Најбољи поклон за везу на даљину


Савршени поклони за везу на даљину
Ипак, важно је имати на уму да су и контакт и секс две важне компоненте здраве везе, тако да је важно за парове на даљину да пронађу бекство када не могу лично да сиђу. Које је најбоље решење да зачините везу високе технологије у којој ваш сапутник живи далеко, можда мислите? Поклони за секс играчке за везе на даљину.


Ловенсе Нора је паметан вибратор за зеца


У земљи где пандемија значи да су везе на даљину типичне, лдр играчке за интимност су у току. Додатна опрема је произведена од висококвалитетне абс пластике и потпуно безбедног силикона без нечистоћа или адитива. Нора вибратор, који је пријатељ са Ловенсе мак 2 мушким мастурбатором, придружује се апликацији за даљинско управљање Ловенсе преко блуетоотх-а. Када су повезани, парови могу да се синхронизују са играчкама сваког другог, за интерактивну вежбу на двоструки начин. Када се Нора помери, максимум реагује. Када се Макс 2 креће, креће се и Нора. Брзину ваших покрета осећа на другом крају ваш партнер, и то реципрочно. И да бисмо укључили све парове, 2 Норе могу да се синхронизују заједно, две максималне вредности могу да се синхронизују, као и Нора и максимална брзина заједно. Парови могу да контролишу уређаје сваког другог помоћу мобилног телефона или таблета.Можете чак и да снимите интерактивну двосмерну сесију и да је репродукујете уназад у оним тренуцима када ваш пријатељ није доступан за улазак. Зечица је помало застрашујућа јер се истовремено даје ињекцијама и стимулише клиторис. Ако нисте навикли да се ствари дешавају доле, ово би могло бити мало надмоћно. Вибратор у стилу зеца повремено има неколико мотора који омогућавају свакој компоненти да вибрира различитим брзинама или различитим темпом. Зечеви могу бити веома скупи из овог разлога, али сматрајте ово улагањем у ваше сексуално благостање! Вибратори у стилу зечице су несумњиво омиљени класични вибратори, из очигледних разлога. Омогућава вам да себи пружите запањујуће оргазме на више страна и на бројне методе. Упознајте зечића који постаје врућ и узнемирен као и ви!

Има блуетоотх антену, тако да се може контролисати помоћу даљинске апликације Ловенсе на телефону вашег партнера ако сте у релативно блиској близини. Више се може управљати преко интернета, што га чини смешном опцијом за секс веб камером на даљину.

Овај штап ће омогућити бољу напетост на г тачки, што значи још ефикасније импулсе!

Да ли су блуетоотх секс играчке вредне цене? Као што можете очекивати, с обзиром на његову високотехнолошку суштину, умерено је драг, али ако сте икада пожелели да свом пријатељу пружите потпуну контролу над својим оргазмом.

Ловенсе је више од 10 година на насловној страни сексуалних играчака којима се управља путем блуетоотх-а и апликација. Током овог времена нису само креирали низ функција, већ су наставили да их ажурирају бољим карактеристикама и инжењерингом, које са поносом приказују на својим страницама производа. Ловенсе такође наставља да проширује запањујуће искуство на даљину за локалну и дуготрајну игру преко свог софтвера, Ловенсе даљинског управљача.

Каква је испорука?
Начин испоруке је веома дискретан, јер ће доћи у обичној кутији без икаквог наговештаја о томе шта је унутра. Ово је било утешно из разлога које не могу сасвим да објасним – претпостављам да сам се вероватно плашио да ће рећи, „велики велики дилдо у кутији! ” великим црвеним словима или тако нешто. Рецимо, није. Долази у елегантном белом паковању са минимумом информација на кутији, али апсолутно ништа превише важно. Када га отворите, наћи ћете Ловенсе Лусх 3 који чека унутра, безбедно упакован у пенасти калуп.

Функционалност апликације Ловенсе за мобилне уређаје

Вероватно највећа драж Ловенсових играчака је њихова одлична функционалност апликације. Пошто сам опсежно тестирао своју играчку помоћу апликације Ловенсе, могу да потврдим да је то очигледно најбоља апликација за даљинско управљање за секс играчке коју сам икада користио. Они само имају много начина да ви или ваш сапутник контролишете Ловенсе играчке помоћу апликације. Ово је апсолутно производ који је развијен имајући на уму коришћење прве апликације. Не морате да бринете да ли је ваш уређај компатибилан. Ловенсе даљински је доступан на иОС (и Аппле ватцх) и Андроид телефонима, као и на Мац рачунарима и лаптоповима. Најпривлачнија особина ове вибрације је њена функција контроле апликације. Омогућава вашем пратиоцу да контролише вашу играчку са било ког места, а ви можете да омогућите пулс своје играчке заједно са било којим звуком или музичким тактовима. У основи,прво повежете вибрацију са својим мобилним телефоном преко блуетоотх везе и замолите свог пријатеља да такође развије налог за апликацију „Ловенсе даљински“. Када сте обоје пријављени на налог Ловенсе, ваш партнер може задржати потпуну контролу над вашом секс играчком. Ако имате и друге играчке фирме Ловенсе, све играчке се могу додати у апликацију, спремне за управљање у било ком тренутку иу било којој области. Подешавање налога за коришћење апликације било је без напора, а повезивање вибратора са софтвером је управо оно што сам очекивао да ће ова процедура проћи: безболно, оригинално и једноставно! Касније ћу ући у више детаља о томе како користити апликацију за повезивање.Ако имате и друге играчке фирме Ловенсе, све играчке се могу додати у апликацију, спремне за управљање у било ком тренутку иу било којој области. Подешавање налога за коришћење апликације било је без напора, а повезивање вибратора са софтвером је управо оно што сам очекивао да ће ова процедура проћи: безболно, оригинално и једноставно! Касније ћу ући у више детаља о томе како користити апликацију за повезивање.Ако имате и друге играчке фирме Ловенсе, све играчке се могу додати у апликацију, спремне за управљање у било ком тренутку иу било којој области. Подешавање налога за коришћење апликације било је без напора, а повезивање вибратора са софтвером је управо оно што сам очекивао да ће ова процедура проћи: безболно, оригинално и једноставно! Касније ћу ући у више детаља о томе како користити апликацију за повезивање.

Степен звука ствара нижу буку када је у функцији и то је једна од најпријатнијих секс играчака на тржишту.

Снажна вибрација. Као мала вибрирајућа играчка даје прилично интензивне вибрације. Да будемо прецизнији, 4 пута је моћнији од већине играчака на тржишту. Отпорност импулса је упоредива, али ефикасност и издржљивост мотора су знатно побољшани.
Дугме за покретање играчке налази се на врху Блуетоотх сензора, што вам омогућава да га лако укључите/искључите или прилагодите подешавање. Употреба ове играчке интерно је запањујућа. У току предигре, играчку можете укључити у режим ниске вибрације! Вибрације са максималном снагом могу заиста да вас натерају да цвилите! Пулс није прецизан, али је прилично моћан и крупан и заиста путује испод коже. шта је боље? Можете једноставно ићи на 2. круг или више захваљујући дугом трајању батерије; ). Осим тога, ниво пулса се може контролисати путем вашег мобилног телефона или мобилног телефона вашег партнера на било којој удаљености преко апликације Ловенсе (о овом делу ћу говорити много детаљније касније). То је једна од најудобнијих секс играчака.

Ловенсе: секс играчка за контролу на даљину

Лусх 3 је једна од најнапреднијих секс играчака на даљинско управљање за секс на даљину! Играчка омогућава контролу апликација, што указује да можете контролисати вибрације из било ког опсега и постоје флексибилне технике за то.

Природно је да је Лусх 3 стигао! Наравно, Ловенсе Лусх је вероватно најсимболичнија секс играчка Ловенсе бренда и вероватно најкупованија! Заиста, овим вибратором за јаја се може контролисати паметни телефон и веома је ефикасан за г-тачку свуда! Кад кажем свуда, то је првенствено зато што то врло често виђамо са цамситеом, реагујући на савете, али не само! То је такође магично јаје, идеално за играње ван куће, пажљиво и довођење оргазама које контролишу други људи!

Ловенсе Лусх 3 је по дефиницији трећа верзија једне од најбољих секс играчака за одрасле доступне на тржишту. Ловенсе је покренуо своје концепторе након што су клијенти оригиналног Лусха дали идеје за ажурирања и прилагођавања. Ти си причао, а они су слушали. Овај пост је највећи преглед Ловенсе Лусх3, једне од технолошки најсавременијих секс играчака на тржишту.

Покушај да интимност са својим пријатељем буде активна не би више требало да буде стрес. У овој рецензији Ловенсе Лусх 3, истражићемо како се Лусх 3 побољшао и да ли је вредно надоградње ако поседујете Лусх 3 играчку.

Ловенсе Лусх 3 се разликује од било ког другог јајета које сте икада користили на један кључни начин – ставља контролу над вашим оргазмом у туђе руке.

Надоградња на Ловенсе Лусх 3, то је преносива сексуална играчка за јаја са даљинским управљањем која омогућава вашем пријатељу да је активира кад год пожели.

Дизајниран углавном за дуо и цамгирлс, овај вибратор на даљинско управљање је добра техника за експериментисање са прегибима као што су јавна игра и порицање оргазма, или га можете једноставно искористити за неку одличну старомодну забаву.

Не превелика модификација за овај трећи модел! Иако заправо, има шта да се каже! Већ сада јасно изгледа као први и други производ, морамо то признати.

Која су побољшања која су направљена за Ловенсе Лусх 3? Ловенсе је можда направио неколико подешавања на инжењерском аспекту које ми не знамо или не разумемо. Ипак, ево подешавања распореда и функција између Ловенсе Лусх, Лусх 2 и Лусх 3:

Ловенсе (не „ловесенсе“!) Лусх 3 је моћно и интерно преносиво вибрирајуће јаје које се може користити за подстицање секса у комори или оргазма на отвореном. Играчка је направљена од баршунастог силикона врхунског квалитета – површина ове играчке одлично пристаје на кожу. Лусх 3, као и његов предак, је пуњиви, лаган, беспрекорно дизајниран и даје ефикасне вибрације.

Имате два карактеристична предмета, јаје и блуетоотх пријемник који се такође може користити као жица за повлачење. Сматрамо да је облик далеко прилагођенији од првог дизајна за избацивање Г-тачке! То значи да је његово стање у облику капљице, заобљеније на врху.

Осим тога, Лусх 3 вибе има изузетно савитљив блуетоотх пријемник и можете га савити под било којим углом и остаће у облику.

Можете препознати да је блуетоотх сензор другачији, али је ипак модификација! Заиста, имамо две магнетизоване тачке на спољашњем делу за укључивање и дугме које се тренутно налази испод. У Лусх-у 1 је био директно на вибратору за јаја, на Лусх-у 3.0 је на репу и сада је, разумели сте, испод! Ускоро ће бити сасвим… Заправо, не знам, не видим где би то могло боље да се позиционира. Укратко, мале промене, али паметне промене!

Лусх 3 је прелеп мали вибратор за јаја који има сферни део и блуетоотх пријемник. Булбоус елемент је развијен за унутрашњу употребу, а блуетоотх сензор ће се налазити изван маце, достижући добру блуетоотх везу док га контролишу мобилни телефони.

Секс играчке са даљинским управљачем повезују се на спољашњи блуетоотх даљински управљач, који вам омогућава да контролишете јачину пулса, ритам и више подешавања. Ови даљински управљачи су обично апликације за мобилне телефоне (и често за лаптоп) које можете преузети. Апликације су оно што овлашћује вашег партнера да управља вашом секс играчком са било ког места у свету, све док постоји приступ интернету.

Има блуетоотх антену, тако да се може контролисати помоћу даљинске апликације Ловенсе на телефону вашег партнера ако сте у релативно блиској близини (на 10 м или тако). Такође се може контролисати преко мреже, што га чини забавним избором за сексуалне односе на даљину. Лусх 3 стимулише унутрашњу г-тачку, пружајући вашој жени забаван оргазам који може заиста да уздрма њен свет. Такође је довољно мален да се носи испод одеће, а да не буде превише мрски на путу.

Овај штап ће омогућити бољи притисак на г тачку, што значи још ефикасније импулсе!

Да ли су блуетоотх секс играчке вредне вредности? Као што можда претпоставите, с обзиром на његову високотехнолошку природу, умерено је скуп, али ако сте икада желели да свом сапутнику дате потпуну контролу над својим оргазмом, Лусх 3 је одличан (и скроман) курс за то .

Ловенсе је више од 10 година на насловној страни блуетоотх и апликација контролисаних сексуалних играчака. Током овог времена нису само развили низ избора, већ су наставили да их ажурирају бољим карактеристикама и технолошким иновацијама, које с поносом приказују на својим страницама производа. Ловенсе такође наставља да производи чудесно искуство на даљину за игру у близини и на даљину помоћу њихове апликације, Ловенсе даљински.

Која је величина?
Секс играчка је умерено сићушна, са јајетом дугачким око 3 инча и великим 1,5 инча. Задњи блуетоотх сензор је дужи, али овај задњи блуетоотх сензор је развијен да побољша блуетоотх сигнал играчке, тако да то има смисла. Његов облик је најбољи, али да видимо његову масу! Лусх је некада имао 62 грама, а сада је тежак 69,9 грама! Нисам био сведок у поређењу са другим моделом, али хеј, ни ту нема никакве очигледне разлике. Још једном, овај Лусх 3 је доступан само у ружичастој боји! Дакле, за следећу верзију, можда ће бити друга боја, мало би се прилагодила!

Површина играчке је у потпуности направљена од мат силикона, а испод површине обухвата ефикасан мотор. Захваљујући надоградњи, мотор у Лусх-у 3 је много јачи од оног у оригиналном Лусх-у. Компонента вибратора која се може уметнути ( булбоносна компонента ) је око 1,4 ин / 35,5 мм дебљине и 3,14 ин / 80 мм дужине. Ово је заиста пристојна мера за сваку жену да убаци ову играчку из задовољства. Осим тога, луковичасти део је закривљен како би боље погодио г-тачку, док снажни пулсеви стимулишу целу вагиналну област.
Пристојан волумен играчке олакшава уметање за све жене, а лубрикант може помоћи да се убацивање учини још глаткијим.

Како је испорука/паковање?
Процедура испоруке и испоруке је заиста скромна, јер стиже у обичној кутији без икаквог наговештаја о томе шта је унутра. Ово је било утешно због мотива које не могу сасвим да разјасним – претпостављам да сам се можда плашио да ће бити написано, „макси велика секс играчка унутра! ” великим црвеним великим словима или тако нешто. Да буде јасно, није. Доћи ће у модерној празној кутији са минимумом информација на полеђини, али ништа превише критично. Једном када га отворите, наћи ћете Ловенсе Лусх 3 који чека унутра, правилно упакован у калуп за пену.

Функционалност апликације за даљинско управљање Ловенсе паметним телефонима

Можда је највећа драж Ловенсеових играчака њихова одлична функционалност апликације. Након што сам детаљно испитао свој Лусх 3 са апликацијом Ловенсе, могу да потврдим да је то очигледно најбоља апликација за даљинско управљање јајима коју сам икада користио. Они само имају пуно приступа за вас или вашег сапутника да рукујете Ловенсе играчкама путем апликације. Ово је апсолутно уређај који је дизајниран имајући на уму употребу прве апликације. Без апликације, интерфејс је само дугме (налази се на крају репа) које користите за скроловање у једном правцу кроз три константна пулса и четири уграђена шаблона. Не морате да бринете да ли је ваш уређај одговарајући. Ловенсе даљински је доступан на иОС (и Аппле ватцх) и Андроид телефонима, као и на Мац рачунарима и личним рачунарима.

Најзанимљивија карактеристика ове вибрације јаја је његова сврха контроле апликације. Омогућава вашем сапутнику да контролише ваш Лусх 3 где год да се налази, а ви можете да омогућите да ваш Лусх 3 вибрира заједно са било којом буком или ритмовима песама. У основи, прво упарите Лусх 3 вибратор са својим мобилним телефоном преко блуетоотх везе и замолите свог сапутника да на врху креира налог за апликацију „Ловенсе даљински“. Када сте обоје пријављени на Ловенсе налог, ваш пријатељ може имати пуну контролу над вашим вибратором. Ако имате и више играчака из корпорације Ловенсе, све играчке се могу додати у апликацију, потпуно спремне за контролу у било које време и на било ком месту. Подешавање налога за коришћење апликације није било компликовано, а повезивање јајета са апликацијом било је управо онако како сам очекивао да ће ова процедура проћи: безболно, отворено и без напора!Касније ћу ући у више детаља о томе како да искористим везу за повезивање.

Бујни ниво звука

Степен звука Лусх 3 производи слаб звук када је у функцији и један је од најприкладнијих вибратора за јаја на тржишту. Чак и ако покренете играчку највећим темпом вибрације, јачина звука ће бити само око 50 дб. Колико је бучно 50 дб? То је ниво звука тихе дневне собе! Ова играчка је још тиша када вибрира у вашој пичкици. Очигледно, ваша вагинална баријера је природни блокатор звука ;). Зато је Ловенсе Лусх мој најбољи пријатељ за јавну игру.

Ефективна вибрација. Као мало вибрирајуће јаје, Лусх 3 нуди прилично моћну вибрацију. Да будемо прецизнији, 4 пута је моћнији од већине љубавних јаја у сектору. Мотор у Лусх-у 3 је већи од оног у претходном Лусх-у. Снага вибрација је слична (можда је незнатно јача, мислим), али перформансе мотора и издржљивост су знатно побољшани.
Ова играчка долази са жарко ружичастом бојом. Целокупни изглед играчке је заиста елегантан и можете без напора приметити њен врхунски квалитет када додирнете Лусх 3 јаје. Дугме за покретање Лусх 3 се налази на врху, што вам омогућава да га лако укључите/искључите или прилагодите подешавање док га стављате. Коришћење ове играчке интерно је запањујуће. Током предигре, можете укључити Лусх 3 у режим ниске вибрације и апсолутно вас може поквасити! Након што почнете да чујете пјевушење, тренутак је да појачате интензитет. Вибрације највеће снаге могу да вас натерају да стењете! Признајем да ова играчка не може да гурне и не удара стално у тачку г, али начин на који вибрира само има магичну моћ да се осећате веома срећно.Лусх 3 на врху делује изненађујуће када се користи споља да погоди клиторис. Вибрација није прецизна, али је прилично моћна и бучна и заиста путује испод коже. Оргазам је загарантован ако подстичете клиторис са Лусх 3. Шта је боље? Можете лако ићи на 2. круг или много више захваљујући његовој доброј издржљивости батерије; ). Осим тога, ниво вибрације се може контролисати путем вашег телефона или мобилног телефона вашег пријатеља на било којој удаљености путем апликације Ловенсе.ниво вибрације се може контролисати путем вашег телефона или мобилног телефона вашег пријатеља на било којој удаљености преко апликације Ловенсе.ниво вибрације се може контролисати путем вашег телефона или мобилног телефона вашег пријатеља на било којој удаљености преко апликације Ловенсе.

Лусх 3 је једно од најудобнијих носивих вибрирајућих јаја. Када је Лусх 3 уметнут, једва га можете осетити осим ако не почне да пулсира. Ову играчку можете искористити када лежите на кревету, седите или ходате. Све док сте добро подмазани, осећате се удобно у свим ситуацијама. Ово је невероватно доступно када се игра без употребе руку, јер можете да савијете блуетоотх пријемник у облику криве и пустите га да буде добро причвршћен за ваш доњи веш.

Апсолутно водоотпорна забава неко мокро уживање у базену или купатилу? Лусх 3 је у наставку да вам помогне! Ова играчка је произведена да буде потпуно водоотпорна, што не само да отвара врата за спектакуларније уживање, већ и чини процедуру чишћења много лакшом.

Издржљива батерија једно од највећих ажурирања које Лусх 3 има (у поређењу са Лусх-ом 1) је његова батерија. Ловенсе је побољшао модел батерије тако да ова играчка може бити издржљивија. Након неколико година рада, Лусх 3 мора и даље задржати сличну количину издржљивости батерије након сваког пуњења. Како упарити Лусх 3 са апликацијом „Ловенсе даљински“? Прво, морате да укључите секс играчку Лусх 3 јаја. Да бисте то урадили, само притисните дугме за прекидач на врху антене на 3-5 секунди. Трепћуће црвено светло на врху указује да је ваш Лусх 3 спреман за повезивање.

Како да одузмете свог партнера(е) из апликације Ловенсе? Ствари се дешавају у животу. Шта ако се веза заврши? Шта ако једноставно не желите више да дате контролу свом сапутнику? У том случају, можете их једноставно избрисати из свог контакта.

Услови везани за:
Лдр ловенсе, ловенсе лусх, секс игре на даљину, апликација за секс на даљину, апликације за секс на даљину, како се секс на даљину, хајде да причамо о сексу на даљину, реддит, секс на даљину, играчке за секс на даљину , секс играчке на даљину мак и нора од ловенсе, секс на даљину са мојом женом, најбоље секс играчке на даљину, лдр секс, шта су лдр секс играчке