Како да ваша веза на даљину функционише? УЛТИМАТЕ Гуиде

како успети везу на даљину

Везе на даљину свакако могу бити тешке, али данас са појавом технологије постају све чешће него икада .

Било да се ради о паровима који морају привремено да се раздвоје јер морају да се преселе због посла или због појаве нових начина да упознају људе, као што су услуге за састанке на мрежи или путовања у иностранство, везе на даљину су ту да остану.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=ЕМР3УиЗВкХА
ИоуТубе видео

Начин на који везе на даљину функционишу може изгледати као изазов , али сама технологија која их је учинила чешћима такође може олакшати њихово одржавање.

Без обзира да ли сте први пут у вези на даљину или сте имали доста искуства са тим, велике су шансе да мислите да постоје неке тајне како да их натерате да функционишу.

У ствари, ако пажљиво пратите следеће савете, даћете својој вези најбоље могуће шансе .

Заиста, моја љубав и ја смо преживели 3 године дугу међународну везу на даљину и то су управо кључеви који су нам омогућили да функционише!

1) Немајте тајни

Као и свака веза, веза на даљину мора имати лојалност, поверење, љубав и поштовање.

Обоје треба да буду веома отворени у вези са очекивањима од самог почетка и да их поштују током целе везе .

Морате бити отворени и директни у погледу тога шта обе стране очекују од везе у смислу да останете верни једно другом. Изненађујуће, не мисле сви људи исто о овоме.

Дакле, која је најбоља тајна о томе како успети везу на даљину? Без тајни уопште .

Делите све и не скривајте ништа од свог партнера.

Најбоља пракса је да саопштавате мисли или догађаје који могу да изазову проблем у вези чак и ако живите у истој кући, а исто је и у вези на даљину .

да везе на даљину раде

2) Нека ваша осећања буду позната

Не користи вам да затворите сва своја осећања. Ако нисте задовољни својим партнером, обавестите га. Немојте све то држати унутра из страха да не повредите њихова осећања.

Они би требало да буду ту за вас, а веза је нешто на чему обоје морате да радите .

Ниси сам у овоме.

Кораци које саветујемо да предузмете су решавање проблема, разумевање проблема, а затим се обоје слажу око најбољег начина да се проблем превазиђе .

3) Повежите се

Осим тога, како ћете постићи да веза на даљину функционише ?

Како можете показати свом љубавнику да размишљате о њему, чак и ако сте у различитим земљама?

Не мора да вам одузима велики део дана; нико од вас не тражи да саставите песму у којој величате врлине очију или других делова тела ваше вољене!и Ради се о подели малих ствари које се дешавају сваки дан .

Можда једете сендвич са ћурком за ручак и знате колико он/она воли ћуретину? можете послати брзи текст (или чак и фотографију ако ЗАИСТА воле ћуретину!).и Нешто у стилу ?Знате колико волите ћуретину; волео бих да си овде да поделиш мој сендвич?.

Можда мислите да је то јадно, али то је управо врста ствари која ће послати топли сјај низ кичму вашег значајног другог .

Остваривање везе на даљину зависи од везе. Не морате да будете у истој просторији да бисте осетили ту посебну интимност и заиста можете да делите своје животе, чак и ако их не живите заједно.

Остварити везу на даљину није тако тешко, само морате да желите .

лдр рад

4) Комуницирајте

Уопштено говорећи, требало би да се побринете да обојици олакшате свакодневну комуникацију. Набавите Скипе и телефонску апликацију за парове, на пример.

Затим се побрините да се зовете сваки други дан, ако не и сваки дан . Позовите, пошаљите поруку и учините да ваш партнер буде део вашег живота.

Комуникација је кључна!

За то је Скипе далеко најбољи алат за везе на даљину, с обзиром на чињеницу да можете започети видео позиве. Ово додаје још један ниво интимности (и ЛДР забаве ?) јер сада можете да се видите док разговарате.

Користио сам Скипе у вези на даљину и одлично ради. Понекад веза није најбоља, али обавља посао.

Ако рачунар није увек доступан за некога од вас, можете купити Скипе кредит који чини веома јефтиним позивање фиксних или мобилних телефона са рачунара или паметног телефона.

Комуникација је један од најважнијих делова како да везе на даљину функционишу .

У зависности од распореда, морате одлучити са чиме сте обоје у реду. Понекад може бити тешко и тешко разговарати само преко рачунара, али морате задржати ширу слику у својој глави и разговарати о свакодневним стварима као што бисте лично.

Морате да комуницирате своју љубав једни према другима често, а понекад и више него што бисте то урадили лично, јер се велики део интимности губи због удаљености .

5) Верујте свом љубавнику

Можда је најважније правило (ван комуникације) за везу на даљину поверење.

Пре него што се обавежете, требало би да процените колико верујете свом партнеру и одредите параметре везе .

Ако сте у браку, већ би требало да имате јак темељ поверења, па ће га изградња тог поверења уз здраву комуникацију само ојачати.

Али веза на даљину која почиње без поверења ће се полако али сигурно претворити у хаос .

како да везе на даљину функционишу

6) Направите дугорочне планове

Открили смо да је планирање следеће посете пре него што се заврши тренутна заиста помогло да се паровима пружи нешто чему могу да се радују.

Сада имате два пута више разлога да будете узбуђени због онога што следи!

Уз то, требало би да добро размислите о вашој заједничкој будућности. Када ће се веза на даљину завршити? Како ће се то догодити?

Ако обоје не планирате везу на дуги рок, она ће врло брзо постати мршава .

Осим ако се и вама и вашим партнерима не допада идеја да сте трајно раздвојени у вашој вези, требало би да се крећете ка овој „великој удаљености? фактор крај тако да можете бити заједно трајно.

Истина је да једноставно не можете учинити да ваша веза на даљину функционише на сталној основи ; по својој природи, они су замишљени да буду привремени.

Стога, направите одређене планове (и одредите рок) да промените ову везу на даљину у ?нема дистанце? једна.

7) Организујте честе састанке на даљину

Планирање неколико састанака на даљину може бити посебно пријатно и забавно током тих дугих периода одвојених један од другог .

Ово може бити било шта, од романтичног састанка на Скипе вечери до гледања звезда преко телефона.

Не заборавите да будете инвентивни и увек ћете задржати свог партнера заинтересованим .

Успут, савршен је тренутак да поново покушате да се зближите упркос километрима…

да везе на даљину раде

8) Не заборавите свог љубавника у вези на даљину

Нажалост, може бити веома, веома лако ако покушавате да одржите везу на даљину да бисте пустили „остатак свог живота? стати на пут .

Будући да ваш партнер није ту поред вас свакодневно, може бити врло лако заборавити да останете у контакту.

На срећу, е-пошта, телефон, услуге као што је Скипе и слање СМС-а су одлични начини да останете у контакту, тренутно .

Побрините се да ступите у контакт са својом значајном особом (или он или она ступа у контакт са вама) барем једном дневно.

9) Нека истина и поштење буду најважнији

Када излазите са неким на старомодан начин, немате избора осим да упознате ту особу.

Истина је да можете бити ?добар фронт? на кратак временски период, али велике су шансе, када почнете да проводите више времена заједно, видећете праву особу како излази .

Ако не водите рачуна, веза на даљину се може изградити на извештачености и претварању, једноставно зато што је тако лако претварати се да сте неко други.

Другим речима, можете се трајно претварати да сте особа за коју мислите да ваша друга друга особа жели да будете , уместо онога што заиста јесте? и обрнуто.

И наравно, ако је ваш супружник или дугорочни партнер морао да се пресели негде другде због посла или из неког другог разлога (или сте морали сами), уверите се да наставите да будете искрени у својој вези, увек.

Не желите да се у једном тренутку вратите заједно, само да бисте открили да се више не познајете .

Немојте лагати свог партнера, али немојте лагати ни себе.

како успети везу на даљину

10) Проводите време заједно физички што је чешће могуће

Такође ћете желети да одредите време када ћете моћи да посећујете једни друге .

Да би везе на даљину функционисале, захтева да се обе стране повремено састају.

У мом случају, састајали смо се у градовима широм Европе свака 2-3 месеца када смо могли да узмемо недељни одмор .

Одлучивање о времену када се можете срести и одлучивање шта се очекује од везе један је од првих корака у томе како да везе на даљину функционишу.

Најмање једном месечно, чешће ако је могуће, водите рачуна да физички проводите време заједно .

Иако су претходно поменути начини да останете у контакту свакако важни за здраву везу на даљину, када је у питању како да везе на даљину функционишу, не постоји замена за обавезу коју ћете учинити једно другом ако пристанете да редовно проводите време заједно на истој локацији.

То одржава ту искру живом између вас.

Закључак

Сваки пут када започне веза на даљину, ниједан партнер нема праву идеју о томе како да ова веза функционише.

Можда почну изјавом бесмртне љубави и обећањем да ће разговарати сваки дан телефоном , говорећи једно другом да удаљеност није проблем.

Али ако сте икада били у вези на даљину, знате да то није тако једноставно.

Нико није у потпуности спреман за усамљеност и чежњу која долази као део пакета веза на даљину и колико год да мислимо да познајемо свог партнера, истина је да не знамо тачно како ће се носити са емоције изазване принудним одвајањем или да ли заиста имају оно што је потребно да би то функционисало.

Упркос нашим најбољим намерама, машта подивља.

Замишљамо нашу значајну другу забаву у раним сатима (очигледно са најмање једним припадником супротног пола!).

Ако се не чујемо с њима у договорено време или не можемо да их ухватимо када заиста осетимо потребу да разговарамо, онда их је сигурно отео колега са посла или их је чистачица држала да откупи !

Заиста не постоји лако решење за овај проблем.

Али пре него што мудро климнете главом и назовете телефон да бисте све завршили, требало би да размотрите најважније питање од свега:

Да ли волите свог партнера?

Ако је ваш одговор на то питање да, онда ваша веза на даљину заиста може да функционише? као и свака друга веза .

Само морате бити посвећени једни другима и разумети једну ствар: комуникација је од виталног значаја.

То је жила куцавица ваше везе.

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *