Преглед паметног ружа за усне: врхунски АИ вибратор од Вибеасе-а?

паметни преглед ружева

Током протеклих неколико година, видели смо да дигитално доба долази пуном снагом у свет сексуалних играчака . (Дефинитивно намеравана игра игре.)

Данас на тржишту постоји низ играчака за одрасле које укључују специјалну апликацију или контролу вибрација без употребе руку како би се побољшала снага задовољства саме играчке.

Неки од ових техничких додатака нису ништа друго до шаљиви додаци који заиста немају никакву сврху осим још једне тачке на веб локацији произвођача да покуша да вас наведе да га додате у своју корпу.

Ипак, с времена на време, постоји та посебна компанија која нам доноси ту специјалну играчку која је само савршен баланс опреме нове школске технологије и старе школске харизме, јеботе, да се запитате како никада нису били мислио раније .

Овде Вибеасе Смарт кармин улази у спаваћу собу.

Вибеасе Смарт Липстицк је дискретан мали вибратор који се лако може сакрити као цев за кармин, што омогућава гласовне команде које виртуелни партнер АИ може да изврши .

У наставку ћемо детаљно испитати нову паметну играчку у овој комплетној рецензији Вибеасе Смарт кармина.

Проверите цену

Вибеасе паметни преглед ружева

Шта је овај паметни руж за усне?

Вибеасе Смарт Липстицк је најновија понуда играчака за одрасле компаније Вибеасе.

Познати по својим играчкама које су паметне у технологији, Вибеасе је такође произвео две додатне играчке у своје време на тржишту, оригинални Вибеасе , као и Естхесиа .

Међутим, Смарт Липстицк подиже Вибеасе-ову посвећеност имплементацији модерне технологије у своје уређаје за уживање на други ниво.

Овај секси мали АИ асистент одводи ствари на место које Алека или Гоогле Хоме никада нису имали, а више него вероватно, никада неће .

То је зато што Вибеасе користи технологију гласовних команди како би омогућио паметном кармину да прати команде као што је „Мекше? или а€˜Хардер?, и списак других фраза изазваних страшћу, како би се додатно прилагодиле вашим потребама и пружиле ваше задовољство.

Смарт кармин реагује гласовним сигналима као и вибрацијама .

Ако му кажете да сте уморни, понудиће вам масажу. Реци му а€œтханк иоуа€?? и то ће рећи да му недостајеш.

паметне карактеристике кармина

Шта чини овај Вибеасе руж тако посебним?

Као што сам већ поменуо, Вибеасе Смарт руж за усне изгледа потпуно скромно .

Прерушен као само још један козметички производ, савршено се уклапа у торбе за лакше путовање.

Смарт руж за усне има елегантан и аеродинамичан дизајн и направљен је од силикона који је безбедни за тело и водоотпорни.

УСБ пуњива батерија, тих, али снажан мотор и шест мануелних шаблона вибрације чине ову играчку савршеном ако само морате док сте у бекству.

Поред ручног подешавања, Смарт Липстицк се такође може користити у комбинацији са званичном апликацијом која ће омогућити да се играчка контролише на различите начине . Ови укључују:

  • Самостална употреба играчке кроз апликацију омогућава неограничене обрасце вибрације да се боље закључају у томе а€˜управо тако? Осећај.
  • Партнери на даљину , или у том случају партнери поред вас, могу да користе апликацију за побољшану игру.
  • Паметни руж за усне такође омогућава синхронизацију са мноштвом еротских аудио књига које се нуде преко апликације Вибеасе која расте и умирује у интензитету у зависности од приче.

Међутим, АИ асистент, познат као виртуелни партнер, заиста је место где се Вибеасе Смарт Липстицк истиче изнад осталих.

Користећи само свој глас, можете да прилагодите играчку својим жељама и потребама, а да вас никада не одвојите од тренутка да поново петљате са дугмадима .

Ова идеја је револуционарни концепт који може заувек променити лице индустрије секс играчака.

паметан кармин

Шта је у кутији?

Нажалост, Вибеасе Смарт Липстицк се управо појавио на мрежи, тражећи да добије средства за производњу путем Кицкстартер кампање .

Акција је завршена 7. децембра и сада је можете наручити уз попуст кликом овде .

Дакле, сазнање шта ће доћи у кутији приликом званичног покретања производње још увек је мало у ваздуху.

вибеасе кармин

Како то функционише?

Вибеасе Смарт Липстицк користи Блуетоотх технологију да вам омогући да упарите приложену апликацију за контролу ваше играчке.

На овај начин можете гласно затражити од апликације јаче или мекше вибрације, рећи јој да вас изненади за насумичне вибрације, па чак и да водите разговоре са виртуелним партнером преко апликације.

Поред тога, ваш партнер на даљину може да користи апликацију за синхронизацију вибрација са аудио-књигом да побољша игру без обзира где се он или она налази, или да се користи ручно.

Само треба да преузмете бесплатну апликацију за свој иОС или Андроид уређај .

Какав је осећај?

Силикон безбедан за тело и тих, али снажан мотор омогућавају овој играчки да пружи дубок и потпуно задовољавајући осећај задовољства који можете у потпуности да контролишете користећи само свој глас .

Ово је додало а€˜нема руку? метода контроле вам омогућава да у потпуности пригрлите задовољство које вам пружа Вибеасе Смарт кармин.

Мноштво начина на које се Смарт кармин може користити омогућава вам да га имате како год желите.

Све у свему, невероватна снага комбинована са разним опцијама чини га савршеном опцијом да оживите своје фантазије, било где или кад год то желите .

паметни руж за усне

Предности паметног кармина

  • Дискретан и аеродинамичан дизајн чини Вибеасе Смарт Липстицк изузетно прикривеним и преносивим .
  • Апликација Виртуелни партнер омогућава потпуну контролу без употребе руку , омогућавајући вам да доживите сваки трачак задовољства.
  • Издржљива конструкција која побољшава карактеристике омогућавају овој играчки да пружи задовољство као ниједна друга пре ње .
  • Апликација је препуна невероватних функција, посебно за љубитеље даљине и еротике .

Недостаци паметног кармина

  • Због још увек активне Кицкстартер кампање, Вибеасе Смарт Липстицк није а€˜тестиран на терену? или до сада објављена широј јавности. То значи да ћете можда чекати тренутак пре него што можете сами да испробате једног од ових лоших момака, а ако се појаве проблеми, то може значити да се решење може дуго припремати.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=вА_УТрКСКв-ц
ИоуТубе видео

Пресуда

На крају, Вибеасе Смарт кармин је управо оно што је индустрија секс играчака чекала .

Ова играчка се може похвалити елегантним и аеродинамичним дизајном који се лако може сакрити, који је лак за путовања и укључује технологију на све праве начине.

Топло бих препоручио ову играчку свима који су уморни од старих дана са ручним управљањем и траже следећу велику ствар у индустрији секс играчака .

Са Смарт Липстицк -ом, Вибеасе је редефинисао играчку за одрасле за 21. век.

Проверите цену

– Емили

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *