5 најбољих секс играчака за Дан заљубљених за парове

секс играчке за дан заљубљених

Ако сте у вези на даљину, важно је да зачин одржавате живим и када је то боље учинити него на Дан заљубљених?

Секс је заиста важан у вези и чак и ако нисте заједно физички, и даље можете постати интимни.

Постоји много сексуалних играчака које су дизајниране да парови уживају заједно чак и када нису на истој локацији.

Технологија заиста може помоћи да ваш сексуални живот подигнете на нове висине, па се побрините да истражите шта постоји.

Ако желите да поклоните нешто јединствено и неваљало, овај чланак је састављен како бисмо вам рекли најбоље секс играчке за Дан заљубљених .

1- Ловенсе Лусх 2

ловенсе лусх2 дан заљубљених сектои поглед на везу на даљину

Ловенсе Лусх 2 је унутрашњи носиви вибратор који ће вашу девојку потпуно подивљати.

Овај висококвалитетни бренд увек жели да побољша своје играчке, а познато је да је ова прилично невероватна. Играчка се може контролисати помоћу апликације, што је чини савршеном за љубитеље даљине.

Играчка има позитивне критике купаца из целог света и знамо да ћете је волети и ви и ваш партнер.

Неке од карактеристика Ловенсе Лусх 2 које су га учиниле популарним код свих врста људи су следеће:

  • Има тако сладак дизајн иако изгледа другачије од многих других сексуалних играчака на тржишту због свог јединственог облика . Јарко ружичасте је боје и направљен је од свиленкасто глатког силиконског материјала за врхунску удобност.
  • Ово је један од вибратора за јаја са најмањом запремином на тржишту који је идеалан ако желите да се заједно забавите дискретно. Можда желите да будете екстра настрани и дозволите свом партнеру да носи Ловенсе Лусх 2 када сте напољу, док га контролишете од куће.
  • Упркос тихом звуку, има веома јак мотор и пружа супер интензивне вибрације које ви или ваш партнер можете да контролишете .
  • Ловенсе Лусх 2 има апликацију и компатибилан је са Блуетоотх технологијом. Без обзира колико сте далеко, ваш партнер може бити. Можете уживати у несташној забави са овом играчком. Можда бисте могли чак и да ћаскате на скајпу када се зближите како бисте се и ви могли видети.
  • Потпуно је водоотпоран па се може користити у кади/тушу.

Проверите цену

2- Ловенсе Мак 2 & Нора

ловеенсе мак нора дан заљубљених сектои веза на даљину

Ловенсе Мак & Нора су дизајнирани за парове и идеално би требало да се користе заједно.

Ловенсе Мак је маска за мастурбацију која изгледа и што је још важније осећа се као права вагина . Можете користити ову играчку док ваш љубавник на даљину користи Ловенсе Нора који је вибратор у стилу зеца.

Две играчке се могу повезати заједно преко Блуетоотх-а и чак можете видети/чути једна другу док сте користили играчке користећи апликацију која је прилично сјајна.

У ствари ћете се осећати као да имате секс са својим партнером , што је толико важно када пролазите кроз период сушења због тога што се нисте видели неко време. Хајде да погледамо још неке од сјајних карактеристика Ловенсе Мак & Нора .

  • Унутрашњи рукав на мак је направљен од ТПЕ материјала налик кожи, који је мекан и изузетно реалистичан.
  • Ловенсе Нора је направљена од сличног материјала и закривљена је за стимулацију г-тачке .
  • Перле покривају осовину на Нори и оне имају низ различитих подешавања вибрације, са којима се можете играти притиском на дугме.
  • Ако и ви и ваш партнер преузмете апликацију на свој телефон, можете да повежете играчке једне са другима. Можете да контролишете играчке једне друге или своје . Опције су бескрајне са овим иновативним дизајном и експериментисање заиста никада није било тако забавно.
  • Постоји чак и функција за размену порука и видео у апликацији која вам омогућава да се још ближе повежете док играте.

Проверите цену

3- Оник & Пеарл од Киироо

оник2 пеарл2 дан заљубљених сектои веза на даљину

Овај интерактивни пар који је поставио Киироо је још један који заслужује поносно место на овој листи најбољих секс играчака за везу на даљину на тржишту

Овај парни сет ради на прилично сличан начин као и претходни. Мастурбаторски рукав за мушкарце и вибратор Г тачке осетљив на додир за жену. Ово упаривање ће бити апсолутни спас када жудите за додиром једно другог.

Неке од карактеристика Оник 2 + Пеарл због којих вреди размотрити су:

  • Играчке се повезују заједно преко ВеЦоннецт- а и компатибилне су на иОС-у и Андроид-у. Ово вам омогућава да контролишете играчке једни других и скоро се осећате као да сте заједно у телу.
  • Оба уређаја су УСБ пуњива што је згодно и штеди на цени батерија, што је посебно важно ако играчке користите редовно.
  • Оник 2 укључује 3 различита начина контракције са којима се мушкарац може играти и уживати, а бисер има 9 различитих брзина вибрације за жену , у зависности од жељеног интензитета.
  • Обе играчке су направљене од свиленкастог силиконског материјала и дизајниране су да се осећају што реалистичније.
  • Можете осетити свог партнера у реалном времену , играчке су компатибилне и када су повезани, оникс ће контролисати и реаговати када се жена креће и обрнуто.

Проверите цену

И остварите -10% попуста користећи промо код „Фун10а€?? ?

4- Ве-Вибе Цхорус

ве вибе цхорус дан заљубљених сектои везу на даљину

ВеВибе Цхорус је једна од најбољих секс играчака за Дан заљубљених због тога што је свестран. Парови га могу користити на различите начине.

Вибратор је дизајниран да се носи током секса за стимулацију клиториса и г тачке. Такође је невероватан осећај за момка. Апликација ВеЦоннецт која иде уз играчку може се користити за контролу, због чега је савршена и за везе на даљину.

Можда жена може да користи играчку соло када сте раздвојени, а онда када сте заједно, ВеВибе Цхорус може да се користи током секса.

У сваком случају, има сјајну репутацију и то се углавном своди на карактеристике производа.

  • Има рецепторе осетљиве на додир што значи да покрети тела контролишу вибрације . Ово је интензивније и пријатније за мушкарце и жене.
  • Апликација ВеЦоннецт коју ви/ваш партнер можете да користите за контролу уређаја је одличан део технологије. АнкорЛинк се користи за његову контролу и то побољшава традиционалну БлуеТоотх технологију, осигуравајући да се веза никада не прекида.
  • Играчка је подесива тако да можете учинити да одговара вашем телу савршено за Г-тачку и стимулацију клиториса.
  • Може се пунити, потребно је само 90 минута да се потпуно напуни и онда ће трајати око 2 сата.
  • Водоотпоран је за игру напаљене воде и направљен је од меког силиконског материјала.

Проверите цену

Користите код купона а€œЛДФ20а€?? на благајни да бисте добили -20% попуста на било који производ по вашој наруџбини!

5- Охмибод Еска 2

охмибод есца2 дан заљубљених сектои веза на даљину

За оне који су прилично упућени у секс играчке, чули су за ОхМиБод и Есца 2 је невероватна играчка за пар из овог бренда .

Ово је Блуетоотх вибратор који се може носити . Изгледа добро и ради заиста добро. Можете возити своју партнерку док контролишете ову играчку док је она има у себи.

Есца 2 има сјајну репутацију међу паровима, укључујући и оне који су на даљину и гарантовано ће постати њен нови најбољи пријатељ.

Без даљег одлагања, хајде да заронимо одмах како бисте могли тачно да схватите зашто је заслужио место на овој листи:

  • Прво што ћете приметити код играчке је занимљив облик, али је овако дизајнирана за веома важну сврху. Већи крај улази у вас за стимулацију г тачке , а други крај ће се ослањати на ваш клиторис.
  • Постоји велики број различитих подешавања вибрације на играчки која се може контролисати ручно или преко БлуеТоотх-а у апликацији.
  • Направљена је од глатког силикона и прилично је флексибилна што значи да можете подесити играчку тако да пристаје вашем телу и да се осећа супер удобно.

Проверите цену

Не заборавите наш мали поклон за вас: можете добити -10% попуста користећи свој специјални код за попуст ?СЕКСТЕЦХ? ! ?

Предности давања сексуалне играчке на Дан заљубљених

дајући сектои везу на даљину за дан заљубљених

Секс играчке о којима је било речи у овом чланку су различите од свих које сте икада раније видели. Технологија се користи да их учини апсолутно невероватним.

Док су неке од њих дизајниране само за жене. СВЕ играчке се могу контролисати преко апликација/Блуетоотх-а што вам омогућава да се осећате сексуално повезаним када заправо нисте заједно.

Дакле, које су предности ових најбољих секс играчака за Дан заљубљених у односу на традиционалније да покажете своју љубав?

  • Главна предност ових најбољих секс играчака за Дан заљубљених је то што вам помажу да постанете интимни једни с другима, чак и ако нисте заједно у телу.
  • Искушење да преварите увек може бити веома велико у везама у којима се не виђате често. Када користите овакве производе једни са другима, не долазите у то искушење јер су ваше сексуалне потребе и даље задовољене.
  • Док цвеће, чоколаде и други поклони трају само кратко – ове висококвалитетне сексуалне играчке могу да трају заувек.
  • То ће вам помоћи да откријете шта једно другом воли сексуално . Можда још нисте били заједно физички много или уопште. Зато је заиста важно научити ове ствари.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=08кВмЗвКСУКо
ИоуТубе видео

Закључак

Док бисте могли да доставите цвеће или чоколаде тој посебној особи у вашем животу овог Дана заљубљених . Секс играчка је много јединственија опција.

Одржавање вашег сексуалног живота је од виталног значаја . Када је будете задиркивали оваквом врстом интерактивног поклона, ово ће учинити ваше време заједно у телу још топлијим.

Сви производи наведени у овом чланку су вредни разматрања, са много одличних карактеристика и позитивних повратних информација од парова широм света. Вашем партнеру и вама ће се апсолутно допасти инвестиција.

Потражите за себе рецензије корисника које ће вам помоћи да донесете коначну одлуку или бисте можда чак желели да уложите у неколико различитих опција.

Шта год да одлучите, загарантован вам је невероватан Дан заљубљених и даље .

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *