[Рецензија] Киироо бисер и оникс (сет секс играчака за пар на даљину)

рецензија Киироо сет за парове на даљину

Добре вести! Друга генерација комплета за пар Киироо је сада доступна. Можете да кликнете овде да прочитате нашу рецензију Оник 2 и Пеарл 2 .

Све су присутније повезане сексуалне играчке за парове на даљину. Данас, хајде да откријемо производе холандског бренда Киироо !

Да будем искрен, пратио сам Киироо доста дуго, и морам признати да сам био посебно узбуђен што сам тестирао његов пар.

Киироо је компанија основана у априлу 2013. године у Амстердаму, која има за циљ да повеже везе на даљину на нов начин.

Заиста, алати који се користе носе назив „теледилдоницс”??, односно уређаји који међусобно комуницирају преко Блуетоотх-а како би се остварила права сексуална интимност на даљину .

Велика разлика између осталих начина вођења љубави на даљину је у томе што овде заправо можете осетити покрете другог у реалном времену. Прави. Време.

Ова веза је могућа због три кључна елемента: апликације, повезаног мастурбатора, Оникса и повезаног вибратора, Пеарл.

Успут, и кликните овде ако желите да сазнате више о Киироо-у или наручите свој пар и добијете -10% ПОПУСТА користећи промо код а€œФун10а€??!

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=пОгЕКС-3ррПА
ИоуТубе видео

Ја сам лично добио веома дискретан пакет који укључује обе играчке и даћу вам своје детаљно мишљење о њима.

Ако тражите секс играчке за везе на даљину са невероватном вредношћу , требало би да размислите и о откривању оних од Ловенсе , Нора и Мак! Ево моје пуне рецензије о њима.

1. Како то функционише?

Апликација Киироо

Пре свега, то је Киироо апликација која омогућава неометано повезивање два партнера преко производа.

Веома интуитиван, чист и једноставан за коришћење, интерфејс ће вам омогућити да приступите видео ћаскању са својим партнером.

Овај софтвер, који постоји и за Мац и за ПЦ (најмање за Виндовс 7) са Блуетоотх 4.0 (или посебним Блуетоотх кључем) креирала је компанија специјализована за безбедност ваших података. Зато не брини о томе.

Преко овог софтвера моћи ћете да ажурирате и синхронизујете своје уређаје , да комуницирате са својим партнером, али и да искористите различите опције (бесплатно или за неколико долара) ако поседујете Оник (веб камере, филмови, итд.).

Када се ваш уређај повеже на Блуетоотх, можете се придружити или позвати свог партнера у ћаскање путем лозинке од шест знакова.

Соба за ћаскање има интимнију атмосферу од Скипе-а или Фацетиме-а и омогућава вам приступ различитим функцијама: микрофон, камера, поруке, цртање(!) и још много тога.

Приметили смо неколико проблема и кварова у апликацији, али технички тим Киирооа је веома осетљив и слуша своје кориснике.

2. Преглед Бисера, за њу

киироо бисерни преглед

Пеарл је елегантан вибратор са благом кривином, идеалан за стимулисање Г тачке.

Производ је прекривен веома меким, здравим силиконом без фталата. Наравно, Пеарл је водоотпоран и може бити веома једноставан за чишћење .

Унутар Бисера се налази пет вибрирајућих прстенова који, осим што прикупљају информације о покретима и преносе их на Оникс, такође примају покрете од ажурирања од 18. новембра 2015!

Садржај бисерне кутије:

  • Бисер ( дух !)
  • Кутија
  • Џеп за складиштење
  • Мицро-УСБ кабл за пуњење (3 сата пуњења за 1 сат употребе)
  • Картица за аутентификацију за апликацију
  • Картица која се односи на онлајн приручнике
  • Узорак мазива

Што се тиче његовог соло режима, све што треба да урадите је да притиснете главно дугме на неколико секунди да би се појавило црвено светло.

Ово ће затим укључити Пеарл као и његов Блуетоотх, како би се користио са другим даљинским производом.

Али ако поново притиснете дугме, моћи ћете да изаберете један од пет различитих ритмова: три континуиране вибрације мање или више интензивне, неправилан и спор ритам и на крају брзо и снажно пулсирање.

3. Рецензија Оникса, за њега

киироо оникс преглед

Оник је мастурбатор за мушкарце са 10 прстенова који се скупљају у ритму или као одговор на покрет Бисера (за стрејт парове) или другог Оникса (за геј парове).

Киироо истиче своје партнерство са брендом Флесхлигхт , светским лидером у области мастурбатора, који је овде одговоран за унутрашњу мембрану.

Јасно је да холандска компанија жели да својим корисницима понуди најбољи квалитет. И то можете заиста искусити: што се тиче Бисера, резултат је сладак и успешан.

Међутим, треба напоменути да његово пажљиво одржавање захтева набавку одређених производа из Киироо онлине продавнице како би унутрашњост трајала што је дуже могуће.

Оник се може користити у соло или дуал режиму, а унутрашњост се лако уклања ради чишћења.

Садржај Оник кутије:

  • Оникс
  • Кутија
  • Микро-УСБ кабл за пуњење (3 сата пуњења за 1 сат употребе)
  • Картица за аутентификацију за апликацију
  • Картица која се односи на онлајн приручнике
  • Узорак мазива

Соло режим Оник-а састоји се од три различита режима : ручног режима који се састоји у коришћењу тачпеда присутног на уређају за стварање контракција, брзог покрета и спорог покрета.

Супротно ономе што би се могло помислити, Оник није направљен да се помера одозго према доле, већ да остане стабилан.

С друге стране, треба нагласити да је обавезна употреба мазива како би се смањило трење и сачувала унутрашњост производа, као и да би могао бити мало тиши.

4. Коначно мишљење Лонг Дистанце Фун-а

Киироо Пеарл Оник рецензија

Очигледно је да је Кииро учинио све што је било могуће да задовољи парове у вези на даљину .

Функционалности, дизајн, перформансе…

Са уредним, чистим и дискретним дизајном (комбинација црвено/бело/црно функционише веома добро), заиста се чини да имамо посла са врхунским производима који не долазе из Кине. У ствари, чак су и кутије за складиштење изузетно модерне и елегантне.

Цела ствар је чврста и има унутрашње моторе који су довољно снажни да емитују јаке вибрације.

Три елемента једном спојена нуде неупоредиво сексуално искуство на даљину . Једном заједно, Оникс и Бисер откривају свој пуни потенцијал.

Жао нам је што у погледу одговора, Оник не прима тачније покрете, али се надамо да ће ажурирање решити овај проблем.

Употреба је ипак пријатна када то узмете у обзир и прихватите нова правила игре.

А чињеница је да функционише било да сте у истој просторији, у истом граду или на десетинама хиљада километара један од другог. Без икаквог успоравања.

Иако ништа не може да замени физички и стварни контакт, ево здраве алтернативе за везе на даљину које желе да појачају своју интимност без обзира на километре.

И са добрим разлогом, замислите да се вратите кући са напорног радног дана или учења и да можете да се повежете са својом другом половином нечим више од речи.

То можете једноставно да урадите преко Скајпа, телефоном чак и СМС-ом, али овде имате тренутну и међусобну везу у реалном времену, због чега брзо заборавите да сте толико удаљени једно од другог.

Као такав, ово је корак напред без преседана за љубитеље великих удаљености!

Да ли је то почетак нове ере за љубитеље даљине?

Закључак

Упркос неким несавршеностима и чињеници да се ова врста сексуалне активности неће свидети нужно свима, Киироо производи су пријатни, веома добро завршени и заслужују да их купе све везе на даљину.

Пошто је интимност толико важна за пар, таква инвестиција представља више од куповине секс играчака. То је поново откривена сексуалност.

Пакет Оник + Пеарл је мало скуп, али ако можете да га приуштите, наставите. Заиста вреди.

Није лако унапред рећи да ли ће вам се свидети оникс и бисерни стилови, да ли се савршено уклапају у ваше навике или ћете морати да их прилагодите.

Међутим, извесно је да је Киироо позициониран међу најбољима на свом тржишту и успева подвиг повезивања хиљада парова у вези на даљину преко својих производа.

Ако желите да наручите своје Киироо производе, идите овде и користите специјални код за попуст „Фун10а€?? да добијете -10% попуста !

Ако тражите јефтиније секс играчке за парове на даљину, топло вам препоручујем да откријете Макса и Нору из Ловенсеа !

Иначе, позивам вас да откријете другу (и побољшану) генерацију Киироо играчака, у овој рецензији Оник 2 и Пеарл 2 !

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *