Ловенсе Диамо рецензија: Најбољи вибрирајући Блуетоотх прстен за пенис?

ловеенсе-диамо-ревиев

Ако постоји један велики проблем са конвенционалним прстеновима за пенис , то је да су све у вези са осовином и не много више. Наравно, вољеном је најлакше угодити, али и јајима и перинеуму је потребна добра љубав. И то је управо оно што Ловенсе Диамо доноси на сто.

Овај вибрирајући прстен за пенис не окружује само базу вашег пениса, већ и око ваших тестиса. Има дугачку основу која чврсто грли и стимулише подручје перинеума. Дакле, то су скоро све ерогене области ваше мушкости покривене.

Али да ли прстен испуњава све популарности? Да ли постоје неки недостаци да га ударите на свог члана? Па, вежите се док улазимо у садржај ове рецензије Ловенсе Диамо.

Проверите цену

Шта треба да знате о Ловенсеу

блуетоотх вибрирајући прстен за пенис

Ловенсе ? компанија која стоји иза Диамо-а? је водећи произвођач луксузних сексуалних играчака на даљину. Његови почеци су подједнако занимљиви као и играчке које прави.

Још 2009. године оснивач компаније је био гладан сексуалне интимности јер је био у вези на даљину. Дакле, да би ствари функционисале, одлучио је да створи играчку која би истовремено могла да ангажује и њега и његовог партнера.

Годину дана касније, 2010. године, благословили су свет првим паметним вибратором . Играчка заснована на скајпу могла би се контролисати даљински током видео позива. Као таква, жена је једноставно морала да убаци вибратор и њен мушкарац би могао да јој угоди контролишући га даљински преко интернета.

Најбољи део? Могао је да је гледа како ужива у задовољству на даљину преко скајпа. Убрзано дисање, валунги око коже, заколутане очи, стењање? вредело је узети рекламу за Ловенсе. Наравно, то је значило стварање играчака и за мушкарце .

И тако је настала линија производа компаније. Данас има каталог који укључује:

  • Играчке типа Строкер
  • Стимулатори клиториса и Г тачке
  • Масажери простате
  • Аналне угодне и скоро све врсте сексуалних играчака које се сетите.

Ловенсе Диамо је међу најновијим издањима компаније. И ми смо овде на време да га прегледамо.

Распакивање и први утисци о Ловенсе Диамоу

Овде долазимо до стварне рецензије Ловенсе Диамо. И прва ствар коју вероватно желите да знате је како је упаковано.

Па, ту нема много шта да се каже јер овај прстен за пенис долази у белој кутији са брендом Ловенсе . Није најупечатљивије паковање, али хеј, прстен ће вероватно провести више времена на вашем пенису него у кутији.

диамо-цоцк-ринг-сек-тои

Кад смо код тога, шта је укључено у Ловенсе Диамо кутију? Добијате:

  • Један Ловенсе Диамо вибрирајући прстен за пенис
  • Један УСБ кабл за пуњење
  • Један водич за брзо подешавање
  • Једно упутство за употребу
  • Торба за одлагање прстена

With a length of just over 5 inches (top to bottom), the ring itself is small enough to be discreet even if you wear it in public. But it’s still a tad bit larger than most other cock rings. That’s all down to the longer base which is designed to go around your testicles and extend all the way to the perineum.

The top (ringed part) is stretchy and can expand from 1.7 inches to 2.55 inches. You?ll definitely feel it around your penis. That’s the whole point of having these toys ? to stimulate you while restricting the flow of blood from your erect dick.

However, it’s not the stretchiest ring out there. If you’re extremely endowed, especially in girth, then you might feel some discomfort from the tight grip.

Solution? Lube the Lovense Diamo before use. It’s made with soft silicon, which doesn’t just work well with lube, but can be washed as well (IPX7 waterproof). The material is also safe for skin contact.

The Diamo uses a magnetic charging system to charge. There are two metallic connection ports on the side for that purpose. Just beside the connection ports is a red LED light that comes on when the ring is powered up and running.

ловеенсе диамо апликација

You?ll need to pair the Lovense Diamo with your phone, tablet or computer before using it. And you?ll be glad to know that you’re spoiled for choice when it comes to device options.

It’s compatible with all iPhones and iPads running iOS 9.0 or a later version as well as all Bluetooth-enabled Macs. In case you are in team Android, then you can use the Diamo with any device that has Android 4.3 or later. For Windows PC, you?ll need a Lovense USB Bluetooth adapter to pair your computer with this little pleaser.

Something else worth mentioning in this Lovense Diamo review is that the company throws a 1-year warranty into the package. Not a bad deal!

How Does the Lovense Diamo Work?

Поједностављено речено, Ловенсе Диамо је потпуно програмабилан прстен за пенис који вибрира како би вам пружио задовољство. Има ребрасту / текстурирану базу која ради на вашим јајима, перинеуму или чак абдомену у зависности од тога како га носите. Све што треба да урадите за све то задовољство је да га носите око базе вашег пениса и изаберете један од три унапред подешена нивоа вибрације.

То ће учинити две ствари:

  • Заробите крв у свом тврдом куру, чинећи га још тежим и побољшавајући своју издржљивост.

Стимулишите осовину, јаја и перинеум. То је као ивица јер Диамо заиста, заиста погађа сва права места, а истовремено вас спречава да ускоро доживите врхунац. Када коначно доживите врхунац , осећај је ван овог света.

Једна веома важна ствар коју треба поменути у овој рецензији Ловенсе Диамо је да је идеална само за вас ако волите истовремену стимулацију пениса и перинеума. А то значи да то није најбоље средство за посао ако желите прстен за пенис само за пенис.

Како носите Ловенсе дијамо?

ловенсе удобан носиви вибратор блуетоотх

Не би била потпуна рецензија Ловенсе Диамо без поједностављеног водича о томе како да набаците овај уређај за уживање у пенису. Имате четири начина да то урадите:

  1. Са базом окренутом ка споља тако да обујми ваше тестисе.
    1. Ово је одличан начин да носите Диамо када желите да ваша јаја уђу у акцију. Такође је савршен за сношај јер ће вибрирајућа база стимулисати вагинално отварање вашег партнера.
  2. Са базом која стимулише перинеум
    1. Перинеум је један од најосетљивијих, али занемарених делова човека. Али више не јер можете тамо усмерити базу Диамо-а и пустити је да ради своју магију. Док је на њему, такође ће стимулисати тестисе , иако веома благо.
  3. Са базом изнад осовине и окренутом ка споља
    1. Можда ћете често користити овај стил због тога колико ефикасно стимулише пенис. Осим тога, вибрирајућа база ће имати директан контакт са клиторисом вашег партнера током секса .
  4. Инвертед; тј. са базом која стимулише ваш стомак
    1. Ево забавне чињенице: постоји врста осећаја налик оргазму познатог као „корегазам“. До тога долази када је ваш абдоминални део правилно стимулисан. Сада, ако носите Ловенсе Диамо са базом окренутом нагоре, то је подручје које ће стимулисати.

Забавно је и све, али са ребрастом базом, велике су шансе да ћете после неког времена осетити трење јер је кожа стомака обично тања. Дакле, ова опција је вероватно идеална за неколико минута? игра.

Какав је осећај?

У поређењу са другим прстеновима за пенис, вибрације Ловенсе Диамо-а су прилично интензивне . Дефинитивно ће вас покренути и припремити за оргазам ван света.

Можете подесити ниво интензитета (доступна су три нивоа), па чак и да изаберете свој омиљени шаблон вибрације од 10 унапред подешених опција. То је сјајно јер је разноликост увек добра ствар.

Осећа се удобно око пениса. Међутим (као што је већ поменуто), ако сте знатно већи од просечног обима, велике су шансе да ћете се осећати помало непријатно чак и са мазивом. То је зато што се не растеже много и сигурно ће вам стиснути стидне длаке.

Диамо за игру и предигру

Ако сте углавном заинтересовани да сазнате шта можете да урадите са овим човеком-тизером, онда је овај део рецензије Ловенсе Диамо за вас. Прво, Диамо је одличан када летите соло .

Повежите га са паметним телефоном, таблетом или рачунаром преко Блуетоотх-а и користите апликацију Ловенсе за контролу вибрација. То ће вас подстаћи на оргазам.

ловеенсе даљински на даљину

Добра ствар је што је мали и довољно дискретан да га можете носити и користити било где. Нико неће схватити шта радите на свом телефону.

Друго, Диамо може бити згодан алат за предигру. Једноставно га носите и пустите да се ваша дама мало забави палићи вас вибрацијама. А када будете спремни за акцију, можете га носити тако да стимулише њен клиторис.

Чак и ако је далеко, и даље може да контролише преко интернета помоћу апликације Ловенсе . Ако постоји једна карактеристика коју ће парови на даљину апсолутно волети код ове секс играчке, то је чињеница да се може упарити са женским вибратором.

Конкретно, Ловенсе Диамо се може упарити са Ловенсе Лусх 3 (вибратором за даме). Носите свој Диамо и пустите је да убаци Лусх 3 и она ће осетити све вибрације које осећате у реалном времену. Сада је то интимност на даљину на потпуно новом нивоу.

Можете ли користити Ловенсе Диамо у јавности?

Ловенсе га заправо продаје као играчку на отвореном за јавну игру више него било шта друго. Било која рецензија Ловенсе Диамо-а која се не бави овиме ће пропустити поенту. Дакле, идемо на то.

Са својом малом величином и тежином (само 3 унце), Диамо је прилично мали да можете иступити са њим. И то је удобно.

Ако седите негде у јавности и ви или ваша дама подижете ниво вибрација, ваша највећа брига ће вероватно бити да ли ова сексуална играчка прави довољно буке да привуче пажњу.

Па, његов ниво звука је углавном 35 до 38 дБ, али може ићи и до 45 дБ када се подигне до краја. То је као вибрација мобилног телефона . Неће баш привући пажњу, али можда ћете добити поглед или два од људи који су вам веома блиски.

Наравно, зависи и од тачне локације. Мало бучнија места као што су филмови, јавни превоз или чак лични аутомобил чине одличне локације за Диамо. Нико неће знати колико се забављате, осим особе која контролише апликацију (ако то не радите сами).

Предности Ловенсе Диамо-а

  • Продужује и учвршћује ерекцију што доводи до снажних оргазама
  • Нуди 2 сата употребе за сат пуњења
  • Направљен од силикона безбедног за тело
  • Може се прати
  • Синхронизује се са музиком, што може да вас одведе у корак
  • Прилично мали и дискретан

Цонс оф тхе Диамо

  • Погодно само за људе који желе стимулацију пениса И стимулацију перинеума
  • Није довољно растегљив за пенисе великог обима

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=ифКсрНВТ2ВЗУ
ИоуТубе видео

Коначна пресуда

Када бисмо могли да добијемо само једну поенту из ове рецензије Ловенсе Диамо , било би да је ова играчка одлична за личну и игру пара. Ради сјајан посао узбуђујући и стимулишући права места. Одличан је и за продужење ерекције .

Међутим, то није савршен алат, посебно ако имате супер дебео пенис или ако не уживате у стимулацији перинеума. Ако можете да превидите ово друго, онда то свакако учините јер ћете волети овог лошег дечка. Ствара праве услове за експлозивни оргазам .

Само напред, набавите један и сазнајте сами!

Проверите цену

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *