеко од савршенства .

Ако вам се свиђа идеја да спавате једно поред другог упркос удаљености и не желите да чекате следећу верзију или поправку, набавите сет за дуо и осетите откуцаје срца вашег партнера из даљине.

Међутим, ако тражите дубљи ниво везе на даљину са својим љубавником, препоручујем вам да погледате друге справе на даљину (као што су наруквице за везу на даљину) или чак теледилдонске секс играчке .

Google Translate

Original text

However, if you’re looking for a deeper level of long-distance connection with your lover, I strongly suggest you check out other long distance gadgets (such as long distance relationship bracelets) or even teledildonic sex toys.

Contribute a better translation

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *