[Рецензија] Киироо Оник 2 & Пеарл 2 (интерактивни сет за парове)

киироо оникс 2 бисер 2

Људи који мисле да су везе на даљину лаке или нису биле у вези на даљину или никада нису биле у верној вези на даљину.

Само пар који је био веран једно другом може разумети бол што месецима не морају да виде лице једно другом и да осећају једно друго тело .

Да, има више проблема и већих проблема осим секса, али док је свет заузет покушавајући да пронађе решења за менталне и емоционалне проблеме, једна компанија је већ смислила узбудљив начин да реши проблем секса на даљину однос.

Ово решење, које је предложио и креирао Киироо, зове се Оник 2 и Пеарл 2 Сет .

Проверите цену

И остварите -10% попуста користећи промо код „Фун10а€??! ?

??Да бисте били сигурни да не добијете лажне или покварене производе, НЕ купујте ниједну секс играчку од Амазона или Ебаи-а . Препоручујем вам да наручите само од поузданих и овлашћених дилера и званичних продавница , попут оних које сам поменуо у овом чланку. Уживати ! ?

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=ввИЕРсогн9Е
ИоуТубе видео

Шта су Киироо Оник 2 и Пеарл 2?

Најједноставније речено, ово су секс играчке са преокретом.

Ове сексуалне играчке на најбољи начин користе бежичну технологију коју можете замислити .

Замислите овај сет као пар мастурбатора (за њега) и вибратора (за њу) који вам могу помоћи да се опустите и уживате једно у другом у исто време. Ово је у основи нови начин да се додирнете, а Киироо, без сумње, познаје своје поље.

Када је у питању индустрија играчака за одрасле, постоји само неколико брендова који могу да загризу Киироо у погледу дизајна, завршне обраде и укупног изгледа уређаја . Исто се огледа у Оник 2 и Пеарл 2 .

Обоје изгледају секси, и једноставно вам се дође да их обучете и почнете да се играте без чекања.

Али тужна ствар је да пошто уређаји долазе са празном батеријом, морате да их ставите на пуњење на неколико сати и да их оперете изнутра пре него што их можете користити .

У међувремену, да видимо о чему се заправо ради.

Киироо Пеарл 2 преглед

Као што смо рекли, Оник 2 и Пеарл 2 су две различите сексуалне играчке.

Прво, долазимо до Пеарл 2. То је женски вибратор и долази са девет различитих подешавања вибрације . Ова подешавања се крећу од спорих импулса до ултра-високих вибрација.

Уређај такође реагује на додирни интерфејс што га чини модерним и лаким за коришћење.

Вибратор може да користи свака жена са било којом жељом по дужини јер је уређај прилично дугачак (скоро 7,5 инча) и производи невероватно јаке вибрације .

Са неколико додира, можете подесити уређај према вашим жељама и срећно се возити на свом малом понију.

Уређај вам такође омогућава да синхронизујете вибрације са најновијим 2Д и ВР садржајем , што га чини личним забављачем другог нивоа.

Уз то, без обзира колико сте несташни, немојте скакати на највиши ниво вибрације који овај уређај може произвести, јер би у почетку могао бити превише јак.

Преглед Киироо Оник 2

Сада долазимо на Оник 2. То је мушки мастурбатор са 3 режима и патентираним Флесхлигхт СуперСкин рукавом који вам омогућава интеракцију кожа на кожу при максималној брзини од 140 потеза у минути .

Верујте ми на реч да је ово најбољи рукав за мастурбацију који ћете икада наћи на било ком уређају широм света.

У сваком случају, враћајући се на режиме рада, Оник 2 има ручне, брзе и споре режиме пумпе.

10 прстенова присутних унутар уређаја дају му фантастичнији осећај и побољшавају његову корисност , уз 1 сат непрекидне употребе.

Слично као код Пеарл 2, Оник 2 такође реагује на додир и омогућава вам да имате секс виртуелно са својим партнером или омиљеном девојком преко ВР.

Иако две теледилдонске секс играчке носе толико снаге у себи, најбољи део је то што су лагане, преносиве и што је најбоље од свега, прилично тихе . То значи да ћете, када почнете да се возите, само ви правити сву буку.

Како се ове две играчке повезују?

Па, то је лако разумети. Пеарл 2, као и Оник 2, повезује се бежично без обзира на локацију два уређаја , захваљујући апликацији ФеелЦоннецт за иОС и Андроид .

Једном спојене, вибрације произведене у једном уређају се претварају у еквивалентне вибрације индуковане у другом уређају.

Да поједноставимо, ово значи да ако је Киироо Пеарл 2 ваше девојке повезан са вашим Киироо Оник 2 (ако сте мушкарац), и ако га обоје користите, свака промена вибрације у њеном вибратору ће произвести промену у потиску у вашем Оник 2 и обрнуто .

Дакле, пружајући вама двоје животно искуство.

То значи да овде имате вероватно једно од најбољих решења за парове на даљину на тржишту.

Као бонус, као што смо рекли, не само да се уређаји повезују једни са другима, већ им технологија коју носе такође омогућава да комуницирају са вашим омиљеним слушалицама за виртуелну стварност и да се забављају са вашим омиљеним ликовима из широког спектра доступних порно филмова.

Леп додатак за време када је ваш партнер ван мреже!

Колико су добри Оник 2 и Пеарл 2?

Ако нисте чули за Киироо, вероватно сте нови у теледилдоничким секс играчкама.

Киироо је једна компанија која долази са готовим секс играчкама које вам могу помоћи да унапредите своју игру , било да сте у вези или слободни.

Њихови дизајни и производи су иновативни, забавни и поуздани. Никада не размишљам када никоме предлажем Киироо производе и сетови Оник 2 и Пеарл 2 неће бити изузетак.

Пошто су њихови производи јединствени, не видим смисла да их не пробате док се још праве.

Овај сет Оник 2 и Пеарл 2 је један такав пример Киироо-ове иновације и бескрајне потраге за савршенством .

Закључак

По мом мишљењу, постоје три разлога зашто бисте га требали купити:

  • Прво, овај високотехнолошки комад технологије ће се побринути да вас двоје увек будете повезани без обзира на раздаљину између вас двоје
  • Друго, квалитет израде и перформансе обе играчке су фантастичне у поређењу са 1. генерацијом Оник анд Пеарл
  • Треће, чак и ако нисте у вези на даљину или ако је ваш партнер ван мреже, Пеарл 2 и Оник 2 вам обезбеђују индивидуални приступ најбољим иновацијама у забави за одрасле до сада (ВР, игрице, виртуелни секс и још много тога)

Имајте то на уму; с обзиром да се сваки од уређаја може користити самостално као уобичајени вибратор или мастурбатор, не зависите од партнера за путовања!

Препоручио бих комплет Пеарл 2 и Оник 2 свим паровима, посебно ако сте у вези на даљину . Ове играчке су поуздане, издржљиве, моћне и пре свега ? испоручује оно што обећавају.

Проверите цену

И остварите -10% попуста користећи промо код „Фун10а€??! ?

Забави се! ?

ПС: Наши пријатељи на Теледилдоницс.цо такође су рецензирали Киироо Оник 2 и Пеарл 2 , па слободно погледајте њихову рецензију ако желите!

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *