Ве-Вибе Цхорус рецензија: Најбољи пријатељ пара?

хор од вевибе

Пре неколико деценија, сексуалне играчке за жене биле су велике и гломазне и направљене од пластике или латекса, што је више штете него пружало задовољство. У већини случајева, ове играчке је направила гомила мушкараца који нису имали појма како уопште функционише женска анатомија!

Хвала Богу да су се ствари толико промениле! Данас свака жена може да држи моћ у својим рукама и да је носи где год пожели јер долази у облику разних малих дискретних играчака које имају велики ударац!

Ово посебно важи за жене у везама, а још више за оне на даљину. Уз праву играчку поред себе, сада је могуће зачинити ствари у спаваћој соби без обзира колико је ваш партнер удаљен од вас.

Једна таква играчка је Ве-Вибе Цхорус , која ће бити у фокусу овог чланка. То је недавни учесник на тржишту секс играчака из Ве-Вибе-а који је направио таласе у простору за играчке за парове.

Ево погледа шта је то, како функционише и да ли је ова чудесна мала играчка савршена за вас.

Проверите цену

Шта је Ве-Вибе Цхорус?

хор-производ

Ве-Вибе Цхорус је квалитетан пар? секс играчка која има два подесива вибратора, дизајнирана да се користи са партнером док води љубав.

Има облик слова У са два крака, од којих је један уметнут у вагину да стимулише Г-тачку, а други који лежи на клиторису да је масира.

Хор се састоји из два дела; даљински управљач и стимулатор пара.

The stimulator’s dimensions are 3.07 inches long, 1.99 inches wide and 1.71 inches high. The total insertable length is 2.5 inches. The remote control, on the other hand, is 1.45 by 3.77 inches.

The Chorus is made entirely of 100% silicone material that is safe for human use. Silicone is really soft to the skin, silky and non- porous.

The We-Vibe Chorus is also very light, weighing only 69 grams, making it perfect to carry around with you as you go about your day.

It is worn during sex, resting on both the G-spot and the clitoris simultaneously. The man’s penis will hold it in place, pressing it harder against the G-spot for added pleasure as the vibrations also stimulate him.

What makes the We-Vibe Chorus so special?

вевибе цхорус подесив

Постоји неколико карактеристика које Ве-Вибе Цхорус има које га чине јединственим, укључујући:

Рецептори осетљиви на додир и осетљиви на додир

Они се налазе на горњем делу играчке одмах испод логотипа Ве-Вибе. Омогућавају вам да контролишете како се играчка осећа било ручно или вашим покретима док се забављате.

Ово последње га чини играчком без руку која предвиђа ваше потребе чак и пре него што знате шта су.

Лако подесиво

Има две руке које се лако могу подесити да одговарају било ком типу тела или величини. Можете позиционирати Цхорус како год желите док га користите.

Стисни даљински

Даљински управљач за стискање вам омогућава да са лакоћом контролишете јачину вибрација као и режиме. Што га јаче стиснете, то су вибрације јаче и обрнуто.

Све што треба да урадите је да укључите или искључите функцију контроле стискања пре употребе даљинског управљача. Ово је јединствена карактеристика коју ћете тешко пронаћи у било којој другој сличној играчки.

Двоструки мотори

Док многе сличне играчке имају само један мотор, Ве-Вибе Цхорус долази са два тиха и саморегулишућа мотора.

То значи да ће и стимулативне вибрације које ћете добијати на клиторису и ваша Г тачка бити дубока и далекосежна, чинећи ваше искуство интензивним и задовољавајућим.

10 врста вибрација

Ве-Вибе Цхорус вам омогућава да уживате у до 10 режима вибрације. То значи да без обзира шта желите, можете бити сигурни да ћете пронаћи нешто што вам одговара када користите ову играчку.

Шта је у кутији?

вевибе хор у кутији

Ве-Вибе Цхорус је упакован у привлачну квадратну кутију са ружичастим и бресквастим акцентима. Унутар кутије ћете пронаћи секс играчку, даљински за стискање и прикључну станицу која служи као станица за пуњење и као путна торбица.

Ту је и УСБ кабл за пуњење, упутство за употребу и пакетић Пјур мазива, који је мешавина воде и глицерина.

Играчка долази у три различите боје; углачано блиставо љубичасто, космичко розе и мат силикон.

Како функционише Ве-Вибе Цхорус?

Ево ближег погледа како Ве-Вибе Цхорус функционише:

Пуни га

Ве-Вибе Цхорус захтева 90 минута пуњења. Од овога ћете добити око 90 минута времена за игру.

Постоји и систем упозорења који вас обавештава кад год је батерија празна како бисте је могли допунити.

Да бисте га напунили, морате да ставите Цхорус у његов дискретни држач за ношење, где ће аутоматски почети да се пуни као паметни телефон.

Постоје два конектора у Цхорусу који су савршено постављени на основу за пуњење. Само обавезно повежите УСБ кабл са кућиштем и утичницом.

Даљинском управљачу није потребно пуњење. За функционисање користи батерију, коју можете лако заменити када се истроши.

ЛЕД на кућишту ће трептати показујући да се Цхорус пуни. Када је батерија пуна, блиц ће остати стабилан.

ве-вибе-цхорус-унбокед

Користећи

Цхорус има 6 дугмади; један на стимулатору и 5 на даљинском управљачу. Дугме на самој играчки ће је укључити/искључити, док ће вам дугме на даљинском помоћи да прелазите између различитих режима вибрације.

Такође можете да користите Ве-Вибе Цхорус без коришћења даљинског управљача. Ово се ради помоћу апликације Ве-Цоннецт.

Да бисте је користили, прво ћете морати да инсталирате апликацију Ве-Цоннецт са Гоогле Плаи-а или Апп Сторе-а. Апликација ће од вас тада затражити да конфигуришете везу вашег Цхорус-а са телефоном, а такође и са партнером ако планирате да га користите за игру на даљину.

Апликација Ве-Цоннецт вам омогућава да управљате интензитетом и контролишете вибрације вашег Цхорус-а. Ваш партнер такође може да контролише играчку са било ког места у свету.

Ваш телефон служи као пријемник и играчка се повезује са њим преко Блуетоотх-а, па ако желите да уживате у игри са партнером на даљину, уверите се да је ваш паметни телефон близу вас ради брзог и ефикасног повезивања.

Апликација Ве-Цоннецт има низ других функција. Омогућава вам да креирате сопствене личне обрасце вибрација.

Такође можете да учините да ваш Цхорус вибрира уз музику користећи режим музике или да га контролишете прстом помоћу режима додира. Ве-Цоннецт је компатибилан са Андроид и иОС паметним телефонима и таблетима.

Коначно, када су у питању мазива, увек треба да користите лубрикант на бази воде са својим Цхорусом. Цхорус је силиконска секс играчка, тако да ће било која друга врста мазива (на бази силикона или на бази уља) истрошити материјал и уништити вашу играчку.

Чишћење

Чишћење Цхорус-а је врло једноставно јер је потпуно водоотпоран. Све што треба да урадите је да га оперете топлом водом и неким средством за чишћење играчака или мало благог сапуна. Обавезно оставите да се потпуно осуши пре складиштења.

Како се осећа Ве-Вибе Цхорус?

хор женска секс играчка

Мој партнер и ја користимо Ве-Вибе Цхорус већ неко време. Играчка је лака за коришћење под условом да разумете све карактеристике и како да их контролишете.

Посебно ми се допада чињеница да је потпуно без руку, што ми омогућава да користим руке на друге начине током секса.

Први пут када сам га користио, открио сам да је његова снага приањања на мојој вулви била изненађујуће добра. Све што је требало да урадимо је да пронађемо позицију која нам одговара и почнемо да је радимо!

Хор има веома јаке вибрације. Успела сам да добијем прилично интензивне оргазме од тога. Свиђа ми се како рука клиториса има свој малтер јер уживам у чврстој стимулацији на свом клиторису.

Ако волите мало блажу акцију, постоји и поставка за то.

Мој партнер је такође волео вибрације на свом пенису док смо имали секс. То је било нешто ново за њега, и успео је да постигне врхунац за неколико минута. Постала је наша омиљена играчка на неколико недеља само због овога.

Понекад због посла путујем у различите градове. Био сам срећан што сам пронашао решење за оне усамљене ноћи када имам свраб који ме треба почешати.

Још боља је била чињеница да је мој партнер могао да се игра са мном где год да се налазио преко апликације Ве-Цоннецт. Међутим, открио сам да видео функција апликације и даље има неке грешке које треба исправити, па се можда само држите Скипе-а или неке друге услуге видео позива. Међутим, савршено функционише за поруке.

За игру на даљину често користим дилдо играчку заједно са Ве-Вибе Цхорус-ом јер ми је вагинална рука прилично витка. Ово ће, међутим, бити другачије за сваку жену, јер су сви навикли на различите ствари, а пенис има разних обима.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=-3Н9ивзПфкк
ИоуТубе видео

Предности Ве-Вибе Цхорус-а

  • Обезбеђује веома јаке шумне вибрације
  • Има већу избочину Г-тачке која чини осећаје још интензивнијим
  • Потпуно је водоотпоран
  • Његова компатибилност са апликацијом Ве-Цоннецт додаје јој много других јединствених функција
  • Даљински управљач за стискање је прилично нова иновација због које би било ко жели да купи Цхорус само да би искусио како функционише
  • Остаје на месту током секса

Против Ве-Вибе Цхорус-а

  • То није јефтина играчка
  • Функционалност на даљину понекад може каснити. Осим тога, Ве-Цоннецт-овој видео функцији и даље треба мало порадити

Коме је ова играчка и зашто?

Ве-вибе-Цхорус-у употреби

Ве-Вибе Цхорус је савршен за парове у везама на даљину.

Везе на даљину су познате тешко из много разлога. Недостатак физичке интимности, усамљеност, недостатак поверења и недостатак комуникације који долази са тим могу утицати на свакога. Морате уложити доста рада да би веза потрајала.

Међутим, то је и разлог зашто везе које функционишу на крају постају јаче од било које друге врсте односа.

Када радите на томе, значиће вам много више. Осим тога, улагање напора чак и не мора бити тешко. Нешто тако једноставно као што је одржавање искре вашег сексуалног живота живом ће вам помоћи да се осећате ближе једно другом упркос удаљености.

Ве-Вибе Цхорус је заиста сјајан из тог разлога. Уз апликацију Ве-Цоннецт, можете бити интимни са својим партнером без обзира колико је удаљен од вас.

И кад год имате секс један са другим, можете обоје уживати у њему јер ће вас обоје истовремено стимулисати!

Ако сте обичан пар који живи заједно, ова играчка ће такође учинити чуда за вашу везу. Савршен је за зачињање ствари у спаваћој соби. Ево три идеје о томе како да користите Цхорус:

  • Убаците га у себе током секса непосредно пре него што он увуче свој пенис у вашу вагину. На овај начин, ваш клиторис, Г-тачка и његов пенис ће бити стимулисани истовремено.
  • Имајте га у вагини док се бавите свакодневним послом. Остаће стабилан када носите нешто уско да га држите на месту. Ово је одлично за предигру и свидеће вам се колико може бити тихо, али изузетно моћно.
  • Можете га користити и током оралног и аналног секса за ту додатну стимулацију.

Ако сте слободни и желите да покажете себи мало љубави, Ве-Вибе Цхорус је такође савршен за то.

То је савршен двоструки стимулатор, а када убаците дилдо у мешавину, ствари једноставно полуде! Ако сте јака независна жена која воли да контролише своје задовољство, ово је управо оно што вам треба.

Ве-Вибе-Цхорус-ревиев

Последње мисли

Ве-Вибе Цхорус је дивна мала играчка која има прелеп дизајн. Његова снага и флексибилност чине га апсолутно истакнутим, због чега га толико волим.

Уз многе дивне карактеристике које ће вас натерати да паднете до ушију, одговор за којим сте тражили помоћи ће вам да зачините свој сексуални живот и подигнете ствари на други ниво са својим партнером.

Раздаљина се више неће осећати тако далеко када додате Цхорус у своју колекцију. Због тога га топло препоручујем.

Проверите цену

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *