[Рецензија] ОхМиБод Есца од Киироо (вибратор за ношење који контролише апликацију)

охмибод есца рецензија

Охмибод Есца 2 је сада доступан! Кликните овде да прочитате нашу рецензију нове верзије .

Ако сте у дугој вези, вези на даљину или само желите да ствари учините мало занимљивијима са том посебном особом у спаваћој соби, ОхМиБод Есца је секс играчка о којој вреди размислити .

Овај носиви вибратор је много више од нечега дизајнираног да вам једноставно пружи задовољство.

Интерактиван је и способан за ВиФи , што значи да се ваш партнер може укључити чак и ако није са вама!

Са елегантним дизајном, фантастичним карактеристикама и распоредом вибрација – постоји значајан разлог зашто је ОхМиБод Есца омиљени уређај који лети са полица.

Вероватно сте раније чули за Ловенсе Лусх , зар не? Па, ево савршене алтернативе ако тражите вибратор Г-тачке на даљинско управљање !

У овој непристрасној рецензији ОхМиБод Есца, рећи ћу вам све што треба да знате о производу.

Иначе, наши пријатељи на Теледилдоницс.цо су такође рецензирали Есцу , па слободно погледајте њихову рецензију ако желите!

??Да бисте били сигурни да не добијете лажне или покварене производе, НЕМОЈТЕ куповати ниједну секс играчку од Амазона или Ебаи-а . Препоручујем вам да наручите само од поузданих и овлашћених дилера и званичних продавница , попут оних које сам поменуо у овом чланку. Уживати ! ?

Проверите цену

Не заборавите наш мали поклон за вас: можете добити -10% попуста користећи свој специјални код за попуст ?СЕКСТЕЦХ? ! ?

охмибод есца

Шта је ОхМиБод Есца?

Намењен паровима који су у вези на даљину, ОхМиБод Есца је креиран да одржи неку интимност која чини километре мало лакшим за руковање .

То је заправо секс играчка која се може носити, дизајнирана да жена носи и да мушкарац контролише да ли је у истој просторији или потпуно другом граду или земљи!

Морам признати да ОхМиБод Есца има заиста кул дизајн, који је секси, мекан и направљен од силикона .

Постоји одлична апликација (ОхМиБод Ремоте Апп) која је компатибилна са овом играчком, о којој ћемо се детаљније бавити касније.

Ово није ваш стандардни вибратор, то је онај који служи одређеној сврси, али и даље ради веома ефикасно да гарантује задовољство током сваке употребе !

есца охмибод

Како функционише ОхМиБод Есца?

ОхМиБод Есца је носиви вибратор са омогућеним Блуетоотх-ом који ради преко ВиФи-а.

То значи да се убацује у вагину, а затим контролише преко сопствене апликације за паметне телефоне. Апликација ОхМиБод Ремоте значи да се уређајем може контролисати са било ког места у свету све док се можете повезати .

Можда имате партнера који је тренутно у другој земљи?

Још увек можете да се осећате блиским њима захваљујући ОхМиБод Есца , који би, надамо се, требало да помогне да се магија одржи живом.

Ваш љубавник само треба да превуче прсте по екрану да би вам послао пријатне вибрације.

Такође, ако ваш партнер поседује Киироо уређај (Оник 2, Пеарл 2, ОхМиБод Фусе или Флесхлигхт Лаунцх), можете преузети апликацију ФеелЦоннецт да бисте били повезани са секс играчком свог љубавника и уживали у заиста интерактивном искуству!

охмибод-ремоте апп

Што се тиче дизајна, облик вибрирајућег јајета је дизајниран тако да вам пружи максималну могућу количину задовољства.

Играчка погађа вашу Г тачку, поред тога што постоји део који истовремено стимулише ваш клиторис .

По мом мишљењу, бренд ОхМиБод увек дизајнира и креира најфантастичније сексуалне играчке. И још једном је тачно са Есцом.

Ова ће вас посебно натерати да видите свој однос са партнером на потпуно нов начин из свих правих разлога , док заједно истражујете своју сексуалност, а да притом не дозволите да вам дистанца буде на путу.

Шта је у кутији?

ОхМиБод Есца можете набавити у званичној Киироо продавници за само 119,00 долара, а све што је укључено у кутију је сам уређај, УСБ кабл за пуњење, упутство за употребу и торбица за приватност .

Апликације ОхМиБод Ремоте и ФеелЦоннецт доступне су за преузимање на ваш паметни телефон преко продавнице апликација ( иОС или Андроид ), и то је одличан бонус који чини играчку много бољом.

Ништа друго није потребно да би се ОхМиБод Есца користио у пуном потенцијалу, иако се препоручује неко мазиво на бази воде пре уметања да би се побољшало задовољство .

есца како то ради

Прос

– Док је већина сексуалних играчака дизајнирана за мушкарце или жене, ОхМиБод Есца је намењен обема странама, а посебно онима који су у везама на даљину . Зашто не бисте уживали у Скипе сесији са својим мушкарцем, док носите ОхМиБод Есца? Он може да контролише играчку на свом крају преко апликације и заиста ће се осећати као да сте интимни једно са другим . Још боље, може да гледа како реагујете, па чак и да види вибрације преко ЛЕД дисплеја. Секс је заиста важан у здравој вези, а ОхМиБод Есца може помоћи да се то задржи, чак и ако физички не можете бити заједно све време .

– ОхМиБод Есца је заиста популаран, што је јасно видљиво из свих позитивних рецензија задовољних купаца широм света (укључујући и моје!) . Бренд ће рећи невероватне ствари о сопственим производима, али када стварни купци буду одушевљени њима, то је нешто на шта морате да обратите пажњу.

а€“ То је сексуална играчка атрактивног изгледа која пружа стимулацију клиториса и Г-тачке која је идеална за све различите врсте жена. Такође је омогућен ЛЕД који даје визуелни приказ вибрација које се дешавају.

есца унбокед

а€“ Направљен је од флексибилног силикона безбедног за тело ; не садржи латекс и друге материјале који могу изазвати алергијске реакције.

а€“ Постоји велики број различитих подешавања вибрације на ОхМиБод Есца што значи да можете уживати у вибрацијама које су меке или интензивни колико желите . Међутим, ако ваш љубавник контролише ту апликацију, нећете имати право да се изјасните о томе, па се припремите да будете дивљи!

– То је танка играчка, са којом се лако путује, а такође је и потпуно водоотпорна, тако да можете уживати у кади или под тушем ако желите нешто мало другачије. Такође је веома тих , што значи да у било ком тренутку можете дискретно уживати у ОхМиБод Есца.

Цонс

– ОхМиБод Есца је скупљи од неких играчака на тржишту, али када узмете у обзир интерактивне карактеристике, то је производ у који вреди инвестирати.

а€“ Век трајања батерије није тако дуг као код других сексуалних играчака на тржишту, тако да морате да се уверите да је ОхМиБод Есца потпуно напуњен пре сваке употребе, иначе бисте могли да будете прилично фрустрирани!

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=6фвО0ЕХк5ек

Коначна пресуда

Ако тражите сексуалну играчку коју можете користити у вези са својим партнером на даљину и учинити да се он осећа што је могуће укљученији, ОхМиБод Есца је идеалан.

Једноставан је за употребу, али и даље има много различитих функција, укључујући могућност контроле играчке помоћу апликација и Блуетоотх технологије, што је издваја од других производа.

Данас бих чак више волео да бирам између овог и једног и јединог Ловенсе Лусх !

Иако век трајања батерије није сјајан, овај вибратор нема правих недостатака .

Сада када можете да видите из овог прегледа ОхМиБод Есца све предности које су укључене, зашто не бисте увели нешто мало другачије у своју колекцију секс играчака?

Проверите цену

Узгред, ево малог поклона за вас: можете добити -10% попуста користећи свој специјални код за попуст ?СЕКСТЕЦХ? ! ?

– Емили

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *