Lovense Gush

Гусх оф Ловенсе масажер жлезда

Уклопиће се без обзира где се налазите на графикону мерења.

Користите Гусхда доживите задовољство слободних руку или га погладите. Можете да уградите опциону траку у свакој ситуацији за већу снагу и чврстоћу. Гусх је масажер за главу који се може прилагодити великом броју фаза вибрације. Наша апликација вам омогућава да изаберете степен снаге који одговара вашим индивидуалним захтевима. Уживајте у спором, стварајућем задовољству током трајања сесије слободних руку која ће вам омогућити да истражите остатак свог тела (или тела вашег партнера). Ако волите осећања трљања, идите на мажење поред вибрација. Запамтите да можете укључити бенд у оба сценарија за већи интензитет. Желео сам да направим много детаљнију процену новог Ловенсе Гуша који је стигао пре неколико дана. Имао сам среће што сам га добио прилично брзо и желео сам да изнесем своје мишљење о играчки.Требало би да схватите да су ово моје перцепције о мојој употреби играчке. Резултати се могу разликовати за ваш подвиг или утиске других људи о овом строкеру. Ја сам само један глас у океану напаљених пениса који користе овај вибратор. Прво ћу загушити шта је масажер, а шта залихе. Ако само желиш да се мој поглед спусти.

Играчка долази у малом и елегантном паковању. Садржи Гусх, кабл за пуњач, траку за затезање и ручни водич. Једна ствар која ме стално мучи је количина паковања која иде у секс играчке, али Гуш је био прилично минималан. Гуш има сићушно дугме које треба притиснути и држати и укључиће се, слично као и друга Ловенсе секс играчка. Сам по себи има стандардна подешавања ниског-средње-високог пулса, заједно са неким унапред подешеним обрасцима. Иако су ови лепи, Рц апликација сигурно даје бесконачну количину различитих образаца и фаза за слање Гушу.

Играчка је дизајнирана тако да се причврсти за ваш пенис, рукујући се са доње стране. Гусх стиже са траком коју можете користити да бисте повећали чврстоћу, али можда неће бити неопходан. Можете или спојити овај строкер и ићи слободних руку, или га сами погладити. Мазање ће ипак захтевати Лубе.

Чишћење овог вибратора је, како се очекивало, прилично једноставно. Само га исперите под водом и можете га осушити пешкиром и готови сте! Веома лако се пере у поређењу са другим мушким мастурбаторима.

Пс! Не учествујем у јавном игрању играчака, тако да не могу да вам дам стварни осећај како се понаша напољу када се користи на отвореном. Могу само да кажем како верујем да ће то испасти. Играчка је прилично пригушена чак и на макс. На заиста тихом месту можда ће бити тешко сакрити буку у њој, али ако кажете, у јавности га користите, сумњам да би вас неко одредио. С тим у вези, играчка је велики пакет који можете имати у панталонама ако се шетате улицом напољу. Уз то да сте потенцијално усправни, могли бисте наићи на више проблема да то прикријете визуелно него звучно, међутим, хеј, можда имате одличан трик да то заобиђете. Не бих се бринуо да га испустим, са овим вибратором закаченим и убаченим у доњи веш, ове ствари не иду никуда.

Каква је испорука/паковање?
Процедура слања је веома дискретна, јер ће доћи у обичном паковању без икаквог појма шта је унутра. Ово је било утешно због мотива које не могу сасвим да разјасним – претпостављам да сам се вероватно плашио да ће рећи, „унутра велика велика секс играчка! ” великим црвеним словима или тако нешто. Долази у елегантном белом паковању са минимумом информација на полеђини, али практично ништа превише важно. Моћан пулс. Како мала вибрирајућа играчка даје прилично интензивне вибрације. Да будемо прецизнији, 4 пута је моћнији од већине играчака на тржишту. Снага вибрација је повезана, али перформансе мотора и издржљивост су знатно побољшани. Интерно искористити ову играчку је невероватно. Током предигре, можете укључити вибратор у режим ниске вибрације!

Кључне речи :
Гусх Ловенсе, Ловенсе Гусх, гланс секс играчка, предности масажера за гланс пениса, како се користи масажер за гланс, алат за вежбање главе пениса гланс вибратор, гланс вибратер мушки б3ес, мушки вибратор за гланс пенис стимулација масажер видео, сенсатион пенис вибратион