27+ најбољих идеја за поклоне за Дан заљубљених за љубитеље даљине

идеје за поклон за дан заљубљених веза на даљину

Дан заљубљених може вам закуцати срце. Не нужно због његових идиличних вечери подстакнутих романтиком, савршених трпезаријских гарнитура и тренутака које делите са својом бољом половином.

Сви се радујемо тој савршеној вечери, али за оне од нас који смо осим наших вољених на тај одређени датум, како можемо да се побринемо да тај пламен гори високо?

Без обзира на све што је важно, мали гестови увелико доприносе одржавању везе живом и најбољем. Иако се намере рачунају, прелажење додатне миље осигурава да изненадите свог партнера и покажете му да сте одвојили време, новац и размишљали да им набавите то мало посебно нешто.

Наши савети су осмишљени да осигурају да без обзира на то колико вас километара дели, сигурно ћете пронаћи довољно разлога да прославите Дан заљубљених све док не дође јул, а овде ћете пронаћи најбоље идеје за поклон за Валентиново за везе на даљину.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=вкЛм5кцВјк0
ИоуТубе видео

БолдЛофт 3 Вордс Фор Иоу Пар шољица за кафу ( УРЛ )

Шоље за велике удаљености болдлофт

Сада знамо да је тешко пробудити се на Дан заљубљених и знамо да ће ваша боља половина бити миљама далеко.

Мали детаљи могу да вам улепшају јутра када испијате ту шољу кафе знајући да је то и боља половина друге сличне шоље, где год да се налазе.

With several designs to choose from, these beautifully crafted mugs are both sweet and express your feeling for your other half at the same time it represents that you’ll be quickly reunited.

It will surely inspire you both to keep the flame alive and join mugs as soon as possible!

BoldLoft from My Heart to Yours Too Couple Pillowcase (URL)

Пар јастучница БолдЛофт од мог срца до твог превише

We’ve covered the mornings, but we may as well cover the evenings.

As hard as it may be to be apart on Valentine’s Day, these beautifully crafted pillowcases go amazingly well together. Being a set of two that surely belong together – as do you and your loved one – they will surely make that time apart slightly more humorous and easier.

Пожелевши једно другом лаку ноћ и слатке снове на Дан заљубљених када сте далеко, постало је мало лакше!

ОМГ Снабдевање наруквицама за велике удаљености ( УРЛ )

Наруквице за парове на даљину

Једна ствар је истина. На Дан заљубљених вам је дозвољено да будете безобразни према љубави колико желите.

То значи велика црвена шарена срца, пуно слатких речи и поклона који заиста значе да припадате заједно без обзира колико сте удаљени.

Наруквице које се подударају на даљину су сигурно један од оних начина да својој другој половини дате до знања да сте обоје на истој страни.

У неколико стилова и боја, сазнање да обоје држите две наруквице сигурно ће вам помоћи да тај посебан дан буде лакши.

КиндНотес лимена поклон кутија за успомене ( УРЛ )

КиндНотес лимена поклон кутија за успомене са порукама „Недостајете ли на даљину“.

Пажљив поклон који ће вас обоје зближити, ова прелепа мала кутија долази са 31 различитом нотом увученом у украсне коверте, прелепо умотаним сатенском траком.

Без обзира колико сте удаљени један од другог, овај поклон ће сигурно однети поенту широм континената и океана, подсећајући вашу вољену особу да сте одвојили време и помислили да их насмејете.

Када поново будете заједно, мала поклон кутија ће сигурно издржати тест времена као подсетник на ваше одвојено време и снажну љубав која вас обоје спаја.

8А—10 инча удаљеност штампе значи тако мало ( УРЛ )

Удаљеност штампања значи тако мало

Уметничка дела иду увелико у томе да људи разумеју шта им значите.

Овај конкретан пример приказује мапу света са поруком „Удаљеност значи тако мало када неко значи толико“??.

Као јединствени подсетник, не само да ће улепшати сваку собу, већ ће представљати и промишљен поклон који ће вас обоје повезати у дубљем смислу.

Без обзира колико сте удаљени један од другог, овај сјајан пример уметничког дела ће се побринути да одбројате дане да бисте поново били заједно мало брже.

КиндНотес стаклена тегла за поклоне за успомене ( УРЛ )

КиндНотес стаклена тегла за поклоне за успомене са љубавним порукама

Поклони за Дан заљубљених не долазе често тако слатки и инспирисани као КиндНотес Тегла за поклоне за успомене .

Слично верзији кутије за поклоне, ова прелепо израђена тегла садржи 31 ноту инспирисаних љубавних порука по којима ће вас ваша друга половина памтити.

У истом стилу слатких украсних коверти које су украшене сатенском траком, одлучујете се за један од најромантичнијих поклона који ће одржати пламен живим у данима који долазе.

Једном када сте поново заједно и све ваше љубавне белешке буду отворене, увек можете користити своју слатку теглу да задржите слаткише…

Љубавни оквир од ФокЦарр ( УРЛ )

Лове Фраме од ФокЦарр

Сигурно ћете до сада знати да су рамови за слике и даље одличан начин да својој вољеној особи кажете да припадате заједно.

Овај прелепо израђени Лове Фраме компаније ФокЦарр оличава дух правог заљубљених и биће идеалан поклон за ноћни ормарић да бисте одвојили слике ваше вољене особе за то време за које очекујемо да ће бити краће него што се чини.

Са постављањем за три различите слике, сигурно ћете имати користи од додатка фантастичног изгледа вашој соби и оне која сигурно говори вашој другој половини тога.

Делуке пакет за Дан заљубљених ( УРЛ )

Делуке Даи Царе Пацкаге

Сада причамо. Делуке пакет за дневну негу заљубљених је радост за очи обожаватеља Дана заљубљених.

Пун чоколада и плишаног медведића, овај поклон црвеног срца почиње изненађењем када плишани искочи из кутије када се отвори.

Поред поменутог пуњеног медведа, укључује и чоколадна срца пуњена пецивом од 6 оз, чоколадна срца пуњена карамелом од 6 оз и још неколико посластица за заокупљање и задовољство вољене особе.

Its presentation shouts valentine’s day like few others, making it the ideal gift for those that keep waiting all year long for the day to arrive!

Personalized Photo Album

It doesn’t take much and you surely can do it yourself.

Buying a photo album is one of the most straightforward suggestions anyone can give you.

Fill it up with a sequence of your favorite pictures together, alternate with some lovely messages, memories and unforgettable things you told each other and voil, you have the perfect gift to keep your other half happy until the day arrives to be in each other’s arms again.

Portrait to Last a Lifetime

It doesn’t take a Da Vinci to draw a portrait of your loved one.

Чак и ако сте пали на сваком часу цртања који сте имали у школи, шансе су да ћете, ако уложите мало времена и труда, уручити један од најбољих поклона икада.

Почните полако и имајте своју омиљену слику вас двоје заједно. Наставите да се прилагођавате док не добијете како треба – или најближу ствар.

Чак и ако је резултат далеко од уметничког дела, сигурно ће бити цењен на начин на који нисте очекивали. То ће такође бити одличан поклон за вашу другу половину да се диви у тренуцима када сте далеко.

Дове’с Цхоцолате Бок ( УРЛ )

ДОВЕ Валентинес Милк Цхоцолате Тартуффлес

Знамо да је ово класик, али је и даље гламурозан и фасцинантан као што је икада био.

Ако размислите о томе, ретро је ново модерно и имајући то на уму, љупка кутија чоколаде у облику срца забављаће вашу другу половину укусним посластицама много дана – или сати – који долазе.

Постоји разлог зашто ове чоколадице никада нису застареле. И даље су слатки, романтични и, што је најважније, укусни као што су и увек били!

Бонд Тоуцх ( УРЛ )

бонд тоуцх Амазон

А када помислите да сте све видели, Бонд Тоуцх наруквице су пар забавних технолошких уређаја који осигуравају да када их додирнете, ваша друга половина ће то осетити где год да се налази.

Можда неће заузети место ваше вољене на Дан заљубљених, али ће сигурно бити технологија која ће вас додатно повезивати док се поново не сретнете.

Водоотпоран и са прилагодљивим бојама, све што треба да урадите је да га додирнете и он ће светлети и вибрирати на другој страни.

Дуг век трајања батерије ће обезбедити да најмање 4 дана обојица будете повезани што је више могуће!

Сат са две временске зоне ( УРЛ )

Сат са двоструком временском зоном

Што се тиче веза на даљину, сат са двоструком временском зоном је један од најслађих и најзгоднијих поклона које можете узети за своју вољену особу.

Овај корисни комад декорације ће осигурати да сви они сати који вас обоје раздвајају у различитим временским зонама буду мање болни.

У исто време, моћи ћете да знате колико је сати код ваше вољене особе и да ли можете да их позовете или да их пустите да спавају још мало!

Кноцк Кноцк Вхат И Лове Абоут Иоу Дневник ( УРЛ )

Кноцк Кноцк Шта волим код нас

This is one of those gifts that are just too cute to miss out on.

It includes lots of suggestive fill-in-the-blank lines that are related directly to how you feel about your other half.

Even if you’re not a poet, this is the way to ensure that you put down on paper what your love feels like, creating a long-lasting gift that is as beautiful as it is proof of affection.

The best part is that, when you see each other again, you can read it out loud and enjoy those lovely lines in real time.

Countdown Calendar (URL)

Одбројавање ахзоа

You know calendars. You’ve had calendars. They’re one of the most straightforward objects in the world and rarely impress. Except if you opt for this one!

With that in mind, perhaps it’s time to review the straightforward terminology and have a calendar that will instead countdown on the days between now and the one you’re back together again.

Being a simple and almost obvious gift, it changes the rules in a cute and charming way. It will also give a little help in making that time apart easier to endure!

Fujifilm Instant Camera (URL)

Фујифилм Инстак Мини 90

This retro-chic camera will help your other half deliver incredible pictures with minimum effort.

One of the cutest ever cameras should be a great gift for either of you and be able to deliver those pictures that will gather you close together, no matter how far apart.

Showing your loved one that you care about them can be as simple as offering them the opportunity to capture their moments apart from you in great style!

Personalized Coffret

If you’ve never got one for yourself or a loved one, a coffret is a box of goodies, most commonly those that include perfumes, body creams, and make-up. You will find them available from all top brands and with all sorts of products in their interior.

Coffrets were actually ancient beautifully carved little boxes where ladies could keep their jewelry and they still hold a sense of value in these more modern times.

Though many perfume stores have these available, you will go a long way if you take the time to build your own by getting a cute box, some filling – that may include a lovely postcard and some words – and your better half’s most adored perfumes, cosmetics, luxury soaps, and others. Your imagination is the limit.

заљубљеници на велике удаљености

Bouquet Delivery

This may seem like a no-brainer but it’s not always so obvious, especially when you live miles or hundreds of miles apart. Arrange for a local flower delivery. That is Google your significant other’s location and do a price match on all the florists in that area.

Add the cost of the purchase to the delivery to make sure it’s within your budget and get some flowers sent out.

Don’t forget to add a card so your lover knows who sent them. Better still, don’t tell them you’re sending them, just leave it with the card.

Mobile Top-Up

Topping someone’s mobile or internet data up might not seem romantic, but we all have our financial burdens. What’s worse is when we go over our tariffs or run out of credit on Valentine’s Day and it ends halfway through a sentence, meaning you’ll feel glum for the rest of the day.

By purchasing your significant other a mobile or data top-up. it lets them know you want to make sure you communicate on Valentine’s Day regardless of the distance between you. It might not seem romantic straight away, but when you put it into perspective, it is.

Postal Delivery

То је најочигледнији избор што се тиче романтичних идеја и једноставан, али када одаберете прави поклон може бити више пријатно изненађење него неизбежност.

Одабир правог поклона од куће – локалне продавнице – и испорука показује да сте уложили пажњу и труд да га пронађете, а не само да сурфујете Амазоном.

Подсетиће их да сте ту где јесте и да их чекате. Ништа не каже „волим те“?? више од времена или труда када бирате поклоне за вољену особу.

идеје за везу на даљину за дан заљубљених

Фотографија

Можда мислите да ће заједничко фотографисање када сте удаљени неколико миља бити прилично тешко. Није. Само треба да будете креативни.

Натерајте свог љубавника да се слика себе када је напољу и онда морате да пронађете место које изгледа слично. Да ли је ваша друга жена стајала усред шуме на Јамајци или у Вијетнаму? Иди у своје локалне шуме.

Снимите фотографију, а затим будите креативни у Пхотосхопу или ГИМП-у (то је бесплатна алтернатива) и укључите се у снимак. Једноставно је, али ефикасно, да не спомињемо романтично.

Мемори Цоллаге

Други начин на који можете користити фотографију као романтични поклон за Дан заљубљених је да сакупите све фотографије које имате једне о другима и направите их у колаж.

Ово је најбоље урадити са јпег-овима него са штампаним фотографијама, јер се јпегови могу сачувати у оригиналном формату, док штампана копија не толико. Распоредите омиљену фотографију вашег љубавника на којој сте као пар испред са вашим омиљеним фотографијама око ње. Пошаљите га свом љубавнику и он ће се подсетити свих дивних тренутака које сте провели заједно.

Гет Црафти

Не морате бити креативна душа да бисте постали лукави. Све што је важно је да проведете време заједно са вољеном особом док радите исту активност.

За ово ће вам требати Скипе или Фацебоок видео, или нека врста Фацетиме могућности. За занате, урадите нешто једноставно, попут јапанске уметности израде папира (Оригами) или прављења лампиона (торо). Креативно је, захтева минимално материјала, а најбољи део је као да заједно радите нешто забавно.

Постоји мноштво ИоуТубе видео записа и онлајн туторијала који ће вас научити уметности. Што је још боље, резултате можете слати једни другима путем поште. То је папир и ако се пошаље у подстављеној коверти, вероватно се неће оштетити пре или по доласку.

Видео порука

Ако се налазите у две различите временске зоне и један од вас ће бити на послу док други спава, увек можете да пошаљете видео поруку. Покушајте да га учините романтичним тако што ћете ходати или стајати напољу, читајући песму док сунце излази.

Поправите то тако што ћете поделити своја најупечатљивија или најрањивија осећања према својој другој особи како би они знали колико вам је стало иако сте удаљени миљама.

Понекад када не можете да шаљете поклоне или проводите физичко време заједно, речи могу попунити ту празнину, али су још боље када су подржане акцијом.

лдр идеје за поклоне Валентиново

Пакети неге

Ако је ваш партнер заузет радом са пуним радним временом или има проблема са менталним здрављем или из било ког разлога, пошаљите им пакет неге.

Ручно украсите кутију и напуните је мирисним сапунима, уљима, цеђеним и сувим цвећем. Нешто што их подстиче да брину о себи, али и са романтичним тоном.

Бити одвојен од некога значи да не морате да пазите на њихову добробит, па ако радите нешто попут овога, дајете им до знања да су збринути и да знате да дајете све од себе да се бринете о њима.

Плејлисте

Ако немате новца и не можете физички да дате поклон, направите листу за репродукцију својих омиљених песама које волите заједно.

Парови имају тенденцију да имају песму коју обоје толико воле да се свира на њиховом венчању. Ово су врсте песама које желите да укључите у листу песама. Нарежите је на диск или направите јединствену листу песама преко ИоуТубе-а и поклоните је својој вољеној особи.

Можда нећете бити тамо са њима, али слање листе за репродукцију ваших омиљених мелодија је сигуран начин да затворите осећај удаљености.

Направите од њих споменар

Можда не мислите да је снимање драгих фотографија вас и ваше вољене особе и њихово лепљење у књигу са тврдим повезом добра идеја, али размислите о томе на тренутак.

Ако сакупите своје најбоље фотографије и ставите их једну на страницу, а затим напишете сећање на то када су се догодиле и шта се дешавало у том случају, то враћа сећање у стварност.

Понекад је сећање моћније када има речи да их изрази, а не само слике.

Дакле, сада видите да иако сте удаљени миљама, раздвојени копном или океаном, то не значи да морате да се осећате одвојено! Уз горе наведене идеје, поново ћете запалити ту прелепу искру и подсетити једно друго зашто сте се уопште заљубили.

Сваки мали труд битан је када су у питању радости наших срца, а понекад мале ствари могу спасити растући јаз између нас. Желимо вам сјајан Дан заљубљених!

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=вкЛм5кцВјк0
ИоуТубе видео

Закључак

Имајте на уму да без обзира колико слатких ствари можете себи да купите – а има их доста на нашој листи – све оне које сами урадите много ће вам помоћи када ваша друга половина то погледа и помисли на вас .

Дан заљубљених би идеално требало да проведете заједно и размазите своју другу половину колико год можете, а наша листа вам сигурно даје много идеја за почетак.

Повремено и зар не бисте могли да проведете овај романтични састанак заједно, можете планирати унапред и уложити мало времена како бисте били сигурни да ће ваша друга половина имати по чему да вас памти док сте одвојени.

Наш избор поклона представља листу инспирације и на коју се можете ослонити да бисте сигурно пронашли идеалан поклон за идеалну особу.

Од ручно рађених посластица које ће тестирати ваше вештине до јединствених справица које имају за циљ да се осећате ближе, овде постоји довољно разноликости за следећу деценију Валентинова без обзира да ли сте раздвојени или не.

Сигурно не можемо да учинимо ту физичку дистанцу која вас издваја мало краћом, али наше идеје ће вам дати оно мало додатног присуства за дане који су пред нама.

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *