Рецензија Ловенсе Доми 2: Врхунски штапић за даљинско управљање?

ловеенсе доми 2 рецензија

Будимо искрени: везе на даљину су срање. Они се постављају између нас и људи до којих нам је стало, и онемогућавају да уживамо у интимности како бисмо желели.

Најгоре је то што бескрајне текстуалне поруке, телефонски позиви и ћаскања на друштвеним мрежама никада неће бити довољни да пренесу како се осећате.

Срећом, за све ово постоји решење. Технологија је омогућила да се љубавници осећају ближе, без обзира на то колико су удаљени и колико им јако недостају.

И даље можете уживати у сексуалној интимности као да је ваш партнер ту са вама.

Један сјајан производ који вам може помоћи да то постигнете је Ловенсе Доми 2 . То је диван мали производ који је дизајниран да помогне женама да се осећају повезаним са својим партнерима, без обзира колико су удаљени.

Ова детаљна рецензија Ловенсе Доми 2 ће вам показати како и зашто је савршена за сваку жену која жели да олакша усамљеност која долази са везама на даљину.

Нагласиће шта је овај производ и како функционише, тако да ћете до краја ове рецензије тачно открити зашто је Ловенсе Доми 2 одличан поклон за љубитеље даљине.

Проверите цену

Шта је Ловенсе Доми 2?

доми 2 женска секс играчка

Ловенсе Доми 2 је невероватно моћан бежични вибратор са мини штапићем који се може пунити. Производи га Ловенсе, један од водећих светских произвођача играчака за одрасле.

Многи људи сматрају Доми 2 унапређени Хитацхи Магиц Ванд, који је био велики хит у индустрији секс играчака у последњој деценији.

Са само 9,2 инча, Ловенсе Доми 2 је много мањи од већине сличних модела на тржишту. Али упркос својој малој величини, играчка је супер-моћна и не угрожава перформансе.

Што је још боље, чврст је, мекан и не прегрева се као већина вибратора штапића након дужег играња.

Шта чини Ловенсе Доми 2 тако посебним?

ловеенсе доми 2 са апликацијом

Мини вибратор са штапићем је препун много импресивних, врхунских карактеристика које га издвајају међу најжешћим конкурентима. Неке од ових карактеристика укључују:

Метално тело прекривено силиконом за тело

Доми 2 има метално тело које је прекривено 100% силиконом безбедним за тело. Мекано силиконско тело је хигијенско и нежно за кожу. Такође чини да се Доми 2 осећа невероватно док га користите.

Снажна и флексибилна стимулативна глава

Долази са главом за стимулацију овалног облика која се може подесити да гледа у било ком правцу који желите.

Његов ојачан врат чини га чврстим, али стимулативним. Његова флексибилна глава ће вам омогућити да лако вршите притисак у скоро сваком правцу који вам одговара.

Технологија двоструке ротације

Доми 2 долази са мотором са двоструком ротацијом дизајнираним да побољша обрасце вибрација, што чини играчку много моћнијом од других врхунских вибратора.

Више опција контроле

Долази са контролним дугмадима једноставним за употребу. Осим тога, добијате и више опција контроле, што вам омогућава да га користите са много више флексибилности у зависности од ваших потреба.

Више опција подешавања

Играчка нуди више опција подешавања и нивоа вибрација. Можете подесити вибрације од благих до невероватно јаких. Такође можете да промените обрасце вибрација у зависности од ваших преференција.

ловеенсе доми 2

Потпуно прилагодљив

Доми 2 се може лако прилагодити како би вам омогућио да са лакоћом досегнете висине екстазе. Са апликацијом Ловенсе, такође можете да синхронизујете њене обрасце вибрација са својим личним преференцијама.

То значи да све што треба да урадите је да пронађете подешавања стимулације која вам одговарају и играте се са њима.

Побољшане перформансе

Век трајања батерије Доми 2 је скоро 3 пута дужи од оног код његовог претходника. Осим тога, долази и са предивним ергономским дизајном који ће вам омогућити да имате сигуран и удобан хват у сваком тренутку.

It is clearly designed with a hassle-free user experience in mind.

Awesome compatibility

It is fully-programmable for easier customization. The accompanying app is also compatible with all Android and iOS devices.

What is included in Lovense Domi 2?

доми2-пакет

When you order the Domi 2, here is what you should expect to find when you open the box:

  • The wand- The Bluetooth wand is designed to be controlled via any device, whether smartphone, tablet or laptop. The Bluetooth capabilities give you more control over your stimulations allowing you to enjoy playtime even more.
  • The user guide- The user guide is written in plain and clear language that any woman can understand and follow. It outlines each step of using the toy in such a way that it can deliver the best possible simulation experience.
  • Кабл за пуњење – Ово је оно што ћете користити за напајање вашег Доми 2. Уверите се да сте га у потпуности напунили пре прве употребе и уверите се да је потпуно напуњен пре сваке следеће употребе када се батерија испразни.

Како функционише Ловенсе Доми 2?

Ево водича корак по корак о томе како да користите Ловенсе Доми 2:

Укључујући га

Да бисте га укључили, дуго притисните дугме за напајање на врху и држите око 3 до 5 секунди. Када се укључи, Доми 2 ће производити звук вибрације око секунде. Уверите се да је потпуно напуњен пре прве употребе.

Одабир жељеног узорка и нивоа вибрације

Да бисте програмирали Доми 2 тако да одговара вашим жељама, прво ћете морати да га упарите са паметним телефоном или другим уређајима по вашем избору.

Када се апликација упари са вашим телефоном, додирните панел Ловенсе Доми, који се може налазити у одељку „Моје играчке“. Затим додирните картицу Програм да бисте видели све опције програмирања.

Да бисте подесили жељене нивое вибрација, само додирните ?Подесите нивое? опција. Ако имате свој јединствени жељени образац стимулације, додирните ?Цреате Нев Паттерн? а затим додајте жељени образац на панел.

Коришћење Доми 2

Сада када сте упарили Ловенсе Доми 2 са својим телефоном и програмирали га са жељеним обрасцима и нивоима вибрација, време је да му дозволите да преузме и изврши тежак задатак.

Док је играчка укључена, нежно ставите њену ротирајућу главу на клиторис. Једном руком држите играчку на месту, а другом руком савијте врат играчке. Наставите да вршите притисак док мењате опсег снаге док не откријете шта вам одговара.

Не заборавите да додирнете све своје тачке задовољства и промените вибрације тако да одговарају вашим личним преференцијама. Ако желите да се осећате још удобније, нанесите велику количину мазива на играчку и на себе.

То ће смањити свако непријатно трење и помоћи вам да се фокусирате на стимулацију. Пожељно је да користите мазиво на бази воде јер мазиво на бази уља или силикона може утицати на силиконско кућиште играчке.

За стимулацију клиториса, ставите главу на клиторис, а затим је укључите након што одаберете жељену снагу стимулације.

Нежно померајте главу око клиторалног региона, обраћајући пажњу на осетљива подручја која вам пружају највеће задовољство кад год играчка дође у контакт са њима.

За стимулацију Г-тачке, уметните играчку у своју вагину и оставите је на вашој Г-тачки. Када је играчка укључена, наставите да ротирате врат тако да вас глава може дубоко стимулисати. Моћи ћете да доживите оргазам за неколико минута!

Стога, без обзира на врсту стимулације коју тражите, Доми може да је испоручи у великим количинама. Све што треба да урадите је да повећате или смањите јачину вибрација у складу са вашим потребама.

доми2-банер

Како се осећа Ловенсе Доми 2?

Све у вези са Доми 2 је невероватно. Када сам га први пут наручио, искрено нисам знао шта да очекујем. Када је моја играчка достављена, лакнуло ми је када сам открио да је прилично лако доћи до ње јер је Доми-јев дизајн веома интуитиван.

Чак и без читања упутства, одмах ћете знати шта где иде.

Волео сам да се играм са три нивоа стимулације играчке. Држати га у рукама било је природно, а након толико дугог одсуства због свог партнера, његов облик је био довољан да подстакне дивље фантазије за мене.

Одмах са најниже поставке, Доми 2 се показао као мењач игре. Могла сам да доживим оргазам за оргазмом захваљујући снажним вибрацијама и одмах сам се заљубила у њега од свог првог искуства са њим.

Свидело ми се то што играчка није прегласна, и могао сам да је носим са собом и играм се са њом кад год ми се прохтело на послу. Такође ми се допало то што дугмад нису превише осетљива као код неколико других играчака које сам раније испробао.

Нисам морао да бринем да ћу случајно променити нивое када сам играо са њим.

Играо сам се с њим са својим партнером неколико пута, али очигледно не онолико колико бих желео. Било је сјајно, и обоје смо се јако забавили.

Верујем да је Доми 2 мало лакше поднео бол због удаљености. Зато га топло препоручујем свакој жени у вези на даљину. Ловенсе Доми 2 заиста мења игру.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=3кв7__-зК6с
ИоуТубе видео

Предности Ловенсе Доми 2

  • Контрола на даљину – играчку може да контролише ваш партнер без обзира колико је удаљен од вас. Ваш партнер може изабрати поставке стимулације које ће најбоље функционисати за вас двоје.
  • Снажне вибрације – играчка емитује неке невероватно моћне вибрације које ће вам дати интензивне оргазме.
  • Вишеструки обрасци и нивои вибрација – без обзира на ваше потребе, Доми 2 ће имати шаблон и ниво вибрација који одговарају. Можете одабрати спор, брз или средњи ниво вибрације, а све то ће увек обавити посао.
  • Компатибилност – чињеница да је Ловенсе Доми 2 компатибилан са свим уређајима значи да је идеалан за сваку жену, без обзира на то које уређаје поседује. Такође је компатибилан са Блуетоотх уређајима, тако да га можете користити без интернет везе у непосредној близини.
  • Преносивост- због своје мале величине, играчка је преносива и лако се може носити чак иу најмањим торбицама или торбицама. Као такав, можете га имати са собом где год и кад год желите да га користите.
  • Издржљива – силиконска футрола чини је довољно чврстом да издржи случајне падове и неочекиване ломове. То је издржљива играчка коју можете додати вашој колекцији секс играчака.
  • Разноврсне карактеристике – Ловенсе Доми 2 долази са мноштвом јединствених карактеристика које ће вас насмејати сваки пут када га додирнете.
  • Врхунски поклон за људе у везама на даљину – дизајниран са љубавницима на уму, педантно је направљен да вам помогне да се бринете о стварима када је ваш партнер одсутан.

Против Ловенсе Доми 2

  • Није водоотпоран. Ово донекле ограничава његову употребљивост и вашу слободу, јер морате бити пажљиви где га користите и како га чистите.
  • Мало је гласно за некога ко преферира ултра тихе играчке. Међутим, велике су шансе да ћете на крају бити гласнији од своје играчке када сазнате колико добро можете да се осећате.
  • Блуетоотх пријемник се понекад прекида . Ово је благо неугодно, посебно ако сте усред игре на даљину са својим партнером.

Коме је и зашто намењен Ловенсе Доми 2?

доми 2 женске секс играчке

Ако сте у вези на даљину, ово је савршена играчка за вас. Са могућношћу да повежете вас и вашег партнера преко хиљада миља, моћи ћете да уживате у интимности без да будете у истој просторији једно са другим.

Понекад је та мала искра све што вам је потребно да ватра гори, а Ловенсе Доми 2 ће увек бити ту да то обезбеди.

Последње мисли

Волим Ловенсе Доми 2 јер пружа неке од најмоћнијих вибрација које ћете добити у било којој таквој играчки. Наравно, то има неколико недостатака на којима још треба порадити, али како јесте, може учинити било коју жену у вези на даљину заиста срећном.

Са пуно опција стимулације и јединствених карактеристика са којима можете експериментисати, Ловенсе Доми 2 је ваша улазница за стотине оргазама савијања прстију.

Због тога је савршена играчка за све који су у вези на даљину који још увек желе да зачине свој сексуални живот.

Проверите цену

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *