Да ли су везе на даљину добре? (Одговор преживелог из ЛДР)

да ли су везе на даљину добре

Лако је рећи да су везе на даљину тежак посао, али иако је то тачно, ова врста везе не мора бити лоша.

Али шта их чини добрим?

Овде ћете пронаћи неколико идеја које објашњавају како веза на даљину може да функционише и зашто она заправо може бити добро искуство.

Почетак неизвесности

неизвесност веза на даљину добар поглед

Ако немате искуства да сте део везе на даљину, онда нећете имати јасно разумевање стреса који долази са тим.

Нормално је да пар има забринутост за своју везу када је између њих толико километара. Међутим, то не значи да је веза осуђена на пропаст од првог дана.

Све док постоји неутрално разумевање ситуације између пара, онда постоји нешто на чему се може градити.

Током раних фаза везе , постоји могућност да једна или обе особе почну да сумњају у будућност везе.

Кључно је знати да чим пар буде могао да прође кроз ово одређено време, ствари ће постати уобичајене и веза ће почети да цвета све док су обоје на истој страни .

Најбољи начин да се носите са овом раном фазом је да наставите да разговарате једни с другима и избегавате да улазите у непотребне расправе. Кључна ствар коју треба имати на уму је запамтити зашто такви односи уопште почињу.

Ако постоји љубав и одлучност, онда ће веза расти чак и са даљином .

Израда најбољег од вредног односа

вредан однос лдр добар поглед

Никоме није тајна колико је тешког рада у вези на даљину. Ако нема љубави од почетка, онда једноставно не може да функционише.

Оба члана морају бити подједнако одлучна већ од првог дана. Ако постоји једнака одлучност, нема разлога зашто би веза пропала . Да бисте најбоље искористили ову ситуацију и учинили је добрим искуством, онда увек нађите времена да разговарате једни са другима.

Имамо среће што се налазимо у ери у којој је лакше бити у оваквој вези јер, са данашњом технологијом, постоје алати као што су Скипе и Фацетиме који нам омогућавају да слободније контактирамо једни друге.

На почетку је важно испланирати распоред за најбоља времена за једни друге. Ако су две особе у различитим временским зонама, онда је то нешто о чему треба размишљати док се планира.

Када се план заврши, важно је да га се придржавате што је могуће боље. Ово ће спречити било какву кривицу према посвећености везе. Ако једна особа настави да напушта време позива, то ће само изазвати забринутост за другу особу.

Током разговора, најбоље је да увек слушате . Ово је кључ за стварање добре везе на даљину јер омогућава оба члана да рачунају једни на друге када има добрих и лоших дана.

Ако једна особа има лош дан, онда треба да буде у стању да рачуна на своју другу половину када одлучи да је позове. Ако други изгледа незаинтересовано да слуша, а ово постаје континуирана фаза, онда треба постављати питања.

Други начин да очувате добар однос јесте да међусобно пошаљете довољно текстуалних порука .

Међутим, овај задатак се не може претерати, јер постоји велика шанса да ће се једна особа изнервирати ако на њеном телефону пингује превише текстова. То могу бити забавне, кокетне или слатке поруке .

Увек је важно свакодневно читати позитивне поруке, посебно ако су од партнера. На тај начин их држи блиске заједно и сваком од њих говори да је други и даље одлучан да успостави везу .

Један од начина за који сам открио да добро функционише је да једно другом пошаљемо фотографију из прошлости, заједно. Затим, поред фотографије, питајте шта им се највише допало у вези са тим даном. То је одличан начин да учврстите везу јер показује да обоје његујете прошле тренутке заједно.

Да ли су све везе на даљину исте?

није иста веза на даљину добра

Да бисте одговорили на ово суптилно, морате рећи не. Нису све далеке везе исте . Неки људи можда иду само на велике удаљености унутар исте државе. Други можда раде на дистанци тамо где се један од њих налази на другом крају света, а то чини много тежим.

То је због тога што је путовање много већа препрека. Новац за путовање може бити један од проблема, или имати времена да одлети тако далеко у таквим периодима такође може бити друго питање.

Ако је то случај, онда све што је наведено у овом чланку и даље треба применити, са већим ефектом. Ако постоје препреке на путу да двоје људи посећују једно друго, онда је од виталног значаја да будете ту једно за друго што је више могуће.

За оне који имају луксуз да се чешће посећују, треба да искористе сваку посету у своју корист.

Они ће открити да са сваком посетом њихова осећања једно према другом поново постају свежа. Са прошлошћу коју већ деле, још увек постоји снажно блискост, а то помаже да веза порасте до нових висина.

Ако двоје људи могу да посећују једно друго и користе их у своју корист, нема разлога зашто се веза не може сматрати добрим.

Ако током ових посета дође до свађа, нема потребе за паником. Пошто су тако дуго удаљени једно од другог, нормално је да се међу њима створи напетост. Ако се свађа претежно односи на њихову везу, онда то показује да постоји страст и спремност да то успе.хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=ј1ЦКТСЦ7цтУ
ИоуТубе видео

Закључак

Да ли су везе на даљину добре? Могу бити, све док су обоје подједнако одлучни да то успе. Чим пажња и посвећеност почну да нестају, тада је време да се повучете и преиспитате везу.

Важно је да у везу треба посветити праву количину времена . Да би однос био добар, оба члана морају да се труде да се придржавају свог времена позива. Ако ово не урадите, то ће само изазвати забринутост, а то није добро напредовати.

Оно што везу на даљину неће учинити добром је ако једна, или можда, обоје слушају оне који сумњају ван везе. Биће људи, било да је у питању породица или пријатељи, који воле да покушају да изазову сумњу.

Најбоље је игнорисати ове тврдње , све док обе особе осећају да је све вредно тога. Ако није вредно тога, онда ће веза на даљину бити далеко од добре.

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *