Ловенсе Лусх против Ловенсе Лусх 2: Шта је боље?

лусх 2 вс лусх

АЖУРИРАЊЕ: Лусх 3 је изашао! Проверите његову цену или погледајте нашу рецензију .

Узимање вибратора помаже да се ослободите након дугог дана. Мастурбација је доказан начин за ублажавање стреса и има бројне здравствене предности.

Опет, употреба вибратора не би требало да буде ограничена само на соло игру. Можете га користити да зачините ствари у спаваћој соби или помогнете у одржавању везе на даљину.

Данас имамо толико модела, препуних више функција и подешавања него што знате шта да радите са њима. Због тога, одабир једног може изгледати као немогућ задатак. Данас ћемо погледати два специфична модела – Ловенсе Лусх и Ловенсе Лусх 2 .

Заронимо дубоко у карактеристике ових производа, испитаћемо предности и недостатке и на крају ћемо вам дати препоруку. На овај начин ћете моћи да направите информисан избор и да будете задовољни куповином.

Проверите цену

Ловенсе Лусх

ловеенсе бујна рецензија

Прво ћемо причати о Ловенсе Лусху . То је заиста напредак у индустрији секс играчака. Ловенсе Лусх је закривљени вибратор који се може контролисати на даљину. Један крај је већи од другог и улази у вагину. Ипак, није превелика.

За разлику од многих других вибратора, изузетно је удобан и може се користити скоро свуда! Крива велике сијалице је посебно дизајнирана да погоди Г-тачку и максимизира задовољство.

Други крај је дугачак и танак, достиже клиторис. Садржи антену за функције даљинског управљача, док истовремено стимулише и клиторис.

Прос

Сада је време да погледамо неке од важнијих карактеристика.

  • Снага. Не дозволите да вас мала величина ове играчке завара. Мотор је изузетно ефикасан и производи снажне вибрације, способне да пошаљу језу по целом телу.
  • Силент. Занимљиво је да је Ловенсе Лусх изненађујуће тих за вибратор са таквом снагом. То га чини савршеним за несташније и авантуристичкије типове који воле да експериментишу са различитим локацијама, укључујући јавне просторе. На вама је – само будите креативни!
  • Вибратор је потпуно бежични што га чини изузетно лаким за употребу.
  • Долази са унапред инсталираним 7 различитих режима вибрације. Али не дозволите да вас то заустави. Слободно експериментишите и креирајте сопствене јединствене шаре уз помоћ мобилне апликације. Могућности су неограничене.
  • Водоотпоран је и веома издржљив.
  • Безбедно за тело. Материјали који се користе пажљиво су одабрани како би се осигурала његова издржљивост и у исто време а€“ обезбедила преко потребну сигурност.
  • Ловенсе Лусх се може пунити преко УСБ-а. Једно потпуно пуњење траје око 90 минута и даје вам 3,5 до 4 цела сата непрекидног коришћења, било да се ради о соло игри, јавној или на даљину преко мобилне апликације и интернет везе.

Цонс

Међутим, постоји неколико недостатака модела који неки купци наводе:

  • Често се прекида. Уређај има тенденцију да изгуби везу. Када се то догоди усред сесије, лако може да убије расположење.
  • Тешко је упарити. Неки људи имају потешкоћа да упаре уређај са својим паметним телефоном.
  • Било је случајева да Лусх умире након месец дана употребе.

Ловенсе Лусх 2

ловеенсе лусх 2 рецензија

Тренутни модел – Ловенсе Лусх 2 је друга генерација вибратора који је редизајниран и направљен чак и бољи од свог углавном успешног претходника.

Одмах ћете приметити неоспоран врхунски осећај и чврстину. Даје вам још више снаге и јаче вибрације што је једнако једној ствари – више задовољства.

Нови мотор је довољно јачи. Оно што је невероватно је да су успели да изврше ову надоградњу и да и даље задрже век батерије на атрактивних 4 сата непрекидне употребе. Упркос значајном повећању снаге, нови Ловенсе Лусх 2 је чак тиши од оригинала.

Направљен је од матираног силикона безбедног за тело за фантастичан осећај и анатомски је дизајниран да стимулише сваки део вагине. Величина није превелика, али посебне кривине у дизајну чине га више него довољним за посао. Имати га у себи није непријатно, чак можете и да ходате са њим, нема проблема. Нико не би знао.

Антена (која такође садржи дугме) се лако савија на било који начин у зависности од положаја у коме је користите. Невероватно је чврста и добро направљена. За разлику од других вибратора, овај се неће сломити након неколико употреба. Дуго ће вас усрећити.

Баш као и оригинал, Лусх 2 је водоотпоран. Не морате да бринете о томе да ли ћете га поквасити – користите га где год желите – у кади, тушу, базену или чак у океану! Чишћење је једноставно – само користите мало воде и сапуна и све је спремно!

Ловенсе Лусх вибратори су увек били дискрециони и нови не разочаравају. Тиши је, удобнији, а такође је компатибилан са Аппле Ватцх-ом. Поврх свега – има најдужи опсег контроле од свих секс играчака које контролише Блуетоотх.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=6ВАеЕПнЕППс
ИоуТубе видео

Функције везане за апликације

Све функције везане за апликације подржавају и оригинални Ловенсе Лусх као и Лусх 2.

Да бисте у потпуности искористили све кул погодности, преузмите апликацију Лусх Ремоте. Невероватно је једноставан за коришћење, а његово подешавање је питање неколико минута.

Само се региструјте и упарите телефон са уређајем. Можете да додате свог партнера у контроле уређаја једноставним тражењем његовог корисничког имена и готови сте. Ваше подешавање за играње на даљину је завршено за трен ока!

Ту је и Виндовс апликација за радну површину. За то је потребан Ловенсе УСБ Блуетоотх адаптер, али ради као шарм са било којим лаптопом или персоналним рачунаром.

  • Једна заиста добра карактеристика је синхронизација музике. Ово вам омогућава да синхронизујете вибрације са ритмом песме по вашем избору. Физичка стимулација у комбинацији са звуком чини узбудљиво и незаборавно искуство.
  • Вибрација активирана звуком је још једна сјајна карактеристика која је прилично разумљива – Ловенсе Лусх детектује звукове који долазе из околине и као резултат тога, вибрације се активирају. Ово отвара толико нових могућности. На вама је да истражите светске звуке и претворите их у слатко задовољство. Вибрације које се активирају звуком ће радити још боље са новим моделом због повећане снаге. Ово обезбеђује још екстатичније искуство.
  • Подржава режим Синц Тогетхер што значи да можете контролисати више играчака са истим телефоном. Ако и ви и ваш партнер имате Ловенсе Лусх, можете преузети обоје и провести се изванредно.

Имајте на уму да не морате нужно да користите Лусх 2 са апликацијом. Постоји и опција за ручну употребу која користи предност тог дугмета о којем смо говорили у горњем делу уређаја тако да можете да га користите ван мреже.

На први поглед, ова два модела могу изгледати прилично слично, али можемо вас уверити да постоје значајне разлике. Два уређаја деле многе исте функције, али новији модел има бољи хардвер, који појачава задовољство и увелико побољшава перформансе.

лусх 2 вс оригинал лусх

Прос

Ловенсе Лусх 2 је далеко бољи од свог претходника – ево зашто.

  • Моћан. Нови мотор је много снажнији од оригиналног.
  • Силент. Упркос огромном мотору, вибратор је тих – највише око 45 децибела. За референцу, то је мање од обичног разговора!
  • Боља веза. Нема више досадних прекида ваших сесија.
  • Повећан Блуетоотх домет. Домет стајања до 45 стопа и домет седења 30 стопа.
  • Дуготрајна батерија. Корисници наводе да батерија одржава свој капацитет чак и након вишеструких употреба.

Цонс

Рецензије купаца Ловенсе Лусх 2 јасно показују да је то значајно побољшање у односу на оригинални модел и чини се да су недостаци претходног модела отклоњени.

(Очигледни) победник

Уз све то, ево наше коначне пресуде.

Апсолутни победник је Ловенсе Лусх 2 . Нова верзија је преуређена и има приметно побољшане карактеристике и перформансе које је чине супериорном у односу на оригиналну и вредном куповине. За свој новац добијате много више новца него што бисте добили од првог модела.

Коришћење вибратора је одличан начин да одржите романсу у вези на даљину, зачините ствари у кревету са својим партнером или једноставно учините себе срећним. Играчка попут Ловенсе Лусх 2 ће задовољити све ваше потребе.

Користите га сами када се пробудите или завршите дуг дан са праском. Појачајте предигру, одржите своју везу на даљину. Савршен је за авантуристе који уживају у јавној игри. Ово је, наравно, (панталоне) најбољи вибратор на даљинско управљање. Нећете пожалити што сте га добили.

Због суштине ове врсте производа, важно је схватити да је квалитет кључан. Желите да добијете најбољи могући квалитет и не правите компромисе јер служи веома интимној сврси.

То је нешто што стављате у себе, зато водите рачуна о безбедности и купујте производе само од реномираних, познатих произвођача и продаваца.

– Емили

Проверите цену

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *