Како сексати у вези на даљину? веза на даљину Сектинг 101

слање порука везе на даљину

Питате се како да пошаљете секс свом дечку или девојци? Секстинг је одличан за парове у вези на даљину, баш као и за друге.

Овакав начин саопштавања нечије жеље је узбудљив, интиман и савршен подсетник да је ова веза више од пријатељства.

Међутим, понекад настају проблеми око секса.

Неке поруке могу бити погрешно протумачене, створити нелагоду у пару или понекад чак бити јавно објављене, добровољно или не.

Вођење љубави СМС-ом је, ипак, нешто сасвим лично, необично и што нам нико не објашњава како да радимо.

Да ли је секстинг добар за везу на даљину?

Када чујете за везе на даљину, једна од првих ствари за које чујете је да оне не функционишу . Многи људи ће вам рећи да не раде јер не постоји физичка и интимна веза, већ само ментална.

Истина је да им је потребна физичка и интимна веза, као и емоционална и ментална веза да би веза функционисала. Зато се многи људи питају да ли је секстинг добар за везу на даљину. По мом мишљењу, веома је добро и неопходно за пар на даљину да секса у вези .

То не значи да нема проблема са секстингом у вези на даљину. За многе људе могу постојати резерве када је у питању идеја о секстингу. За неке људе они немају проблема са тим, а за друге имају. Неки људи једноставно не желе да ризикују када је у питању секстинг.

Иако секстинг може бити изузетно користан у вези , он не долази без проблема .

Дакле, ево добрих и лоших ствари о секстингу и како да одлучите да ли је то право за вас.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=ДСКиЛУА-6Фц
ИоуТубе видео

1. Добре ствари о секстингу

Много је сјајних ствари о секстингу. Неке од ових ствари укључују:

  1. Јача веза : Једна од најбољих ствари код секстинга је веза коју може да створи. Када сте у вези на даљину, постоји мање начина за стварање оваквих веза. Због тога је секстинг толико важан и тако користан за везу на даљину.
  2. Поверење : Са секстингом у вези на даљину поверење је огроман фактор. Морате 100 посто веровати једни другима. Ово је још један разлог зашто је секстинг толико користан у вези. Не само да ствара везу, већ може створити поверење једни за друге. Ово је нешто што је понекад тешко пронаћи у вези на даљину јер нисте довољно једно око другог да бисте заиста веровали једно другом.
  3. Сексуално задовољство : Са везом на даљину не добијате оно сексуално задовољство које бисте имали да сте у редовној вези. Ово може довести до напетости између вас двоје и један је од највећих разлога зашто људи не желе да се мешају у везу на даљину. Секстинг може помоћи у стварању осећаја сексуалног задовољства у вези на даљину.
лдр сектинг

2. Лоше ствари о секстингу

Иако има много добрих ствари у вези са секстингом, постоје и неке лоше ствари. Лоше ствари које укључују:

  1. Ризици : Када чујете за секстинг, обично чујете о ризицима који су укључени. Ризици попут ловљења сома, цурења фотографија или чак људи који користе поруке и фотографије против вас. Како се ове ствари дешавају, постоје начини на које можете да се заштитите. Никада се не можете у потпуности заштитити, али ако користите безбедне сајтове, упознајте се са ким се сексујете и будете избирљиви у погледу онога што кажете и шаљете, може вам помоћи да се заштитите касније.
  2. Поверење : Баш као што секстинг може помоћи у стварању јаке везе и поверења. То такође може одузети поверење. Још једна ствар коју треба запамтити је да морате да имате одређени ниво поверења у своју партнерку на даљину пре него што уопште пожелите да размислите о сексу са њима. Увек морате да познајете своју битну другу особу најбоље што можете пре него што се изнесете на тај одређени начин. Третирајте то као пробни период, а онда када се обоје будете осећали удобно, наставите и пробајте.
  3. Фотографије које пропуштају : Овај ризик је најчешћи ризик. То се дешава многим људима. Не дозволите да вас то уплаши, али увек се подсећајте да би се то могло догодити. Најбољи начин да се заштитите је да шаљете само оно што вам одговара.

3. Како одлучити да ли је то право за вас

Само ви можете донети одлуку да ли је секстинг прави за вас или не. Читате лоше ствари и читате добре ствари сада само ви можете размислити о њима и схватити да ли је то ризик који сте спремни да преузмете.

Немојте се осећати под притиском да кажете да јер сматрате да је то једини начин да ваша веза на даљину напредује јер није. Постоје и други начини да наставите везу на даљину, али секстинг је користан на свој начин .

Разговарајте са својом блиском другом на даљину и питајте их шта им такође одговара. Ово је одлука пара, тако да они треба да буду укључени у њу. Разговарајте са другом другом о ризицима и предностима секстинга и погледајте шта они имају да кажу:

  • Ако вам је обоје на крају угодно, онда је то сјајна ствар
  • Ако вам то на крају не одговара или обрнуто, то је такође у реду

Ако је то случај, онда смислите начине на које можете помоћи да одржите блиску интимну везу.

секс примери веза на даљину

Моје мишљење о секстингу веза на даљину

Након што прочитате добре и лоше ствари, сигуран сам да имате много о чему да размишљате .

Морате то одмерити и одвојити време да размислите о томе пре него што донесете одлуку. Немојте се осећати као да морате пожурити. Иако је то веома корисна ствар за вашу везу на даљину, она такође има и неке лоше ствари.

Ако се одлучите за секс са својом другом особом на даљину, уверите се да им верујете и да се осећате као да их познајете изнутра и споља . Најбољи начин да се избегнете невоље када је у питању секстинг је да се побринете да прођете кроз своје мере предострожности тако да је мање вероватно да ћете завршити у непријатној ситуацији.

Коначно, увек одвојите време за размишљање . Не могу то довољно нагласити да би вам само неколико тренутака да размислите о томе могло много помоћи. Немојте журити и не осећајте се под притиском. Одвојите сво време које вам је потребно само да размислите о околностима и о томе шта сте спремни да ризикујете.

Секстинг водич 101

Дакле, ево неколико савета како да савладате зачињање секстинга ако сте у пару у вези на даљину и ухватите сваку од својих врућих порука .

1. Минимизирајте ризике

Сигуран сам да не желите да ваше секси и приватне фотографије или ваше поруке заврше на Интернету.

Да бисте то урадили, најбољи начин је да користите поуздану апликацију, као што су апликације намењене паровима у вези на даљину (Бетвеен, Цоупле или Авоцадо) или ВхатсАпп, који шифрују ваше поруке (за разлику од порука на вашем телефону ).

Снапцхат се такође саветује, али само са људима којима заиста верујете, јер се средства за преузимање фотографија након консултација умножавају брзим темпом.

Зато пазите коме шаљете своју секси поруку , да грешком не проследите своју поруку свом шефу, мајци или комшији, али и да будете сигурни да је ваша друга половина тога достојна јер вас воли и од поверења је.

секстинг на даљину

2. Заштитите свој идентитет

Ако се упркос употреби безбедног алата и даље плашите да оставите доказе, размислите о томе да сакријете свој идентитет на фотографијама или видео снимцима.

За ово пошаљите било а€œпропера€?? ваше фотографије, или голе слике на којима се не види ваше лице или било који карактеристични знак.

Ово последње решење такође може да испадне веома секси, у смислу да ће ваш партнер бити нестрпљив да види више.

Са своје стране, задобите поверење свог партнера радећи свој део посла: не снимајте поруке и слике које добијате и задржите то само у свом уму.

3. Удобно се смјестите

Сваки пар има своју интимност и своја правила.

Ако вам није пријатна идеја да свом партнеру шаљете вруће поруке, одвојите време. Нема смисла ићи пребрзо, посебно када је у питању сексуалност.

Уверите се да је поверење у пар на врхунцу пре него што почнете, тако да се нико од вас не осећа непријатно.

Такође, будите осетљиви на зону удобности вашег партнера и његове/њене реакције. Разбијање монотоније је често корисно, али не када се пређе границе.

Штавише, заборавите на секстинг ако сте пили алкохол. У супротном, то би могло довести до велике срамоте следећег дана…

4. Будите своји

Чак и ако вам секстинг може бити нешто ново, останите што природнији и не претварајте се у другу особу.

Врло јасно, не морате личити на порнографског глумца или глумицу и хиперсексуализирати своје поруке више него што је потребно.

Врло је вероватно да ако је ваша друга половина већ са вама и жели да размењује сексуалне текстове, онда је он/она некако већ ваш.

Будите оригинални и будите његову/њену радозналост , али не упадајте у карикатуру . Истражите међусобне фантазије и пошаљите само оно што бисте рекли и у стварном животу.

сектинг

5. Слушајте свог партнера

Овде говоримо о вођењу љубави слањем порука. То подразумева слушање партнера, као што бисте то чинили у стварном животу.

Реците свом партнеру да нема проблема са секстингом и да не треба да се стиди. Осјећаћете се угодније, што ће вам омогућити да одете даље у својим секси порукама.

Ако желите да ставите шансе у своју корист пре него што пошаљете свој први секс, питајте партнера која су ограничења и шта он или она сматра узбудљивим.

Онда морате само да играте имајући на уму правила!

Закључак

Фотографије или не, романтични клишеји или не, када је ваш партнер на послу или не а€¦ Ви одлучујете, према вашим жељама и жељама вашег партнера.

Обавезно останите лагани, секси и заводљиви у својим порукама за боље резултате!

Секстинг је данас обавезан, али није потпуно безбедан.

Разговарајте о томе заједно и наставите постепено. Будите сигурни да прво знате шта радите, а затим се забавите !

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *