6 најбољих лампи за пријатељство на даљину за ваше блиске

најбоље дуге лампе

Остати у контакту са својим најмилијима преко лампи на даљину је јединствен начин да комуницирате без речи. Ове модерне лампе ће осветлити ваше односе и ваш простор .

Ако тражите одличан начин да останете повезани са својим најмилијима који живе у иностранству, можда бисте желели да будете креативни и хладни уз једну од ових 6 најбољих лампи за велике даљине .

Најбоље дуготрајне лампе за пријатеље и парове су:

  1. Филиминова класична лампа пријатељства
  2. Филиминова модерна лампа пријатељства
  3. Филиминов ?Мини Цлассиц? Лампа пријатељства
  4. Необична роба ?Лампа пријатељства на даљину?
  5. Елецстарс Тоуцх Ламп
  6. ИСД Тоуцх Ламп

Зар не би било сјајно када бисмо могли одмах да се телепортујемо широм света да бисмо били са онима које волимо? Нажалост, још нисмо тамо.

Технологија нас није изневерила, иако, у ствари, стално откривамо све више начина да се осећамо ближе . Узмите, на пример, ове лампе на додир које тренутно задовољавају.

? Проверите цену најбољих лампи пријатељства

најбољи поглед на дуге лампе

6 најбољих сијалица за велике даљине – комуникација у трену

Уклоните стрес из ваше везе на даљину тако што ћете изабрати једну од ових елегантних и практичних лампи. Можда нису тако добре као права ствар, али чини се да је ваша вољена особа много ближа . А то је управо оно што је понекад потребно пријатељима и љубавницима на даљину.

На другом крају града, или на другом крају света, пријатељи ће волети да добију ове сјајне лампе! Захваљујући њима, остати повезан никада није био лакши.

1. Филиминова класична лампа пријатељства

филиминс класична лампа пријатељства поглед

Ако волите класичнију естетику, онда ће вам се свидети Класична лампа пријатељства од Филимина . То је све што бисте желели у лампи, а најбољи део је што класични дизајн осигурава да је погодан за обе стране када је у питању уређење њиховог животног простора.

Ова лампа пријатељства на даљину издваја се из гомиле јер нуди интригантан дизајн витража, познат компанији као Тиффани узорак. Класичан је док остаје модеран и отмен, савршено упаривање за скоро сваку собу .

Ове јединствене лампе за велике удаљености обезбеђују да ваша соба буде осветљена баш онако како желите са преко 400 опција боја које можете изабрати. Различите нијансе заиста оживљавају дизајн витража, а истовремено вас подсећају да неко из далека мисли на вас .

Ако тражите класичан, јединствен дизајн упарен са мноштвом опција боја, онда ће вам се свидети Филиминова класична лампа пријатељства.

Пружа диван поглед, а истовремено је лако прилагодљив и забавља се. Најбољи део је што ове прелепе лампе на даљину можете добити за мање од 200 долара за сет. Савршен!

Прос

  • Дизајн витража који је истовремено упечатљив, али класичан;
  • лако повезати своју лампу на ВиФи да би радила;
  • савршено за све врсте парова и вољених јер није превише романтично;
  • бирајте између 400 различитих боја , што значи да свако може имати различиту нијансу ако су сви повезани;
  • играјте ратове боја са својим вољенима!

Цонс

  • Основнији дизајн.
  • Не долази са превеликом количином функција.

Проверите ценухттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=КсаММ0и6сејА
ИоуТубе видео

2. Филиминова модерна лампа пријатељства

филиминс модерно пријатељство лампа поглед

Ко је рекао да основно мора бити лоша ствар? Филиминова модерна лампа пријатељства доказује да можете бити основни, а да ипак изгледате једноставно запањујуће.

У ствари, ова лампа на додир је толико модерна да ће се сигурно добро уклопити у било који арт децо стан у Њујорку, а истовремено је довољно једноставна да улепша ужитак сеоског имања.

Са толико разноврсности, можете бити сигурни да ће ова модерна лампа за пријатељство одговарати свакој соби. Ово је важно када бирате лампу на додир, јер желите да може да се уклопи у било коју просторију у којој се налази без сукоба са општом темом.

Дакле, шта је друго волети осим дебеле црне структуре која је савршено наглашена јарким светлом које ме гледа у центар?

Па, постоје готово стотине различитих боја које можете изабрати. Ово олакшава проналажење омиљене боје вашег најбољег пријатеља или љубавника и да осветли вашу собу сваки пут када је додирну .

Прос

  • Модеран дизајн добро се уклапа у скоро свако окружење у свакој просторији;
  • стотине различитих боја које можете изабрати, чинећи персонализацију једноставном;
  • једноставан за подешавање и коришћење са вашим ВиФи;
  • светло веће од живота без додатног длачица чини га светлим и лаким за уочавање;
  • једноставним додиром цела соба вашег љубавника ће засветлети у секунди.

Цонс

  • Некима ће једноставан дизајн бити благ за њихов укус.
  • Нема додатних функција које би се могле наћи код других модела.

Проверите цену

3. Филиминов ?Мини Цлассиц? Лампа пријатељства (распродато)

филиминс мини класична лампа пријатељства поглед

Мини верзије било чега су дивне! Ова мини лампа пријатељства није изузетак. Са Филиминовом мини класичном лампом за пријатељство, можете да гледате своје очи у нешто што је аутоматски симпатично, а да вам срце загреје додир ваше вољене особе .

Дакле, шта је тако сјајно у мини верзији? Па, многи потрошачи ће уживати у чињеници да је много мањи од других модела доступних на тржишту. Ово је идеално за оне који живе у мањим местима као што су станови или спаваонице и немају пуно простора за лампу на додир.

Само зато што је мини верзија мања не значи да сте пропустили било коју од добрих ствари Мини верзија и даље има класични Тиффани дизајн оригиналног, потпуног модела, што значи да добијате онај гламурозан и једноставно привлачан поглед на витраж сваки пут када се ова лампа упали.

Такође нећете морати да бринете о губитку опција боја. Иако је ова лампа мини, и даље је моћна. Бирајте између преко 400 боја, чинећи ову минијатурну лампу на додир остварење сна.

Прос

  • Класична лампа на додир мале величине је савршена за мање собе као што су станови и спаваонице.
  • Не пропустите ниједну од добрих ствари – мини верзија и даље има класичан, прекрасан изглед витража.
  • Никада не губите на опцијама боја са преко 400 различитих боја које можете изабрати.
  • Компактан и лак за померање захваљујући својој минијатурној величини.

Цонс

  • Можда је премало за нека подешавања.
  • Нема превише функција.
  • Некима се можда неће допасти дизајн витража на лампи мање величине.

4. Необична роба ?Лампа пријатељства на даљину?

необична роба лдф лампа поглед

Тражите међуградску лампу са мало више пицазза? Нешто што излази из кутије и има више земљану и опуштајућу привлачност? Онда је лампа за пријатељство на даљину за необичну робу можда управо оно што тражите.

Са овом лампом на додир добијате прекрасан и опуштајући дизајн од дрвета који је и савремен и земљан. Одлична опција за оне који желе да земљани тонови одговарају унутрашњости њиховог дома. Има помало азијску привлачност да ће многи људи пронаћи савршено уклапање за њихову тренутну тему.

Једна од најбољих карактеристика Унцоммон Гоодс Лонг Дистанце Фриендсхип лампе је то што се лако може повезати са било којом другом Филимин лампом на тржишту . То олакшава паровима и вољеним особама да се мешају и спајају, посебно ако немају заједничке интересе.

Размислите о томе овако: ваша сестра је љубитељ свега савременог и модерног, али ви више волите природнију и опуштенију естетику у својој соби. Ваша сестра ће моћи да се повеже са својом трендовском и модерном Филиман Модерн Фриендсхип Лампом са вашом Унцоммон Гоодс Лонг Дистанце Фриендсхип лампом – сви су срећни!

Постављање ових лампи је лакше него икад, чак и ако покушавате да упарите различите моделе. Осим тога, и даље ћете имати оних невероватних 400+ боја које можете изабрати, што значи да са лакоћом можете имати лампу на додир налик спа центру која сјајно сија са омиљеном бојом вашег партнера или блиског пријатеља.

Ако сте спремни да се препустите нечему лепом и земаљском, а да притом свом пријатељу дате прилику да крене модерним путем , онда вам је дефинитивно потребна Необична роба за пријатељство на даљину у вашем животу.

Прос

  • Земљани изглед омогућава опуштени комад намештаја у просторији;
  • преко 400 боја које можете изабрати;
  • синхронизује се са другим Филиман лампама за пријатељство на велике удаљености са лакоћом;
  • једноставан за постављање;
  • природан изглед је савршен за оне који желе лампу која подсећа на диван камени водопад.

Цонс

  • Куповина комплета може бити мало скупља
  • Није тако светао као други модели

5. Елецстарс Тоуцх Ламп

елецстарс тоуцх ламп поглед

Ако је елегантан и отмјен назив игре у вашем домаћинству, онда ћете сигурно волети Елецстарс Тоуцх Ламп. Ова запањујућа лампа за велике удаљености чини више од просечне расе, што је чини истакнутом међу конкуренцијом са лакоћом .

Дакле, шта је то у вези са Елецстарс Тоуцх лампом што је чини тако пожељном? Па, прво и најважније, изглед ове лампе на додир није ништа друго до запањујући. Цела, изузетно велика сијалица ове лампе осетљиве на додир ће осветлити сваки пут када је ваш партнер или пријатељ додирне, осветљавајући собу у трену.

Али не брините, то не значи да ћете изгубити око сваки пут када ваш пријатељ додирне лампу.

Постоје различита подешавања која ће вам омогућити да се осећате пријатно са осветљењем и бојом Почните са најнижом поставком, која може бити најбоља ноћу, док ће највиша бити најбоља током дана.

Осим изгледа и опција са овом лампом на додир, биће вам драго што знате да можете да шаљете песме својој вољеној особи кроз лампу .

Да, истина је – Блуетоотх звучници који се налазе на овој згодној, привлачној лампи на додир омогућавају вам да тренутно шаљете песме, што повезивање преко лампе за велике удаљености подиже на следећи ниво.

Све што треба да урадите је да осигурате да је ваш ВиФи увек повезан и да ћете имати среће. Ох, и да ли смо споменули да је само око 25 долара? Не само да је ово исплатива опција, већ и она која је пуна изненађујућих и забавних функција које ће вас држати ближе својим најмилијима.

Прос

  • Подесива осветљеност да одговара вашим специфичним потребама током дана и ноћи.
  • Шаљите песме својим најмилијима у трену помоћу уграђених Блуетоотх звучника.
  • Лаган и супер компактан , тако да је кретање лако.
  • Светлећи, оштар и софистициран дизајн који ставља нагласак на боје.

Цонс

  • Дизајн је донекле базичан . Неки људи можда желе више дизајна са својом лампом на додир.
  • Нема комуникације на даљину

Проверите цену

6. ИСД Тоуцх Ламп

исд тоуцх ламп поглед

Веома слична Елецстарс Тоуцх Лампи, али и даље стоји на својим ногама је ИСД Тоуцх Ламп. Ова дивна лампа за велике удаљености долази са свиме што вам је потребно да бисте били срећни са својим пријатељем или партнером, чак и када сте удаљени.

Што се тиче изгледа, можете пронаћи дивну сијалицу која је већа од живота која је испуњена светлећим бојама на дрвеном постољу за додатни штих савременог осећаја .

Осим упечатљивог изгледа, ИСД Тоуцх Ламп нуди корисницима обиље прилагођавања захваљујући осветљености која се може мењати ручно или ће се аутоматски мењати сваки пут када ваше вољене додирну светло.иОво одржава ствари хладним и занимљивим, чак и кад сте далеко!

Једна ствар која издваја ово светло за велике удаљености од гомиле је чињеница да се може повезати преко УСБ порта . Ово омогућава кориснику да понесе ову лампу на додир са собом док путује, што је императив за оне који су стално на путу и ​​не проводе много времена код куће.

Практичан УСБ порт је, наравно, велики плус, али још једна предност ИСД Тоуцх Ламп је пуњива батерија. Дакле, чак и у временима када немате приступ утичници или УСБ порту, и даље можете бити сигурни да ћете „трошити време? са вашом вољеном особом на другој страни , никада не пропустите њихову светлост.

Предности:

  • Једноставно најједноставнија за коришћење лампа на додир на тржишту.
  • Предиван изглед који каскадира било коју светлу боју која се бира са лакоћом.
  • Разнобојан. Може се променити у различите нијансе привлачне за очи.
  • УСБ порт омогућава да ова лампа на додир буде спремна за путовање где год да кренете.
  • Пуњива батерија осигурава да никада не пропустите светло од вољене особе.
  • Компактан и лаган дизајн чини га лаким за путовање.

Против:

  • Неки ће можда сматрати да је овај модел премали за њихов укус.
  • Нема комуникације на даљину

Проверите цену

Да ли су дуготрајне лампе поклон који тражите?

поклон дуге лампе поглед

Питате се да ли је ово прави поклон за вашу везу? Ево корисне листе коме би овај поклон добро функционисао:

  • Најбољи пријатељи који живе далеко, посебно ако су завршили на различитим факултетима и не могу више да буду заједно 24/7.
  • Чланови породице који живе у различитим државама или чак државама.
  • Љубавници који су одвојени једно од другог из било ког разлога.
  • Припадници војног рока који су одвојени од својих пријатеља, чланова породице и вољених.

Шта су дуге лампе?

Лампе за велике удаљености су такође познате као лампе пријатељства или лампе на додир. Ове лампе су мултифункционалне и потпуно јединствене за било шта друго на тржишту.

Када додирнете врх лампе, лампа друге особе се упали и ваша порука ће бити послата одговарајућој лампи на столу оне коју волите и која вам недостаје. Осећа се као да сте у истој просторији . Неке лампе чак имају додатне функције, попут могућности слања песме!

Дизајни оштрог изгледа ће очарати сваки бочни сто, а меки сјајни тонови ће додати амбијент вашем простору. Најбољи део код њих је то што се партнерска лампа шаље вашем далеком пријатељу и можете им дати до знања да су вам на уму – једноставним додиром лампе!

Како раде лампе за велике удаљености?

радни поглед дуготрајне лампе

Лампе се продају у пару, али се могу купити и појединачно. Ако желите да имате више од две особе у мрежи лампи, можете додати онолико појединачних лампи колико желите. Ово је клуб само за чланове, тако да лампе у вашој мрежи морају бити повезане .

Лампе за велике удаљености су веома једноставне за постављање и лаке за руковање. Ове лампе се напајају електричном енергијом и повезују се преко Ви-Фи мреже .

Када је ваша Ви-Фи веза осигурана, све што треба да урадите да упалите лампу свог пријатеља? и дајте им до знања да мислите на њих ? је додирнути га.

Можда нећете моћи да пружите руку и физички додирнете свог пријатеља, али можда је ово следећа најбоља опција. Можете креирати код боје за додатну забаву!

  • Црвена = Волим те
  • Плава = недостајеш ми
  • Наранџаста = наранџаста да ли вам је драго што смо купили ове лампе?
  • Жута = Надам се да имате добар дан
  • Зелено = позови ме кад можеш

Могу ли да направим сопствену лампу за велике удаљености?

Добра вест је да дефинитивно можете направити сопствену лампу за велике удаљености! Ако волите добар „уради сам“ пројекат и давање ручно рађених поклона, ово је одличан пројекат за вас!

Нуди прилагођавање у комбинацији са искреним поклоном који ће помоћи да се вас двоје осећате ближе , чак и када сте далеко.

Ручно рађени поклони су, нажалост, традиција која бледи. Али, са овим упутствима корак по корак о томе како да направите сопствене лампе на додир , можемо задржати пламен који сам урадио сам гори.

Када купите залихе које ће вам требати, пажљиво прочитајте упутства и сакупите алате потребне за посао. Сада сте спремни да креирате свој поклон . Запамтите, измерите два пута, једном исечите. Срећно!

Ствари које треба узети у обзир при куповини додирне лампе

Наравно, куповина лампе осетљиве на додир заиста нема недостатака.

Они су одличан начин да останете повезани са својим најмилијима , било да су у следећем граду, следећој држави или чак у следећој земљи.

Али чак и са сјајним проналаском као што је овај, још увек постоје неке кључне ствари које треба имати на уму пре куповине.

Адаптери се могу разликовати у одређеним областима

Не користи свака земља исту врсту електричне енергије, утикача и утичница. Када купујете своје лампе за пријатељство на даљину за слање у иностранство, обавезно сазнајте који ће (ако постоји) адаптер требати да користе своју лампу . Након што сазнате, учините ствари много лакшим својој вољеној особи и укључите је у њену кутију.

Овај путни адаптер би требало да буде сигурна опклада, јер се рекламира да ради у преко 150 земаља!

Ви-фи

узмите у обзир поглед на вифи лампу на додир

Ваше нове лампе пријатељства ће морати да буду повезане на Ви-Фи да би се међусобно повезивале и примале сигнале. ВПА, ВПА2, ВЕП или отворена Ви-Фи веза ће радити са вашом лампом на додир. Међутим, неће радити са заробљеним порталима као што су јавне Ви-Фи везе.

Ово је важно имати на уму, посебно ако планирате да пошаљете лампу осетљиву на додир вољеној особи у области где они или немају ВиФи везу или је веза нестабилна.

Имајте на уму да лампе осетљиве на додир неће радити без ВиФи везе, тако да је неопходно осигурати да сте обоје у могућности да будете редовно повезани .

Боја и дизајн лампе на додир

Свако има свој јединствени укус када је у питању уређење собе. Некоме се можда допада основнији и модернији приступ, док други воле да њихова соба пршти бојама. Ово је нешто што треба имати на уму када купујете лампу за пријатељство: требало би да буде прикладна за обе особе.

Несрећна ствар код већине доступних лампи осетљивих на додир на тржишту је то што се не повезују са другим моделима; осим ако се, наравно, не одлучите за Филиминов дизајн, у ком случају можете да комбинујете и комбинујете како бисте одговарали вашим потребама.

Ипак, увек имајте на уму дизајн и стил пре куповине. Ако нисте сигурни да ли ће модел радити за вашег пријатеља или љубавника, важно је да разговарате пре куповине.

Боје које нуди додирна лампа

изаберите боје додирне лампе поглед

Док Филиминове лампе за велике удаљености нуде преко 400 невероватних боја које можете изабрати, други модели нису те среће. Када бирате праву додирну лампу за вас и вашег пријатеља или партнера, размислите колико вам је важна разноликост боја .

Можда ћете открити да се вас двоје можете задовољити са две различите једноставне нијансе које се нуде са скоро сваком доступном лампом на додир на тржишту.

Али ако тражите боје које су мало персонализованије и јединствене за вас, онда ћете желети да пронађете модел који нуди мноштво нијанси и нијанси које одговарају вашим потребама .

Величина додирне лампе

Неки људи можда неће морати да буду толико забринути за величину као други, али ако живите у малом простору као што је стамбена зграда или спаваоница , увек морате да узмете у обзир величину лампе на додир коју планирате да купите .

Ово важи и за оне који су се већ превише украсили и немају превише простора за ситнице. Имајте на уму да постоје лампе на додир свих различитих величина, тако да проналажење оне која одговара вашим потребама не би требало да буде превелика препрека.

Тхе Бригхтнесс

осветљеност додирне лампе поглед

Неки модели лампи на додир неће имати никакво прилагођавање када је у питању осветљеност. Ово може бити штетно за старије људе који не могу да поднесу јача светла или некога ко једноставно покушава да заспи, а не може због огромног осветљења њихове лампе пријатељства.

Најбоља ствар коју треба да урадите је да схватите колико светлости можете да поднесете . За већину људи, нормална лампа за велике удаљености ће бити у реду.

Али за оне који су осетљиви на светлост, можда ће желети да размотре куповину лампе која нуди различите нивое осветљености да би смањила или појачала ефекте када је то потребно.

Цена

Ово је увек нешто што треба поменути када планирате да нешто купите. Лампе за велике удаљености долазе у различитим ценама, неке су исплативије од других. Ако новац није проблем, онда свакако купите савршену лампу за вас .

С друге стране, ако немате превише новца да потрошите, али ипак желите да се препустите једном од ових дивних, искрених поклона, онда на тржишту постоји много исплативих производа.

Приликом куповине увек узмите у обзир цену лампе на додир. Не прелазите буџет у страху да нећете добити добар производ; већина пријатељских даљинских лампи на тржишту пружа одличан квалитет који вас неће оставити ?без светлости.?

купити савршен поглед на лампу

Закључак

Лампа на даљину за пријатеље и парове чини много лакшим преживљавање да бисте били удаљени. Лампе осетљиве на додир пале се чим их дотакне вољена особа, чинећи да изгледају много ближе.

Ових шест лампи на додир гарантовано ће вам загрејати срце сваким додиром, било да вам је потребан витраж, модеран изглед или нешто лако и преносиво док путујете.? Проверите цену најбољих лампи пријатељства

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *