Лусх 2 против Есца 2: Потпуно поређење и преглед

лусх 2 против есца 2

Најтежи изазов у ​​било којој вези је увек смислити како одржати сексуалну ватру у животу.

Било да сте у вези на даљину или сте спремни за соло забаву, Ловенсе Лусх 2 и ОхМиБод Есца 2 су конкурентни вагинални вибратори које можете испробати. Оба су модели друге генерације и могу се контролисати даљински преко одговарајућих апликација уз Блуетоотх повезивање.

Можда сте видели Ловенсе Лусх 2 који већина извођача веб камера користи као „вибру са ружичастим репом“?? пошто постоји већ доста времена. С друге стране, љубичасти ОхМиБод Есца 2 са донекле сличним дизајном такође се допада неким корисницима.

Уз то, ево потпуног поређења Ловенсе Лусх 2 са ОхМиБод Есца 2 које ће вам помоћи на вашем путовању ка задовољству.

Проверите цену Ловенсе Лусх 2

Проверите цену Охмибод Есца 2

На шта треба пазити

Свака сексуална играчка је скројена да стимулише одређене ерогене зоне.

Пошто имамо посла са вагиналним вибраторима који често циљају на Г-тачку коју је тешко пронаћи, варијабле које треба проверити укључују цену, дизајн, ефикасност, удобност, трајање батерије и тишину.

Међутим, пошто су и Ловенсе Лусх 2 и ОхМиБод Есца 2 слични по цени од 119 долара, ваша одлука о куповини ће зависити искључиво од њихових спецификација и перформанси.

Рецензија Ловенсе Лусх 2

Дизајн и ергономија

Одмах по први пут, Ловенсе Лусх 2 је дизајниран да достигне дубину од 4,8 инча са својом дугачком флексибилном антеном која се на једном крају савија ка антени. С друге стране је глава у облику сијалице која је дебела око 1,4 инча и дуга 3,1 инча.

Глава је са једне стране благо одсечена због ударања у Г-тачку и околне зидове вагине. Што се тиче другог краја, наћи ћете дугме које вам омогућава да контролишете шаблоне вибрација.

Штавише, садржи и пријемник за Блуетоотх или Ви-Фи везу за синхронизацију са апликацијом за паметни телефон за више контрола ритма. Розе је боје, компактан, водоотпоран и направљен од силикона, материјала безбедног за тело које препоручује већина гинеколога.

С друге стране, ОхМиБод Есца 2 такође копира дизајн Лусх 2 са главом у облику јајета и репом који се завршава антеном. Међутим, стоји испод Лусх 2 са репом који је нешто краћи и нуди дубину продирања од само 4,5 инча. Штавише, његова глава је такође мања на 1,3 инча дебљине, 2,8 инча дугачка. Нећете наћи испуцани дизајн на његовој глави као код Лусх 2.

Оно што је ново на Есца 2 је ЛЕД светло које се налази на крају антене које је дефинитивно приметно код неких носивих уређаја. Пошто је остатак вибратора обложен силиконом, крај са ЛЕД-ом није, што ОхМиБод Есца 2 чини дизајном који није водоотпоран.

Перформансе и ефективност

Лусх 2 доноси своју вредност дубљим, снажним вагиналним вибрацијама. Штавише, такође можете стимулисати клиторис тако што ћете забити други крај антене и осетити узбуђење које струји кроз ваше рецепторе.

Његов крути реп је довољно чврст да пренесе вибрације и довољно флексибилан да га добро угура у ваше гаћице. Међутим, можда ћете морати да користите доњи веш за безбедније пристајање.

Има три стабилне брзине и четири унапред подешена шаблона која се контролишу помоћу дугмета при соло игри. Лусх 2 вам такође омогућава да креирате и бирате прилагођене шаблоне са смешним називима као што су а€œРуннинг јуицес,а€?? а€œбезумно интензиван,а€?? и а€œјутарња вожња пре посла.а€??

Када га упоредимо са ОхМиБод Есца 2, вибрације Лусх-а 2 су моћније. Штавише, Есца 2 долази са само три сталне брзине и два вибрирајућа шаблона.

Иако је квалитет вибрације одличан, његова краћа дубина продирања и недостатак уситњене главе отежава постизање великог Ох! Штавише, трепћућа ЛЕД светла чине га ужасним избором за забаву ван куће јер је упадљивије.

охмибод есца2 дан заљубљених сектои веза на даљину

Трајање батерије и пуњење

When stacking up the Lovense Lush 2 vs. the OhMiBod Esca 2 battery life, the latter fairs quite well with 3 hours of continuous usage.

However, you probably won’t need that much battery since most sessions last about an hour. The Lush 2’s battery dies off after about 2 hours of use which is more than you need unless you’re planning on using it with a party of friends.

Nonetheless, once they have run out of juice, power them down, and plug them up for recharging. If you’re still up to more fun after the battery dies, this is where you will appreciate the Lovense Lush 2.

It only takes about an hour to recharge vs. Esca 2, which can take anywhere between 90 minutes to 2 hours for a full recharge. Remember, never use either of the vibrators while they are plugged in and charging.

Comfort and feel

Most users found both the Lovense Lush 2 and the OhMiBod Esca 2 comfortable to use. Simply slide either one in or use a water/gel-based lubricant to ease up on the penetration. Once in, they will get into position, and you can start almost immediately. The chipped head of the Lovense 2, however, tends to strike the G-spot while the Esca 2 will probably miss it by a few inches.

Not that at times, the Lush 2 may wiggle its way out, especially when you’re dancing or walking up a flight of stairs. This is mostly due to its slightly heavier head. Most users found it easier to use it while lying down or seated in an almost upright position. Moreover, supportive panties are also recommended to offer a more secure fit.

Quietness

Неки могу одбацити сијалицу Есца 2 која нарушава дискретну забаву у тамно осветљеним ресторанима. Међутим, како се то слаже у елегантним, тихим ресторанима? Па, Ловенсе 2 ће имати људе који буље, посебно ако га повећате до максималних вибрација.

Те моћне вибрације имају своју цену! Међутим, неки корисници су поздравили ту идеју и сматрали су да се купање у пажњи укључује док уживају у сваком делу грчева радости.

С друге стране, Есца 2 има мање шаблона вибрација и брзине које га чине тихим, чак и при максималним вибрацијама.

Међутим, која је поента да будете тихи када имате ЛЕД светло које прикачи мету у очи у вашим приватним регионима? Такође можете остати код куће и користити га унутра.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=Мн2Кс2К08зУ
ИоуТубе видео

Повезивање и функције апликације

Нема застоја када је у питању Блуетоотх и Ви-Фи повезивање на оба модела. Оба су компатибилна са већином уређаја и одлични су у одржавању везе чак и са велике удаљености.

Када га једном упарите преко Блуетоотх-а, спремни сте и спремни за рад. Разлика долази у функционалности апликације.

Повезивање са телефоном вашег партнера преко одређене апликације Ловенсе Лусх 2 је једноставно као додавање новог контакта. Послаћете им захтев преко њиховог корисничког имена и сачекати да га прихвате. Када се то уради, приметићете њихов профил на картици администратора, што им даје моћ да контролишу ваше вибрације.

Доступни су секстинг, ћаскање са опцијом слања слика и опције видео позива. Не само да може да синхронизује своје вибрације са музиком која долази са вашег телефона, већ има и амбијентални режим. Ова функција омогућава синхронизацију са шумовима у позадини. Имајте на уму да као корисник вибрације не можете да започнете видео позиве или да контролишете вибрацију помоћу телефона? само ваш партнер може. Због тога је то више игра са доминацијом када се користи, што је одлично упалити.

С друге стране, Есца 2 такође има своје предности и недостатке. Има контроле на додир које вам омогућавају да креирате сопствене прилагођене обрасце, као што је брзо тапкање да бисте опонашали ефекат ударања.

Осим што делите слике, гласовне и видео позиве, апликација вам такође омогућава да се повежете са интерактивним садржајем као што су виртуелна стварност и 18+ видео игрице. Такође добијате опцију синхронизације са паметним кућним уређајима као што су носиви уређаји и помоћници који се контролишу гласом.

Паковање и гаранција

Лусх 2 долази упакован у премиум кутију са УСБ каблом за пуњење и упутством. У случају квара, имаћете могућност да га вратите у року од 12 месеци гаранције.

С друге стране, Есца 2 долази са гарантном картицом која покрива до 1 године, упутством и УСБ каблом за пуњење. Дефинитивно ћете ценити паковање на оба, јер за то плаћате највише долара.

бујне велике удаљености

Пресуда

Сваки модел користи своје предности и користи своје конкуренте? слабости. Ловенсе Лусх 2 је одличан по својој укупној снази и снажним вибрацијама.

Што се тиче функција, он такође пружа своје прилагођене креирање шаблона вибрације у апликацији, амбијенталну буку и функције видео позива. Његов реп је дужи за дубље продоре, док је глава одрезана за боље стимулације Г тачке.

Да сумирамо, набавите Ловенсе Лусх 2 ако желите снажан водоотпорни вибратор за дискретну забаву напољу на ниским подешавањима. Препоручујемо га преко ОхМиБод Есца 2 , посебно ако вам је стало до његовог краћег трајања пуњења, синхронизације амбијента са музиком на вашем телефону, као и вашем окружењу. На крају, ко не воли ружичасту боју?!

– Емили

Проверите цену Ловенсе Лусх 2

Проверите цену Охмибод Есца 2

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *