Везе на даљину на факултету: савети да то успе

колеџ веза на даљину

Не може се порећи да је одлазак на колеџ или универзитет изузетно заузет.

Усклађивање часова, домаћег задатка и привида друштвеног живота може бити изузетно тешко .

Шта ово балансирање може учинити још тежим је веза на даљину? што може олакшати ствари на неки начин – али и даље одузима много времена.

Изузетно је важно од самог почетка успоставити очекивања једни од других и комуницирати, комуницирати, комуницирати !

Одлазак на колеџ би требало да буде невероватно искуство које мења живот. Можете се запитати како се и даље можете забављати и остати повезани када је ваш партнер стотинама до хиљадама миља далеко.

Био сам студент колеџа и дипломирао медицинске сестре, истовремено одржавајући везу на даљину, и нећу вас лагати, било је ТЕШКО. Иако сам током своје четири године научио најбоље начине да одржим своју везу на даљину срећном .

Овај чланак ће вам тачно рећи како сам то урадио.

#1: Поделите свој распоред курсева

Можда се питате зашто је то потребно?

Па, дељење распореда курсева чини једну веома важну ствар: одржава вашег партнера у току. Дакле, када будете на свом ЕНГ 104 предавању и игноришете њихове поруке 3 сата, они ће тачно знати зашто.

Ако их обавестите када сте на часу, не само да ћете им омогућити да знају када (а када не) је најбоље време да покушају да комуницирају, већ ће такође спречити непотребан сукоб .

Одлазак на факултет је довољно стресан, тако да је одлазак са предавања са 5 пропуштених позива и 10 порука вашег партнера стресор који се може потпуно спречити. Чим добијете тај распоред курсева, пошаљите снимак екрана свом партнеру.

Верујте ми, то је први корак да ова ствар на даљину функционише .

студент љубав на даљину

#2: Саопштите своја очекивања

Шта очекујете у овој вези на даљину?

Желите свакодневно видео ћаскање , слање порука током дана, позив пре спавања?

Обавестите свог партнера и питајте га шта очекује и од вас. На овај начин можете одмах бити отворени у вези са оним што желите и што вам одговара.

Колеџ може бити веома заузет, тако да ће постављање распореда када можете разговарати учинити ствари много лакшим.

#3: Представите свог партнера свим својим пријатељима

Ово може изгледати мало чудно за парове на даљину, јер нисте физички тамо? али ту су видео ћаскање од велике помоћи.

Ако остајете у резиденцији због колеџа, упознајте свог партнера са цимером што је пре могуће да бисте добили ?Ја сам у вези на даљину? макните тему са пута и да знају зашто можда ћаскате видео-ћаскањем у чудно доба дана.

То ће такође помоћи да им кажете када би требало да вам дају мало простора да проведете време са својим бооом.

Поред тога, обавезно упознајте свог партнера са свим другим блиским пријатељима које стекнете на колеџу током година. Видео ћаскајте заједно и дозволите својим пријатељима да их упознају.

Надамо се да ће их ово спречити да покушају да вас повежу са другим момцима/девојкама на колеџу и помоћи им да поштују вашу везу.

колеџ веза на даљину

#4: Снапцхат и видео ћаскање су ваши најбољи пријатељи у покрету

Слање слика, Снапцхат видео записа и видео ћаскања током дана током ваших пауза учиниће да се ваш партнер осећа укљученим и у току са свакодневним животом на факултету .

Не морате ово да радите стално, али барем неколико пута недељно ће учинити да се обоје осећате ближе.

Дакле, када видите нешто смешно у кампусу, снимите им то! Када су ваши пријатељи смешни на часу, или када ваш професор почне да лапрда о нечему потпуно неповезаном са предавањем, пренесите то свом партнеру.

Они ће ценити што сте помислили на њих и што сте желели да поделите те тренутке са њима .

#5: Немојте се осећати под притиском да останете у петак или суботу увече

На колеџу ћете имати много забавних прилика , било да је домаћин у кампусу или вас пријатељи извлаче на забавну ноћ. Немојте се осећати под притиском да останете унутра јер ваш партнер не може да изађе са вама.

Реците им где идете и са ким. Још једном, пошаљите неколико снимака, али немојте се осећати обавезним да шаљете поруке целе ноћи.

Излазак може изазвати много сукоба у везама на даљину ако нисте изградили поверење . Што ме води до мог следећег кључног савета?.

лдр универзитет

#6: Верујте једни другима и дајте разлоге да верујете једни другима

Изградња поверења у вези на даљину је апсолутно неопходна .

Ово је читав разлог због којег делите свој распоред курсева, саопштавате очекивања, представљате свог партнера свима путем видео ћаскања, снапцхат искуства и обавештавате их када идете на пиће.

Држање партнера у кругу што је више могуће помоћи ће му да се осећа пријатно и да избегне изненађења. Никада немојте лагати свог партнера, чак и ако мислите да је то за њихово добро. Ако истина изађе на видело, они ће почети да сумњају у све што сте им икада рекли. Будите искрени и будите верни.

На пример, на колеџу сам имао много мушких пријатеља. Да никада нисам рекао свом партнеру за ове момке и одједном је видео све ове њихове слике, можда би био помало сумњичав зашто проводим све ово време са њима .

Зато сам их врло рано упознао једно са другим и уверио да је то платонска веза.

#7: Планирајте посете за будућност како бисте били узбуђени и заинтересовани

Одбројавање ће помоћи у томе колико вам недостаје један другом. То ће помоћи код осећаја чежње, туге и жеље да већ можете бити заједно.

Одбројајте дане заједно, преузмите апликацију за одбројавање, означите је у својим календарима и планирајте шта ћете радити заједно када се видите .

Чекање ће се исплатити.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=50воуцГЗлЕк
ИоуТубе видео

Закључак: МОЖЕТЕ да преживите своју везу на даљину на факултету !

Одржавање везе на даљину и похађање колеџа може бити изузетно стресно, али праћење ових савета ће то учинити много лакшим.

Поделите ове савете са својим партнером и заједно можете као тим направити стратегију како ћете ове године на колеџу учинити пријатним и једноставно само малим, забавним поглављем у вашем заједничком животу.

Срећно!

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *