Рецензија Ловенсе Долце: Боље од Лусх 3?! (Раније Куаке)

ловеенсе долце рецензија

Пре свега, велико хвала Ловенсеу што ми је послао њихов потпуно нови Долце иБлуетоотх подесиви двоструки вибратор на преглед!

(Ажурирање: Приликом објављивања, овај производ је добио назив Куаке , али се убрзо променио. То објашњава зашто се све слике испод односе на Ловенсе Долце. И само да потврдим, да, то је потпуно исти производ.)

Да будем искрен, већ поседујем пола туцета Ловенсе играчака, и све су добро направљене и тако сексуално узбудљиве за употребу. Полагао сам тако велике наде у њихов Долце и… Нисам био разочаран!

Најбоља карактеристика Долцеа је то што сам могао да га прилагодим како год сам хтео. Много сам га савијао и увек сам био задовољан како га натерам да досегне и стимулишем Г-тачку и клиторис истовремено. Не бих то могао да урадим са другим сексуалним играчкама са таквим интензитетом. Чак и неке које сам купио од Ловенсеа!

Проверите цену

ловеенсе куаке бок

Шта је Ловенсе Долце?

Долце је у облику слова У са већим крајем за улазак у вагину и вибрирање на Г-тачки особе. Други крај је дужи и тањи и за употребу на клиторису. Контроле су такође уграђене у мањи део.

Прекривен је нереактивним светло ружичастим силиконом јер је пријатно гладак за употребу. На крају Г-тачке налази се мала, таласаста област која помаже како стимулише, а друга је такође текстурирана за задовољство клиториса.

Као и производи из Ловенсе-а, уопште не изгледа као што бисте мислили да би секс играчка изгледала. Могли бисте то изоставити и људи не би схватили да је то оно што јесте.

Спољашњост Долцеа има нешто што бих волео да их Ловенсе промене. Контроле на већем крају Долце-а су исте боје и као играчка и имају тенденцију да се стапају. Неколико пута сам морао да упалим светла да видим које је дугме које.

После неколико сати са Долце-ом, научио сам да их разликујем на додир, тако да претпостављам да то није велика ствар. Али Долце је много лакше контролисати помоћу апликације Ловенсе Ремоте , тако да сам је користио већину времена.

Средњи део Долцеа је изузетно савитљив. Али у књижици која долази са њом пише да не би требало да је исправљате до краја, па ја нисам. Не би требало, као и упутство, ово ће сломити Долце.

Када сам је користио, одмах сам осетио да је забавна играчка. Пре Долцеа, оне са којима сам играо понекад су биле фрустрирајуће јер сам много пута морао да се борим да их задржим на месту.

Играчке направљене да вибрирају на две различите тачке на телу особе као што је Ловенсе’с Лусх 3 биле су посебно незгодне, па сам био срећан колико је Долце био савитљив. Могао сам удобно да поставим Г-тачку по први пут и не морам да је померам да бих ставио други крај на клиторис.

Два вибрирајућа дела заједно такође ми омогућавају да доживим изузетно добре одвојене оргазме и комбиновани у више наврата. Ловенсе Долце је сада моја омиљена секс играчка коју користим сам или са партнером.

Такође је било фантастично јер ми је савијање или ротирање Долцеа омогућило да ублажим колико је крај клиториса вибрирао о мене ако би постао превише интензиван. Или, ако сам желео, могао сам да га прилагодим да остварим више контакта када сам желео додатну стимулацију.

тресе љубављу

Зашто је Ловенсе Долце тако забавно играти…

Долце има два мотора, по један уграђен у сваки крај, тако да можете подесити један или други како год желите. Обе имају осам различитих вибрација које можете да изаберете помоћу контрола секс играчке. На тај начин можете подесити једно или друго како год желите. Лакше је са апликацијом за паметне телефоне Ловенсе Ремоте, па мислим да бисте требали покушати да је користите што је чешће могуће.

Инсталирање даљинског управљача Ловенсе на мој телефон уопште није било тешко, а повезивање са мојим Ловенсе Долце било је лакше од тога. Све што сам морао да урадим да повежем свој Долце са апликацијом је да притиснем знак плус на врху апликације, а затим ?Додај играчку,? и све је било спремно за употребу.

Апликација има ружичасти и плави круг који контролише моторе. Ако бих се померио горе или доле, вибратор на оба краја Долце-а је реаговао.

Играјући се са апликацијом, брзо сам натерао моторе да бесконачно понављају своје вибрације у петљи или петљи или само на тренутак. Ако сам се пријавио на Ловенсе из апликације, могао бих да сачувам све обрасце које сам направио. Овај део апликације ми такође омогућава да видим шта су други људи креирали, и ако ми се свиђа, могао бих да је преузмем и користим колико год желим.

Играње са музичким делом апликације је такође било веома забавно. Морао сам само да изаберем песму и она је одмах почела да свира док је Долце вибрирао уз њу!

Имам пријатеља да ми помогне да испробам Ловенсе Ремоте Лонг Дистанце функцију. Да бисте га подесили, потребно је да се пријавите на Ловенсе, а затим потражите корисничко име свог партнера.

Ако га немају, прво ће се морати пријавити. Када то ураде, лако се повезати са њима да бисте могли да контролишете њихову Ловенсе секс играчку, или они могу да ураде исто са било којом од ваших.

Након што смо се поиграли са овом функцијом и уживали у сваком минуту, одлучили смо да то постане уобичајена ствар. Проверио сам са неколико пријатеља и партнера са којима сам играо, али сада живе предалеко, и сви су рекли да је и ово звучало забавно.

Једва чекам да видим које игре сви можемо смислити. Рекао сам свима да набаве Ловенсе играчку што је пре могуће да бисмо могли да почнемо!

Контролисање земљотреса Ловенсе

Горње дугме на Долце-у укључује или искључује део Г-тачке на Долце-у и омогућава вам да одаберете било коју од његових унапред опремљених вибрација.

Доњи део контролише клиторис-део Долце-а и такође може да прође кроз његова уграђена подешавања. Можете користити оба мотора заједно или одвојено, као што можете када их контролишете помоћу даљинског управљача Ловенсе.

Превише сам се жалио да су дугмад Долце исте боје. Навикнуо сам се на њих након неког времена, што је много помогло јер је свако дугме другачије текстуре.

Даљински управљач Ловенсе је и даље бољи за управљање Долце-ом. Постоји више ствари које можете да урадите са њим, а мање је незгодно користити него да се навикнете на дугмад уграђене у секс играчку.

Ако немате паметни телефон, Ловенсе има Аппле или ПЦ верзију десктоп рачунара која функционише једнако добро.

Блуетоотх подесиви двоструки вибратор

О мерењима Ловенсе Долцеа

Играчка је близу седам инча од једног до другог краја. Крај који стимулише клиторис је висок један инч и широк један инч и четврт. Део Г тачке је читав инч и по.

Долце је веома лаган, тако да га можете ставити у торбу и носити без проблема. У књижици пише да је 146 грама, али осећа се мање од тога.

Како напунити Ловенсе Долце

Секс играчка долази са прилично кратким каблом за напајање који се повезује на УСБ пуњач и Долце. Нисам имао никаквих проблема да користим резервни Аппле који сам лежао.

Начин на који се кабл магнетно везује за Долце је веома добро изграђен и остао је повезан са каблом чак и ако сам га случајно померио. Не би требало да радите ово превише јер може да се одвоји, али не морате да будете претерано нежни са тим.

Долцеу ми је требало седамдесет минута да се напуни. Када је то било готово, користио сам га без престанка два сата. То је импресивно и више него довољно времена да сви уживају у игри са њим. Ако не желите да га одмах користите, Долце ће остати напуњен 240 сати!

Чишћење и нега Ловенсе Долце

Све моје Ловенсеове секс играчке није тешко очистити. За то можете наручити специјално решење, али ја најчешће користим топлу воду са чесме са пумпом антибактеријског сапуна.

Морате да користите крпу која не оставља длачице да осушите Долце јер силиконска кожа привлачи прашину и мачју длаку. Долце долази са висококвалитетном торбом за одлагање коју треба да користите јер ће је одржавати чистом док не будете спремни да је користите.

ловеенсе куаке унбокинг

Шта је укључено у Ловенсе Долце

Ова Ловенсе секс играчка је упакована са торбом у којој се може држати, магнетним каблом за пуњење, водичем за брзи почетак и дужим упутством за употребу.

Брошуре су веома информативне и одговарају на сва питања о коришћењу или нези вашег Долце-а.

Долцеова кутија је чврста и пријатног изгледа. Исто је за све Ловенсе секс играчке које имам, тако да их већину времена држим у оригиналном паковању иу њиховим торбама које су обезбеђене.

Предности Ловенсе Долце

  • Ловенсе прави одличне секс играчке и Долце је један од њихових најбољих
  • Као Лусх 3, али са 2 мотора!
  • Подесива као ниједна друга играчка
  • Идеално за постизање нечије Г тачке и клиториса у исто време
  • Топло се препоручује свима који желе лаку и забавну секс играчку
  • Ловенсе Ремоте је одличан за контролу Долце-а

Против Ловенсе Долце

  • Немојте га исправљати, јер ће сломити играчку
  • Контроле на Долце-у могу бити тешко видљиве у мраку, па користите даљински управљач Ловенсе када можете
ловесе куаке

Пресуда

Од свих секс играчака које имам, оне које највише користим су из Ловенсеа. Због тога сам знао да ће њихов Долце бити једнако угодан као и други које сам заволео. Али нисам знао да ће то бити моја омиљена Ловенсе секс играчка свих времена.

Долце је фино направљен производ са толико одличних карактеристика о којима можете уживати. Највише желим да их похвалим. Користећи Долце, направио сам мала подешавања као што је повлачење клиториса који вибрира од себе када је постао превише интензиван или га појачао применом мало силе на њега.

Најбоље од свега је то што Долце можете обликовати тако да одговара контурама вашег тела. Често се борим са играчкама које кажу да би требало да буду удобне када нису.

Долце то ради веома добро, а ја сам увек био опуштен када сам се играо са њим и могао сам да се концентришем на то колико је добар осећај и да се не осећам ометено покушавајући да га држим на месту.

Ловенсе је надмашио себе са Долце -ом , и препоручујем вам да га купите када изађе. Мислим да ћете добити пуно задовољства играјући се с њим и можда ћете га сматрати својом новом омиљеном секс играчком као ја!

Проверите цену

– Бетх Греенвоод

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *