Зашто је Ловенсе Ремоте најбоља апликација за вибратор за ваш телефон?

Рецензија апликације Ловенсе Ремоте

Веза на даљину захтева много рада и посвећености да би се исправила. Искреност, комуникација и поверење су само неки од фактора које треба узети у обзир када покушавате да успоставите везу на даљину.

За већину парова, секс је такође веома важан аспект њихове везе , али како постићи физичку интимност када је ваш партнер стотинама миља далеко?

Срећом, напредак технологије омогућио је употребу теледилдонике за парове у везама на даљину. Једноставно речено, теледилдоника је комбинација сексуалних играчака и технологије , а један од најпознатијих пионира је Ловенсе. Ево непристрасног прегледа даљинске апликације Ловенсе и како она функционише.

? КЛИКНИТЕ ОВДЕ ДА НАУЧИТЕ ВИШЕ О АПЛИКАЦИЈИ ЛОВЕНСЕ РЕМОТЕ!

Шта је то?

Ловенсе Ремоте Апп је даљински управљач који се користи за све Ловенсе играчке ( Мак , Нора , Лусх , Амби , Едге , Доми и Осци ). Дизајниран је за соло игру, дискретну јавну игру и игру на даљину.

Можете да користите свој паметни телефон за контролу изблиза, вибрације активиране звуком (ово користи микрофон вашег телефона) и синхронизацију вибрација са музиком. Када имате директну линију видљивости, домет за контролу из близине може достићи највише 30 стопа . У зависности од вашег окружења, опсег од 360и пада између 5-10 стопа .

Можете да користите два паметна телефона да бисте значајно повећали домет контроле вашег значајног другог. Ово је идеално за оне који желе да уживају у дискретној јавној игри у већим просторима.

Апликација Ловенсе Ремоте вам такође омогућава да креирате сопствене јединствене обрасце вибрација које можете да делите са другим људима. Друге значајне карактеристике апликације укључују вибрације засноване на музици и вибрације активиране звуком .

Ловенсе Ремоте Апп плаи

Кључне карактеристике

Локални даљински управљач

Дозволите свом партнеру да контролише ваше задовољство из непосредне близине користећи функцију локалног даљинског управљања која је омогућена Блуетоотх. Домет за локални даљински управљач може досећи и до 30 стопа ако ваш партнер има директну видљивост. Опсег од 360и помоћу апликације је између 5-10 стопа у зависности од вашег окружења.

Контрола на даљину

By using two smartphones, you can significantly increase the range of your partner’s control. Simply get connected to your partner’s phone using the Lovense Remote app and allow for them to control you.

The person who has a toy should have their phone within 3-5 feet of them at any time in order for this to work. The app keeps running in the background, so you can have your phone in your pocket or purse while your partner has total control through their smartphone.

Music-based vibrations

During solo play, you can connect your choice sex toy to your Apple or Windows device and through the software that you download from the Lovense website, you can opt to listen to music that also prompts a reaction from the toy as it is in use.

Ловенсе Ремоте Апп

Креирање и дељење образаца

Имате могућност да смислите сопствене шаблоне вибрације помоћу апликације Ловенсе Ремоте. Интерфејс за контролу додира и клизања чини прилично лаким изналажење јединствених шаблона. Након што креирате образац, можете одлучити да га анонимно делите са светом.

Пошаљите шаблоне да бисте заједно синхронизовали две играчке

Ако желите да се играте са својим партнером, можете да им пошаљете шаблоне вибрације да повежу две компатибилне играчке. На пример, ако сте обоје повезани са Нором или Максом, можете да их синхронизујете заједно и осетите покрете једно другог чак и када сте удаљени километрима.

Звучно активиране вибрације

Одређени звуци могу активирати вибрације у апликацији док користите секс играчку. То у основи значи да се интензитет вибрација може повећати док слушате своју омиљену музику или чак само пуцкетањем прстију.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=кмвБзЛгУздо

Како то ради

Ево неколико савета о томе како да почнете да користите апликацију Ловенсе Ремоте:

1. Преузмите га

Ловенсе Ремоте је доступан за преузимање и на Апп Сторе-у и на Гоогле Плаи- у . Компатибилан је са:

  • Мац (захтева Блуетоотх 4.0 да буде омогућен)
  • иПхоне, иПад, Аир, иПад Мини и иПод Тоуцх иОС 9.0 и новије верзије
  • Андроид 4.3 и новије верзије са омогућеним Блуетоотх 4.0
  • ПЦ

Да бисте се повезали, биће вам потребан Ловенсе УСБ Блуетоотх адаптер . Такође можете да изаберете да користите претходну верзију кључа за повезивање Мака или Норе.

2. Повезивање ваших уређаја

У горњем десном углу екрана моћи ћете да брзо видите или повежете свој уређај. Кликните на икону везе да бисте могли да дођете до ?Моје играчке? екран.

Кликните на ?+? како бисте почели да тражите свој уређај. Уверите се да је ваш уређај укључен тако што ћете проверити да ли индикаторска лампица трепери .

Када се пронађе, биће приказано име вашег уређаја. Додирните икону за пребацивање да бисте изабрали или поништили избор било које играчке коју користите. Подразумевана позиција иконе за пребацивање је укључена/изабрана ( ружичаста означава да је изабрана, а сива значи да је поништена )

Када је ваш уређај пронађен, кликните на дугме Готово које ћете пронаћи у горњем десном углу интерфејса.

Ако изгубите везу и морате се поново повезати , притисните икону везе коју сте претходно притиснули у првом кораку.

Ловенсе Ремоте Апп у акцији

3. Како преузети контролу уживо или је препустити свом онлајн партнеру

Кликните на ?Лонг Дистанце? таб.

Изаберите партнера са којим намеравате да се повежете. Да би ова функција функционисала, и вама и вашем партнеру је потребан налог . Стога, пре него што додате свог партнера, проверите да ли има налог. Ако још нисте додали свог партнера, једноставно притисните ?+? дугме које ћете пронаћи у горњем десном углу.

Кликните на ?+? икона коју ћете пронаћи у доњем десном углу интерфејса да бисте могли да видите све опције за репродукцију осим порука.

У апликацији ћете пронаћи дугме Ливе Цонтрол. Ако је засивљен, то значи да ваш партнер није повезао своју играчку. Да би ова функција функционисала, они ће морати да буду повезани. Ако имате играчку која је повезана, ову опцију ће моћи да изабере ваш партнер.

Можете да промените своја подешавања тако што ћете кликнути на дугме за подешавања које ћете пронаћи у прозору за ћаскање вашег партнера. Сваки партнер има пет подешавања: шаблоне за аутоматску репродукцију које ова особа шаље, аутоматску репродукцију аларма ове особе, обавештења о вибрацијама за све текстове, обавештавање када се он/она пријави и омогућавање контроле без захтева.

4. Како да синхронизујете музику са апликацијом Ловенсе Ремоте

Процес синхронизације музике зависиће од вашег мобилног оперативног система.

  • За Андроид

Уверите се да сте сачували музику коју преузимате у фасциклу Музика на интерној меморији Андроид телефона тако да се ваше песме појављују у апликацији.

  • За иПхоне
    • Пријавите се на иТунес и повежите свој уређај.
    • Превуците сву доступну музику у фасциклу Песме.
    • Идите у одељак Музика, а затим кликните на „Синхронизуј музику?“. Ово ће ефикасно синхронизовати музику коју имате са апликацијом Музика на вашем телефону.
    • Отворите апликацију Музика на свом телефону да бисте могли да видите музику коју сте синхронизовали са свог иТунес налога. Ако постоји икона за преузимање, можете кликнути на њу за песме које желите да се појаве у апликацији Ловенсе Ремоте.
    • Отворите апликацију да видите музику коју сте преузели.
Ловенсе Ремоте Апп оргазам

5. Разлика између мојих образаца и заједничких образаца

Картица Обрасци је место где ћете пронаћи нове обрасце које су креирали други корисници.

Тамо можете да прегледате и преузмете обрасце на основу ваших преференција једноставним додиром на икону за преузимање. Вреди напоменути да на овој картици не можете направити петљу или креирати обрасце.

Ако желите да видите шаблоне које сте преузели, идите на ?Моји обрасци? одељак . ?Моји обрасци? омогућава вам да креирате листе песама, прегледате своја преузимања и насумично подешавате или понављате обрасце.

6. Блокирање и деблокирање некога

За нови захтев који не желите да прихватите, једноставно кликните на Одбиј након што га примите . Добићете поруку ?Да ли желите и да блокирате ову особу?? упит, након чега можете наставити да кликнете на ?Да?

Да бисте блокирали некога ко је већ у вашим контактима, идите у одељак Подешавања који се налази у прозорима за ћаскање и омогућите опцију ?Блокирати овај контакт? опција . Такође можете да деблокирате одбијене захтеве за пријатељство и блокиране пријатеље у истом одељку.

7. Брисање контакта

За иОС, једноставно превуците прстом улево када кликнете на контакт који намеравате да избришете и приказаће се опција за брисање.

За Андроид, кликните и држите контакт и видећете ?Уклоните особу са листе пријатеља? опција .

Ловенсе Ремоте Апп оргазми

Моје лично искуство коришћења апликације Ловенсе Ремоте

У почетку сам користио своју Нору саму као обичан вибратор, али чим ми је постало пријатније, одлучио сам да испробам и апликацију . Упарио сам Нору са апликацијом коју сам преузео на свој паметни телефон за кратко време.

Могао сам самостално да контролишем Нору помоћу апликације. Апликација ми је омогућила да изаберем различите комбинације интензитета снаге између функција ротације и вибрације за Нору, а мој дечко је такође могао да уради исто за ваздушну пумпу и нивое вибрација за Мак .

Још једна карактеристика која ме је привукла била је могућност контроле играчке помоћу ваше листе за репродукцију . Као и многи други људи, на музику гледам као на начин да побољшам своја сексуална искуства. Музика је диктирала кретање играчке и није прошло много времена пре него што сам имао прво од многих искустава савијања прстију уз неке од мојих омиљених песама.

Међутим, убрзо сам пожелео да истражим друге опције, посебно када је мој партнер морао да оде у другу државу због радних обавеза. Срећом, планирали смо такве појаве, а он је имао при руци и апликацију Мак и Ловенсе Ремоте .

Мој партнер је могао да шаље команде апликацији, која је заузврат слала команде мојој играчки преко Блуетоотх-а. Сходно томе, натерао је моју Нору да се креће тачно онако како је желео , што је једноставно било невероватно.

Такође смо добили играчке да се синхронизују заједно и накнадно реагују на покрете једни других. Моја Нора је снимила моје покрете, а затим послала сигнале Маку мог партнера, који је заузврат реаговао у функцијама ваздушне пумпе и вибрација. На овај начин смо успели да уживамо у сексу и интимности чак и уз сву удаљеност!

Такође имате могућност да се повежете са својим партнером преко видео функције како бисте се могли видети. Међутим, брзо смо приметили да је видео подршка лоша јер нисмо били у могућности да се јасно видимо или чујемо.

Саветовао бих вам да покушате да користите другу платформу као што је Скипе или Фацетиме да бисте остали на позиву . Ипак, платформа за размену порука у апликацији функционише довољно добро и одлучили смо да је користимо с времена на време.

Као додатни савет, ако ви и ваш партнер живите у два различита дела света и временска разлика између вас отежава редовно заказивање састанака на мрежи, имате опцију да снимите динамичну сесију и уживате у њој кад год желите Волиш.

Пример апликације Ловенсе Ремоте

Прос

1. Лако се поставља

Да ли је апликација Ловенсе Ремоте заиста једноставна за подешавање? све што је требало да урадимо је да га преузмемо, креирамо налоге, укључимо Блуетоотх везу и повежемо играчке на оба наша телефона у року од неколико секунди.

2. Можете додати своје персонализоване обрасце

Имате могућност да експериментишете са апликацијом додавањем сопствених шаблона. Можете чак и да делите своје јединствене обрасце са другим људима.

3. Омогућава вам да заједно синхронизујете компатибилне Ловенсе играчке

Можете да набавите компатибилне играчке као што су Макс и Нора да се синхронизују заједно помоћу апликације и да их натерате да реагују на ваше (ваше и вашег партнера) покрете.

4. Повежите се са својим партнером на даљину

Један од најфасцинантнијих аспеката апликације Ловенсе Ремоте је њена способност повезивања партнера на даљину. Ваш партнер може да шаље команде вашој играчки преко апликације и самим тим контролише кретање ваше играчке, или можете да синхронизујете своје покрете помоћу играчака.

5. Пустити музику да преузме контролу? буквално

Ако волите да постављате расположење уз музику док играте са својим партнером, онда ће вам се свидети ова функција апликације. Све играчке Ловенсе могу се синхронизовати са музиком на вашем телефону путем апликације Ловенсе Ремоте. Сходно томе, играчка коју користите реагује на песме у складу са тим и можда нећете морати ни да користите руке да бисте је држали на месту.

Пример апликације Ловенсе Ремоте

Цонс

1. Видео подршка није тако сјајна

Нисам могао да комуницирам са својим партнером користећи видео функцију у апликацији, нешто што сам приметио да су многи други клијенти такође покренули проблем. Стога би вам можда било боље да користите платформу треће стране.

2. Да, сама апликација може да изгуби везу

Функционалност апликације захтева добру интернет везу . Док смо користили апликацију са мојим дечком, имали смо привремени губитак везе, што је разумљиво покварило расположење.

Пресуда

Апликација Ловенсе Ремоте омогућава корисницима да уживају у Ловенсе играчки по вашем избору без обзира да ли је користите соло, за игру на даљину или за дискретну јавну игру, и моје укупно искуство са њом је било позитивно.

Међутим, размислите о коришћењу видео Скипе-а или Фацетиме-а ако желите да јасно видите и комуницирате са својим партнером док уживате у својим сексуалним играчкама.

? КЛИКНИТЕ ОВДЕ ДА НАУЧИТЕ ВИШЕ О АПЛИКАЦИЈИ ЛОВЕНСЕ РЕМОТЕ!

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *