Рецензија Ловенсе Осци 2: Добре вибрације за сваку спаваћу собу?

ловенсе осци 2 рецензија

У свету који је препун различитих опција за вибраторе , да ли је један заиста бољи од осталих? Уз сву разноликост доступних величина и облика, може ли заиста постојати играчка која стоји изнад осталих?

Када испробате Осци 2 од Ловенсеа, сложићете се да је одговор изричито да!

Ова играчка је једноставно најнапреднији и најиновативнији вибратор који можете купити. Поставио је нови стандард у самозадовољству и бојим се да ће све остале играчке у мојој горњој фиоци сада скупљати прашину.

Више нећете бити задовољни осредњим оргазмима које сте до сада осећали.

Шта је то?

осци2 осцилирајућа гспот играчка

Осци 2 секс играчка за одрасле је иновативан и револуционаран уређај; мање сексуална играчка а више уређај који мења живот који ће пробудити нервне завршетке које можда никада раније нисте осетили.

Ово је први осцилирајући стимулатор Г тачке на свету , а судећи по рупама, забио сам чаршаве, неће бити последњи. Незадовољни једноставним вибрацијама, људи у Ловенсе-у су увели јединствени ударни покрет који ће вас погодити на правом месту.

За разлику од стандардних вибратора који једноставно зују свуда, Осци 2 користи низ нежних до громогласних пулсација како би пружио задовољство директно вашој Г тачки. Закривљени дизајн ове забавне нове играчке је савршено дизајниран да се одмара на савршеном месту.

Овај уређај не изгледа као ваш стандардни вибратор, и то са добрим разлогом. Они су побољшали свој дизајн са издуженом кривином у облику слова С направљеном да савршено пристаје вашој вагини. Ова играчка ће вам пристајати чак боље од правог пениса и осећа се боље од праве ствари, што могу потврдити.

Направљен је од невероватно меког и реалистичног силикона и водоотпоран је, што ће вам требати јер је изазвао веће мокре мрље на мојим чаршавима него што сам икада видео.

Шта га чини посебним?

дубоке румблинг осцилације ловенсе осци2 однос на даљину

Осци 2 од Ловенсе је дизајниран имајући на уму вашу Г тачку. Облик је другачији од већине играчака у мојој фиоци, које углавном личе на пластичне пенисе.

Ловенсе је заправо побољшао дизајн пениса , са обликом савршено закривљеним да пружи сате задовољства директно вашем љубавном дугмету.

Осим облика, све у вези са Осци 2 је другачије. Користи дубоке тутњаве осцилације које ће потрести вашу душу.

Нема досадну буку зујања која је уобичајена за многе играчке; ова играчка има једва чујну тутњаву коју ћете пре осетити него чути.

У ствари, открио сам да је довољно тих да га користите без буђења партнера који спава поред вас. Мада, ваши јауци и врискови ће га вероватно покварити. Скоро сам угризла усну покушавајући да ћутим, али безуспешно.

Никада нисам сматрао да су вибрације директно на мојој Г тачки пријатне. То добро функционише за стимулацију клиториса, али Г-тачка цени другачију врсту задовољства. Уместо да се ослања на механичко зујање, Осци 2 се више осећа као пенис који гура него као играчка која зуји.

Врх уређаја, који је закривљен да се наслони на ваше дугме за љубав, има покрет у који морате да осетите да бисте поверовали.

При малој снази, осећа се као нежно тапкање које добијате од спорог и страственог вођења љубави. На максималној снази, осећате се као да вас ударају као да сутра не постоји. Можете да контролишете осећај и доведете се до снажног експлозивног оргазма, а затим одлучите да ли бисте желели да доживите још само један. Биће их још.

Осци 2 укључује наизглед бескрајну батерију . Једно УСБ пуњење ће омогућити овој играчки да свршава 4 до 5 сати. То је невероватна карактеристика која ће вам требати, јер вам само један оргазам неће бити довољан. Продужено трајање батерије значи да ћете остати без енергије много пре свог новог најбољег пријатеља.

Осци 2 има дугмад која се лако користи на крају тако да можете имати потпуну контролу над својим путовањем из задовољства или можете да се завалите и препустите свом партнеру да има контролу. За оне који нису задовољни овим дугмадима, уређај такође долази са стандардном Блуетоотх везом за повезивање са паметним телефоном.

Ова бесплатна апликација је веома једноставна за коришћење и омогућава вам да програмирате своју играчку тако да најбоље одговара вашим жељама. Можете да користите 3 поставке снаге и 10 различитих шаблона вибрација да бисте дизајнирали своје савршено сексуално искуство.

Овај уређај је такође спас за везе на даљину , јер се уређајем може даљински контролисати преко интернета. То значи да он може да се побрине да ваше сексуалне потребе буду задовољене јер може да вас натера да свршите док седите на хотелском кревету широм света.

Поставио сам статив за свој телефон тако да може да ми посматра лице док ме доводи до оргазма који разбија Земљу. Воли да ме гледа како свршавам.

Постоји још једна опција за контролу ако то није довољно. Ова играчка се такође може подесити тако да вам пружа задовољство у ритму . Ово ме је изненадило колико је ово велико узбуђење.

Провео сам сат времена покушавајући нове песме и осећао сам се као да су ти уметници направили ову музику посебно да би ме јебали. Почео сам са спорим умирујућим џезом и Р&Б-ом да бих добио сокове (по целој постељини) и када сам осетио да је задовољство почело да расте, почео сам да проналазим неке брже ритмове на које бих се јебао.

Коначно, моја спаваћа соба је звучала као рејв журка док сам се затекао како вриштим преко ударног баса неке ЕДМ музике . Никада нисам ценио ЕДМ, али сада не могу а да не покиснем сваки пут када га чујем. Постајем помало враг.

Шта је у кутији?

ловеенсе осци2 пакет сектои веза на даљину

Једноставно, ова играчка је све што вам треба. Осци 2 долази у обичној смеђој амбалажи за оне од вас који желе да сакрију своје прегибе од комшија. То није било неопходно за мене, сви моји комшије имају уши и знају да сам наказа од звукова који допиру из моје спаваће собе, али би некима могло бити лепо.

Уређај долази са УСБ каблом за пуњење и упутством за употребу. Ова играчка не долази са мазивом.

Дакле, можда ћете морати да купите лубрикант на бази воде да бисте започели. Иако изгледа не могу да га извадим из фиоке а да не намочим гаћице, па можда неће бити потребно.

Какав је осећај?

Једноставно, ово се не осећа као играчка.иУ ствари, све играчке за одрасле сада изгледају као да би требало да буду у музеју након употребе овог малог чуда.

Ово не изгледа као да мастурбирам, већ као да ме опустоши сексуални стручњак светске класе.

Постоји огромна разлика између цвилеће вибрације дилдоа који зуји и дубоког задовољства које осцилације доносе. Можете да појачате снагу и доведете се до оргазма који вриште за само неколико секунди , да брзо одахнете и урадите то поново минут касније.

Моја прва сесија са Осци 2 била је таква: више пута сам се брзо доводила до оргазма, а затим поново. Изгубио сам број после 10, и стао само зато што сам се замало онесвестио.

Међутим, од тада сам открио да постоји бољи начин да се то користи. Уместо да се тркам да постигнем оргазам што сам брже могао, користио сам ову играчку да се зезам до ивице, а затим успорио (или је искључио на минут).

Сваки пут када то урадите, дозвољавате енергији да се изгради у вама заустављајући се непосредно пре него што експлодирате. Ово неће бити лако, јер ћете желети да дођете до тог врхунца, али најбоље долази онима који чекају. После отприлике 20 минута изградње ове енергије, коначно сам себи дозволио да достигнем врхунац, а речима се не може описати тај осећај .

Изгубио сам сваки осећај за стварност док ми се тело неконтролисано тресло док сам осећао да муња пулсира кроз мене. Обично моји оргазами трају само неколико секунди, овај као да никад неће завршити.

Задовољство је само долазило, не знам колико тачно, али изгледало је као сат времена. Довољно је рећи, осећај је прилично фантастичан .

Музичка поставка је моја омиљена карактеристика, јер уживам да дозволим да ме неко други контролише, а ако је то музичар светске класе, то је још боље за мене.

Једина мана коју видим је да обичан пенис можда више није довољно добар, тако да ће ваш мушкарац дефинитивно морати да појача своју игру како би се такмичио са овим ружичастим чудом.

Прос

лупање тамо где вам је потребно ловенсеосци2 везу на даљину
  • Дизајниран да погоди вашу Г тачку
  • Дубока и моћна пулсација
  • Ударајте директно тамо где вам је потребно
  • Дуг век трајања батерије
  • Много опција за контролу
  • Једина секс играчка која ће вам икада требати

Цонс

  • Није за подводну употребу (туш, не када)
  • Долази само у розе (више волим црну)
  • Отежава нормалном пенису да се такмичи

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=и19УИдФФ0УЕ

Пресуда

Ова играчка је за све који имају вагину и уживају у оргазмима.

Ово је такође добар поклон ако имате некога у свом животу ко има вагину и ужива у оргазму; дакле у основи све жене. Овај уређај је мање играчка, а више алат за стварање експлозивног врхунца .

Ова играчка ће сваки оргазам који сте до сада доживели учинити само генералном пробом за забаву у спаваћој соби која вас чека.

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *