Како имати секс са својим партнером на даљину?

фацетиме сек

Бити део интимне везе у којој имате везу са неким, и заиста осећате за ту другу особу и бринете о њој, може бити изузетно испуњавајући осећај.

У таквим везама осећате се живље, радосније, сунце као да сија јаче, поветарац је много освежавајући, једноставно се осећате живље. У таквим интимним односима пожелећете да се искажете свом партнеру на сваки могући начин .

Желећете да поделите многе мисли у најдубљим деловима вашег ума, и емоције у најдубљим деловима вашег срца, и желећете да се изразите физички – на начин који говори вашем партнеру колико се дивите, обожавате , и бринути о њима .

Али у неким случајевима то не долази тако лако, у неким случајевима ваш партнер није довољно близу вас да бисте извукли сву ову позитивну енергију – Понекад сте у вези на даљину, где ваш партнер је неколико држава даље, или на пола пута широм света на другом континенту.

Како се физички изражавате свом партнеру, када сте вас двоје у вези на даљину?

Свако од вас може да шаље свом партнеру несташне слике себе, можете да шаљете експлицитне поклоне, можете да водите сексуално узбудљиве разговоре путем текстуалних порука ( Сектинг ), или можете да урадите оно у чему је неколико парова у вези на даљину успело. €“ Фацетиме сек.

Фацетиме секс вам омогућава да доживите свог партнера на скоро сваки начин на који бисте, да су физички били у истој просторији са вама. Кроз Фацетиме секс можете показати свом партнеру колико вам значи и заиста се препустити.

Али за оне који нису упознати са концептом, ми ћемо за вас проћи кроз све његове различите аспекте, од најбољих услуга видео ћаскања које можете да користите, до тога како да комуницирате са својим партнером путем Фацетиме секса, на различите начине на које можете зачините Фацетиме секс и како да покажете емпатију свом партнеру током Фацетиме секса.

Програми за видео ћаскање

видео снимци програм за ћаскање фацетиме секс веза на даљину

Фацебоок видео ћаскање

Фацебоок је некада био сајт број један на друштвеним мрежама (али је склизнуо са трона у последњих 5 година), али иако више није тако високо на листи друштвених медија, и даље нуди многе сјајне функције, као што је као његов „Фацебоок Видео Цхат.“??

Фацебоок видео ћаскање је бесплатна функција Фацебоок-а за видео позиве. Ова функција ради на а€œала€?? рачунарских уређаја, са интернет везом.

Ако сте на Фацебоок-у, када је ваш партнер расположен за Фацетиме секс, ово би могло бити велика погодност, али може бити мало проблематично.

Ако уживате у једном од оних невероватних интимних тренутака са својим партнером, и почнете да примате Фацебоок позиве и искачу поруке од гомиле ваших Фацебоок пријатеља који покушавају да привуку вашу пажњу.

Још једна невероватна опција видео позива коју Фацебоок нуди је а€œФацебоок Портал.а€?? Ово је боља услуга за видео позиве од Фацебоок-овог „Видео ћаскања“?? али разлог зашто сам оклевао да додам ову невероватну услугу видео позива је тај што није бесплатна, као што је Фацебоок видео ћаскање.

Иако обе ове опције Фацебоок видео позива нуде одличне видео записе током ваших позива, видео снимци Фацебоок портала скоро да личе на нешто из филма – изузетан квалитет.

Гоогле Хангоутс

гоогле хангоутс фацетиме сек везу на даљину

Следеће, на нашој листи популарних услуга видео позива и ћаскања, је а€œГоогле Хангоутс,а€?? која је 2. најпопуларнија услуга видео позива на нашој листи.

С обзиром да је Гоогле претраживач број 1 на планети, врло је лако схватити зашто би се многи људи окренули Гоогле Хангоутс-у када би желели да проведу неко „квалитетно време“?? са својом значајном другом. Позиви стижу чим се особа јави на другој линији и врло су јасни.

Милиони и милиони парова користе ову услугу а€œсвакодневно,а€?? због своје лакоће коришћења и приступачности. То је једна од оних услуга за видео позиве и ћаскање које су доступне на било ком рачунарском уређају који има могућност интернета.

АЛИ, постоји једна огромна мана ове услуге видео позива и ћаскања (иако је и даље ВЕОМА популарна), „другим људима је прилично лако да пронађу пут до вашег позиваа€?? а€“ што може бити ОГРОМНО негативно ако би ваш видео позив требало да буде интиман, између вас и вашег партнера.

Дакле, пре него што одаберете Гоогле Хангоутс, ово је нешто о чему бисте можда желели да размислите.

Скипе

Најпопуларнија (и добро позната а€œширом светаа€??) услуга видео позива и ћаскања је а€œСкипе.а€?? Ова добро позната услуга видео позива и ћаскања је бесплатна, и „екстремно“?? једноставан за коришћење.

Други разлог зашто је Скипе толико популаран је тај што је доступан за употребу на „сваком“?? рачунар и андроид уређај, који има могућност интернета. Скипе-ови видео позиви долазе одмах, чим особа на другој линији подигне слушалицу.

Многи парови ХВАЉУЈУ Скипе као своју услугу за видео позиве када су расположени за Фацетиме секс.

Једина мана је што квалитет слике није увек кристално јасан (чак и ако ваш рачунар или андроид телефон има ХД камеру).

Комуникација је кључна током Фацетиме секса

комуникација кључ фацетиме секс на даљину везу

Сада када смо прегледали многе различите популарне опције видео позива и ћаскања, хајде да причамо о комуникацији током Фацетиме секса.

У било којој интимној вези, „комуникација је кључна.“?? Добра комуникација са партнером само ће ојачати везу између вас двоје . Када је у питању Фацетиме секс, комуникација је још важнија.

Са Фацетиме сексом немате луксуз да ваш партнер буде физички близу вас, где бисте могли да их физички ухватите за руке и водите кроз шта волите (а€œи шта не волите??) – Објашњавање ове ствари током Фацетиме секса могу бити изазов.

Ако још нисте имали а€œаниа€?? секс са својим партнером , затим након првог Фацетиме секса са њим (први пут, „у већини случајева”?? (према доста парова у везама на даљину), биће спонтан), можда сачекајте неколико дана, или недељу дана касније, а затим идите до њих и љубазно разговарајте са њима о стварима које волите и стварима које не волите (не би било мудро претпоставити да ће ваш партнер знати а „Тачно”? шта вам измами осмех на лице, у тим најинтимнијим тренуцима).

Ако им је заиста стало и поштују вас, слушаће ваше мисли отвореног ума. И пошто им је стало до вас, биће жељни да вам пруже задовољство, на начине који највише желите.

Ако сте већ имали секс са својим партнером, онда ћете највероватније знати како они воле да буду сексуално задовољни.

Али пошто сте ви још увек „на даљину“,?? биће сјајна идеја да поразговарате о стварима са њима, о томе шта би свако од вас желео да ради у тим тренуцима и шта свако од вас осећа да бисте се обојица требали клонити.

Ова врста разговора ће вас двоје још више зближити јер ће показати колико вам је стало и колико се поштујете.

Будите искрени о томе шта волите, а шта не

будите искрени секс на даљину

Бити искрен у било којој интимној вези је важан, али у вези на даљину (где имате секс на Фацетиме-у, а затим говорите о томе шта волите и не волите), бити искрен је „више“?? важно.

Када први пут почнете да водите Фацетиме секс са својим сапутником, ствари могу бити мало незгодне и свако од вас мораће да научи шта вам одговара, а шта не.

а€œАли,а€?? у сваком тренутку, ако сте искрени у вези са својим осећањима према партнеру, а€œповерење,а€?? ће почети да постаје све јачи и јачи , што ће сваком од вас дати разлог, да буде вољан да више спусти свој гард, а такође ће свако од вас желети да покуша више ствари док су ваши гардови нижи.

Не осуђујте и не критикујте тело свог партнера, или његове склоности и несвиђања током Фацетиме секса

Осуђивање у било којој вези може да изазове „пуно много“?? од бола, у особи којој се суди, али када сте у интимној вези, где је ваш гард природно веома низак, пресуда може да боли 10 пута више.

Дакле, док водите Фацетиме секс са својим партнером, будите емпатични према њиховим мислима и осећањима; шта воле а шта не воле, а посебно а€œњихово тело.а€??

Пошто сте потпуно изложени, ви сте у рањивом стању и желећете да знате да ваш партнер неће осуђивати вас, или вас критиковати због вашег облика или величине , или одређеног ожиљка који можда имате.

Будите љубазни, пуни поштовања, емпатични и пријемчиви, јер се ваш партнер отвара према вама на такав начин (они то раде јер верује и брине о вама).

Нека знају како невероватно изгледају. Реци им како је њихово тело лепо . Ако су самосвесни и делују неодлучно док свако од вас почиње да се свлачи а€“ а€œбудите љубазни према њиховој несигурности и оклевањуа€?? а€“ дајте им до знања да ако им није пријатно, или су спремни да предузму тај корак, да је сасвим у реду, а вас двоје можете да дођете до тог тренутка касније.

Веома је важно показати да немате проблема да будете стрпљиви и емпатични у тим тренуцима. Ово ће учинити да осећања између вас порасту на много виши ниво.

Савети за Фацетиме секс за жене према мушкарцима

савети фацетиме сек жене везе на даљину

Сада када смо разговарали о неким општим правилима која треба да се придржавате, током Фацетиме секса, ево неколико савета даме како да имате Фацетиме секс са вама, мушкарац. За мушкарце, они имају тенденцију да се сексуално стимулишу више од онога што виде у односу на оно што чују.

Дакле, ово значи да ћете током Фацетиме секса морати да будете креативни, можда их мало задиркујте, док почнете да се свлачите и скидате, све више и више . У реду је користити своје речи, али ако ништа не откривате док се те речи изговарају, лако се могу изгубити међу њим.

Заводљиве речи су лепе за почетак , али без откривања било чега, ваша игра сексуалног задиркивања има велику могућност да изгуби моћ са њим, а оно што је почело као забавна игра између вас двоје, може се завршити тако што он постане изнервиран (тј. сексуално фрустриран).

Не морате да му покажете све одједном, али када почнете да изговорите неколико заводљивих речи у његовом правцу, можда полако спустите једну каишицу за грудњак (или хаљину, или траку од чипке).

Затим можете полако масирати ту страну тела, изговарајући његово име, као да вас он масира . Затим можете да урадите исто на другој страни тела, са другом траком за грудњак (или хаљином, или траком од чипке).

Када откријете обе своје дојке, можда погледајте у камеру, на свом компјутеризованом уређају, док се масирате, као да сте он, и полако изговарајте његово име, изнова и изнова.

Ово заиста може да подстакне врелину за вас обоје, натерајући га да испразни све остало у свом уму , тако да је у том тренутку све што је важно „да ли сте ви.“??

Док масирате горњи део тела, изговарајући његово име, полако, заводљиво, изнова и изнова, можда буљите у камеру, дајући му очима до знања да нико други није битан осим њега (ако осећа да је ваш поглед искрен, он ће узвратити, и вратити, исти истински изглед).

Док масирате горњи део тела, изговарајући његово име (и осећате да су осећај и вибрација исправни, и осећате се пријатно да идете даље), а затим полако померите руку надоле према свом прелепом женском делу… И пустите машти да вас води као колико се осећате пријатно да идете .

Шта жене треба да носе током Фацетиме секса

жене носе секс на даљину

Током Фацетиме секса, важно је да створите фантазију за свог мушкарца. Сваки пут када вас двоје будете имали Фацетиме секс, пожелећете да се изгуби у вашој сексуалној аури – натерајући га да вас жели више, и више. Одличан начин да то урадите је да испробате различите типове и стилове доњег веша.

Можете га питати које врсте доњег веша воли, али ово може бити невероватно подручје открића између вас двоје, јер оно што му се можда јако није допало на једној од својих бивших, можда обожава на вама.

Дакле, уместо да га питате које врсте доњег веша воли, зашто не бисте покушали да му представите различите стилове, као неку врсту фантазије откривања, уживања и сексуалне везе између вас двоје.

Играчке за жене које ће користити током Фацетиме секса

Попут откривања које врсте доњег веша воли, испробавањем различитих типова и стилова, у различитим тренуцима, можете креирати исту врсту забавних игара откривања тако што ћете изабрати да представите секс играчке.

Можете почети са увођењем различитих врста секс играчака током ових приватних тренутака између вас двоје, као изненађење за њега, или му можете рећи да вам пошаље секс играчку, и само изаберите нешто за шта мисли да ћете се забавити са.

У сваком случају, на који год начин да се вас двоје одлучите, може се показати као забавно откривање. А комбиновање секси доњег веша, са неким занимљивим секс играчкама , може учинити да његова сексуална жеља за вама „прође кроз кров“.

играчке жене фацетиме секс на даљину везу

Савети за Фацетиме секс за мушкарце према жени

Сада када смо прешли преко неколико савета за Фацетиме секс за жене према мушкарцима, време је да преокренемо ствари и разговарамо о саветима за Фацетиме секс за мушкарце према женама…

Док смо улазили дубоко у врхове у потрази за оним што узбуђује мушкарце и шта би их заиста узбуђивало (током Фацетиме секса), видели смо да се више ради о визуелном него било чему другом.

Иако мушкарци имају квалитетну машту, када су у питању сексуални сусрети, њихово узбуђење је више усмерено на оно што виде .

За жене, све је у стимулисању њиховог ума. Ако не можете да стимулишете њихов ум, онда ће сексуално уживање за њих бити врло минимално.

Дакле, када се ви и ваш партнер (без обзира да ли ви и ваша жена имате планирани Фацетиме сексуални тренутак, или док водите Фацетиме разговор са њом, једноставно) осетите да сте узбуђени, мораћете да стимулишете и пробудите њен ум пре њеног тела следиће .

У зависности од њене личности, она ће вам дати до знања врсту речи и тон гласа који ће омогућити да њени сокови слободно тече.

Тако нежне речи, као што су „Ти си најлепша жена коју сам икада срео“,?? Имаш најочаравајућије очи на које сам икада видео,а€?? или а€œВаша кожа је глаткија и мекша од свиле,а€?? можда ће бити довољно да је орасположи, док ће другим женама требати а€œјачеа€?? језик да распламса њихову страст.

Момци, откривање које речи је узбуђују, може бити а€œизразитоа€€?? задовољавајуће за њу, тако да (у зависности од њене личности), можете или да разговарате са њом о томе шта воли, а шта не воли, унапред, или можете испробати различите речи, и видети које су јој измамиле осмех лице , док вам даје снажан поглед одобравања, који каже: „Желим да скочим кроз камеру и стргам ти одећу.“??

Одећа за играње улога током Фацетиме секса

одећа за играње улога фацетимесек веза на даљину

Игра која може бити а€œмного забавнаа€?? за обе стране, током Фацетиме секса, је а€œиграње улога.а€??

С обзиром да је свако од вас можда на великој удаљености једно од другог и да морате да се гледате преко екрана, стварањем сцена играња улога, искуства се могу осећати као персонализовани филм, скројен посебно за вас, од вашег љубавника .

За играње улога, свако од вас може да носи само своју уобичајену одећу и можда додате акценте да додате мало укуса тренутку, или ако желите да дате пуни гас и додате „пуно укуса“?? у овом тренутку, свако од вас може купити костиме и креирати а€œстилизовану фантазијуа€?? за свог партнера. Ово може бити ИЗУЗЕТНО забавно, испуњавајуће и веома задовољавајуће.

Музика у позадини током Фацетиме секса

За неке парове, тренуци вођења љубави су тихи, а једини звуци су они који долазе од двоје љубавника, у различито време, у том сексуалном искуству. Док за друге парове, они имају своје личне, а€œвођење љубави, звучне записе.а€??

Ово је област у којој ви и ваш партнер можда желите да осетите ствари. Ако сте вас двоје претходно разговарали о томе (различити стилови музике који вам се свидјају и сваки од ваших омиљених извођача), онда представљање музике која сваког од вас највише занима, током Фацетиме секса, може бити веома пријатно.

Можда можете да покушате где један од вас пушта музику за ваш сексуални сусрет, а други такође ужива, или обоје можете да покушате да се окренете некој заједничкој, омиљеној, интернет, радио станици (која пушта стил музике који обоје воле, и задржаће расположење какво обоје желите) и дозволите му да се игра у обе ваше позадине.

У сваком случају, откриће која метода најбоље ради за обоје, много ће вас зближити.хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=П0кЛнФаК3ЕИ
ИоуТубе видео

Закључак

Данас је доступно много невероватних услуга видео позива и ћаскања (неке одличне, а неке прилично лоше), а оне које смо данас овде приказали су високо оцењене и (поред Фацебоок портала) бесплатне су.

Ако још нисте испробали ниједну од ових услуга, препоручује се да прво пронађете ону која је компатибилна са вашим тренутним рачунарским уређајем . Друго, изаберите ону која има најлакшу криву учења.

Треће, изаберите онај који има „највећи квалитет”?? видео слику, и најважнија ствар, даље, уверите се да она коју одаберете има велику сигурност и приватност…

Када уживате у Фацетиме сексу са својим партнером, ваша тренутна комуникација ће постати веома другачија.

Мушкарци, за своју жену, мораћете да стимулишете и пробудите њен ум да би њено тело пратило . Реците јој шта жели да чује и како жели да чује, и она ће прерасти у расположење у којем желите да буде.

Даме, за свог мушкарца, мало га задиркујте, реците коју заводљиву реч, али схватите да је он природно више узбуђен кроз визуелне стимулусе, па ће оно што му покажете и физички откријете појачати његова чула и подићи расположење лакше.

Што се вас двоје осећате пријатније током Фацетиме секса, можда желите да постанете креативнији и авантуристичкији.

Можете покушати да зачините ствари са мало играња улога. Дозволите себи да се изгубите у фантазијама једно другог, а како ваши разговори почну да се мењају, „не осуђујте“?? или критикујте свог партнера (то ће га учинити тужним, несигурним и (евентуално) љутим), што неће помоћи ниједном од вас.

а€œСлушај,а€?? на оно што имају да кажу, будите љубазни, будите поштовани, будите стрпљиви, и ваша Фацетиме сексуална искуства ће расти и расти , све док вас двоје не будете у стању да се умотате једно другом у загрљај док не дозволите да вам звездано небо избледи ноћи далеко.

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *