Преглед ОхмиБод Есца 2: Заиста свестран масажер за ношење?

охмибод есца 2 рецензија

Парови у везама на даљину знају да то није забавно.

Чак је и одсуствовање од свог љубавника или сексуалног партнера неколико узастопних дана или наизменичне дуге периоде мучно .

Понекад агонија због недостатка физичког додира вашег партнера може бити превише неодољива да грљење јастука и плишаних медвједића или љубљење фотографија само повећава бол одсуства од њега или ње. Претпостављена удобност је у најбољем случају површна.

Наравно, свима нам је потребан и жудимо за редовном наклоношћу посебног пратиоца .

Па шта радите када треба да се играте или да се повежете са удаљеним партнером?

Три речи? ? Охмибод Есца 2 а€?? (или су то две речи и број…?)

Партнери или парови у вези на даљину сада могу да деле овај елемент додира са сапутницима преко Охмибод Есца 2 који покреће Киироо . Веома цењена луксузна секс играчка омогућава партнерима у вези на даљину да се интимно повежу упркос удаљености између њих.

Следећа рецензија Охмибод Есца 2 истински покрива добре и лоше стране са мало резервисаног личног мишљења из искуства.

Проверите цену

Шта је Охмибод Есца 2?

Укратко, Есца 2 из Киирооа је луксузна секс играчка која се боље описује као теледилдониц уређај који се може носити .

Двоструки масажер за Г-тачку и клиторис се може користити код куће или са било ког места где се осећате удобно користећи га због његове погодне преносивости.

У суштини, бити носиво у основи значи да можете да убаците секс играчку тамо доле и да је оставите док обављате свакодневне послове у кући, а затим да је активирате приватно користећи свој Блуетоотх/Ви-Фи уређај(е) кад год желите осећате се тако или када се ваш подмукли партнер (близу или далеко) осећа несташно.

Сјајно, зар не?

охмибод есца 2

Шта чини Есца 2 посебним?

Поред тога што је веома преносив и супер дискретан (мала величина и моћан тихи мотор), Есца 2 има низ јединствених карактеристика у којима би сваки соло корисник или повезани партнери заиста уживали без обзира на раздаљину између њих.

Кључне карактеристике

Блуетоотх и Ви-Фи повезивање

Повезивање са Охмибод Есца 2 је подржано кроз:-

  1. Блуетоотх – за забаву у непосредној близини коју контролише апликације .
  2. ВиФи – за игру на даљину са партнером.

Са Блуетоотх везом, Есца 2 корисник(и) може да контролише луксузну секс играчку користећи две главне апликације; апликацију ФеелЦоннецт или апликацију Охмибод Ремоте.

Можете бирати између 3 унапред дефинисана обрасца вибрације и осветљења или креирати јединствене обрасце који се могу сачувати и којима се може приступити за будуће сесије.

Апликација ОхмиБод Ремоте је посебно одлична за креирање шаблона.

ВиФи везе омогућавају паровима у везама на даљину да уживају у интимним тренуцима без обзира на раздаљину која их раздваја. Ако ваш партнер контролише ваш Есца 2 и ваш оргазам(е) помаже паровима у вези на даљину да се осећају много ближе.

ВиФи веза треба да буде поуздано брза на оба краја да би веза на даљину и даљински управљач радили беспрекорно .

Ваш партнер на даљину тада може користити унапред постављене обрасце или креирати нове обрасце користећи било коју од доступних опција (у зависности од апликације коју обоје преферирате) да вам пружи оргазам.

киироо есца2

Једноструко вишенаменско дугме

Упркос ограничењу броја доступних шаблона у ручном режиму, једно дугме остаје одлична идеја која допуњује поједностављени дизајн.

Са друге стране, једно вишенаменско дугме уклања компликације у раду са вишеструким контролама при одабиру различитих ритмова или шаблона вибрација.

Компактни футуристички дизајн и изградња користећи материјале безбедне за људе

Охмибод Есца 2 је направљен од клинички безбедне АБС пластике на бази силикона . Дизајниран је ергономски тако да истовремено лежи на вашој Г тачки и клиторису.

Једна од главних разлика између Ловесенсе Лусха и Есца 2 је интерактивно ЛЕД светло на мањој глави Есца 2 које визуелно даје повратну информацију у складу са ритмичким вибрацијама.

Штавише, реп Есца 2 је ојачан да не само да задржи своју флексибилну кривину која обезбеђује максималан контакт са клиторисом и Г тачком у сваком тренутку, већ и да ојача Блуетоотх везе до 25 стопа.

Укључивање тихог снажног мотора који преноси довољно вибрација и на Г тачку и клиторис је такође још једна кључна продајна тачка која разликује Есцу 2 од конкуренције.

Шта је у кутији?

есца 2 распакивање

Стандардни ОхмиБод Есца 2 масажер за ношење долази у малој лепо означеној кутији која садржи:

  1. Уређај Есца 2
  2. Упутство за употребу на више језика
  3. исатенска торбица за ношење/складиштење
  4. УСБ кабл за пуњење
  5. Сертификат за аутентичност

Напомена: УСБ крај треба да буде повезан са зидним адаптером или рачунаром. Међутим, зидни адаптер није део паковања.

Како функционише Охмибод Есца 2?

Управљање Есца 2 се не разликује толико од већине теледилдониц уређаја које производи Киироо који циљају на сексуалне партнере или парове у везама на даљину или интерактивну игру коју контролише апликација.

Као што је укратко раније поменуто, можете се повезати са својим Есца 2 масажером за ношење помоћу две уобичајене апликације које су доступне у Апп Сторе-у за иОС и на Гоогле Плаи-у за Андроид. Ово су апликација ФеелЦоннецт и апликација ОхмиБод Ремоте.

Међутим, већина корисника (а већина заиста мислим на мене?) преферира апликацију ФеелЦоннецт због њене свестраности јер је не само лако научити и користити, већ се може користити и за упаривање са толико других теледилдониц уређаја које покреће Киироо-ов холандски- дизајнирана наказна технологија секс играчака.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=6фвО0ЕХк5ек

Подешавање и коришћење Есца 2

Корак 1 ? Напуните Есца 2 док се не напуни пре прве употребе. Ово траје између 90 и 120 минута или док ЛЕД лампица не престане да трепери.

Корак 2 ? Преузмите и инсталирајте ОхмиБод даљинску апликацију или апликацију ФеелЦоннецт док ваша сексуална играчка довршава процес пуњења.
Ово би требало да траје неколико минута уз сталну ВиФи везу.

Корак 3? Притисните дугме ОН које се налази на мањој глави и држите 3-4 секунде док се ЛЕД лампица не упали и не почне да трепери. Уређај је аутоматски у Блуетоотх режиму када је укључен.

4. корак? Повежите свој Есца 2 са својим Блуетоотх уређајима преко одабране апликације, а затим изаберите шаблон и пређите на корак 7.

Корак 5? Повежите партнеров уређај са омогућеном Ви-Фи мрежом тако што ћете послати позивницу за забаву на даљину, а затим пређите на корак 7 и дозволите свом партнеру да изабере шаблоне за вас.

Корак 6? Пребаците се на ручни режим за више личне контроле притиском на дугме за напајање 3 пута.

Корак 7? Завалите се [или лезите] и уживајте у вожњи .

Ради у Блуетоотх/ВиФи режиму

Есца 2 одлично функционише преко Блуетоотх везе било да имате приватну усамљену сесију или са „пријатељем“??.

Успостављање и одржавање Блуетоотх веза је једноставно у зависности од Блуетоотх верзије и опсега на вашим уређајима. Постоје 3 ритма или шаблона репродукције у Блуетоотх режиму:

  1. Блуетоотх режим 1 : Потпуно ЛЕД осветљење и пуна вибрација за брзе или вишеструке оргазме у брзом низу.
  2. Блуетоотх режим 2 : Потпуно ЛЕД осветљење и пола вибрације за оне релативно дуже сесије када желите да полако доживите оргазам.
  3. Блуетоотх режим 3 : нула ЛЕД осветљења и пуна вибрација за потпуну приватност. Овај образац се препоручује када не желите да синхронизовано ЛЕД светло скрене пажњу на диско светлосни шоу који се одвија у вашим гаћама.

ВиФи везе се, с друге стране, користе за даљинско повезивање уређаја ваших партнера са Есца 2 на великим удаљеностима.

Када се позивница пошаље и прихвати за успостављање везе, уређаји партнера могу да се користе за неприметну контролу вашег Есца 2 са друге стране улице, града, земље или континента .

Осим тога, можете да зачините своју игру коју контролише апликације на даљину тако што ћете користити модуле за ћаскање да лако делите несташне слике или гифове, секси текстуалне поруке или поруке са емотиконима и видео записе међу осталим еротским мултимедијалним материјалима.

Ово је додатак креирању сопствених прилагођених ритмичких образаца помоћу обе апликације.

апликација повезана охмибод

Типично, све што треба да урадите да бисте креирали сопствене шаблоне је да прођете прстима по екрану паметног телефона или таблета са неколико слајдова и додира које Есца 2 одмах претвара у невероватне шаблоне вибрација које можете лако да сачувате за касније, без обзира на апликацију коју користите.

ЛЕД светло се једноставно синхронизује са вибрацијама које производе ваши сачувани ритмови .

Бонус савет: Поред повезивања вашег Есца 2 са два или више уређаја унутар Блуетоотх и Ви-Фи домета, апликација ФеелЦоннецт се може користити за повезивање Есца 2 са интерактивним веб локацијама, играма и ВР видео записима за додатну забаву.

Есца 2 реагује различитим ритмичким вибрацијама у зависности од интерактивних материјала са којима сте повезани. Такође можете да користите апликацију ОхмиБод Ремоте да бисте пратили своје оргазме помоћу алатке Ох!дометер .

Могућности су бескрајне.

Рад у ручном режиму

Есца 2 је увек у Блуетоотх режиму када је укључен. Да бисте прешли на ручни режим, морате притиснути дугме ОН 3 пута .

3 узастопна додиривања дугмета за напајање у облику перја су у основи ви прелазите кроз горе наведене ритмове/образце Блуетоотх режима.

Ручни режим је директан и лак за навигацију. Пажљивим притиском на дугме ОН једном долазите до следећег унапред подешеног ритма и тако даље. Имате опцију од 4 сјајна обрасца вибрације или импулса док сте у ручном режиму .

Пети додир вас аутоматски враћа у Блуетоотх режим.

Како се осећа Есца 2?

Есца 2 који покреће Киироо изгледа као укрштање Лусха из Ловенсе- а и Г-тачке вибратора у облику слова У, иако ради и делује потпуно другачије од оба.

Иако вибрације можда не звуче или се не осећају као ништа ново за страствене кориснике сексуалних играчака, чињеница да можете задовољити клиторис и Г тачку у исто време користећи свој уређај или уређај партнера је само сан за све жене и дуго парови у вези на даљину.

Медицински одобрени АБС термопластични полимер на бази силикона не само да чини Есца 2 супер лаганим (56г), већ и свиленкасто мека завршна обрада такође изгледа невероватно на осетљивој кожи доле без изазивања модрица или иритација чак и након дуже употребе.

Некорозивна мазива на бази воде могу се користити по потреби.

есца 2 поверед би киироо

Прос

  1. Лако се чисти ? користите благи сапун и пуно воде
  2. Једноставност употребе ? било ручно или у Блуетоотх/ВиФи режиму
  3. Опсежне могућности повезивања ? блиске Блуетоотх везе на велике удаљености (гео дисперзоване) Блуетоотх/ВиФи везе
  4. Много невероватних вибрирајућих ритмова у Блуетоотх/ВиФи режиму
  5. Тих мотор чак и при максималним вибрацијама
  6. Веома преносива и сатенска торбица је модерна
  7. Три сата играња са једним пуним пуњењем

Цонс

  1. Једно дугме ограничава опције шаблона вибрације у ручном режиму
  2. Отпоран на прскање није потпуно водоотпоран
  3. ЛЕД светло може да омета пажњу у мраку или може да се упали у погрешно време/место.

Пресуда

Охмибод Есца 2 који покреће Киироо није само савршена секс играчка контролисана апликацијом за квалитетну игру насамо, већ и за парове у везама на даљину.

Ако се тренутно борите у вези на даљину, Есца 2 би вам могао помоћи да поново запалите пламен без обзира на дужину раздвојености или раздаљину између вас двоје.

Слично томе, ако једно или обоје редовно путују ван града (или у иностранство) из различитих разлога, онда вам предлажем да погледате ову сексуалну играчку на даљину како бисте задржали страст и жељу једно за другим без обзира на удаљеност између вас и вашег партнер .

Све у свему, Охмибод Есца 2 делује као шарм и дефинитивно испуњава оно што обећава за усамљене кориснике, партнере у блиској близини (као што су заједно у кревету или соби, или преко пута стола у ресторану или преко пута) и још много тога невероватно, парови у вези на даљину (попут града, државе или континента).

Коначна пресуда? Ова рецензија Охмибод Есца 2 потврђује да је овај а€œ Охмибод Лусх а€?? је луксузна секс играчка коју морате имати за парове у везама на даљину. Такође, леп поклон за парове у вези на даљину.

Али да ли је боље од а€œоригиналаа€?? Ловенсе Лусх 2 ? Не још…

Проверите цену

Узгред, ево малог поклона за вас: можете добити -10% попуста користећи свој специјални код за попуст ?СЕКСТЕЦХ? ! ?

– Емили

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *