ЛовеБоокОнлине рецензија: Најбоље персонализоване љубавне књиге?

рецензија љубавне књиге

Када сте у вези на даљину, постоји чежња која се не може обуздати. Изгледа да пуца из вас из више праваца.

Не постоји количина телефонских позива, текстуалних порука, Фацебоок порука, е-маилова који би икада могли у потпуности да пренесу како се осећате када сте у вези на даљину ! У овој рецензији ЛовеБоок можете пронаћи још један алат за решавање овог проблема!

Зато мислим да је ЛовеБоок генијалан производ. Омогућава вам да своје срце ставите у књигу прича по мери за особу коју волите. Какав невероватан поклон добити од љубавника на даљину .

Иако је стил укупних шаблона на креативном крају веома сличан, он је ипак монументалан поклон.

Не постоји много различитих стилова које можете изабрати (сви шаблони су једног типа цртаног филма), али можете га прилагодити тако да тон буде мало озбиљнији или га можете учинити смешним . Можете га прилагодити како ће прималац најбоље реаговати на њега, у складу са његовом личношћу.

Лепота целокупног концепта је у томе што се уклапа у многе категорије и прилике. Прилике као што су рођендани, празници, матуре и други догађаји.

Пре него што почнете да креирате све што треба да урадите је да кликнете на пад да бисте видели различите доступне шаблоне прилика. Постоји много опција за забаву и истраживање.

Ваша јединствена љубавна прича вашем љубавнику је стављена у књигу са тврдим или меким повезом ! Где имате прилику да учините да ликови личе на вас обоје.

Можете одабрати колико страница желите и персонализовати их. Такође, такође ћете моћи да изаберете сопствену насловницу и потпуно уредите њу и наслов. Колико је то невероватно?

Како то ради

љубавна књига онлајн персонализовани поклон

Време је да копате дубоко у дубину својих креативних сокова и извучете причу која ће покренути срце вашег љубавника.

Ако је икада у вашој вези на даљину било времена када вам је било тешко да саопштите дубину онога што осећате, не брините више! Сада можете да ставите све оно што вам је на срцу у причу без притиска на лицу места.

Постоји много углова из којих можете доћи! То значи да можете комуницирати различите перспективе о вашој вези на даљину у облику приче . Ако ваша љубавна прича треба да буде обележена на посебан начин, можете заправо да прилагодите своју књигу тако да креирате временску линију како је ваша веза настала.

Ако желите да користите књигу да запросите свог љубавника на даљину, можете и то! Поента је да желите да идете са јасним правцем пре него што започнете свој креативни, прилагодљив пројекат .

Сада, ако се борите са актуелним смером књиге, дефинитивно није све изгубљено! Постоје унапред направљене ?љубавне поруке? то вам може помоћи да изоштрите оно што желите да кажете. Ти шаблони могу бити сјајна искра која води ка сопственим идејама.

У сваком случају, ваш избор ће завршити са истим одличним резултатом! Квалитетан, садржајан и опипљив поклон.

Онда можете да пређете на ловебооконлине.цом и почнете да развијате СВОЈ карактер. Када сте тамо, само напред кликните на креирање и унесите своје име у поље! Постаје још забавније! Морате да изаберете свој облик тела.

Немојте се превише узбуђивати, нећете наћи оног са исклесаним трбушњацима! Затим бирате боју коже и црте лица. Како забавно!

Након тога, чак можете да прилагодите своју косу, очи и све остало што има везе са вашим физичким изгледом. Кад кажем све остало, то има везе са вашим физичким изгледом.

Што укључује одећу коју носите, ципеле и све додатке. Онда мораш да урадиш исто за свог љубавника. Можете да изаберете све баш као што сте урадили за себе.

Затим сачувајте све и пређите на следећу ствар.

Направи свој налог

љубавна књига онлајн налог поклон веза на даљину

ЛовеБоок има занимљив начин да креирате свој налог (по мом личном мишљењу). Мало је нагло у томе како то раде, али траје само неколико минута. Тада се одмах враћате у процес креирања књиге.

Дакле, након што дизајнирате себе и свог љубавника, они ће вас изненада натерати да се пријавите за налог. Након што сте се регистровали за налог, онда сте слободни да пређете на следећу ствар. и Можете да почнете да уређујете своју насловницу и све друге странице које желите да додате у њу.

Следећи можете да изаберете садржај своје књиге. Можете одлучити да ли ћете бити веома искрени, смешни, озбиљни или комбиновани.

Као корисно средство, постоје шаблонске приче или можете да их креирате од нуле ако заиста желите да причу/поруку учините потпуно личном.

Када завршите са прављењем своје приче или додавањем идеја за садржај шаблона, можете им написати личну додатну поруку. Када је лична порука написана, можете погледати своју књигу љубави, купити је и послати !

Можете одабрати врсту књиге коју желите (било тврди или меки повез). Можете то учинити у боји, или црно-бело. Наравно са бојом, мало је скупље, али потпуно вреди!

Тренутно је промоција за књигу у боји са тврдим повезом 50,96 долара, уопште није лоше!

Карактеристике

љубавна књига прилагођени поклони веза на даљину

Са Ловебоок-ом, знам да се људи вероватно углавном заљубе у начин на који можете да прилагодите приче, што је невероватна карактеристика. Ипак, не заборавимо на ликове.

Начин на који бисте могли да прилагодите СВОЈ карактер и карактер вашег љубавника може бити веома значајан.

Зашто?

Зато што су додали толико много функција и прилагођавања која вам омогућавају да добијете свој карактер и карактер вашег љубавника, што више воли њих и себе.

Што више ликови одражавају вас и вашег партнера, то се осећају повезаније са целокупном причом.

Опције за корице књиге изгледале су готово бескрајне. Заправо сам био прилично импресиониран. Импресиониран сам колико је опција корица књиге генерисано из текста који је додат, заједно са ликовима.

Дакле, опција дефинитивно не недостаје. Ако сте неко коме је тешко да изабере, можда ће вам у почетку бити мало неодољиво да одлучите која насловница вам се највише свиђа! Хеј, али бар ти имаш неке прилично згодне опције.

Могућност додавања онолико страница колико желите је дивна карактеристика! Неки од нас имају много тога да кажу!

Када вам се да мало простора да се изразите, скоро да се осећате под притиском и сакаћењем. Могућност да додате онолико страница колико вам је потребно даје вам пуну прилику да кажете шта треба да се каже.

На самом крају, у могућности сте да напишете персонализовану поруку која у потпуности повезује и заокружује причу коју сте управо креирали. Ово можете користити за многе посебне прилике. Дакле, ако желите да пошаљете нешто својој љубави за његов или њен рођендан, можете то учинити за то, или било шта друго!

На основу догађаја, празника или посебне прилике коју одаберете, креираће опције омота књиге које допуњују тему.

За празнике или посебна достигнућа, квалитет се не може надмашити јер готов производ изгледа као књига коју бисте купили од Барнес & Ноблес. На крају, ако журите да стигне до ваше особе до одређеног датума, испоручује се врло брзо.

Моје лично искуство

љубавна књига персонализовани поклон веза на даљину

Моје укупно искуство са њим је било одлично! Уживао сам како те лепо води од корака до корака . Није да морамо некако да смислимо где да идемо и шта даље да радимо. То је веома вођен процес.

Једна ствар коју бих волео да имају је могућност да прескоче унапред и виде који су други кораци, али ви то заправо нисте у стању да урадите. Морате да сачувате и пређете на следећи корак узастопно.

Изградња ликова за причу је прва ствар коју треба да урадите. Заиста волим карактеристике и кул прилагођавања са изградњом ликова . Приметио сам да се понекад екран за прелазак на следеће опције прилагођавања може замрзнути. Само сам освежавао своју страницу сваки пут када се то десило и чинило се да функционише.

Када су моји ликови генерисани и ја сам направио лични налог, могао сам да наставим да креирам корице своје књиге. Не можете завршити своју књигу ако не урадите тај корак!

Било је заиста забавно погледати све различите опције корица књиге. Неки од њих су ме насмејали, а неки су ме натерали да се осећам помало сентиментално.

Још једна ствар, волео бих да имају могућност да изаберу сопствену шему боја. Приличан број комбинација боја које нуде за корице књига, ја никада не бих изабрао.

То ми је некако споредно. То је више врста уговора о личним преференцијама, али то не мења колико је ова идеја о љубавној књизи епска!

Прос

креативна корице књиге љубавна веза на даљину
  • Постоји преко 200 заиста креативних корица књига које можете изабрати. Можете их користити онакве какве јесу (када се генеришу) или можете мењати и подешавати да бисте додали личнији и креативнији додир!
  • Укупан систем је веома једноставан за коришћење. Не морате да бринете о томе који је следећи део процеса, он вас води кроз кораке креирања једноставно и глатко.
  • Постоји више шаблона тела које можете изабрати. Можете га обући по мери да одговара вашем стилу и стилу ваше особе.
  • Постоји много унапред направљеног садржаја који ће вам помоћи да креирате своју причу, који ће вам помоћи да се ослободите (у случају да вам се језик мало заглави).
  • Уређивање на свим страницама је изузетно једноставно и поједностављено.
  • Можете прилагодити књигу према томе како ће прималац најбоље реаговати на њу у складу са његовом личношћу.
  • Лепота целокупног концепта је у томе што се уклапа у многе категорије и прилике. Можете чак и да направите колекцију ових љубавних књига заснованих на посебним приликама .

Цонс

  • Нема могућности да креирате сопствене ликове од нуле, што би могло бити мало досадно онима који имају неке уметничке вештине које би желели да додају пројекту.
  • Нема могућности да отпремите сопствене слике .
  • Нема различитих стилова шаблона.
  • Нема начина да прилагодите шему боја.
  • Не постоји могућност прескакања корака, да се добије идеја о томе шта је пред нама у процесу.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=јГИТе2у8Рдц
ИоуТубе видео

Пресуда је изашла

Љубавна књига је незаборавна опција поклона за везе на даљину . Једноставан је за употребу и омогућава вам да изразите своје срце, на начин на који ваша љубав може да чува и негује годинама које долазе. Мислим да је то савршена идеја за поклон .

Мислим да не постоји бољи начин да се обоје обједините у облику књиге , која изражава посебну успомену или начин на који се осећате у свом срцу. Чињеница да можете прилагодити књигу тако да одговара личности примаоца је додатна предност која ће гласно говорити.

У свету у коме сада чувамо наше најлепше успомене и поруке на Инстаграму, Фејсбуку, Твитеру или било којој другој платформи, ово је изузетан поклон јер је опипљив. То је драга ствар на коју се може гледати успомене ради, годинама које долазе.

Сматрам да би једини прави недостатак могао утицати на оне који проверавају креативне вештине цртања или дизајна.
Нажалост, не постоји начин да се додају прилагођавања ван онога што је програмирано у систему.

Ако је уметник или дизајнер желео да постави свој дизајн или скице, то тренутно није доступна опција. Дакле, за уметника који би желео да дода неки додатни бљесак, жао ми је, али немате среће!

Ко зна, то би се могло променити у будућности. Осим тога, добро је да уђете у представљање поклона који је дубоко за памћење!

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *