Колико дуго траје фаза меденог месеца у вези на даљину?

Веза на даљину у фази меденог месеца

Улазак у везу на даљину

За свакога ко је био у дугој вези или је искусио бројне везе, опште је познато да период меденог месеца може бити време чисте екстазе: не само да жудите за пажњом једног и другог и уживате у учењу свих замршених детаља , већ све је такође свеже и ново.

Када се питате колико дуго траје фаза меденог месеца у вези на даљину? Све у свему, у зависности од различитих фактора, период меденог месеца може трајати између 3 и 13 месеци.

Међутим, због фактора додатног простора између двоје љубавника, период меденог месеца између оних који су у вези на даљину заправо може трајати и до 24 месеца .

Од тренутка када упознате свог партнера и почнете да проводите време заједно на романтичним састанцима, можда ћете се осећати као да сте обоје нераздвојни.

Невероватне успомене које обоје имате да створите и поделите можда ће вас натерати да се запитате како је било ко од вас икада био срећан без другог поред себе.

Слично многим другим паровима, удаљеност понекад може бити покретачка снага која вас или зближава или раздваја.

медени месец последњи поглед на везу на даљину

Предности и недостаци везе на даљину

Не можемо увек да бирамо на кога ћемо се заљубити и то се може догодити у најневероватнијим ситуацијама. Ипак, у просеку, око 14 до 15 милиона људи широм Сједињених Држава себе сматра да су у дуготрајној вези и суочавају се са изазовом и простора и времена .

Упркос очигледним потешкоћама да не проведете свако вече у својим становима и да морате да замените редовно држање за руку касним ноћним телефонским позивима, срце жели оно што жели и стога препреке које се појаве током фазе меденог месеца могу или да остваре везу јачи или једноставно учинити да увене .

Једна од главних разлика са којима се можете сусрести у вези на даљину, за разлику од стандардне везе у којој удаљеност можда није проблем, је та што се искуства обично уживају.

Због повремених празнина између времена када се виђате, ово све значи да постоји време за планирање посебних догађаја и прилика у које можда не мислите да уложите напор ако се виђате свакодневно или недељно.

Штавише, због вишка узбуђења које можете осетити од изненадне навале нове везе, лако је пожелети да све угурате у први месец.

Када обоје живите у различитим градовима, градовима или чак земљама, то једноставно није могуће и стога значи да можете проширити активности које се често дешавају тако брзо .

Наравно, можда ћете осетити велико разочарење када дође време да се вратите кући након што сте провели савршен викенд са својом другом половином.

Али постоје јединствени начини на које можете размишљати о срећним временима: креирање кутије за памћење тако да буде пуна карата, фотографија, па чак и летака о местима која сте посетили може бити сигуран начин да задржите време које радите скупите се драгоцени.

Комуникација у вези на даљину

комуникација медени месец везу на даљину траје поглед

Иако може изгледати примамљиво да желите да стално ћаскате са вољеном особом лицем у лице, преко друштвених медија, телефоном и путем текста , у стварности, стална интеракција може довести до тога да веза постане обична и заправо ствара супротан ефекат јачања ваших веза.

Веза на даљину вам омогућава да се фокусирате на квалитет а не на квантитет, тако да када проводите време заједно , желите да обоје искористите максимум и разговарате о томе шта је важно за вас обоје.

Још једна предност удаљености и оно што ће продужити фазу меденог месеца је то што ће потенцијално бити потребно више времена да се упознате, али када се то догоди, одвојили сте време са процесом и створили још даљу интимност .

То такође не значи да се Скипе не може такође користити, а договарање одређеног времена и датума може вам омогућити да се радујете посебним разговорима о томе шта се дешава у сваком од ваших живота.

Док развијате своју везу са вашом другом особом, ограничена комуникација би вас у почетку могла оставити обесхрабреним и да вам недостају .

Током раних фаза, лако је пожелети да се придржавате сваке њихове речи јер једноставно не знате када ћете поново искусити ту квалитетну интеракцију због оба ваша животна захтева.

Временом, један продуктиван начин да се носи са овим аспектом везе на даљину је да сваки партнер инвестира у друге области свог живота како би могао да искористи дистанцу у своју корист и заправо постане најбоља верзија себе и има много више да причају о томе када се поново окупе!

Бити интиман са својим партнером на даљину

интимност медени месец траје однос на даљину поглед

Разумљиво, недостатак физичке интеракције може се сматрати стварним проблемом за неке особе на даљину: од почетка када први пут упознајемо партнера, сви желимо да изгледамо најбоље што можемо и да задржимо наизглед превише савршену и готово нереалну личност .

Иако ово није одрживо у дугим временским периодима, препознато је да они који су у везама на даљину настављају да улажу додатне напоре дуже јер се фаза везе не креће увек тако брзо као они који имају непосредан приступ једној и -друго.

Такође, фрустрација због немогућности да будете сексуално блиски са својим партнером може се у почетку осећати тешком и можда бисте заиста размислили колико дуго траје фаза меденог месеца у вези на даљину?

Потенцијално, када је у питању физичка интимност, на то би заиста могло бити потребно мало навикавања; међутим, захваљујући новој и доступној технологији, постоји и низ апликација за вибратор које се могу користити за повезивање вас и вашег партнера заједно.

Стога, иако сте обоје раздвојени, и даље можете да уживате једно другом . Једном када будете имали времена заједно физички, то ће само учинити чекање још вреднијим!

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=в4Сллинкртг
ИоуТубе видео

Колико дуго траје фаза меденог месеца у вези на даљину?

Све у свему, веза на даљину може резултирати самоусавршавањем, јер док сте одвојени од партнера, готово сте приморани да се суочите са другим областима свог живота као што су каријера и живот у кући.

Ово може бити невероватно корисно, али и постати терет ако вам много недостаје друга половина. Такође постоји много простора за креативност док развијате начине и технике да држите једни друге ангажоване, да комуницирате, па чак и да сте и даље сексуално ојачани.

Међутим, важно је да, док развијате своју везу на даљину, оба партнера имају прилику да науче велико стрпљење и дозволе да се све развија органски без сталног бомбардовања да буду претерано попустљиви једно према другом.

Заједно, предвиђа се да ће период меденог месеца трајати између 3 – 24 месеца , али оно што се заправо своди на то је како функционише ваша веза, ниво труда који обоје улажете током времена које проводите заједно и такође брзину којом напредујете кроз различите фазе везе.

Удаљеност се обично може сматрати нечим негативним, али несумњиво, сваки партнер може много да добије од ње и такође допринесе сопственој самоефикасности и напретку у свим аспектима свог живота .

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *