5 најбољих вибрирајућих гаћица на даљинско управљање са Блуетоотх-ом (2022)

вибрирајуће гаћице

Проналазак вибрирајућих гаћица био је револуционаран на много начина. Коначно, свака жена би могла да има дискретне тренутке радости, а да не упозори све око себе.

Ове невероватне мале ствари су предале моћ савременој жени, и осећало се као да жене коначно могу да живе по својим условима .

Да ли желите задовољство? Ево, на вама је да узмете. И у покрету, ни мање ни више. Управо то је велика ствар вибрирајућих гаћица.

И немојте ме чак ни помињати о непроцењивој улози коју су играли у везама . Вибрирајуће гаћице запалиле су ватру безобразне забаве у животима милиона парова широм света и то само настављају.

Ово је посебно тачно ако су у питању вибрирајуће гаћице на даљинско управљање. Ако већ поседујете један од ових, онда дефинитивно разумете шта то значи. Знате какву је то разлику направило у вашем сексуалном животу. Ако их никада нисте испробали, онда немате појма шта пропуштате!

Није ни чудо што су вибрирајуће гаћице постале у моди последњих година. Све више људи почиње да схвата шта је то револуционарни производ .

Ако сте спремни да направите корак и придружите се овој групи, ево детаљног прегледа 5 најбољих вибрирајућих гаћица на даљинско управљање на данашњем тржишту.

Надамо се да ће ово деловати као савршена полазна тачка за вас и ваше истраживање.

Напомена : ови производи су најбољи који ће вам доњи веш звучати цео дан (на пример, за јавну употребу), али ево још једног избора ако тражите вибратор на даљинско управљање који се може користити у различитим ситуацијама (спаваћа соба, на даљину И јавно).

Ловенсе Лусх 2

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=9тмИЛ2вОнц8
ИоуТубе видео

Технички, Ловенсе Лусх 2 нису гаћице . Па зашто је доспео на ову листу, питате се? Па, једноставно. Иако је дизајниран да се користи као унутрашњи вибратор, један од начина на који се може користити је да се увуче и носи док излазите и обављате свакодневне послове.

The Lovense Lush 2 is an internal vibrator that has been designed to stimulate the G-spot. It features a C-shape design with two ends. One end is larger than the other.

The larger end has the motor, and this is the insertable side. The Lush 2 has an insertable length of 3.14 inches of a total 7.12 inches. This side is slipped into the vagina and allowed to rest gently on the G-spot, where it delivers intense vibrations directly when in use.

The smaller end is the receiver. This end is about 4.8 inches long, and it has to stick out when the Lovense Lush 2 is in use. This part can be used to control the main motor. It also offers some additional stimulation to the clitoris, although not enough to cause an orgasm for most women.

The Lovense Lush 2 has an accompanying app that controls it. Sync your app to it to use it as a remote, or you can also sync your partner’s app to your toy and allow them to be able to control your Lush 2 from wherever in the world they may be. This means even if you are in a long-distance relationship, you can still have some kinky fun and pleasure each other despite the distance.

So how can you use it as a vibrating panty toy? Well, the first thing you have to do is to generously lube it and yourself up, then slip it in. Ensure that the antenna is sufficiently exposed so that it can receive the incoming signals well. Also, make sure to position your Lush 2 well enough to make sure it stays in place as you move about.

Када ово завршите, обуците своје уобичајене гаћице преко тога, затим покрените своју апликацију (или партнера) и спремни сте. Сада можете да се бавите својим послом и да се дискретно забавите кад год вам дође до расположења .

Ловенсе Лусх 2 ће вам пружити око 2 сата непрекидног играња .

Рецензија Ловенсе Лусх 2

Прос

  1. Вибрације које даје су веома јаке и интензивне , сежу дубоко у ваше мишићно ткиво. Оргазами које ћете добити од тога ће сигурно бити незаборавни
  2. Веома је тих и дискретан , скоро потпуно нечујан када се убаци
  3. Направљен је од 100% безбедних материјала за тело
  4. Водоотпоран је
  5. Долази са пратећом апликацијом, тако да и ви и ваш партнер можете да се забавите заједно
  6. Долази са 1-годишњом гаранцијом

Цонс

  1. Неке жене су се жалиле да им је непријатно ходати около дуже време
  2. Ако ћете преко антене носити неколико комада одеће, то може ограничити њену пријемну удаљеност
  3. Ако је антена превише савијена, може се преломити на два дела , чинећи Лусх 2 бескорисним

Пресуда

Ловенсе Лусх 2 је дивно свестрана играчка која се може користити као вибрирајуће гаћице. Чињеница да своје вибрације испоручује директно на вашу Г тачку док идете горе и о свом послу је прилично невероватна.

Осим тога, мале додатне масаже клиториса које добијате бесплатно су такође прилично пријатне. Шта не треба волети?

Проверите цену

Вибеасе

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=9тмИЛ2вОнц8
ИоуТубе видео

Вибеасе је мали вибратор са даљинским управљањем из Вибеасе-а који има приличну снагу . Када се стратешки стави у гаћице , лако може да доведе до вишеструког оргазма. То је оно што га чини једним од најбољих вибратора за гаћице на даљинско управљање.и

Вибеасе је сићушан и ружичаст . У питању је једноставна кутија која је претежно бела са плавим и ружичастим акцентима. Кутија је прилично дискретна, због чега је тешко рећи шта се тачно налази у њој. То га чини савршеном врстом паковања за такву играчку. Отвара се и затвара као обична телефонска кутија, што значи да је савршено место за чување Вибеасе-а када га не користите.и

Када први пут отворите кутију, видећете Вибеасе, упутство за употребу и два кабла за пуњење; један кратак и један дуг.и

Карактеристика по којој се Вибеасе највише истиче је чињеница да је паметан . Иако можете да га користите у ручном режиму притиском на дугмад на њему, ради још боље када се повежете на њега преко Блуетоотх-а или преко интернет везе.и

Вибеасе долази са пратећом апликацијом . Апликација делује и као контролер играчке и као платформа за размену порука. То значи да можете да ћаскате са својим партнером, да их позовете или да се суочите са њим преко апликације. Такође можете да им предате контролу над својом играчком, а они ће моћи да контролишу интензитет ваших вибрација где год да се налазе у свету.и

Vibease comes with 12 vibration presets that you can select through the app. However, you can easily add your own custom vibrations. You can also sync the vibrations to the apps messaging feature, to your favorite song, or to an audiobook so you can listen to your favorite erotic model as the Vibeease goes to town on you.

It is discrete and powerful, with 5 out of this world pulse settings.

Вибеасе рецензија

Pros

  1. It is quiet and discreet
  2. It is powerful, allowing you to experience some of the most intense orgasms
  3. It is small, pink, and cute, designed for every woman
  4. It is one of the best built vibrating panties ever made today

Cons

  1. Понекад се веза прекида ако носите неколико одевних предмета
  2. Мало је скупљи од других сличних вибратора

Пресуда

Вибеасе је играчка која је заиста дизајнирана за свакодневну жену. Када га први пут користите, схватићете колико је размишљања уложено у дизајн и извођење овог производа.

Уз Вибеасе, сексуална стимулација превазилази физичку . Они схватају да је женама потребно нешто више од тога да би истински уживале у томе, зато се у апликацији побрину и за психолошки начин размишљања. На пример, када слушате еротску аудио књигу преко апликације, вибрације ће се десити у складу са звуцима које чујете , што самостимулацију подиже на потпуно нови ниво.и

Проверите цену

Ве-Вибе Мокие

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=9тмИЛ2вОнц8
ИоуТубе видео

Ве-Вибе Мокие је носиви вибратор који пружа стимулацију клиториса . Обично, већина носивих вибратора пружа стимулацију Г тачке, тако да десно од палице, ово је нешто што издваја Ве-Вибе Мокие.и

Ве-Вибе Мокие је само спољашња играчка. Па како то функционише? Па, постоје два магнета на Мокие-у који вам омогућавају да га носите у доњем вешу.

Уздигнути део изнад магнета је део који стимулише ваш клиторис . Овај део има меку подигнуту ручицу која треба да додирује клиторис када га носите. Остатак подручја испод дугмета је текстуриран и лежи близу улаза у вагину.иии

Да бисте га укључили, једноставно притисните дугме за напајање, које се налази мало изнад магнетних пуњача, на 3 до 5 секунди . Почеће да вибрира када се укључи. Ово дугме се такође користи за скроловање кроз различите поставке вибрације. Притисните га једном да бисте прешли на следећи режим вибрације

Ве-Вибе Мокие се може контролисати на три различита начина. Може се контролисати ручно, даљинским управљачем или коришћењем апликације Ве-Цоннецт.

То значи да је идеалан за самостално или са партнером . На пример, када изађете са својим партнером на састанак, једноставно му дајте даљински и пустите га да контролише сензације које Мокие чини да осећате. То ће свакако бити незабораван датум!

Мокие су једне од најудобнијих вибрирајућих гаћица на даљинско управљање . Тако да можете да га носите када излазите у шетњу и имате дискретну соло забаву, или ако сте вани са својим партнером, ставите му даљински управљач и гледајте како им очи светле.и

Ако сте у вези на даљину, Мокие такође нуди одличан начин да ствари одржите интересантним. Захваљујући апликацији Ве-Цоннецт, удаљеност између вас није битна. Без обзира колико су удаљени од вас, са апликацијом, они могу даљински да контролишу Мокие и да вам пријају чак и са неколико континената удаљених од вас.и

Апликација Ве-Цоннецт је веома интуитивна. Да бисте започели, и ви и ваш партнер морате да га бесплатно преузмете из Гоогле Плаи продавнице или Аппле Сторе-а. Затим синхронизујте своју играчку са апликацијом. Затим замолите партнера да синхронизује своју апликацију са вашом. На овај начин ћете бити повезани једни са другима и било ко од вас ће моћи да контролише Мокие.и

Ве-Вибе Мокие има 10 шаблона вибрација кроз које можете да се крећете и уживате. Долази у дискретној кутији која садржи упутство за употребу, даљински управљач, УСБ кабл за пуњење, кесицу Ве-Вибе мазива, сатенску торбу за одлагање канапа и Мокие.и

Осим што се користе као вибрирајуће гаћице, можете их користити и у ручном режиму као стимулатор клиториса.и

Мокие се пуни помоћу приложеног магнетног пуњача . Потпуно пуњење траје 90 минута. Размислите да прво потпуно напуните свој Мокие пре него што га први пут употребите.и

Ми Вибе Мокие у употреби

Прос

  1. Направљен је од 100% материјала који не садржи фталате
  2. Потпуно је водоотпоран
  3. Веома је дискретан и тих
  4. Нуди веома јаке шумне вибрације

Цонс

  1. Магнети на које се ослања да би остали на месту могу бити мало гломазни . Ако се неко од њих помера док ходате, немате другог избора него да смислите како да то поправите без привлачења пажње на себе
  2. Понекад се веза поквари ако носите тешку одећу
  3. Долази само у једној љубичастој боји , што је мало ограничавајуће за неке жене

Пресуда

Ве-Вибе Мокие је прилично добро направљен и иновативан вибратор. Чињеница да га је направио Стандард Инноватион , највећи светски произвођач секс играчака, и да је подржано годинама истраживања и иновација, требало би да вас учини још срећнијим. Јер то значи да га подржавају људи који знају шта раде.

А најбољи део је то што се стално побољшава , тако да ако вам се свиђа тренутна верзија, бићете одушевљени свим њеним наредним издањима.

Проверите цену

Охмибод Цлуб 3.ОХ Панти Вибе

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=9тмИЛ2вОнц8
ИоуТубе видео

Охмибод Цлуб 3.ОХ су револуционарне вибрационе гаћице на даљинско управљање.и

Цлуб 3.ОХ долази са црним паром гаћица . Израђене од прелепе растезљиве чипке, гаћице су меке на додир и имају посебно дизајнирани уметак који држи вибратор.

To use it, all you have to do is slide the vibrator into place in the panty and use the wireless remote to control it. Then sit back, relax, and discreetly enjoy the most intense pleasure you?ll ever get from a vibrating panty.

The small wireless remote is used to turn the vibrator on and to switch between the three modes of play. You can switch between groove mode, which has 5 preset pulses, Club mode, which gives you a unique pattern of play every time, and Manual mode, which gives you total control over which setting or combination of vibrations you would like to use.

It is rechargeable, so there is no need for external batteries with this toy. Plus, the remote still works even as you charge it, allowing you to enjoy uninterrupted pleasure sessions. The remote control is also wireless with a built-in microphone for music responsiveness.

So when you are at a club or concert, your vibrations will sync to the music all around you, immersing you deeper into the entertainment.

It charges fully in two hours and can be used for 1 hour of continuous playtime on a single charge.

Охмибод Цлуб 3.0Х Панти Вибе виев

Pros

  1. It is quiet and discreet, which means no one will have a clue about what you are experiencing unless you scream
  2. The vibrator is made with body-safe, phthalate-free silicone
  3. Компактан је и сићушан, што га чини још дискретнијим
  4. Долази са свиленкастом торбом за ношење на везицу спремном за путовања
  5. Такође ће вибрирати на звук вас или гласа вашег партнера

Цонс

  1. Није компатибилан са апликацијом Охмибод Ремоте
  2. Даљински управљач ради само у кругу од 6 метара од Цлуб 3.ОХ, мање ако преко њега носите неколико одевних предмета
  3. Помало је тешко користити га за већину почетника , а даљински управљач можда неће радити када га први пут користите. Ако доживите ово, уверите се да су и даљински и вибратор потпуно напуњени, и уверите се да дугме на даљинском управљачу трепери када активирате вибратор.и
  4. Батерија не траје дуго

Пресуда

Ако имате било какве фантазије о јавној игри , испуните их помоћу Омибод Цлуба 3.ОХ Панти Вибе који реагује на музику на даљинском управљачу .

Дизајниран да вам задовољи где год да је расположење, дефинитивно ћете уживати у уживању у овој дискретној играчки, било сами или док се играте у пару.и

Проверите цену

Охмибод Еска 2

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=9тмИЛ2вОнц8
ИоуТубе видео

Охмибод Есца 2 је интерни Блуетоотх вибратор који покреће Киироо. То је вибратор у облику слова Ц који има већи и мањи крај. Већа страна је оно што улази у вашу вагину и лежи на вашој Г тачки, док мања страна вири.и

Долази у забавној дискретној белој кутији . У кутији ћете пронаћи Охмибод Есца 2, белу торбу за складиштење, УСБ кабл за пуњење и упутство за употребу.

Пре него што почнете да га користите, морате се уверити да је Есца 2 потпуно напуњен. Једноставно га укључите и видећете да трепће индикаторска лампица. Када се светло упали, Есца 2 је потпуно напуњен. Ово ће обично трајати око 2 сата

Када се потпуно напуни, можете га укључити притиском на дугме за напајање на 3 до 5 секунди . Видећете трепћуће светло, што указује да је Есца 2 у Блуетоотх режиму. Можете га искључити притиском на исто дугме у трајању од 3 до 5 секунди док се светло не угаси.и

Охмибод Есца 2 подржава Блуетоотх и има пратећу апликацију која вам омогућава даљинско управљање. Такође се синхронизује са Аппле сатом и било којим другим Киироо производима.и

Есца 2 има два главна режима: Блуетоотх режим и ручни режим. Блуетоотх режим је подразумевани режим. Ово је режим који вам омогућава да се играте са играчком на даљину или са својим партнером преко апликације. Да бисте прешли на ручни режим, једноставно притисните дугме за напајање три пута док не видите да лампица престане да трепери.и

Блуетоотх режим има три подешавања , кроз која можете да се крећете притиском на дугме за напајање једном. Ова подешавања вам омогућавају да контролишете интензитет светлости и јачину вибрација Есца 2.

Подразумевано, Есца 2 има 100% интензитет вибрације и 100% интензитет светлости . Једном клик даје 50% интензитета вибрације и 100% осветљености. Два клика не дају светлост и 100% интензитет вибрације.и

Ручни режим такође има четири подешавања, кроз која можете да се крећете притиском на дугме за напајање једном сваки пут . Подразумевано, Есца 2 је на континуираној вибрацији у ручном режиму. Да бисте прешли на следећи режим, притисните дугме једном. Наставите да притискате да бисте се пребацивали између различитих режима вибрације. Када дођете до четвртог режима, притиском на дугме још једном пребацићете Есца 2 у Блуетоотх режим.и

Да бисте даљински користили Охмибод Есца 2, једноставно преузмите Охмибод Ремоте апликацију. Апликација је намењена за упаривање и контролу са вашег телефона или таблета у домету Блуетоотх-а или преко ВиФи-а. Да бисте се повезали са неким ко већ има други Киироо уређај, мораћете да преузмете апликацију ФеелЦоннецт . Ово је такође бесплатно доступно и у Плаи продавници и у Апп Сторе-у.и

Дакле, када имате Охмибод Ремоте Апп или ФеелЦоннецт апликацију, можете упарити свој Охмибод Есца 2 и почети да се забављате.и

Охмибод Есца 2 има снажан Ц-облик, тако да сеже дубље у вас и директно масира вашу Г тачку за интензивнију стимулацију. Када га носите и излазите напоље, он ће остати на месту и стимулисати вас по потреби, а да не буде превише наметљив. То је заправо оно што га чини тако одличном опцијом за вибрирајуће гаћице на даљински управљач.и

Охмибод Еска 2

Прос

  1. Ручне контроле Есца 2 су на мањој сијалици, тако да им је много лакше приступити
  2. Веома је тих, једва се чује чак и када се извади, а потпуно бешуман када се убаци
  3. Нуди веома моћне вибрације , много моћније од оних својих конкурената
  4. Веома је добро дизајниран, способан да дође до ваше Г тачке без икакве борбе
  5. Долази са 1-годишњом Охмибод гаранцијом

Цонс

  1. Отпоран је на прскање, али није водоотпоран , тако да га потапање у воду не долази у обзир
  2. Има превише опција када су у питању апликације које користи, што може бити мало неодољиво

Пресуда

Охмибод Есца 2 је невероватна мала ствар дизајнирана посебно за авантуристичку жену. Покренут од стране великих перика Киироо Тецхнологиес, ​​дефинитивно испуњава своја обећања и пружа вам интензивне оргазме савијања прстију с времена на време. Дефинитивно је одлично место за почетак ако желите да уђете у унутрашње носиве вибрирајуће гаћице.

Проверите цену

Не заборавите наш мали поклон за вас: можете добити -10% попуста користећи свој специјални код за попуст ?СЕКСТЕЦХ? ! ?

Последње мисли

Дакле, ево га. 5 најбољих вибрирајућих гаћица са даљинским управљачем икада направљених . Са овом листом сада можете да се завалите, опустите и изаберете онај који вам одговара сопственим темпом.

Сви они имају своје јаке стране, и сви дефинитивно долазе са неколико елемената који су мало кратки .

Али једина ствар коју сви могу да вам гарантују је време вашег живота сваки пут када обучете гаћице са њима.

Забави се!

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *