Водич за брак на даљину: Како се изборити и одржати јаким

брак на даљину

Брак је и благослов и изазов у ​​исто време . Одједном делите половину свог живота са неким другим, од спаваће собе до финансија, кредитних резултата до најдубљих мисли и осећања. Убаците велике удаљености у микс и то постаје још већи изазов, али и даље може бити прилично успешно.

Дакле, како можете имати брак на даљину и бити у стању да се носите и одржавате јаким?

Ви као особа морате да останете независни и самопоуздани, истовремено осигуравајући да комуникација између вас двоје буде јака. Увек учините да се ваш партнер осећа вољено , посебно и пожељно и покушајте да се виђате што је могуће чешће.

Са правим алатима испод вашег појаса, брак на даљину можете претворити у успех. Али како? Потребни су вам сви прави савети и трикови за успех. Кључно је научити који су највећи проблеми у браку на даљину и како пронаћи решења.

Детаљно ћемо разговарати о детаљима брака на даљину.

Чак ћемо заронити у важна питања као што су како се носити када је беба укључена и како осигурати да у вези нема неверства , што може бити разлог за забринутост у неким везама које су удаљене.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=5гРоцКмвКас
ИоуТубе видео

Проблеми брака на даљину

Сваки брак ће имати своје проблеме, али нажалост бракови на даљину могу имати још већи проблем. Уз то, погледаћемо неке од најчешћих проблема у браку на даљину и како их решити.

Проблеми у комуникацији

Ово може да функционише на више различитих нивоа.

1- Немате о чему да причате

Неки људи могу открити да им је понестало тема за разговор док су раздвојени. Ово се може поправити ако почнете са нечим једноставним, на пример ?Како вам је био дан?? Запамтите да је разговор и даље важан када сте у браку и да може довести до много разговора.

2- Превише причаш

Многи људи имају утисак да морате да разговарате без престанка када сте у браку на даљину. Чињеница је да ово може постати досадно и досадно . Дајте једно другом мало простора и сигурно ћете имати боље, дубље разговоре када дође време.

3- Очекујете тренутне одговоре

Ако мислите да би ваша жена или муж требало да одмах одговори, доживећете прилично разочаравајући шок у браку на даљину. Ако вас ово љути, можда ћете имати неке дубље проблеме о којима морате да разговарате у браку, као што је страх од преваре и лагања.

4- Погрешна комуникација

Ово је посебно тачно ако шаљете поруке свом партнеру. Може бити лако погрешно прочитати текст и „схватити га на погрешан начин“, па се уверите да су ваши стварни телефонски позиви и видео ћаскања већи од текстова, посебно ако причате о нечем важном.

5- Пречесто се свађате

Ако се свађате, покушајте да се опустите пре него што се вратите у разговор. Када се охладите, позовите партнера уместо да му шаљете поруке да бисте имали бољи разговор који неће бити погрешно прочитан.

6- Игнорисање једни других из ината

Да, ово се дешава прилично често и може бити погубно у браку на даљину. Ако сте љути, у реду је да вам треба неколико сати да се охлади. То не значи да треба да игноришете свог партнера и учините га нервозним или забринутим због тога што се веза ближи крају.

7- Не делите осећања

Не желите да бринете свог партнера током везе на даљину, али ако не делите своја осећања – чак и она лоша – може довести до неуспеха у браку. Увек разговарајте о осећањима да бисте их решили што је пре могуће.

проблеми у комуникацији поглед на брак на даљину

Гровинг Апарт

Једно од главних проблема које би се могло осетити у браку на даљину је то што се она и њен партнер растају. Ово је посебно тачно ако осећате да немате о чему да разговарате, да се не „повезујете?“ и да се не виђате често. Па шта је решење?

Најбоље је да заједно правите планове. Ово би могло бити нешто тако једноставно као што је одвајање времена једном недељно за видео ћаскање за разговор и слушање музике, до већих планова као што је посета која укључује много активности у којима обоје уживате.

Такође, уверите се да комуницирате са својим партнером о томе како се осећате. Дискусија о проблемима ће увек донети боље решење од држања у себи. Пронађите начине на које се вас двоје можете поново зближити.

Питања поверења

Проблеми са поверењем су један од највећих изазова са којима се може суочити веза на даљину, а то може бити подстакнуто низом различитих ствари:

Љубомора

Љубомора је заправо уобичајена у везама, било да су у близини или далеко. Трик је у томе да не дозволите да ваша љубомора превлада, а ако овај проблем дође и нестане, најбоље је да о њему разговарате са својим партнером како бисте пронашли решење.

Уверавање иде далеко, зато не дозволите да вам то прође у мислима, разговарајте са партнером.

Неверство

Превара у прошлости сигурно ће некоме дати разлог да има проблема са поверењем у браку на даљину. Међутим, одлучите да опростите свом партнеру и наставите даље, онда не бисте требали да га замерите или да се осећате несигурно. Опет, разговор са својим партнером је најбоље решење.

Несигурност

Несигурност ће скоро увек бити део брака на даљину. Раздвојени сте на дужи временски период без физичког контакта, тако да постајете забринути да би партнер могао ухватити лутајуће око (или руке).

Међутим, самопоуздање са својим партнером увек ће бити најбољи пут до успеха.

проблеми поверења у браку на даљину

Усамљеност

Када сте дуго одсутни од партнера, није тајна да ћете се у неком тренутку осећати усамљено . Ово је нормално и природно. Али, како се можете носити?

  • Дружити се са пријатељима.
  • Нађите хоби (можда нешто у чему ви и ваш партнер можете уживати заједно).
  • Окружите се вољеним особама.
  • Покушајте да посећујете партнера што је чешће могуће .
  • Подесите посебне ?дневне вечери? са својим партнером где радите нешто преко телефона.
  • Видео ћаскање са својим партнером најмање једном недељно.
  • Пошаљите поруку и позовите партнера (не претерано).
  • Комуницирајте са њима о својим осећањима и покушајте да дођете до решења.
  • Шаљите једни другима посебне поклоне, попут песама, љубавних писама, а можда и накита, мајица, шољица или других слатких поклона.
  • Пронађите класу за коју бисте могли бити заинтересовани.
  • Нађите посао, ако га већ немате. Или промените каријеру ако вам је досадно.
  • Научите нешто ново.
  • Држите слике себе и партнера у близини , на пример на телефону или у оквирима по кући.
  • Ставите одбројавање на свој телефон до следећег пута када их видите, тако да имате чему да се радујете уз визуелни приказ.

Може ли брак на даљину функционисати?

брак на даљину ради поглед

Једноставан одговор на ово питање је да, брак на даљину може да функционише. Да ли то значи да ће бити лако?

Не.

Да ли то значи да ће бити забавно?

Не, али може успети ако се вас двоје заиста трудите и потпуно сте посвећени вези.

Важно је имати на уму да сте рекли ? из разлога. Без обзира да ли сте знали да ће морати да се одселе или не, ви сте посвећени једно другом и требало би да останете посвећени без обзира на раздаљину.

Такође имајте на уму да сваки брак има своје успоне и падове. Неки бракови ће се подићи да савладају изазове, док ће се други распасти . На двоје људи у вези је да одлуче да ли ће издржати тест времена или ће се разбити као стакло.

Брак на даљину са бебом

Бракови на даљину су несумњиво изазовни, али када у везу додате бебу, ствари постају још теже . Замислите да покушавате да бринете о малом, у суштини као самохрани родитељ док је други родитељ далеко?

Нема сумње да ће брак на даљину са бебом бити један од највећих изазова са којима се особа може суочити када су у питању везе. Дакле, који су то проблеми и како их можете решити?

Радим све сам

ради све сама беба лдм

Ако сте једини родитељ у домаћинству, очигледно немате избора осим да све радите сами. Од промене пелена до храњења бебе, до чишћења целе куће и прављења вечере, све то радите .

Ово постаје прилично неодољива ситуација за родитеља који је код куће са бебом док други родитељ живи далеко. Може бити тешко носити се са тако великим изазовом, али на срећу постоје неке ствари које можете да урадите:

  • Изнесите свој стрес свом партнеру . Често их зовите да бисте могли да се „испразните“ и надамо се да ће вас други родитељ смирити и охрабрити да ово неће бити заувек ситуација.
  • Потражите помоћ од пријатеља и чланова породице. Већину времена, најбоље пријатељице, маме, тетке и баке су спремне да помогну новопеченој мами која је сама са потпуно новом бебом. Позовите своје најмилије када вам је потребна помоћ или једноставно пауза од сат времена!
  • Остани позитиван. Ово може бити тешко када сте суочени са великим изазовом као што је овај, али увек имајте на уму да је брак на даљину само привремен и да ће се ваш партнер ускоро вратити, чак и ако је то само у посету.

Другом родитељу недостаје све

Прва реч, први корак и први осмех су све велике прекретнице за бебу; а вашем партнеру ће вероватно недостајати скоро све . Ово може бити невероватно узнемирујуће за оба родитеља, па како се можете носити са оваквим стварима?

  • Видео ћаскање са својим партнером ако можете. Чим беба почне да хода, позовите их да и они уживају у првих неколико корака. Неће бити исто као да га видите лично, али дефинитивно помаже!
  • Снимите прекретнице и пошаљите их свом партнеру ако тренутно не могу да разговарају путем видео ћаскања. На тај начин и даље могу да виде неке од „првих“ беба.
видео тцхат беба родитељи лдм

Рутине се руше када дође други родитељ

Када су у питању само родитељ и њихова беба, рутина се брзо успоставља. Нажалост, када други родитељ дође у посету или се за стално врати кући, рутина може постати збркана – што значи да једна веома узнемирена беба и родитељи под још већим стресом .

Најбоље решење за овај проблем је да обавестите другог родитеља која је тачна рутина пре него што прође кроз врата.

И даље ће бити мало чудно јер је беба узбуђена што види другог родитеља и жели да проводи време са њим, али ако рутина углавном остане иста, то не би требало да буде превелики проблем.

Родитељи се боре да нађу времена једно за друго

Беба вам одузима скоро све време: на крају крајева, у свему се ослањају на вас! Имајући то у виду, може бити лако изгубити време које ћете провести са својим партнером, а мале ствари као што је „вече за изласке? преко скајпа може постати ствар прошлости.

Ово на крају може да изазове проблем у браку на даљину јер родитељ са бебом постаје под стресом, а родитељ без бебе осећа се усамљено и бачено на страну.

Најбоље је да покушате да комуницирате што је више могуће . Реците другом родитељу колико сте заузети бебом, али да ћете ипак наћи времена за њега. Требало би да имају потпуно разумевање за ситуацију и све ће постати много боље када други родитељ дође у посету/усели се.

комуницирати што је могуће лдм поглед

Други родитељ се не везује за новорођенче

Ово такође може бити тешко. Као родитељ са бебом, добијате све један на један тренутак када је то најважније. Други родитељ је, с друге стране, заглављен миљама далеко од свог снопа радости и не добијају време за повезивање .

То може бити веома узнемирујуће за оба родитеља, јер обоје желе да се повежу са својим новорођенчетом. Неколико начина да се уверите да и даље имају донекле везе је да урадите следеће:

  • Много је видео ћаскања између бебе и других родитеља кључно. Иако беба неће моћи да разговара са другим родитељем, они ће се и даље виђати и беба ће моћи да препозна другог родитеља.
  • Пошаљите видео записе и фотографије бебе другом родитељу. Они желе да виде све што се дешава са њиховим дететом исто колико и ви, тако да не заборавите да често ажурирате.
  • Покушајте да посетите што је више могуће , било да водите бебу да видите другог родитеља или други родитељ долази у посету. Покушајте да организујете ове састанке тако да беба може да се боље упозна са другим родитељем док одраста.

Како избећи развод на даљину када се све распада

избегавајте развод поглед на везу на даљину

Једно велико питање које можда имате када је у питању брак на даљину је како га сачувати ; а ако сте у таквој невољи, то може бити потпуно неодољиво.

Није да можете једноставно отићи до свог партнера и загрлити га и разговарати лицем у лице, па како онда можете спасити брак на даљину када се све распада?

Све се своди на основу читаве везе на даљину. Ево неколико ствари које можете брзо да урадите када осетите да је ваша веза у очају:

Покушајте да их посетите што је пре могуће

Углавном се прича о разводу јавља након веома дугог временског периода без виђења. То је због чињенице да да, људи постају усамљени и почињу да се осећају непожељно. Исправите ово тако што ћете посетити партнера што је пре могуће, ако можете.

Разговарај о томе

У чему је проблем? Недостатак комуникације је сигуран начин да се раскине веза, посебно брак. Морате сести и озбиљно разговарати са својим партнером. Уверите се да се ово ради лицем у лице или преко телефона. Никада не покушавајте да решавате проблеме путем текстуалних порука!

Дајте једно другом мало простора

Ово може звучати контраинтуитивно, али понекад људима треба само сопствени простор да се завате и „размишљају“. То не значи да би требало потпуно да престанете да разговарате, али остављање једно другог насамо на неко време може понекад да уради трик .

Слушај

Најбоља ствар коју можете учинити да сачувате брак је да заиста слушате шта се дешава са другом особом. Ово показује да вам је стало до њихових осећања, али такође показује да желите да помогнете у решавању проблема.

Верујте једни другима

Још један велики проблем који може довести до развода је недостатак поверења. (И да ти кажем ово, ако немаш поверења у брак, онда се још не треба венчати). Ако сте већ у браку и не верујете свом партнеру, можда ћете морати да присуствујете некој врсти терапије или да водите неке озбиљно дуге дискусије.

Не паничите

Може бити тешко када осећате да вам се брак распада, али паника ће довести само до потенцијалних проблема. Можда ћете постати потребни, узнемирени или мислите да ваш партнер није на добром плану (када је заиста одан). Опусти се. Дубоко удахните и правите корак по корак .

Разговарајте са професионалцем

Само зато што сте удаљени не значи да вам брачни саветник не може користити. Понекад вам је потребна трећа страна да се умеша и заиста помогне око великих проблема које једноставно не можете да решите сами.

Како преживети брак на даљину

Бити одвојен од особе коју волите је тешко, али можете мало олакшати ствари радећи праве ствари . Ево неколико једноставних начина да преживите кроз брак на даљину:

Подесите датум завршетка

поставити датум завршетка брака на даљину

Не могу довољно да нагласим колико је важно имати датум завршетка ваших проблема на даљину . Крајњи датум је нешто чему се можете радовати. Подсетиће вас да ви и ваш љубавник нећете бити раздвојени заувек ; то је само за сада .

Један сјајан начин да се уверите да запамтите датум завршетка је да додате одбројавање на свом телефону! Постоји много сјајних апликација које вам омогућавају да одбројавање поставите директно на почетни екран, тако да можете бити подсећани свакодневно.

Крајњи датум ће вас одржати јаким и самопоузданим док сте одвојени од вашег партнера. Кад год се осећате усамљено и узнемирено, једноставно гледање датума завршетка на телефону помоћи ће вам да не будете обесхрабрени и да имате наду.

Остани заузет

Нема ништа горе него седети код куће и буљити у зид чекајући да се ваш партнер врати. Не само да је ово досадно невјероватно , већ ће и учинити да вријеме пролази веома споро.

Да бисте били сигурни да нећете заглавити у колотечини чекајући свог супружника, заокупите се. Постоји много различитих активности и ствари које можете да радите док чекате, укључујући испробавање нових часова, учење нових ствари, вежбање, рад или одлазак у школу . Могућности су практично неограничене!

Други начин да останете заузети јесте да контактирате своје пријатеље и чланове породице како бисте изашли и забавили се.

То може значити одлазак на вечеру и пиће са својим другарицама, или одлазак у посету својој баки и помоћи јој да залива своје биљке. Ако будете у близини вољених особа, бићете заузети и срећни док чекате.

Држите их близу

држати их у близини поглед на везу на даљину

Како задржати своју вољену особу у близини када је у другој држави, или чак у другој земљи?

Шта мислим под ?држим их у близини? је да будете сигурни да имате њихову слику на доста места, посебно слике вас двоје заједно . Ако често видите њихово лице, подсетиће вас колико их волите, дајући вам снагу да наставите.

Такође се можете побринути да остану ?близу? тако што ћете имати видео ћаскање најмање једном недељно. Ово ће вам пружити толико ?скоро физички контакт? можете примити, и веома је важан део здраве везе на даљину.

Покушајте и планирајте посете колико год можете . Ово је одличан начин да ојачате своју везу и пружите вам мало физичке и емоционалне везе која ће вас извући кроз наредних неколико месеци. Планирајте посебна путовања, активности и романтичне вечери за састанке да бисте се провели кроз сваку посету.

Како одржати брак на даљину живим и избећи варање

Чак и ако сте ваш супружник чвршћи него икад и имате прелепу везу која никада није била прожета љубомором или чак помисао да је неко вара, раздвојеност тако дуго може изазвати ова осећања. У ствари, варање је једна од највећих брига људи када су далеко једни од других .

Па како можете да будете сигурни да ваш брак остане жив и да нико не буде у искушењу да вара? У ствари, постоји неколико лаких ствари које можете учинити да брак остане пикантан:

Пошаљите неке секси слике

Не постоји ништа као да посматрате особу коју волите у секси одећи, заједно са спарно позом. Ипак, немојте их слати пречесто; нека с времена на време буде веома пријатно изненађење.

Будите жустри преко телефона

Да ли сте икада чули за телефонски секс ? То је одличан начин да се укључите у неку врсту активности са ознаком Кс, а да не будете једно поред другог.

Кс оцењено видео ћаскање

Направите корак даље (ако нисте превише стидљиви) и заокупите се видео ћаскањем . Ово је сигуран начин да одржите пламен у вашем браку!

Слушајте једни друге

Не мора све бити сексуално да би особа била лојална. Ако једноставно слушате свог партнера и будете ту за њега током успона и падова и свега између , учиниће их срећним и јаким са својим партнером.

Бити романтичан

Не постоји ништа попут романтичног писма или малог поклона који показује да вам је стало.

Једноставно речено, добра комбинација сексуалне хемије и емоционалне везе неопходна је да би се брак на даљину одржао живим, па се побрините да радите обоје .

очувати у животу поглед на брак на даљину

Закључак

Брак на даљину може бити заиста тежак, али може бити и лепа ствар ако сте вас двоје потпуно посвећени и спремни да прихватите изазов.

Само запамтите да често комуницирате и посећујете што је више могуће и веза би требало да цвета. Не заборавите да увек имате крајњи датум!

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *