Рецензија Ловенсе Едге 2: У граду је нови шериф?!

ловеенсе-едге-2-ревиев

Да ли сте знали да је продаја масажера простате порасла за 56%? Музање простате постаје све популарније! А било је и време.

Масажа ваше простате је заиста, стварно добра. Неки мушкарци могу чак и да доживе оргазам путем стимулације простате сами, а многи чак кажу да је то много интензивније и пријатније искуство од нормалног оргазма. Од свих масажера за простату који су тренутно на тржишту, Ловенсе Едге 2 има прави жамор око себе.

Дакле, хајде да погледамо да ли одговара популарности или не. Прочитајте нашу рецензију Ловенсе Едге 2 .

Проверите цену

Шта је Ловенсе Едге 2?

подесиви масажер простате

Ловенсе Едге 2 је ажурирана верзија Едге-а. Ако сте раније користили Едге, знате да је то хандс-фрее масажер простате који се може контролисати помоћу апликације. Ловенсе је подесио Едге 2 тако да има неке додатне функције како би вам пружио још боље искуство него са оригиналним Едге-ом.

Постоје и други масажери простате без употребе руку, али јединствена продајна тачка Едге и Едге 2 је то што су подесиви . Анатомија ниједног човека није идентична следећој и проналажење п-тачке може бити прилично изазовно. Са Едге 2, глава масажера се може померити како би се урачунала где год се ваша простата налази.

Пошто Едге 2 долази из Ловенсе-а, можете очекивати врхунску софтверску интеграцију. Као и код свих Ловенсе производа, можете користити апликацију Ловенсе да контролишете Едге 2 на разне забавне и нове начине (али о томе касније!). Едге 2 може да контролише ваш партнер, хендсфри је и може се користити за дискретну игру на отвореном.

Ловенсе Едге 2 – детаљи

Основне карактеристике

Ловенсе Едге 2 је масажер за простату са руком која се протеже унутра да масира вашу простату и другом руком која грли око вашег тела како би дошла до перинеума. Оба краја Едге 2 вибрирају тако да можете истовремено да добијете унутрашњу и спољашњу стимулацију , што је карактеристика коју нећете наћи код свих менаџера простате ни у ком делу маште.

Рука простате има већу сијалицу од оригиналне Едге која јој помаже да остане на месту и можете је нагнути напред или назад тако да можете пронаћи тачно право место за вас. Можда сте забринути да је превише подесив и да се помера са свог положаја, али не морате да будете.

Заправо је прилично крут и потребно је да примените приличну количину силе да бисте га померили. Дакле, када га једном ставите на право место, остаје тачно тамо.

Величина

  • 4,89 инча од врха руке простате до спољне ивице руке перинеума
  • 3,59 инча уметљиве дужине
  • 1,38 инча на најширем делу уметљиве сијалице
ажурирање фирмвера ловеенсе едге

The insertable arm of the Lovense Edge 2 has been specifically designed to stay in place. This is especially important if you are planning on using the Edge 2 for discreet public play. The enlarged bulb at the end and the long narrow length of the insertable arm are what helps to keep it still.

The enlarged bulb can be quite intimidating at first and it can be quite difficult to insert for some people, at least for the first few times they use it. The silicone material is soft, which makes its large size easier to manage (with the right amount of lube!).

App features

One of the best things about buying from Lovense is their app integration. You don’t need to fiddle with any buttons on the Edge 2 itself. Instead, you control everything using the Lovense app.

It works via a Bluetooth connection from the app to the Edge 2. This is great because it means that you can get the Edge 2 into place and you can use it completely hands-free.

If your partner downloads the app onto their phone, they can control your Edge 2 themselves. They can do this using Bluetooth as well, as long as they are close enough to you, or they can use WiFi to control it from absolutely anywhere (via the Bluetooth on your phone). This is perfect for using the Edge 2 to engage in a variety of play with your partner, and you can really mix it up!

Range

If you are hoping to use the Lovense Edge 2 to have fun with your partner in person, then you are going to be concerned about range. It does vary depending on whether you are sitting or standing and whether your partner is in front or behind you. The Edge 2 has an updated antenna in a slightly different location to the original Edge to improve this aspect of it.

Standing (Bluetooth)

  • from behind – up to 20ft
  • from in front – variable

Sitting (Bluetooth)

  • 5-10 ft from all angles

Long-distance (WiFi)

  • unlimited

Ловенсе отворено говори о томе да је опсег променљив из неких углова , а ако веза испадне и испадне када сте усред забаве, то може бити фрустрирајуће. Ако сте га подесили помоћу ВиФи везе са телефоном вашег партнера, уопште не морате да бринете о домету јер је он заиста неограничен.

Контрола вибрација

љубавне ивице шаре

Овде интеграција апликација постаје заиста забавна. Уз много масажера простате, можете га искључити или укључити, а вибрације можете подесити да буду меке или снажне . Али са апликацијом Ловенсе, можете да контролишете вибрације до нивоа који је толико добар да вероватно нећете огребати површину још неко време.

Ево шта можете да урадите:

  • Приступите огромној библиотеци шаблона вибрација, од којих су неке креирали други корисници
  • Синхронизујте вибрације са сопственом музиком
  • Тапните и повуците даљински управљач да контролишете вибрације или традиционални даљински
  • 3 нивоа интензитета вибрација – низак, средњи и висок
  • Контролишите вибрације простате и перинеума одвојено
  • Креирајте и сачувајте сопствене шаблоне вибрација

Све ове опције може користити ваш партнер да контролише ваш Едге 2 на тачно начин на који они желе. Може потрајати мало поигравања пре него што пронађете тачно ону врсту шаблона и интензитета вибрација који вам одговарају. Највиши ниво Едге 2 се наплаћује као а€œекстремно моћана€?? а за неке то може бити превише, посебно када први пут почнете да га користите.

Трајање батерије

Батерија траје од 1 до 1,7 сати уз континуирану употребу. Наравно, ако имате вибрације подешене на њихов најмоћнији ниво, оне неће трајати тако дуго као да их имате на нижем нивоу. Потребно је око 1,5 сата да се потпуно напуни.

Може ли се Ловенсе Едге 2 користити за дискретну јавну игру?

Ловенсе рекламира Едге 2 као „тихог шапата”??, а ако планирате да га користите за јавну игру, очигледно ће бити важно да заиста буде тих како кажу. Ово је нека врста сиве зоне са Едге 2. На свом највишем нивоу, многи корисници осећају да је довољно гласан да буде приметан, посебно на тихом месту.

Али постаје тиши када се спустите на ниже нивое вибрација. Дефинитивно би било вредно испробати га код куће пре него што се усудите да видите да ли су нивои звука нешто што бисте волели да користите у јавности.

ловенсе едге решавање проблема

Начин на који тијесно пристаје уз тело значи да је довољно дискретан за ношење у јавности, а да нико не може да види да је ту. Неки корисници сматрају да је превише гломазан за удобно ношење у јавности, али се заправо не може видети кроз вашу одећу. Може да изгледа гломазно када је уметнута због тога колико је велика сијалица и можда ћете морати да промените начин на који се крећете да бисте се осећали удобно.

Шта је у кутији?

  • Тхе Ловенсе Едге 2
  • УСБ кабл за пуњење – повезује се са Едге 2 помоћу магнетне везе ради практичности
  • Упутство за коришћење
  • Водич за брзо подешавање
  • Торба за складиштење

Ловенсе Едге 2 – добар и лош

Прос

  • огромна количина контроле вибрација
  • можете користити сами, са својим партнером лично или са својим партнером на даљину
  • подесива рука простате значи да скоро свако може пронаћи своју п-тачку
  • остаје унутра и не помера се
  • двоструки вибратори за стимулацију перинеума у ​​исто време када и простата
  • водоотпоран

Цонс

  • може бити прегласан за употребу у јавности, посебно када је подешен на највећу снагу вибрације
  • може бити тешко уметнути и извадити због велике сијалице
  • Блуетоотх опсег може бити променљив у зависности од тога где је ваш партнер у поређењу са вама

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=ТТ_г6кХЕхКс0
ИоуТубе видео

Рецензија Ловенсе Едге 2 – пресуда

Дакле, да ли је Ловенсе Едге 2 вредан пажње? Све у свему, заиста јесте. Могућност да га користите без руку сами и са својим партнером (где год се налазили!), чињеница да можете у потпуности да га прилагодите својој анатомији и количина контроле коју имате над његовим вибрацијама узимају овај масажер простате на другачији ниво од многих других сличних производа на тржишту.

Било да сте потпуни почетник у масажерима простате или сте професионалац који тражи нешто што ће вам додатно подићи забаву, Ловенсе Едге 2 је достојан додатак вашој листи за куповину.

Проверите цену

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *