Како ЗАИСТА зачинити своју везу на даљину?

зачинити везу на даљину

Ако мислите да би веза на даљину требало да значи за ваш пар досаду и апстиненцију , размислите поново јер сте потпуно у криву.

Без обзира на удаљеност, задовољство које ћете добити од свог сексуалног живота зависи од креативности и дијалога у вашој вези.

Дакле, ако тражите практичне начине да задржите привлачност и брже прођете време док сте тако далеко једно од другог, ево 11 начина да зачините своју романтичну везу на даљину .

Желим, међутим, да нагласим да не треба да радите нешто због чега се не осећате пријатно. Ако још нисте имали заједнички однос, неке од следећих идеја могу бити непријатне или чак срамотне.

У овом случају, још увек можете да зачините своју везу тако што ћете ојачати саучесништво које имате заједно и постепено напредовати.

Идеја #1: Сект инг

Секстинг је једноставан, али ефикасан начин за стварање интимности у било ком тренутку. Почните са неким флертујућим порукама , пре него што уђете у суштину ствари.

Такође можете додати фотографију како бисте своје намере учинили још експлицитнијим. Нема ограничења, зато идите!

Идеја #2: Истражите своје фантазије

Комуникација је суштински елемент сваке везе на даљину. Ваши телефонски разговори су савршени тренуци да заједно истражите своје најдубље фантазије и жеље , без страха од осуде.

Слушајући партнера и предлажући једно за другим, ово ће вам дати нове идеје за ваша окупљања, али и да се суочите са даљином и учините их забавнијим.

Идеја #3: Пошаљите своје секси слике

Изненадите свог партнера са а€œмање или вишеа€?? васа евокативна фотографија: лагана одећа, оригинални угао, секси поза, итд.

Заправо, не морате чак ни да идете далеко да бисте покренули своју другу половину: радозналост и машта ће се побринути за то уместо вас.

секси веза на даљину

Идеја #4: Поделите секс и видео

Ако желите да изнесете велике пушке, онда ће сензуални видео бити савршен тако да ће ваш партнер умрети од жеље.

Имајте поверења у себе и своју моћ привлачности и задржите лаган и гламурозан тон за још боље резултате.

Идеја #5: Забава на телефону

Шта је са телефонским сексом?

Слушање уздаха задовољства и јаука преко телефона је одличан начин да подстакнете машту другог и зачините нечију везу .

Измислите сцену, позовите свог партнера и са страшћу опишите све чињенице и гестове. Чак и ако не можете директно да додирнете другу особу, можете јој/му рећи шта бисте јој/му урадили…

Идеја #6: Имајте романтичне састанке на Скајпу

Ништа није боље него видети свог партнера како се директно забавља.

Почните са традиционалним изласком на скајпу: вечера, разговор и зашто не романтични филм пре него што пређете на озбиљне ствари. Стварање повољне атмосфере је више него неопходно у стварном животу, па зашто би то ико заборавио када сте на удаљености?

Идеја #7: Напишите вруће писмо

Ако ви или ваш партнер више волите еротску литературу, онда вас ништа не спречава да напишете несташно писмо или причу у којој ће бити приказане неке ваше фантазије и жеље.

Пошаљите ово дотичној особи или јој прочитајте резултат током виртуелног састанка.

Идеја #8: Д откријте прави секс у вези на даљину

Данас постоји све више врста сексуалних играчака за везу на даљину које омогућавају да се партнер у реалном времену осећа као да удаљеност не постоји.

Заједно са Скипе-ом, ово је најсјајнији начин да се подели више од речи. За ово, само треба да уложите у пар Ловенсе секс играчака , примите свој пакет и идите! Никада не можете пожалити због ове куповине.

зачинити везу на даљину

Идеја #9: Направите стриптиз

Било соло или као игра, стриптиз ће бити савршена идеја да се лако сексуализујете и повећате своје саучесништво.

Може се замислити игра покера, „Истина или изазов“?? игру или било коју другу врсту игре која би дала забаван изговор за свлачење.

Идеја #10: Дајте јој/му секси поклон

Ево нечега због чега ће ваша друга половина знати колико вам недостаје она/он. Пошаљите јој /му романтичан и евокативан поклон као што је чоколада, доњи веш или чак играчка за одрасле.

Ако вам недостаје инспирације, препоручујем вам да погледате категорију блога о најбољим идејама за поклоне за везе на даљину .

Идеја #11: Упознајте се!

Без сумње, крајње решење. Ослобађање свих тензија нагомиланих неколико недеља или чак месеци обећаваће вам бурно и незаборавно поновно окупљање .

Ова сећања на пољупце и загрљаје ће вам онда дати снагу да наставите и још више маште…

Закључак

На крају крајева, кључ је да изненадите једно друго на начин који је невин, али секси.

Имајући то на уму, пронађите оно што вам највише одговара: можда више волите видео, слике, текст, „акцију“?? или глас. Најважније је да сте задовољни методом коју користите. После тога нема ограничења.

У сваком случају, ова врста изненађења ће вам сигурно помоћи да добијете поене у вашој вези, за све горућу жељу.

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *