Рецензија Ловенсе Хипхи: Најбољи високофреквентни вибратор?

ловенс хипхи рецензија

Пошто их сматрам превише да бих их могао носити, или понекад недовољно, немам много играчака за клиторис. Тако да обично користим прсте, а затим нешто попут пенетративне играчке.

Али предомислио сам се након што сам набавио нови Хипхи Дуал-Енд високофреквентни вибратор од Ловенсеа јер је то најбоља играчка за стимулацију клиториса коју сам икада користио, а такође чини чуда за узбуђење Г тачке.

Проверите цену

Како изгледа Хипхи

хипхи

Хипхи је у облику банане, са једним крајем који се може уметнути за игру Г-тачке, док се други сужава на малу, округлу тачку за употребу на клиторису.

На врху су дугмад за убрзавање или успоравање вибрација и избор који од четири унапред подешена типа вибрација желите да користите. Пошто Хипхи има мотор за сваки крај, сматрао сам да је веома моћан на све праве начине.

Због тога сам уживао и зашто нисам волео друге играчке за клиторис јер сам лако могао да променим његове фреквенције? а када сам желео снажније или мање, било је лако подесити. Такође има два мала додатна врха за клиторис део, а један од њих је као језик, и када сам га ставио и укључио клиторис део Хипхи-а, осећао сам се као брзи језик.

Други додатни врх је помало као мала виљушка, а према веб локацији Ловенсе, то је за игру брадавица. Пробао сам га и веома ми се допао јер сам могао да га ставим око себе или да га користим директно и сматрао сам га веома узбудљивим и стимулативним.

Хипхи долази у закривљеној футроли са прозирним поклопцем како би га држао и чувао два додатна врха. Такође можете да је пуните, што је у издању, помоћу магнетног кабла који долази са играчком. Свиђа ми се ова функција јер одржава Хипхи лепом и чистом и спречава да се кабл за пуњење олабави.

Главне карактеристике Хипхи-ја

ловеенсе хипхи типс

Ловенсов Хипхи је веома удобан за држање. Никада се нисам осећао незгодно док сам га користио, а када сам користио било који крај, нисам имао проблема да га поставим у позицију у којој се осећао најбоље.

Долази са три нивоа снаге за део који стимулише клиторис и онај за Г-тачку. И има четири јединствена шаблона уграђена у њега, што ми се допало јер сам осећао да је Ловенсе знао шта раде када их је програмирао.

Хипхи ради веома добро са апликацијом Ловенсе Ремоте , и било је лако да се повеже, а након тога је учинио савршеном за контролу играчке. Помоћу њега сам могао да подесим колико снажно вибрира, и ако сам хтео, могао сам да направим своје шаблоне или да испробам оне које су други људи направили и поставили.

Кућиште је чврсто и високог квалитета, тако да се никада нисам бринуо да ће се покварити, и као што сам рекао, мислим да је Ловенсе фантастичан за његову израду, тако да могу да напуним Хипхи док је у њему. Кућиште је такође лепо дизајнирано, тако да никада нећу заборавити два додатна врха.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=Ввмд9ГБУРкМ
ИоуТубе видео

Колико је велика Хипхи?

ловеенсе хипхи сизе

Дужина играчке је 8,5 инча, а крај који иде у вагину за стимулацију Г тачке је 4,53 од тога. То је уједно и најдебљи део Хипхија са 1,38 инча. Врх који вибрира клиторис је 0,24, а најужи играчка у средини је 1,02 инча.

Играчка је тешка 125,4 грама и направљена је од АБС пластике/силикона безбедног за тело, и делује добро направљено и никада није превише хладно или вруће колико год да сам је користио и колико сати сам је држао у кутији за складиштење .

Пуњење Хипхи

Ловенсе каже да би требало да у потпуности напуните Хипхи-јеву Ли-Ион пуњиву батерију 75 минута пре него што се играте са њом. Након што се напуни, можете да га користите 310 минута или да га држите у стању приправности 120 сати.

Пошто волим да користим секс играчку дуго времена, прво сам се забринуо да ће се батерија испразнити пре него што завршим са играњем са Хипхи. Али после сат и по, постало је јако, тако да немојте мислити да би ико требало да брине да ће вас оставити високо и суво. Осим ако можда не оставите да ради или нешто слично.

Како је Хипхи упакован

хипхи унбокинг

Као и случај, кутија коју Ловенсе користи за Хипхи је издржљива и изгледа добро. Иако има посебну торбу за ношење, кутија је толико привлачна да сам осетио да бих могао да је користим да Хипхи буде сигуран и чист.

Хипхи долази са својом футролом, магнетним каблом за пуњење, та два додатна савета за крај који стимулише клиторис, брзим водичем за подешавање и упутством за употребу играчке. Све о играчки и како да је подесим помоћу апликације Ловенсе Ремоте такође се налази на њиховој веб страници, што мислим да је одлично јер је лакше за читање и добро би ми дошло ако изгубим папирне.

Ако се нешто деси играчки јер није добро направљена, Ловенсе има једногодишњу гаранцију за њу. Али никада нисам имао проблема са било којом њиховом секс играчком, тако да не мислим да би Хипхи икада био другачији.

Коришћење Хипхи са апликацијом Ловенсе Ремоте

преглед хипхи

Имам стари рачунар који нема Блуетоотх, па више волим верзију апликације Ловенсе Ремоте направљену за паметне телефоне као што је мој иПхоне. Али ако имате новији ПЦ или Аппле десктоп рачунар, вероватно нећете имати проблема са инсталирањем или коришћењем.

Изгледа да је Ловенсе направио многа побољшања у апликацији Ловенсе Ремоте. Некада је било мало тешко натерати га да ради са једном од њихових секс-играчака, али сада када сам отворио апликацију и потражио свој нови Хипхи, она је пронашла играчку и спојила се са њом без проблема.

Апликација је сада много привлачнија и лакша за коришћење. То ми је омогућило да променим шта год сам желео о томе колико је Хифи интензивно вибрирао, и могао сам да направим и задржим све обрасце које сам створио. А да сам желео, могао бих да видим шта други корисници састављају или да пошаљем своје пријатељу или да то поделим како би други могли да испробају сами.

Још једна промена у апликацији је сада када је отворите, ваша музика је одмах доступна за рад са Хипхи или другим Ловенсе играчкама како би оне вибрирале уз вашу омиљену песму.

Ако имате сексуалног партнера који живи нешто друго на свету, можете да користите апликацију да натерате његову играчку да реагује на све што радите са вашим Хипхи или исто када они користе са својом Ловенсе секс играчком. Урадио сам то са пријатељем који живи у Енглеској који има Ловенсе Мак 2 , и функционисало је веома добро, иако је понекад било мало кашњења, али не довољно да се нисмо добро провели са обе играчке и са сваким друго.

Чишћење и одржавање Хипхи

ловенсе хипхи високофреквентни вибратор

Хипхи се лако одржава чистим због свог атрактивног кућишта. Након што га употребите, увек га оперите нечим попут благог, антибактеријског сапуна за суђе у топлој води и користите крпу која не оставља длачице да га осушите након тога.

Његови силиконски делови могу се оштетити ако користите воду која је кључала или је из било чега осим из ваше каде или туша.

Пошто је Хипхи водоотпоран ИПКС7, не морате да бринете да ћете га уништити чишћењем или играњем са њим под тушем или кадом. Тако волим да га користим, и да ми то није пало на памет, то би било лоше за моју Хипхи. Нисам сигуран да га користим на месту као што је базен, али пошто компаније као што је Ловенсе не препоручују хидромасажну каду или океан за силиконске играчке, ја то не бих урадио.

Предности:

  • Врло добро направљена секс играчка
  • Пријатан када се користи на клиторису и за стимулацију г-тачке
  • Два мотора дају вибрације високог интензитета
  • Добро направљена торбица служи и као станица за пуњење
  • Дуг век трајања батерије
  • Одлично ради са апликацијом Ловенсе Ремоте

Против:

  • Држати га за Г-тачку је било мало незгодно
  • Случај изгледа мало необично, али не и непривлачно
ловенс хипхи главе

Пресуда

Веома сам се забавио са Ловенсеовим новим Хипхи Дуал-Енд високофреквентним вибратором, који је променио моје мишљење о секс играчкама које стимулишу клиторис. И не мислим да ћу више куповати те типове јер Хипхи има превише тога да би покушали да се такмиче.

Мотори су одлична комбинација снаге и интензитета и идеални су ако волите да користите клиторис крај играчке или Г-тачку. Удобан је за употребу, иако ће можда бити потребно да се навикнете када га стављате на клиторис јер на први поглед може бити прилично јак. Ово ми се десило, међутим, након неколико минута, почео сам да уживам.

Хипхи-јева торбица за ношење је нешто што бих волео да имају и друге Ловенсе играчке. Одржава вибратор чистим, чува два додатна наставка за његов део за играње клиториса, а такође пуни Хипхи док је у њему.

Ако волите стимулацију г-тачке и клиториса, не постоји ништа слично Ловенсовом Хипхи вибратору , и колико сам волео да се играм са њим, то би такође могло да вам промени мишљење о овим врстама секс-играчака!

Проверите цену

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *