Преглед Ве Вибе Нова 2: Нови и побољшани вибратор за зец?

ве-вибе-нова-2-ревиев

Ако тражите поузданог, обавите посао и забавите се као вибратор, онда је Ве-Вибе Нова 2 нешто што ћете желети да проверите.

Ова Ве-Вибе Нова 2 рецензија покрива све, а затим и неке; шта можете очекивати од овог меког вибратора са маслацем , шта долази у кутији, како функционише, предности, недостаци и моја коначна пресуда. Прочитајте сами зашто овај вибратор за зец сваки пут добије шаргарепу.

Проверите цену

Рецензија Ве Вибе Нова 2: Шта је то?

ми вибе нова не повезујемо

Најбољи вибратор за зечеве на тржишту . Флексибилан је и подесив и има двоструку стимулацију захваљујући своја 2 мотора, обезбеђујући максималну стимулацију клиториса и Г тачке ; ма колико се кретао. Ве-Вибе Нова 2 је озбиљан корак у односу на прву генерацију Ве-Вибе Нова, са 120 минута (2 сата!!!) константне вибрације која повећава интензитет са 3 на 5!

Шта га чини посебним

Брзе и прљаве кључне карактеристике које чине Ве-Вибе Нова 2 и зашто се овај вибратор за зеца издваја од свих осталих вибратора.

  • Водоотпоран
  • 2 сата рада
  • 10+ режима вибрације
  • Апликација се може контролисати
  • Силикон безбедан за тело
  • Пуњив
  • Травел-лоцк
  • Упозорење о ниској снази
  • Силикон без латекса, безбедан за тело

Шта је у кутији

When you first open up the box the We-Vibe Nova 2 is laying delicately on top, it’s smooth and sleek looking pink exterior is irresistible, I had to pick it up! When in hand, the We-Vibe Nova 2, felt like it was made for me, it feels durable but delicate. I immediately was impressed by the smooth and gentle feel thanks to the body-safe, soft-touch silicone.

It’s made with bodies in mind so you can take comfort in knowing it’s latex-free and contains no phthalates or BPA. The ergonomic handle also provides users with the perfect grip, ensuring you can focus on what really matters – your pleasure – no matter how wet it gets.

У кутији се налази и магнетни УСБ кабл за пуњење , свидело ми се што не морате да га укључите у вибратор. Само приближите УСБ кабл месту за пуњење и магнет ће ухватити Ве-Вибе Нова 2; скоро као да ме је вибратор ухватио! Пуњење траје 2 сата и потребно је 90 минута (1,5 сати) да се потпуно напуни из мртвих, сматрао сам да је пуњење савршено јер је трајало неколико употреба пре него што је требало пуњење.

ве Вибе Нова приручник

Додавање свиленкасто глатке сатенске торбе за складиштење учинило је да се осећам као да мој вибратор има посебно место за одлазак које је било исто тако мекано као и у мени.

Паковање узорака Ве-Вибе мазива , овај лубрикант на воденој бази био је леп мали додатак у кутији и осећао се изненађујуће лепо када се користи са Ве-Вибе Нова 2. Била је то права количина да ме извуче кроз моју неодољиву жељу да користите вибратор одмах након отварања.

На крају, папирна копија упутства . Назовите ме старомодним, али увек уживам у папирној копији упутстава за брзу референцу; само запамтите да они нису водоотпорни! Била је то лепа и компактна књижица за чување у фиоци ако ми затреба.

Како то ради

Одмах из кутије, Ве-Вибе Нова 2 долази са 10 унапред подешених режима вибрације, а сви се могу ручно контролисати помоћу спољних дугмади, можете лако да контролишете интензитет , образац вибрације и мењате два вибрциона мотора. Ово је био велики плус за мене јер сам једва чекао да га испробам и волео сам што је спреман да изађе из кутије.

Бесплатна пратећа апликација Ве-Цоннецт је такође одличан додатак задовољству које пружа Ве-Вибе Нова 2. Омогућава вам да контролишете време играња тачно онако како желите, није компликовано и лако доступно.

Штавише, ваш партнер такође може да контролише Нову 2 чак и ако нису у истој просторији, што значи да коначно можете да уживате у тој вези на даљину … физички. Апликација вам такође омогућава да креирате прилагођене вибрације и повежете се са другим Ве-Вибе производима, јер сви знамо да једне никада није довољно!

Како се осећа

Ве Вибе Нова лични масажер

Глатки силикон и нежан ергономски облик учинили су га веома лаким за уметање, а посебно пријатна је била могућност пребацивања између мотора и промене режима вибрације. Многи нивои и модови су ме држали на ногама (буквално) и уживао у сваком покрету.

Нисам био сигуран у практичност флексибилног стимулатора клиториса, али након што сам га испробао, могу рећи да ми је пружио доследан контакт који је увек био задовољавајући. Понекад нисам знао где да се фокусирам јер је стимулатор Г тачке такође привукао моју пажњу и чинило се да је савршено постављен за моје тело, захваљујући подесивој функцији.

Бука Ве-Вибе Нова 2 била је нешто тиша него што сам очекивао, с обзиром на двоструки мотор, очекивао сам да ће производити пристојну количину буке док је предео. То није дискретни вибратор тако да није тих, али што се тиче двоструких мотора који имају снагу, био сам импресиониран.

Предности:

Адјустабле Фит

Стимулатор Г тачке је могао да се постави тачно тамо где ми је потребан, чинећи да се Ве-Вибе Нова 2 осећа као да је направљен само за мене! Дизајн Г-Спот сијалице је такође савршен, није превелика да изазива нелагодност, али је довољно велика да обезбеди савршену количину притиска .

Флексибилна рука се прилагођавала са мном док сам се кретала, осигуравајући да је вибратор увек на мом клиторису. Било је веома лако савијати и осећао сам се издржљивим савијајући га као да ће трајати, изнова и изнова, и изнова!

Водоотпоран

ми вибрирамо контролу вибрирања клиториса

100% водоотпоран значи не само да се може користити било где (попут каде), без страха да би вода могла случајно процурити.

Такође га чини веома лаким за чишћење , само оперите топлом водом и благим сапуном.и

Прилагодљиве вибрације

Уз додатак апликације Ве-Цоннецт, у могућности сте да креирате прилагођене режиме вибрације, додајући већ сјајних 10 унапред подешених подешавања.

Прилагођене вибрације у комбинацији са двоструким мотором дале су озбиљну количину снаге вибрације и у клиторис и у стимулаторе Г тачке. Зато сам сматрао да је веома корисно моћи да прилагодим савршене комбинације сваког од њих.

Прилагођавање апликације је такође омогућило да се осигура да су двоструки мотори синхронизовани и вибрирају онако како сам желео да буду.

Једноставан за коришћење

Одмах из кутије, Ве-Вибе Нова 2 је радио, и ручно и током коришћења апликације. Све је било интуитивно и није захтевало никакво претходно знање о раду, што ми је омогућило да брзо дођем до доброг дела; плаитиме.

Неке додатне функције за које нисам мислио да бих их толико ценио су упозорење о ниској потрошњи и закључавање приликом путовања. Дизајн и лакоћа коришћења Ве-Вибе Нова 2 значили су да га користим и носим са собом много више него било који други вибратор који сам имао. Упозорење о ниској снази ме је спасило да не завршим своје време играња на изненадни, нагли и неиспуњени начин.

Уместо тога, увек је био напуњен и спреман за рад. Сви смо видели оне срамне сцене у филмовима где неко донесе свој вибратор и он се нехотице укључи и вибрира кесу са стола. Па, путна брава ВЕ Вибе Нова 2 значила је да сам имао много више самопоуздања доносећи га на места о којима раније нисам ни размишљао, а чак је и додатно појачало узбуђење.

Цонс

Да будем искрен, заиста није било никаквих недостатака у мом искуству са Ве-Вибе Нова 2, функционисао је како треба, осећао се боље него што сам мислио да ће бити, и користио се свакодневно од када сам га добио.

Све то значи да ако бих могао да живим у још савршенијем свету, онда би он био мало краћи јер дршка штрчи мало више него што ми треба. Међутим, остаје тамо где треба и ручка никако не смета.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=пСХФП0КГгОК
ИоуТубе видео

Пресуда

Меки, али подесиви дизајн, заједно са бескрајно прилагодљивим функцијама, значи да је Ве-Вибе Нова 2 одличан додатак свачијој рутини играња. Чак и почетници ће ову играчку сматрати савршеном јер олакшава проналажење ваше Г тачке и уживање у стимулацији клиториса . Такође вас – или партнера – држи под контролом, тако да заиста можете зонирати у ономе у чему уживате и изоставити оно што не волите.

Све у свему, Ве-Вибе Нова 2 је најбољи вибратор за зечеве који сам искусио, свестран је, елегантан, моћан и свеобухватан је као да је направљен да буде вибратор једне величине за све. Због свих предности то се вероватно подразумева, али Ве-Вибе Нова 2 је заслужио свој пут до сталног места на мом ноћном ормарићу!

Немојте само слушати моју рецензију Ве Вибе Нова 2, испробајте је и уверите се, чак долази и са 30-дневном гаранцијом поврата новца !

Проверите цену

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *