Lovense Lush Ловенсе Лусх вибратор

Lovense Lush Лусх: даљински управљани вибратор за јаја преко паметног телефона

Лу сх 3 је један од најбољих вибратора на даљинско управљање за лдр секс! Играчка омогућава функције контроле апликација, што значи да можете контролисати импулсе са било које удаљености и постоје функционални приступи да се то постигне, укључујући препознавање гласа, контролу музичких ритмова, вибрацију са додиром партнера итд.

Природно је да је Лусх 3 изашао! Наравно, Ловенсе Лусх је вероватно најсимболичнија секс играчка Ловенсе бренда и готово сигурно најкупованија! Заиста, овим вибратором за јаја може да се управља помоћу паметног телефона и веома је ефикасан на г-тачки свуда! Кад кажем свуда, то је углавном зато што то врло често препознајемо на сајтовима цамгирлс, реагујући на савете, али не само! То је више фантастично јаје, савршено за играње напољу, пажљиво и довођење оргазама под контролом других!

Ловенсе Лусх 3 је по дефиницији трећа верзија једне од најнапреднијих секс играчака за одрасле доступне на тржишту. Ловенсе је поставио своје дизајнере да раде након што су клијенти јединственог Лусха дали предлоге за ажурирања и промене. Ви дате своје мишљење, а они су вас послушали. Овај чланак је крајњи преглед Ловенсе Лусх3, једног од технолошки најсавременијих вибратора на тржишту.

Покушај да задржите интимност са својим партнером више не би требало да буде разочарање. У овој рецензији Ловенсе Лусх 3, истражићемо како се Лусх 3 побољшао и да ли је вредно надоградње ако поседујете Лусх 3 играчку.

Ловенсе Лусх 3 се разликује од било ког другог вибратора који сте икада користили на кључни начин – даје контролу над вашим оргазмом у туђим рукама.

Надоградња на Ловенсе Лусх 3, Лусх 3 је преносиви вибратор за јаја са даљинским управљањем који омогућава вашем партнеру да га активира сваки пут када пожели.

Дизајнирана првенствено за парове и девојке на камерама, ова сексуална играчка на даљинско управљање је одлично решење за испробане прегибе попут јавног уживања и порицања оргазма, или је можете једноставно искористити за било коју добру, старомодну забаву.

Није превелико прилагођавање за ову трећу варијацију! Чак и ако у стварности, постоје елементи који говоре! Прво, то изгледа као први и други производ, морамо то признати.

Која су побољшања која су направљена за Ловенсе Лусх 3? Ловенсе је могао да направи неколико модификација на аспекту технологије које не знамо или можемо да видимо. Ипак, ево промена у дизајну и функцији између Ловенсе Лусх, Лусх 2 и Лусх 3:

Ловенсе (не „ловесенсе“!) Лусх 3 је моћна и интерно преносива сексуална играчка са јајима која се може користити да зачини секс у спаваћој соби или јавни оргазам. Играчка је направљена од врхунског меког силикона – површина ове играчке је одлично глатка уз кожу. Лусх 3, као и његов претходник, је неприметно, лаган, пуњиви и даје моћне импулсе.

Имате два различита дела, јаје и антену који се такође могу користити као канап за извлачење. Сматрамо да је стање много прилагођеније од првог дизајна који је погодио гспот! Односно, његов облик је капљаст, на горњем делу далеко више куполасти.

Осим тога, Лусх 3 вибратор има веома флексибилан блуетоотх сензор и можете га савити под било којим углом и он ће остати у форми.

Можете препознати да блуетоотх пријемник није исти, то је ипак промена! Наравно, имамо две магнетизоване тачке на спољашњем елементу за пуњење и дугме које се налази испод. У Лусх-у 1 је био директно на вибрирајућем јајету, на Лусх-у 3.0 је на репу и тренутно је, разумели сте, испод! Ускоро ће бити сасвим… У стварности, не знам, не видим где је вероватно боље. Укратко, мале промене, али паметне промене!

Лусх 3 је симпатичан мали вибратор за јаја који има булбос компоненту и блуетоотх сензор. Компонента сијалице је дизајнирана за унутрашњу употребу и антена ће остати изван вагине, достижући добру блуетоотх везу док се контролише мобилним телефоном.

Јаја за даљинско управљање се повезују са екстерним блуетоотх контролером, који вам омогућавају да контролишете интензитет пулса, ритам и друге параметре. Ови даљински управљачи су обично апликације за паметне телефоне (а понекад и за рачунар) које можете преузети. Апликације су оно што вашем партнеру омогућава да управља вашим вибратором са било ког места на земљи, све док постоји веза са интернетом.

Има блуетоотх антену, тако да се може контролисати помоћу даљинске апликације Ловенсе на телефону вашег партнера ако сте у релативно блиској близини (на 10 м или тако). Може се више носити преко интернета, што га чини добрим избором за секс камером на даљину. Лусх 3 подстиче унутрашњу г-тачку, пружајући вашој жени смешан дубок оргазам који заиста може да уздрма њен свет. Такође је довољно мали да се носи испод одеће, а да не буде превише одвратан у јавности.

Овај штап ће омогућити бољи притисак на г тачку, што значи још ефикасније импулсе!

Да ли су блуетоотх јаја вредна трошкова? Као што можда претпоставите, с обзиром на његову високотехнолошку природу, прилично је скуп, али ако сте икада желели да свом партнеру дате потпуну контролу над својим оргазмом, Лусх 3 је заиста добар (и неприметан) стил за то.

Ловенсе је био на насловној страни блуетоотх и апликација контролисаних јаја више од 10 година. За то време не само да су створили низ функција, већ су наставили да их модернизују бољим карактеристикама и технологијом, које са поносом приказују на својим страницама производа. Ловенсе такође наставља да проширује невероватну праксу на даљину за локалну и дуготрајну игру помоћу њихове апликације, Ловенсе даљински.

Која је величина?
Јаје је умерено мало, са јајетом дугачким око 3 инча и великим 1,5 инча. Задња антена је дужа, али ова задња антена је створена да побољша блуетоотх везу играчке, тако да то има смисла. Његово стање је савршено, али хајде да причамо о његовој тежини! Лусх је некада имао 62 грама, а сада је тежак 69,9 грама! Нисам обраћао пажњу у поређењу са 2. моделом, али хеј, ни ту нема никакве очигледне разлике. Изнова, овај Лусх 3 је доступан само у розе! Дакле, за следећу верзију, можда ће бити друга боја, мало би се променила!

Површина играчке је у потпуности направљена од силикона мат текстуре, а испод површине обухвата моћни мотор. Захваљујући надоградњи, мотор у Лусх-у 3 је знатно бољи од Лусх-а 1. Уметљива компонента јајета (сферни део) је око 1,4 ин / 35,5 мм дебљине и 3,14 ин / 80 мм. Ово је заиста пристојна величина за сваку жену да убаци ову играчку за задовољство. Осим тога, луковичасти елемент је закривљен како би боље погодио гспот, док јаке вибрације стимулишу комплетан вагинални регион.
Првокласне димензије играчке олакшавају уметање за све девојчице, а мало мазива може помоћи да процес убацивања буде још лакши.

Каква је испорука/паковање?
Процес испоруке је прилично скроман, јер стиже у обичној кутији без икаквог појма шта је унутра. Ово је било охрабрујуће због мотива које не могу сасвим да објасним – претпостављам да сам се можда плашио да ће рећи, „велика велика секс играчка унутра! ” у великим црвеним порукама или тако нешто. Рецимо, није било тако. Доћи ће у модерном белом паковању са минималним информацијама на полеђини, али ништа превише значајно. Када га отворите, наћи ћете Ловенсе Лусх 3 који чека унутра, правилно учаураран у калупу за пену.

Функције даљинске апликације Ловеенсе за паметне телефоне

Вероватно највећа чар Ловенсових играчака су њихове супериорне функције апликације. Пошто сам у потпуности анализирао свој Лусх 3 са апликацијом Ловенсе, могу да потврдим да је то далеко највећа апликација за даљинско управљање јајима коју сам икада користио. Они само имају толико приступа за вас или вашег партнера за руковање Ловенсе производима путем апликације. Ово је потпуно уређај који је развијен имајући на уму употребу прве апликације. Без апликације, интерфејс је једно дугме (који се налази на крају репа) које користите за скроловање у једном правцу кроз три константне брзине вибрације и четири уграђена шаблона. Апликација за даљинско управљање Ловенсе је бесплатна за преузимање и одговарајућа за иОС 9.0 и новије верзије и Андроид 4.3 и касније. На врху је верзија за Мац и верзија за Виндовс персонални рачунар (иако вам је потребан посебан Ловенсе усб блуетоотх адаптер за ову другу).

Најукуснија особина ове вибрације метка је њена функција контроле апликације. Омогућава вашем партнеру да контролише ваш Лусх 3 са било ког места, а ви можете да пустите свој Лусх 3 да пулсира уз било који звук или откуцаје песама. У основи, прво повежете Лусх 3 вибратор са својим мобилним телефоном путем блуетоотх везе и замолите свог партнера да отвори налог у апликацији ‘Ловенсе даљински’. Када се обоје региструјете на Ловенсе налогу, ваш пратилац може имати потпуну контролу над вашим вибратором. Ако такође имате више играчака из корпорације Ловенсе, све играчке се могу повезати са апликацијом, спремне за контролу у било које време и на сваком месту. Подешавање налога за коришћење апликације било је без напора, а повезивање вибратора са апликацијом било је управо оно што сам очекивао да ова процедура прође: безболно, отворено и једноставно!Касније ћу ући у много више информација о томе како да искористим удаљену апликацију.

Ниво звука Лусх 3 производи ниску буку када се користи и један је од најтиших вибратора за јаја на тржишту. Чак и ако окренете играчку на оптималну брзину вибрације, ниво звука ће бити само око 50 дб. Колико је јак 50дб? То је ниво звука тихе дневне собе! Ова играчка је још тиша када вибрира унутар ваше вагине. Наизглед, ваш вагинални зид је потпуно природан блокатор буке ;). Зато је Ловенсе Лусх мој најбољи сапутник за јавну игру.

Ефикасна вибрација. Као мало љубавно јаје, Лусх 3 даје прилично интензиван пулс. Да будемо прецизнији, 4 пута је моћнији од већине љубавних јаја у индустрији. Мотор у Лусх-у 3 је већи од оног у претходном Лусх-у. Снага пулса је еквивалентна (само мало јаче, сматрам), али перформансе мотора и издржљивост су знатно побољшани.
Лусх 3 на врху делује невероватно када се користи споља за стимулацију клиториса. Вибрација није прецизна, али је прилично моћна и шумна и заиста путује испод коже. Оргазам је загарантован ако стимулишете клиторис са Лусх 3. Шта је боље? Можете без напора ићи на 2. круг или много више захваљујући дугој издржљивости батерије; ). Осим тога, степен пулса се може контролисати преко вашег телефона или телефона вашег пријатеља на било којој удаљености помоћу апликације Ловенсе (о овом елементу ћу касније говорити много детаљније).

Лусх 3 је једно од најрелаксирајућих носивих вибрирајућих јаја. Једном када је Лусх 3 уметнут, тешко га можете осетити осим ако не почне да пулсира. Ову играчку можете користити када лежите на кревету, седите или ходате. Све док сте добро подмазани, осећате се пријатно са свим ставовима. Ово је веома згодно када се игра без руку, јер можете да увијете антену у облику куке и пустите да буде ефикасно причвршћена за ваше доње одеће.

Потпуно водонепропусна забава на мокрој игрици у базену или кади? Лусх 3 је ту да помогне! Ова играчка је направљена да буде потпуно водоотпорна, што не само да отвара врата за невероватније игре, већ и чини процес чишћења много лакшим.

Дуготрајна батерија једна од најбољих надоградња коју Лусх 3 има (у поређењу са Лусх 1) је његова батерија. Ловенсе је побољшао модел батерије тако да ова играчка може бити издржљивија. Након неколико година активности, Лусх 3 би и даље требало да има сличан век трајања батерије након сваког пуњења. Како спојити Лусх 3 са апликацијом „Ловенсе даљински“? Прво морате да укључите вибратор за јаја Лусх 3. Да бисте то урадили, само притисните дугме за покретање на врху блуетоотх пријемника на 3-5 секунди. Трепћуће црвено светло на врху имплицира да је ваша играчка спремна за повезивање.

Како уклонити свог партнера(е) из апликације Ловенсе? Ствари се дешавају у животу. Шта ако пар заврши? Шта ако једноставно не желите више да дате контролу свом сапутнику? Затим их можете избрисати само из свог контакта.

Кључне речи повезане :
Лусх ловенс, ловенс лусх, 12к вибрирајуће јаје, најбољи даљински вибратор за јаја, вибратор за јаја, уметање вибратора за јаја, вибратор за јаја са метком, како се користи вибратор за јаја, бујни блуетоотх вибратор за јаја, мантриц рецхар на даљинско управљање вибратор, вибратор за вагинално јаје, преглед вибрирајућих јаја, вибрирајући јаје са апликацијом за телефон