Рецензија Ловенсе Гусх-а: Ултимативни мушки вибратор?!

ловеенсе гусх рецензија

Популарна компанија за секс играчке Ловенсе управо је објавила потпуно нову играчку под називом Гуш , млађи брат светски познатих Луша и Хуша .

Овог пута, Гусх је посебно дизајниран за мушку мастурбацију и фокусира се на стимулацију главића да доведе корисника до оргазма захваљујући интензивним вибрацијама.

Са својим иновативним дизајном, овај вибратор се може користити као строкер, или се може користити без употребе руку, као што ћете сазнати у овој рецензији. Гуш користи вибрационе моторе, али не стимулише цео пенис, већ се фокусира на циљано подручје како би процес чишћења био лакши, а осећај јачи.

Проверите цену

О Ловенсеу, ствараоцима Гуша

ловеенсе гусх паметна играчка

Ловенсе сексуалне играчке представљају више од деценије истраживања. Ловенсе је основан 2009. године са фокусом на помагање људима у удаљеним везама да буду интимнији једни с другима. Његов први производ је била играчка која се могла контролисати са удаљености, омогућавајући корисницима да буду интимни једни са другима користећи технологију видео конференције.

Од тог времена, Ловенсе је направио широк избор производа за мушкарце и жене. Све њихове играчке нуде вишеструка подешавања и паметне функције, омогућавајући корисницима да прилагоде своја искуства како би задовољили своје потребе, посебно захваљујући апликацији Ловенсе Ремоте (за иОС и Андроид).

Док играчке користе онима у везама на даљину или чак моделима са камером, Ловенсе има много играчака за самољубље или традиционалну забаву у спаваћој соби, укључујући и Ловенсе Гусх.

Ближи поглед на Ловенсе Гуш

Постоји неколико важних карактеристика и спецификација Ловенсе Гусх-а које сви треба да знају. Ови укључују:

Подешавања напајања

Многе играчке из Ловенсеа долазе са снажним моторима, а Гуш није изузетак. Иако је играчка релативно мала, још увек има снажан мотор са широким спектром подешавања вибрација. Свако подешавање има мало другачији образац и интензитет, омогућавајући корисницима да прилагоде своје вибрације како би задовољили своје потребе.

Прво подешавање обезбеђује сталан, стабилан ток вибрација које постепено постају све јаче. Остала подешавања укључују споре импулсе, дуготрајне импулсе и брзе импулсе који се разликују по снази како би се створило прилагодљиво искуство.

шикнути љубављу

Дискретан

Још једна велика предност Ловенсе Гусха је да је невероватно дискретан. Иако је много других вибратора бучно и гласно када се мотор покрене (као што је Пулсе из Хот Оцтопусс), ово није проблем са овом Гусх играчком из Ловенсе-а.

Пошто је производ мали, он је невероватно приватан. Чак и при максималној брзини, сам мотор није тако гласан, дајући кориснику приступ дискретној употреби.

Процес пуњења

Процес пуњења је релативно једноставан. Вибратор долази са УСБ каблом који се лако може прикључити на било који УСБ порт или адаптер. За пуњење батерије потребно је нешто више од сат времена.

Када се напуни, лампица за пуњење ће се угасити, обавештавајући корисника да је производ спреман за употребу. Са пуним пуњењем може трајати око 2 сата, у зависности од тога колико је мотор укључен.

Меки материјали

The vibrator is made using a combination of silky, smooth silicone and ABS plastic (which is used where the logo is located on the product. Of course, like other vibrators, the device is completely waterproof. It can be submerged for up to 30 minutes and water without losing its capabilities.

ловеенсе гусх бок

Flexibility

Every man has a slightly different penis shape, and the vibrator is flexible enough to bend, shape, and mold itself the shape of each individual penis. The inside of the vibratoralso has a variety of ridges that increase the sensation delivered by the vibrator.

No matter how big or small the penis might be, it will fit perfectly with the Gush.

Controlling the Lovense Gush

Процес контроле је релативно једноставан. Корисници треба да притисну и задрже дугме за напајање три секунде да би се вибратор укључио. Затим се дугме за напајање може поново притиснути да бисте се кретали кроз различите унапред подешене обрасце. На крају, када дође време да искључите играчку, једноставно притисните и држите дугме за напајање три секунде.

Процес чишћења

Неизбежно, мушкарци ће постати неуредан Гуша. На срећу, процес чишћења је такође лак. Вибратор треба опрати топлом водом и антибактеријским сапуном.

Топлу воду не треба користити на вибратору, јер се композит брзо истроши. На крају, једноставно осушите вибратор пешкиром који неће оставити никаква влакна за собом.

гусх вибратор за мушкарце

Како ГусхиРади?

Дакле, када дође време за коришћење вибратора, који су кораци укључени? Први корак је да отворите пакет и погледате играчку. Трљањем силикона кроз прсте, очигледно је да је производ направљен од меких, квалитетних материјала који ће се осећати пријатно током употребе. Вибратор је изненађујуће мали, што показује да је намењен за употребу на главићу.

Гуш излази из паковања већ напуњен, али је ипак паметно да га оперете пре прве употребе да бисте уклонили остатке из паковања.

Пре употребе Гусха, неки мушкарци ће можда желети да нанесу мало мазива; међутим, ово је ствар личних преференција. Вибратор је мекан јер је направљен од медицинског силикона. Лако се збунити постављањем вибратора око осовине, али је намењен за употребу на главићу.

Гуш неће добро деловати на млохавом пенису, али током употребе мушкарци би требало да добију ерекцију, што ће играчку олакшати за коришћење. Затим једноставно померајте вибратор горе-доле како вибрације иду. Или, фокусирајте вибратор на врх пениса.

Ту је и згодна Блуетоотх апликација (Ловенсе Ремоте) која омогућава корисницима да промене подешавања на Гусх-у, стварајући практично искуство без употребе руку. Апликација је згодна, лака за коришћење и једноставна. Ово корисницима даје прилику да мењају подешавања и експериментишу са различитим обрасцима и интензитетима кроз вибратор.

У случају оргазма, корисници не би требало да брину о пуцању у играчку, јер је потпуно водоотпорна. На крају, једноставно узмите Гусх и оперите га са мало топле воде и антибактеријског сапуна. Затим осушите играчку док не дође време за следећу употребу.

гусх апп ловеенсе

Прос

Постоји неколико значајних предности које долазе са овим јединственим вибратором. То укључује:

  • Гусх пружа широк спектар образаца и подешавања, омогућавајући корисницима да прилагоде своја искуства како би задовољили своје потребе.
  • Направљен је од медицинског силикона, што осигурава да је издржљив, мекан и лак за чишћење.
  • Уређај је потпуно водоотпоран, што га чини лакшим за чишћење.
  • Долази са практичном апликацијом за паметне телефоне која омогућава искуство мастурбације без употребе руку.
  • Вибратор има жлебове са унутрашње стране који повећавају интензитет доживљаја.
  • Гусх може помоћи људима да продуже ерекцију и повећају сензације.
  • Нема потребе за адаптерима или батеријама. Потпуно се пуни преко УСБ-а.
  • Постоји каиш који повећава интензитет вибрација.
  • Гуш је изузетно тих.

Ово су само неке од многих предности које долази са Ловенсе Гусх вибратором.

Цонс

Нема пуно недостатака код овог вибратора, али неки од потенцијалних проблема укључују:

  • Гуш не функционише добро за оне са млохавим пенисом.
  • Неће добро функционисати за оне са проблемима осетљивости на главићу или осовини.
  • Може бити мало збуњујуће, јер није очигледно да је играчка намењена глави.

Све у свему, предности би требало да превазиђу своје недостатке прилично брзо, пружајући корисницима јединствено, пријатно искуство које ће донети задовољство.

гушне димензије

Често постављана питања

Постоји неколико уобичајених питања која људи постављају о Ловенсе Гушу. Ови укључују:

Да ли могу да користим вибратор на осовини мог пениса?

Гусх треба да се фокусира на главић пениса, где многи мушкарци имају повећану осетљивост. С друге стране, могуће је да узмете вибратор и померате га горе-доле по осовини пениса да бисте створили другачије искуство.

Да ли је у реду да ејакулирам у сам вибратор?

Да, у реду је да ејакулирате у вибратор. Када доживите оргазам, можда ће вам бити тешко да контролишете процес ејакулације. На срећу, овај вибратор је потпуно водоотпоран, што значи да можете ејакулирати унутар вибратора.

Добра је идеја да га брзо очистите након што га употребите, јер би ејакулат могао да се стврдне ако предуго чекате. Ово би могло учинити процес чишћења партнером.

Да ли је у реду да користим ову играчку под тушем или кадом?

Да, уређај је потпуно водоотпоран. Вибратор можете потопити до 30 минута у метар воде без оштећења његове функционалности.

С друге стране, добро је не тестирати ову оцену намерно. Ако желите да га користите под тушем или кадом, требало би да буде добро.

Како могу да се стимулишем, а да уопште не користим руке?

Уређај долази са траком коју можете причврстити за пенис! Затим га можете контролисати помоћу апликације са мобилног уређаја. На тај начин можете да се стимулишете без потребе да уопште трљате пенис.

Пресуда: Ловенсе Гусх вибратор је чврст производ

Све у свему, овај вибратор је једна од најбољих опција за мушкарце који траже искуство мастурбације без руку.

Иако играчка има помало незгодан облик, добро ради свој посао. Долази са снажним мотором и стимулише врх пениса као и осовину. Чак има и апликацију која им омогућава да мастурбирају без потребе да уопште користе руке.

Штавише, овај је издржљив, лак за чишћење и долази са разним подешавањима која стварају пријатно искуство, што Ловенсе Гусх чини једним од најбољих производа доступних данас.

Проверите цену

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *