5 најбољих сексуалних позиција за партнере у вези на даљину

најбоље сексуалне позиције веза на даљину

Веза на даљину има неке озбиљне изазове када је у питању сексуални живот. Напорно радите да бисте остали повезани, али не можете да се додирнете.

Да бисте одржали интимност живом, важно је одржати искру , без обзира колико сте удаљени.

Топ 5 најбољих секса на даљину?

  1. Само лице
  2. Редак призор
  3. Само глас
  4. Фулл фронтал
  5. Фетиш и јединствене идеје

Не морате се одрећи срећног сексуалног живота само зато што сте миљама далеко. Постоји неколико начина да одржите своју везу врућом . Ова листа сексуалних позиција на даљину ће задржати зачин у вама и љубавном животу вашег партнера.

1 – Покажите само своје лице

лице само на даљину секс позиције поглед

Нове технологије су помогле у неговању сексуалног живота на даљину . Мобилни телефони су отворили секс само са лицем 2010. када је изашао иПхоне 4. По први пут, можете интимно да разговарате са својим партнером .

ФацеТиме је постао бес за дељење сексуалног искуства на даљину. Стив Џобс сигурно није схватао да ће допринети сексуалним животима људи. Скајп је такође допринео забави, а многи људи су искористили овај нови начин дељења.

Док имате искуство само са лицем, ваш партнер ће чути ваше јауке и моћи ће да види ваше лице док се припремате за велики тренутак .

Још боље, ваш партнер ће можда моћи да види кретање ваших рамена. Ово ствара задиркивање. Такође даје осећај интимности и рањивости искуству.

Размислите о додавању играчака и апликација да би време само са лицем било још забавније

Иако су ваше руке одличне за обављање посла, можете интегрисати играчку са омогућеном апликацијом да бисте се забавили. Паметне играчке нису само секс играчке.

Да ли вам дозвољавају размену? у реалном времену ? покрети направљени од играчке вашег партнера . На пример, осетићете кретање и осећај кроз своју половину комуникације и обрнуто.

Када ово комбинујете са видео ћаскањем или скајпом , вођење љубави на даљину подигли сте на нови ниво.

Области на којима можете користити ове играчке укључују:

  • Чмар
  • простате
  • пенис
  • клиторис
  • вулва
  • вагина
  • ге тачка
  • перинеум.

Имате велики избор играчака.

Ако користите уређај са апликацијом и радите само са лицем, уверите се да ваш партнер може да види само ваше лице. На овај начин можете да одговорите на играчку коју контролишу помоћу апликације, а она и даље садржи мистерију. Користите руке да трљате, додирујете, милујете, мажите и брусите ван видокруга.

Постоји много врста и брендова паметних играчака које можете изабрати . Неки укључују:

Сви ови вибратори раде са Андроид или иПхоне уређајем . Цене се крећу од 150 до 500 долара. Али ово је вредно тога. Ако ће ваша веза на даљину трајати неко време, биће вредно улагања.

Нећете имати изговора када је у питању да не делите интимне тренутке са својим дечком или девојком.

додајте апликације за играчке позиције секса на даљину

Клонирајте своје приватне делове да бисте их учинили личним

Вашем партнеру можда недостају ваш осећај и форма. Али постоји начин да јој или њему пошаљете своје право физичко ја . Комплет који се лако користи код куће може вам пружити узбуђење које вам је потребно.

Клонирање пичке, пениса или пениса са лоптицама је следећа најбоља ствар да будете тамо. Комплет за кастинг ( хттпс ://цлонеавилли.цом/ ) од цлоне-а-вилли може створити тачну реплику ваших гениталија.

Неки комплети чак долазе са вибрирајућом јединицом као додатним бонусом. Импровизујте са њима.

  • Цлоне-А-Пусси Плус је потпуно функционалан, прилагођен џепни женски гениталије. То је тачна реплика твог љубавника. И можете уживати као што бисте уживали у свом партнеру.
  • Цлоне-А-Вилли прави тачну реплику вашег пениса и јаја. Ово омогућава вашем партнеру да ужива као да сте са њим.

Користите га док користите скајпинг или Фаце Тиминг. Подивљајте својом маштом. Уосталом, ово су интимне ствари вашег партнера. А најбоља ствар је када сте коначно физички у истом будоару, можете користити свог клона у предигри .

2-Погледајте ?Реар Виев?

поглед отпозади поглед на секс на даљину

Стив Џобс још једном у помоћ. Ко је знао да ће једна од најсексепилнијих ствари бити висока технологија и савршено стајати на длану? Ваш паметни телефон ће у великој мери допринети вашем сексуалном животу на даљину .

Шта ако је ваш партнер мало стидљив да покаже своје лице у камери? Тада би поглед уназад могао бити права ствар за вас. И сигуран сам да ваш партнер ионако сматра да је ваш задњи крај потпуно секси.

Прво, можда бисте желели да скинете ту затворену одећу. Или барем скини панталоне. Онда:

  • Ова позиција може захтевати играчку.
  • Седите на колена испред камере .
  • Нека вас партнер види отпозади.
  • Играјте се са собом користећи своју играчку ако не желите ништа да користите.
  • Додиривање интимних места руком ће такође функционисати.

Ваше лице се неће видети, али ваш партнер и даље може да вас чује. Пусти то, дај својој души до знања да уживаш. Ако не осећате да је камера вашег телефона адекватна или ако не можете да манипулишете свиме са само две руке, користите камеру на рачунару или лаптопу.

Размотрите различите позиције иза

различите позиције иза лдс позиција

Само зато што радите угао гледања уназад не значи да сте потпуно ограничени на седење на коленима са гузом испред камере. Имате друге опције:

  • Подигните камеру тако да можете да легнете и покажете то дно. Можда ће бити мало теже задовољити себе, али поглед ће бити невероватан.
  • Устани и пусти их да виде отпозади. Причврстите се уз зид и пружите свом љубавнику призор који неће ускоро заборавити.
  • Уђите у псећи положај. Ово је дефинитивно омиљено код публике јер је ТАКО невероватно секси. Осим тога, вашем партнеру даје потпун и јасан поглед на све добре ствари.

Скипе је згодан бесплатни алат за видео конференције који може помоћи у дељењу секса из задњег дела са вашим партнером. Ствари које треба да знате о сексу преко скајпинга укључују:

  • Будите свесни ризика: успоставите чврсто поверење и непоколебљива правила, без снимања .
  • Схватите да је много интимније него што мислите.
  • Не брини и опусти се.
  • Расположи се и забави се.

Са паметним телефонима и Скајпом, можете размишљати о томе да живите у остваривању својих жеља . Нећете морати све да описујете. Али не заборавите да закључате врата.

Зачините свој видео снимак уназад уз Теледилдоницс

Слично сексуалним играчкама које контролишу апликације (горе поменуте), теледилдоника омогућава оба партнера да доживе сексуалну стимулацију у реалном времену. Производи као што је Киироов сет за парове намењени су за оба партнера:

  • Оникс се користи за партнера са пенисом.
  • Бисер је намењен партнеру са вулвом.

То значи да сваки пар може да користи секс играчку која одговара њиховом телу. Без обзира на раздаљину, користите га заједно тако да вам енергија виртуелне стварности омогући да осетите све што ваш партнер ради.

Само 3-глас

глас само даљински секс позиције поглед

Испробано, али истинито, глас или стари добри телефонски секс још увек постоји. Ово омогућава да се вас двоје зближите само користећи супарност свог гласа, а одлично је за оне који су стидљивији.

Иако имамо играчке и технологију које могу довести лице и тело нашег љубавника право на наш уређај, још увек постоји нешто сасвим секси у томе да имате само свој глас, дах и ритам ваших заједничких звукова .

Током телефонског секса, можете креирати било коју сексуалну позицију коју желите. То је фантазија!

  • Опишите своје делове тела.
  • Идите даље и разговарајте о томе шта би ваша тела радила да сте физички заједно.
  • Такође можете спустити телефон на дохват руке. У том тренутку бисте се фокусирали на сопствено задовољство .
  • Нека ваши звуци емитују страст без инхибиције.
  • Не држите телефон поред себе нити говорите директно у њега.
  • Нека пригушени звуци из даљине маме вашег партнера. То их тера да користе своју машту. Док у исто време користите своју машту.

Борите се за садржај? Притисните тастатуру и напишите мало еротике

Не знате о чему да разговарате преко телефона током видео снимка само за глас? Размислите о томе да ставите оловку на папир, да тако кажем, и напишите неку еротику. Можете писати себи и свом љубавнику у различитим сценаријима . Језик може да привуче сва чула. Ево шта треба да знате:

  • Секс је важан, али имајте причу са заплетом.
  • Пишите из перспективе свог љубавника.
  • Комбинујте секс са романсом.
  • Ризиковати.
  • Предигра, изградите сексуалну тензију.

Када завршите, припремите се да изговорите ову секси еротику преко видео ћаскања да бисте заиста покренули свог партнера.

Савети за видео снимке само са гласом

говори прљави телефон лдс позиције

Ако сте мало стидљиви и желите да почнете мало спорије, као што смо споменули, прљаво причање преко телефона може вам најбоље помоћи. Вербално играње ваше улоге може бити једнако узбудљиво и секси као што је и гледање. Ево неколико техника да појачате тај либидо телефонским позивом.

Расположи се

Не можете бити заљубљени ако размишљате о том извештају који треба да буде сутра. Обуци нешто секси . Спустите светла или још боље само их угасите.

Пустите лагану музику. Размислите о томе да будете са својим љубавником . Не ради се само о томе шта ћете да урадите, већ и о томе како ћете то да урадите. Почните да организујете своје мисли.

Пронађите свој спаран глас на телефону

Ваш глас на телефону треба да буде дубљи и грлећи. Уверите се да говорите спорије него иначе и убаците много пауза . Желите да изградите ишчекивање. Од почетка установите да ово није обичан разговор и биће времена за јауке.

Користите играчке на себи

Секс играчке заиста могу напалити и вас и вашег љубавника. Звуци вибрација ће дати додатни ударац уживању . Ако знате и чујете да заиста уживате, то ће повећати задовољство вашег љубавника.

користите играчке положаје секса на даљину

Не журите

Ово је врхунска задиркивања. Да би то било задовољавајуће:

  • Не журите
  • повећати притисак
  • немојте се плашити да се смирите на неколико минута, а затим наставите.

Ове технике одлагања не само да ће изградити ишчекивање, већ ће подстаћи вашег партнера.

Разговарајте о нечему што ћете обући касније

Разговарајте о нечему за шта знате да ваш партнер жели да носите. То могу бити оне црне гаћице, сребрне пасте или добри старински момци .

Када будете коначно заказани да се видите да се појавите у ономе о чему сте причали. Ово не само да изазива узбуђење, већ чини следећи телефонски разговор још узбудљивијим.

Језик оријентисан на акцију

Описивање онога што желите је сјајно, али можете више да урадите. Као што компанија обуће за тенис каже, ?Само уради то.? Другим речима, реците свом љубавнику шта да ради . Уместо да опишем љубљење. Реците ?притисните усне снажно уз мене и истражите моја уста (или било шта друго) својим језиком.?

Узбудљиво је и иде право на ствар. То је добра пракса када сте коначно у истој просторији. Док користите речи оријентисане на акцију, то предење у вашем гласу би требало да буде задахнуто и упорно.

4. Фулл Фронтал

пуне фронталне позиције секса на даљину

Можда ћете желети или не желите да угасите светла за овај. Али сигурно ћете желети да све то скинете. Или барем скините доњи део.

Full frontal is in your face, go all the way. Your camera will deliver a very explicit close-up of your very private parts so your partner can watch your every move.

The full-frontal position will be without context. Your face won’t be seen. But it will be like your own private porn show. A premier just for you and your lover.

  • The best way to proceed is to sit in front of the camera and angle it up. This will let your partner enjoy the full view of you and your hands.
  • Or spice it up even more and use a toy. Either way, your partner will enjoy the display.

Ideas for Full Frontal Video Sex

Full frontal is going to be a top hit for long-distance relationship positions. This gives your lover a clear view of everything he is missing, so you want to make sure that you’re showing it off. Here are some clever ideas to spice up your full-frontal video sex chats:

Consider a striptease.

Dress in something super sexy that your partner will be craving for you to take off. Get some music going in the background and get your groove on while slowly removing articles of clothing. It?ll be the hottest thing he’s ever seen.

Play porn in the background.

За парове који уживају у порнографији и гледају заједно, можда би било корисно да се мало играју у позадини. Може бити у видокругу или држати подаље тако да можете чути само гласове и јауке како бисте повећали своје задовољство.

Додајте музику.

Неки парови воле да пуштају музику док се спуштају, па ставите своје омиљене ритмове пре него што уђете у позу предњег секса.

Покушајте из различитих углова.

Пун фронтални видео секс не значи да морате да останете у истом положају све време; ово може постати мало старо не само за особу са друге стране, већ и за себе. Спустите се на колена, прислоните ноге уз главу , устаните, седите – будите креативни!

Носите нешто секси.

носите нешто секси лдс положаје

Не морате увек све да скинете! Ако сте купили нову спаваћицу или посебан пикантан комад доњег веша, оставите га укљученим током целог видеа како би ваш партнер остао одушевљен.

Можда бисте размислили о посебној врсти костима ако волите такве ствари, попут одеће за ученицу или згодне медицинске сестре .

Будите секси или не говорите ништа.

Понекад је заиста вруће чути некога како стење док се задовољава. Други пут је супер секси играти улоге и прљаве приче . Укључите га да би ствари живеле.

Раширени орао је увек позиција у којој сваки мушкарац жели да види своју жену.

Слично је идеји потпуно фронталног, али је води много даље. Ако нисте превише стидљиви са својим партнером, онда је то гарантовано хит. Само напред, душо; дозволите да се ваше љупке ноге отворе и нека се доброте покажу за вашег мушкарца или жену.

Када радите сексуални положај раширеног орла, уверите се да имате играчку или само прсте за игру. Иако ћете желети да почнете једноставним показивањем, крајњи резултат би требало да буде невероватно врућ оргазам користећи само неколико прстију или ваш омиљени производ.

Можете се фокусирати и на груди ако ваш партнер воли такве ствари.

Мушкарци са грудима? или ће жене тамо волети сексуални положај који показује те ваше прелепе груди, па размислите о томе када бирате положај за секс на даљину.

Када је у питању положај груди, постоји много различитих начина да се то уради. Можете лежати на леђима, седети или се играти са њима у кади . Играјте се са својим грудима користећи само руке или будите креативни и забавите се уз шлаг, чоколадну капљицу, коцкице леда и још много тога.

Савети за потпуни фронтални видео секс

фулл фронтал видео сек лдс позиције

Осветлите расположење

Смех! Чак и ако се ради о нервозном смеху, немојте бити тако озбиљни у вези овога. Када сте у кревету, понекад се кикот или два. Зашто би ово требало да буде другачије? Ако сте стварно нервозни, разговарајте о томе са својим љубавником . Можда ћете открити да је и он или она мало нервозан.

Обуците се и играјте улогу

Обуци ту секси одећу. Поправи се. Ово је време за извођење . Не заборавите да дишете. Гледајте једно другом у очи кроз веб камеру и осетите ватру. Дуги спори удисаји могу много допринети паљењу пламена.

Додирни себе

Или користите неколико играчака или своје руке. Али мазите се полако. Задиркујте са мало завиривања и нека он или она учини исто. Замислите шта би њихове руке радиле да су са вама . И учини да твој ради на исти начин.

Имај план

Ово захтева мало предумишљаја. Али вреди. Запишите на картице различите секси радње које ви и ваш партнер можете да радите . Затим их извуците један по један и почните. Смењивати се. Ако се ствари заиста покрену, ад-либ и баците карте.

Бити у физичкој близини вашег партнера је идеално када је у питању секс. Међутим, када вас деле миљама, може бити тешко одржати тај пламен упаљеним.

Као што доказују горњи примери, још увек можете да имате везу на даљину уз одржавање активног сексуалног живота. Уложите труд и употребите своју машту? све може .

5. Фетиш и јединствене идеје

фетиш јединствене идеје лдс позиције

Многи људи имају одређене недостатке у којима заиста уживају , а то може зачинити ваше могућности када су у питању сексуални положаји на даљину. Дакле, какви би видео снимци могли да се спремају за чудан пар?

Фетиши стопала су прилично чести, вероватно најчешћи фетиши на свету.

С обзиром на то, можете креирати читаве видео снимке уживо , као и снимљене видео записе само на својим ногама . Будите слободни да будете креативни са тим!

You might start off with a shot of your entire body from head to toe (literally) and end up with a few minutes of you rubbing lotion along your feet. Sound sexy? For anyone who loves a good foot, heck yes, it is.

For the foot-loving man or woman, the sex position will be based solely on the feet.

Domination and submission are another popular fetish amongst plenty of couples.

So how can you turn this into an incredibly hot long-distance sex position? It’s simple. The submissive one can get down on their hands and knees, waiting for the dominant one to tell them exactly what to do.

The dominant and submissive couple will love the sex position of having someone on their knees waiting for the demands of their dominant partner.

Очи су један од најсексипилнијих делова људског тела .

И размислите о томе, волите очи свог партнера, и још једном вам недостаје да буљите у њих. Ово је нешто као ?само лице? сексуални положај, али са овом идејом ћете се у потпуности фокусирати на очи .

Па зашто је ово одлична опција? Јер очи су прозори наше душе. Ако неко може да нам гледа у очи док се спремамо за један од највећих оргазама до сада, моћи ће да види како страст и задовољство избијају из наших очију . То је интензивно, романтично и потпуно еротично.

Једна од најтоплијих сексуалних позиција у стварном животу је када се то ради под тушем.

И иако ово можда не звучи као најбоља идеја одмах, саслушајте ме: паметни телефон или лаптоп заправо не морају да иду под туш са вама.

Ако желите да направите луди видео под врућим тушем, једноставно поставите свој паметни телефон или лаптоп на безбедно место и дођите до њега. Ваш партнер ће волети да види воду како капље низ ваше секси тело , а то ће сигурно бити сексуални положај који га излуђује – могли би да сврше за неколико минута.

ради секс у лдс положајима под тушем

Такође можете размислити о снимању видеа у кади.

Само запамтите безбедност када су у питању паметни телефони и лаптопови – не желите да на крају потрошите стотине само зато што сте желели примамљив сексуални положај.

Када је одлична идеја за сексуални положај, јер ће показати сва права места и и поглед на ваша љупка подручја која вире кроз мехуриће док се спуштате? сигурно ће бити привлачан вашем партнеру.

Закључак

Далеке удаљености могу чинити секс већим изазовом, али то га не чини немогућим. Са овим невероватно секси позама за секс на даљину, можете бити сигурни да су ваши видео ћаскања довољно спарна и врућа да испуне све ваше сексуалне жеље и фантазије .

Остаје само питање: коју ћете прво урадити?

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *