10 разлога зашто се момци плаше веза на даљину

Момци се плаше веза на даљину

Није сјајан осећај када те момци одбију јер се плаше веза на даљину или их једноставно не воле.

Увек постоји разлог зашто се момци плаше веза на даљину, јер вас то не боли и понекад може да вас збуни. Још једна тешка ствар коју треба урадити након одбијања је сагледати то са становишта момака .

Ово је тешко јер ако сте спремни за везу на даљину или сте вољни да преузмете ризик везе на даљину, не можете то увек сагледати из угла некога ко није спреман .

Проблем са откривањем је разлог зашто се неки момци плаше веза на даљину. Поред тога што имају проблема да то сагледају из своје тачке гледишта, ево неких од разлога 锟 зашто се момци понекад могу уплашити везе која је на даљину .

1. Тешко је носити се са усамљеношћу

усамљеност уплашен човек однос на даљину поглед

Усамљеност је једна од најтежих ствари са којом се треба носити у вези на даљину. Иако вас двоје још увек можете да комуницирате слањем порука или позивањем , још увек се не осећате као да нисте сами.

Ово може бити тешка ствар за момка или било кога у вези са којом се мора носити на даљину.

Дуге удаљености су велики разлог зашто су момци понекад уплашени или нервозни због уласка у везу.

Постоје неки начини да помогнете да се носите са усамљеношћу, као што је коришћење апликације као што је ФацеТиме или Скипе , тако да можете да разговарате лицем у лице најбоље што можете. Проблем са тим је што много пута након што спустите слушалицу може се осећати као да сте поново сами.

Бити у вези, али се осећати као да сте сами, може бити заиста тешка ствар.

То је зато што када сте у вези требало би да се можете ослонити на ту особу када вам је тешко у животу и може бити тешко добити исту врсту подршке у вези на даљину.

Бити у вези, а осећати се као да сте сами, велики је разлог зашто се момци плаше веза на даљину.

2. Несигуран у вези са даљином

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=НвСЕЛНфзОсИ
ИоуТубе видео

Несигурност у вези везе на даљину може значити неколико ствари. То може значити да нисте сигурни да је веза на даљину права за вас . То такође може значити да нисте сигурни да бисте и даље волели свог партнера на даљину да сте обоје били у редовној вези.

Када момци нису сигурни у нешто, то може да загноји умове и да уништи већ заједничку везу или да уништи шансе да икада пожеле да буду у вези на даљину.

Непоседовање одговора на таква питања може натерати момке да се плаше везе на даљину. Непознато је обично застрашујуће за већину људи, а ризик у вези са непознатим може бити још страшнији .

Понекад постоје неки момци који једноставно нису спремни да преузму ризик због непознаница које долазе са везом на даљину.

Највећи ризик је то што не могу бити сигурни да ли би им се и даље допадали и желели да буду са вама када обоје нисте били у вези на даљину, већ у нормалној вези.

3. Могућност варања

разлози за варање момци уплашени везу на даљину

У свакој вези постоји врло реална могућност да се превара може догодити. Уз то, у вези на даљину шансе понекад могу бити веће.

То је само још један ризик који долази у вези која је на даљину и опет неки момци једноставно нису спремни или не желе да ризикују такав ризик.

Разлог због којег су шансе да се смање могућност варања у вези на даљину је тај што се људи усамљују.

Много пута када су људи усамљени, траже пажњу неког другог јер њихова друга друга особа није у близини да помогне са тим осећањем. Не постоји изговор за варање, али многи људи имају разлог за то.

Уз то, ово је обично велики разлог зашто се момци плаше веза на даљину.

4. Физички контакт је важан

физички контакти ограничени момци уплашени везу на даљину

Физички контакт је важан део везе. Физички контакт је обично веома ограничен у вези на даљину.

Ово може бити огромна препрека коју људи морају да превазиђу и доста времена људи не желе да је превазиђу.

Људи желе тај физички контакт који долази са везом, а улазак у везу на даљину спречава људе да имају много тога. Ово може уплашити момке од помисли на везу која је на даљину.

Физички контакт помаже код усамљености и многим људима је потребна таква врста подршке од стране њихових партнера. Због тога многи момци нису ни вољни да пробају везе на даљину или се плаше тога.

То може бити велика ствар за једног момка, а неки момци нису вољни да то превазиђу због везе која је на даљину.

5. Морате да се жртвујете

жртвовати уплашене момке везу на даљину

Жртве се морају поднети у било којој вези, али обично их је више у вези на даљину. Мора постојати посвећеност и спремност да се жртвују.

Неке жртве су одустајање од сексуалне интимности на дужи временски период, могућност да се неко од вас креће, да не можете да будете једно око другог. Ове жртве су тешке за било кога и многи људи једноставно не желе да ризикују.

Због тога се многи момци плаше веза на даљину. Они су само тешки и захтевају много посвећености и посвећености да би били успешни и вредни труда . Неки момци немају ни воље ни способности да се посвете и посвете на тај начин .

6. Недостатак сексуалне интимности

недостатак сексуалне интимности уплашен

Сексуална интимност се разликује од физичког контакта по томе што се физички садржај више односи на грљење, држање за руке и физичку топлину друге особе. Сексуална интимност је сама по себи на другом месту.

Ово је најчешћи разлог зашто не желите да будете у вези на даљину. Недостатак сексуалне интимности је такође највећи изазов који треба превазићи када уђете у везу на даљину.

Многи момци се плаше да уђу у везу на даљину због недостатка сексуалне интимности. То није лако превазићи и многи момци имају тенденцију да се плаше да неће успети или да не могу толико дуго без сексуалне интимности.

Када чујете зашто момци не желе да буду у вези на даљину, то је обично прво што се појави.

Добра ствар је, међутим, да данас вибратори на даљинско управљање и сексуалне играчке на даљину омогућавају стварно секс 鈥淟ДР鈥 .

Наравно, то није права ствар, али је боље него ништа. Тако да то свакако треба да проверите!

7. Можда се плаше губљења времена

уплашен губљење времена момци везе на даљину

Могућност да не потраје је могућа у било којој вези. Са везом која је на даљину, обично чујете да они пропадају много више од редовних веза. То је зато што постоји много ризика и много жртава које људи морају да поднесу или морају бити спремни да поднесу .

Многи момци обично не желе да ризикују и такође не желе да ризикују да губе време. Не желе да се носе са сломом срца и свиме што долази уз то узалуд.

Сломљено срце је страшно и тешко се носити с њим. Већина момака покушава да избегне слом срца кад год је то могуће . Дакле, велики је разлог зашто се момци плаше везе на даљину. Тешко је довести се у ситуацију у којој је велика вероватноћа да ћете бити повређени.

8. Може бити емоционално неиспуњавајуће

емоционално неиспуњавајући уплашени момци веза на даљину

За неке људе разговор преко телефона није довољан ни за њих ни за њихово емоционално здравље.

Њима су потребни разговори лицем у лице и контакт, као и физички контакт и да физички не буду сами. Односи дају људима нови систем подршке и нови ниво удобности.

Када је неко у вези на даљину, он није увек у стању да стекне ту емоционалну везу да би могао да има тај систем подршке преко свог партнера и ту удобност која им је потребна у вези.

Недостатак емоционалне испуњености може бити застрашујући за неке момке. То је зато што може довести себе и њихову битну другу у потенцијално прилично незгодну и срцепарајућу ситуацију.

Односи су здрави само ако су обе стране заиста срећне и не можете бити истински срећни ако нисте емоционално испуњени. И разлог због којег се момци плаше везе на даљину.

9. Може бити тешко да се упознате

тешко познавати сваки преко уплашених момака везу на даљину

У вези на даљину понекад може бити тешко стварно се упознати. Преко телефона упознајете ко су они, али заправо не упознајете њихове забавне мале навике и необичне карактеристике, као и друге важне делове који чине нечију личност и биће.

Ово може бити тешко за момка у вези да заиста не упозна и не разуме особу са којом су у вези.

Веза је састављена од успомена и истинске могућности да разумете своју другу особу, а када немате прилику да сазнате ко су, то може бити помало застрашујуће.

Многи момци се плаше да уђу у везу са неким и да не могу да се слажу са њима или да не знају тачно с ким су у вези.

Једини начин да схватите те мале чудности и какви су они у свакодневном животу јесте да будете физички са њима. Ова непознатост и ризик који би морали да преузму је још један разлог зашто се момци плаше везе која је на даљину.

10. Неки људи нису опремљени

нису опремљени уплашени момци везу на даљину

На крају, постоје само неки момци за које зна да нису опремљени за везу на даљину.

Из било ког разлога се плаше веза на даљину и највероватније посвећености, посвећености и напорног рада који долази са везом на даљину.

Понекад заправо ни не знају који део везе на даљину их највише застрашује и то је у реду.

Понекад може бити тешко тачно одредити који део везе на даљину вас плаши. Такође може бити да вас плаши више од једног дела везе.

Они једноставно нису спремни, опремљени или вољни да се носе са тим, што је главни разлог зашто су се плашили везе на даљину.хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=НвСЕЛНфзОсИ
ИоуТубе видео

Закључак

Много је потешкоћа у вези на даљину . Везе на даљину могу се исплатити ако су двоје људи посвећени и посвећени једно другом.

Многи разлози због којих се момак плаши везе која је на даљину, проблем је у томе што многи момци немају способност да буду посвећени и посвећени на тај начин или се само плаше ризика који долазе из тога.

Може бити да се плаше могућности преваре и недостатка физичког контакта или чак да не желе да се боре са усамљеношћу.

Шта год да је разлог највећи разлог је то што не желе да се доведу у неизвесну ситуацију и ризикују у непознатим ризицима који долазе заједно са везом на даљину.

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *