Водич за састанке на даљину: савети које морате да прочитате како бисте завели своју симпатију

забављање на даљину

Изласци на даљину могу бити изазовни, али могу бити и одличан начин да заиста упознате некога и можда праву везу .

Ако размишљате да упознате некога на мрежи и започнете везу на даљину, морате да знате како да извучете максимум из тога, избегавајући потенцијалне замке и фрустрације.

У овом водичу ћете пронаћи све што треба да знате: од апликација на даљину и веб локација до упознавања људи, до тога како да ваша веза на даљину опстане и шта можете очекивати када коначно будете у могућности да се упознате или поново повежете са тај посебан неко лично.

Знамо да свет онлајн упознавања и веза на даљину може изгледати помало застрашујуће, и зато смо ту да вам помогнемо.

Разложићемо све битне информације које треба да знате о састанцима на даљину да бисмо видели да ли је оно право за вас, а такође ћемо вам помоћи да почнете.

Шта чекаш?

поглед на везу на даљину

Упознавање са неким преко сајта за састанке на даљину

Ако размишљате о томе да пронађете некога на мрежи и да уђете у везу на даљину , морате почети тако што ћете пронаћи ту особу.

Док неки парови могу завршити у вези на даљину због неког непредвиђеног догађаја, много веза на даљину ће почети на једној од ових најбоље оцењених веб локација за састанке (многе које се могу користити иу облику апликације на вашем паметном телефону) :

  • еХармони ;
  • ОкЦупид ;
  • Утакмица ;
  • Зооск ;
  • Пленти оф Фисх (ПОФ) ;
  • ЕлитеСинглес ;
  • Цоффее Меетс Багел ;
  • Бумбле ;
  • ЈДате ;
  • Бадоо.

За ове веб странице за састанке се каже да су више оријентисане на детаље и усмерене ка појединцима који заправо желе везе , за разлику од других апликација и сајтова као што су МеетМе и Тиндер који би могли бити прикладнији за некога ко тражи везу.

Бити сигуран на Интернету

бити безбедна веза на даљину Упознавање водич

Некада је упознавање некога на интернету било тако табу. Али сада је то постало веома мејнстрим. Неки људи то заправо више воле него традиционалније ?сингле вечери? или бар сцена.

Међутим, то не значи да икада треба да попустимо и очекујемо да ће интернет бити потпуно безбедан. Када покушавате да пронађете новог романтичног партнера на интернет страници, потребно је да предузмете посебне мере предострожности како бисте осигурали своју безбедност:

  • Никада немојте давати никакве личне податке као што су ваше презиме, ваша адреса или где радите.
  • Наставите да размењујете поруке на веб локацији што је дуже могуће док се не осећате пријатно да дате свој број телефона. Чак и тада, имајте на уму да бисте можда желели да размислите о коришћењу апликације за телефон како не бисте дали свој стварни број телефона.
  • Задржите своје сајтове друштвених медија за себе, барем док се не упознате лично. Сајтови друштвених медија имају много личних информација на себи и не желите да их предате некоме кога сте тек упознали на интернету.
  • Никада не користите Инстаграм или Фацебоок фотографије на свом профилу на сајту за упознавање јер се оне могу претраживати обрнуто и повезати са вашим веб локацијама друштвених медија. Што заузврат може дати много више информација на које сте можда спремни.
  • Слободно покушајте и обрнуто претражити фотографије људи са којима ћаскате . Можда ћете открити да разговарате са неким потпуно лажним, што је огромна црвена застава и требало би да престанете да ћаскате и одмах блокирате.
  • Будите спори када упознајете људе на интернету . Не би требало да се упуштате и очекујете да ћете их срести исте недеље када сте их упознали. Ово може бити опасно, а непознавање појединца превише добро, велика досада.
  • Увек треба да говорите људима о својим профилима за упознавање на мрежи. Није срамотно, обећавамо! Не морате да га емитујете на целу своју Фацебоок страницу, али пријатељ или члан породице би барем требало да зна да је ваше име тамо и да ћаскате са странцима, у суштини.

Како функционишу састанци на даљину?

Није тајна да забављање на даљину представља пуно посла , али како тачно функционише? Очигледно, ви и ваш партнер нећете моћи да дођете кући једно другом сваке ноћи. Бићете далеко једно од другог.

То може значити да сте удаљени само неколико сати или да су они у другој земљи, што је уобичајено у војним односима.

Током овог времена, осим тога, мораћете да будете креативни да бисте одржали везу. Биће тренутака у којима ћете се осећати усамљено и фрустрирано ситуацијом, али пар који остане јак и покушава често да комуницира и дели своја осећања имаће највише успеха .

Такође би требало да се потрудите да се забављате са својим партнером, иако нисте једно поред другог. Разложићемо мноштво забавних и јединствених начина да одржимо искру живом и да се добро забавите, чак и са далеких удаљености.хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=пдДхКсикЗтКИ
ИоуТубе видео

Како изаћи на састанке на даљину

Ако покушавате да сазнате како је уопште могуће бити одвојен од оног кога волите толико дуго, потребни су вам посебни савети и трикови који ће вам помоћи. Чак и ако сте нови у игри веза на даљину, морате да проверите како да то урадите на прави начин да бисте могли да циљате на успех.

Ефикасно искористите своје додатно време одсуства

Пошто тренутно нисте свуда око себе, одвојите мало времена да се развијете:

  • Идите на час који сте одувек желели.
  • Вежбајте у теретани.
  • Посећујте своју породицу чешће.

Све су то искуства која ће вас учинити јачом , утемељеном и занимљивијом особом.

Када разговарате са својим партнером на даљину, имаћете нешто више да унесете у разговор. Можете бити прозор у нови свет за свог љубавника . То ће их само натерати да пожеле да више разговарају и буду са вама.

будите заинтересованији људи за састанке на даљину

Увек планирајте крајњи датум

Испланирајте одмах када ћете поново бити физички заједно. Ово вам може помоћи да допустите да изградите врхунац.

Ваш партнер ће вас успут жудети и желети више ако зна да постоји ослобађање од увида ишчекивања. Ако немате појма када ћете се поново видети, ово би могло да угрози везу .

Будите креативни и редовни у комуникацији

Започните сваки дан добрим јутром и завршите свако вече поруком за лаку ноћ. Обавештавајте свог љубавника о томе шта вам се дешава током дана. Чак је и свакодневно важно.

С ким сте ручали или шта сте радили током вежбања, омогућава вашем љубавнику да и даље буде свакодневни део вашег живота . Неке ствари које можете да урадите да додате својим текстовима укључују:

  • Фотографије ;
  • Аудио клипови ;
  • Кратки видео снимци;
  • Теасерс.

Будите креативни са својим текстовима. Будите у контакту свакодневно. Велике празнине у вашој комуникацији могу натерати вашег партнера да се запита да ли сте још увек ту. Њихова машта би могла да подивља о томе шта радите. Сачувајте машту за забавне ствари.

креативна редовна комуникација упознавање на даљину

Пратите друштвене медије

Лајкујте фотографије једни других на Инстаграму и Фејсбуку, твитујте, Тагујте једни друге. Покажите да вам је стало . Али немојте бити језиви и почните да уходите. То није кул.

Упознајте се са распоредом

Важно је знати када је ваш партнер заузет или слободан. Не желите да прекидате током полугодишњег или важног пословног састанка.

Знајте када се мали и велики догађаји дешавају у животу вашег љубавника. Ово је посебно важно када се налазите у различитим временским зонама. Али исто тако важно, то ће вашој вези дати интимнији осећај . Знате се чак и када сте далеко.

Подржите интересе једни других

Било да сте заједно или далеко један од другог, обоје ћете наставити да растете, мењате се и идите напред у свом животу.

Ако имате безбедну приврженост свом љубавнику, моћи ћете да му дозволите да сазри и расте. Наћи ћете начине да останете повезани и обоје ћете гурати једно друго напред.

Једна од најбољих ствари које можете учинити да промовишете сигурну приврженост је да подржите свог партнера док расте у својим индивидуалним интересима и снагама .

Охрабрите свог љубавника да осим вас има друге интересе. Урадите исто за себе.

Буди јак

створите своју срећу

И ви и ваш партнер морате да уложите у своју срећу. Нездраво је ако је неко од вас оптерећен тиме што је једини извор среће за другог. Инвестирајте у свој живот. Дајте приоритет пријатељима, породици, хобијима итд. Морате сами створити своју срећу. Важна је комуникација.

Осим тога, не дозволите да вам веза на даљину стане на пут вашим циљевима. Свако од вас може имати различите циљеве и подржавати једни друге. Будите ту једни за друге, али будите ту и за себе.

Не претерујте са комуникацијом

Не морате да комуницирате дванаест сати дневно. Непрекидно примање текстова током дана може бити досадно. Може исисати ишчекивање ваше следеће комуникације право из вашег љубавника.

Не покушавајте да прекомерно надокнадите удаљеност сталним слањем порука .

Када им стално прекидате дан СМС-овима или позивима, изгледа као да су потребни и посесивни. То ставља велики притисак на вашег партнера да буде извор ваше среће.

Не шаљите им нежељену пошту, дајте им до знања да вам је стало, али немојте их превише вољети. Мање је више.

Ремембер Тхе Лове

користите вербално уверење датинг на даљину поглед

Увек често подсећајте свог партнера шта волите у вези. Сумње, несигурност и љубомора могу да пређу у везу на даљину. Проводите толико времена далеко једно од другог да машта може да претера.

Користите честа вербална уверавања једни другима. Ово ће помоћи да се минимизирају ова негативна осећања. То ће разјаснити где се налазите као пар.

Немојте се плашити да тражите уверавање од свог партнера и за себе.

Како да забављате састанке на даљину

Да, ваша веза на даљину не мора увек бити туга и осећај усамљености. Везе на даљину долазе са сопственим скупом забавних тренутака у којима ћете ви и ваш партнер сигурно уживати.

Највећа предност овога је што ћете се много боље упознати, чинећи први сусрет (или следећи сусрет) нечим што никада нећете заборавити.

Радите ствари заједно

радити ствари заједно поглед на састанке на даљину

Само зато што сте далеко једно од другог не значи да и даље не можете да уживате у друштву једно другог. Још увек можете имати састанке и радити ствари заједно. Гледајте исти филм заједно .

Ово вам не даје само тренутак, већ и нешто више о чему ћете касније разговарати. Да ли волите игре? Играјте заједно онлајн игру.

Обојица бисте могли да прошетате док се међусобно видео позивате. И не заборавите куповину. Идите онлајн на исту страницу и купујте. Помозите свом партнеру да изабере да је тешко пронаћи поклон за своју или њену сестру.

Или још боље, изаберите поклоне једни другима. Све пролази. Ако је то нешто што један може да уради, онда то можете учинити обоје. Будите креативни и спонтани.

Испоручите свом љубавнику погодности издалека

Слушај колико причаш. Још боље, слушајте више него што причате . И не заборавите да чујете неизречене проблеме који ваш партнер може имати. Будите подршка. Само зато што сте удаљени миљама не значи да не можете бити раме за плакање.

Са друге стране, развеселите свог љубавника када му се деси нешто сјајно . Ви сте на њиховој страни и они то увек треба да знају и осећају.

Несташни на телефону

разговарати нешто касније обавити састанке на даљину

Телефонски секс је сјајан начин да се ложи у пећници. Сексуална напетост је увек присутна у блиској вези, а камоли у вези на даљину. Неки начини да причате прљаво укључују:

  • Разговарајте о нечему што ћете заиста радити каснијеи ;
  • активно слушање? разјасните шта ваш љубавник каже и надоградите то;
  • не журите;
  • гиггл ;
  • не мењај свој глас;
  • одлутати од стварности? пустити машти на вољу;
  • прочитај еротску причу.

Ово је добар тренутак да партнери кажу једни другима шта желе сексуално и о чему желе да маштају. Забава за све!

Пошаљите пакет неге

Овај пакет неге није баш као љубазна мама коју је некада слала на колеџ. Иако у њега можете ставити домаће колачиће ако желите. Пакет за негу каже да сте отишли ​​даље .

Пошаљите пакет који садржи забавне играчке. Још боље је да дате своја лична упутства о томе како да их користите. Секси доњи веш је увек хит.

Да бисте заиста недостајали свом меду , носите своје непоминљиве на један дан. Ваш љубавник ће бити одушевљен што има не само ваше посластице већ и ваш мирис. Он или она то могу користити касније када причате прљаво телефоном.

Снаил Маил Иоур Гифтс

Добити кутију поштом и питати се шта је у њој је узбудљив тренутак. Када видите да је повратна адреса вашег љубавника, то је још узбудљивије. Пошаљите секси поруку или разгледницу (ако шаљете разгледницу, покушајте да не поцрвените поштарку).

Цвеће, без обзира на пол, увек је романтична опција. Купујте на мрежи и пошаљите свом љубавнику забавне поклоне. Чиниће вам се да сте са њима, а не стотинама миља далеко.

Упознавање на даљину и ексклузивност

Када сте спремни да своју везу подигнете на виши ниво, то може изгледати као изазов када нисте лице у лице. Па, чак иу вези на даљину можете пронаћи романтичан начин да изразите своја осећања да желите ексклузивну везу.

Ако ваш партнер каже да, онда постоји неколико ствари које треба имати на уму у погледу везе на даљину и ексклузивности.

Лојалност

поделите своје животно дружење на даљину

Да ли сте спремни да своју везу на даљину учините моногамном? пази шта радиш у слободно време док је твој љубавник одсутан.

Можда је невино, али то пиће после посла са оном фином из канцеларије можда није најбољи избор. Немојте се доводити у ту опасну ситуацију .

У реду је имати пријатеље, али нека друга друга зна са ким се дружиш. Не морате да тражите дозволу, само комуницирајте. Ако не обавестите свог партнера унапред, а он сазна, остаје му да замишља најгоре. Не желиш то.

Поред смиривања страхова вашег партнера, то је и начин да наставите да делите свој живот са њим или њом.

Поставите основна правила

Будите јасни шта су очекивања од ваше везе. Разговарајте о томе шта обоје желите од тога . Ниједна страна не жели да изненади другу страну. Поставите ова питања :

  • Да ли су изласци напољу дозвољени?
  • Који је ниво посвећености?
  • Да ли сте ексклузивни?

Успостављањем ових правила унапред, можете поставити основу за целу везу на даљину.

Десет апликација за састанке на даљину

приказ апликација за састанке на даљину

Захваљујући паметним телефонима, везе на даљину су постале много лакше. Постоји много доступних апликација за размену порука, али ово су неке од најбољих:

1- Пар

Ова апликација за двоје вам омогућава да радите на истој временској линији . Једна карактеристика је заједнички календар. Осетите додир са Тхумбкисс-ом. А функција скица уживо је још један узбудљив начин држања за руке.

2- Измеђуи

Ово ствара приватни канал за парове за чување омиљених успомена. Омогућава вам да дизајнирате свој простор за ћаскање. То је интимније од телефонског позива.

3- Зец

Гледајте емисију заједно. Ваш љубавник може да вам се придружи и апликација се синхронизује . Чак и миљама међусобно можете гледати заједно. И не брините о спојлерима.

5- Без

Ова апликација изазива вашу чежњу, али зна да сте обоје заузети. Зато су селфи белешке једним додиром дивне. То подсећа вашег партнера да размишљате о њему .

6- ВхатсАпп

Везе на даљину долазе до брака са овом апликацијом. Омогућава позиве, размену порука и остављање гласовних снимака. Није битно где се на свету налазите.

7- ТоуцхНоте

Ово претвара ваше личне слике у разгледнице и шаље их вашем љубавнику . Има и личну поруку. Много трајније од текста.

8- Блоом Тхат

Ко не воли да добија цвеће. Само изаберите омиљени цвет свог љубавника и додирните екран . То је тако једноставно.

9- Лок Лок

За вас Андроид кориснике, потребно вам је ово. Ово омогућава вашем љубавнику да шаље поруке користећи скице направљене на вашем закључаном екрану . Када отворите телефон, појавиће се слатки логотип.

10- Ве-Цоннецт

Када вам је потребна интимност, ово превазилази ФацеТиме, телефонске позиве и прљаве поруке. Ово има вибрације. Када се повеже, ваш љубавник може да контролише вибрације .

Забави се!

Остати у вези је од виталног значаја када сте у вези на даљину. Ове апликације не само да ће вам помоћи да останете у контакту, већ ћете се и забавити користећи их.

Креативно састајање на даљину

Сада знате многа правила када су у питању везе на даљину и ексклузивност, и имате велики комад сјајних савета и идеја како да ваша веза на даљину функционише. Али како би било да постанете мало креативнији ?

Ових 5 идеја за креативне састанке на даљину одржаће искру живом без обзира колико сте удаљени.

1- Креирајте уметност издалека

Ваш човек можда није најлукавији човек икада , али можете му показати нешто или две. Осим тога, када завршите са својим уметничким делом, можете га послати једни другима путем поште и задржати га као знак.

Забавно је бити креативан са својим партнером и обоје ћете од тога добити забаван (или прелеп) поклон. Побеђивати!

2- Планирајте будуће датуме

Нема апсолутно ничег лошег у причању о будућности. Смислите неке реалистичне идеје за састанак у будућности које ће вас обоје држати на иглама док тај дан коначно не дође.

Можда вожња балоном на врући ваздух у Напи? Претурате по океану са дисалицом? Идете да видите најновији филм Ратова звезда? Могућности су бескрајне.

3- Идите на виртуелни одмор

виртуелни одмор за састанке на даљину

Ко има времена (или новца) да иде на одмор све време? Када је у питању опуштање под сунцем на плажи са сродном душом, то не мора да буде стварност; то може бити виртуелна стварност.

Веб локације попут 360 Видео нуде погледе на различите области које вам пружају искуство из стварног живота које нећете ускоро заборавити.

4- Играјте носталгичне телефонске игрице

Немојте се претварати да никада нисте играли 20 питања или истине или усудите се преко телефона! Будите носталгични у својој вези на даљину и избаците добре старе телефонске игрице које су нас терале да се кикотамо сатима.

5- Гледајте у звезде заједно

Постоји много ствари које ћете радити преко видео ћаскања када сте у вези на даљину. Већина људи ће се одлучити да гледа филмове, прави вечеру или чак иде по граду са отвореним скајпом, али постоји једна заиста романтична ствар коју можда заборављате: посматрање звезда.

Испробајте! Биће вам драго што јесте.

Када партнери за састанке на даљину постану географски блиски

Значи, твој љубавник ће се преселити у близини? То су невероватне вести и сигуран сам да пуцате из својих шавова од узбуђења. Увек је добра вест чути да особа коју волите неће бити тако далеко и да ћете коначно моћи да уживате у неком времену лицем у лице.

Па, чак и ако сте у вези на даљину са неким без интернета 6 месеци или више, и даље морате да предузмете мере предострожности. Да ли ће бити дивно? Да. Да ли још увек треба да будете на опрезу када се први пут сретнете? Да.

Први састанак на даљину

поглед на први састанак на даљину

Када дође до првог сусрета са неким, живци су вам потресени и може изгледати као да вам је цело тело прекривено знојем. Не само да је ово једно од најузбудљивијих периода у вашем животу, већ је и најнервозније! Дакле, шта треба да урадите? где треба да идеш?

Остани миран

и Запамтите, ви и ова друга особа сте имали невероватна времена на даљину, тако да ће скоро сигурно уживати у вашем присуству лицем у лице. Опустите се и наставите разговор као да још увек ћаскате преко ФацеТиме-а.

Изаберите нешто за шта знате да ће им се свидети

Свако има своје интересе. Неки парови могу започети романтичном вечером , док ће други кренути на ренесансни сајам како би се забавили на старински начин. Само се побрините да одаберете нешто што им је персонализовано и што ће сигурно уживати.

Увек буди сигуран

и Само зато што мислите да их познајете, не значи да их заиста познајете (понекад). Најбоље је да увек будете безбедни . Упознајте се на јавној локацији, не идите заједно кући и не дозволите им да виде аутомобил који возите. Такође би требало да кажете некоме где ћете бити са вама, у случају да се нешто деси.

Да ли састанци на даљину могу да раде?

Истина је да ће забављање на даљину понекад бити тешко. Иако се можете забављати, обављати активности, па чак и изражавати сексуалне жеље преко телефона , и даље постоји изазов бити сам сваке ноћи.

Уз то, да, велике удаљености могу да раде. Међутим, две укључене особе морају бити посвећене и вољне да прођу кроз борбу да би веза на даљину успела.

Ако постоји довољно страсти и елана са обе стране, то може бити прилично успех – све док се, наравно, не будете могли лично срести и живети срећно до краја живота .

Закључак

Везе на даљину које почињу на веб локацији за упознавање постају све популарније у данашње време.

Све док имате праве савете и трикове поред себе , можете да учините да везе на даљину функционишу вешто док не будете у стању да ствари прихватите у стварном животу.

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *