Ве-Вибе Мокие рецензија: Најдискретнији вибратор?

ве-вибе-мокие-ревиев

Шта укључује савршен излазак са љубавником? У мојој књизи, никада не може бити потпуна без неке чудне забаве.

Штавише, откако сам открио вибрације гаћица , наставио сам ову немилосрдну потрагу за савршеним. И да вам кажем, добре је веома тешко наћи.

Већина њих или не остаје на месту или изгледају као научни експеримент направљен са доњим делом несекси бикинија из осамдесетих и неким кабловима.

Да ли је Ве-Вибе Мокие савршен вибратор за ношење ? Мрзим да будем спојлер, али није савршено. С обзиром на то, мислим да је тренутно најбољи на тржишту.

Како сам дошао до тог закључка? Па, то је управо оно што ћу вам рећи.

Држите се чврсто, јер ће ово бити туробна вожња!

Проверите цену

Шта је Ве-Вибе Мокие?

ве вибе мокие цоннецт

Значење речи мокие је одлучност , снага карактера или једноставно нерв. Управо то је идеја која стоји иза дизајна овог уређаја; да буде смео и носи га у стварном животу. Овај вибратор за гаћице се причвршћује за доњи веш помоћу магнета тако да га можете носити и уживати у скривеном режиму.

Али то је познат концепт; Ве-Вибе Мокие није једини носиви вибратор на тржишту. Велика разлика је у томе што је Ве-Вибе одличну идеју подигао на виши ниво .

Мокие је ажурирана, високотехнолошка верзија тог принципа. Компанија је додала модерне карактеристике и дизајн, а резултат је? скоро савршено.

Мало о Ве-Вибеу

Ве-Вибе уопште није нови играч када су у питању луксузне секс играчке. Заиста, продали су их више од 6 милиона широм света за само 13 година. Ово чини њихове производе најпродаванијим брендом за парове у свету.

Зашто је ово битно? Зато што то значи да Мокие подржава једна од највећих, најуспешнијих компанија у индустрији. То ми даје мало мира у погледу тога где улажем свој новац.

Специјализован за пар производа

Цела компанија је изграђена на недостатку играчака за парове да се играју заједно . Заиста, када су Брус Мурисон и Мелоди почели раних 2000-их, то је било зато што нису могли да нађу добро направљену, сигурну и удобну играчку којом би зачинили сопствени сексуални живот. Дакле, назив: Ве-вибе.

Шта је у кутији?

Ок, доста са уводима, хајде да пређемо одмах на то. Када сам први пут добио кутију, било је као да купујем производ од Аппле-а. Све, од паковања до текстуре, изгледало је луксузно .

Кутија укључује:

  • Ве-Вибе Мокие
  • Даљински управљач
  • Два магнета (један је резервни)
  • Магнетна тачка за пуњење са УСБ каблом
  • Два упутства за употребу
  • Бесплатан узорак мазива на бази воде
ве вибе мокие упутство за употребу

Одмах из кутије, спремни сте за полазак. Дозволите ми да вам кажем да је мазиво одлично .

Такође, чињеница да је Ве-Вибе Мокие потпуно водоотпоран чини га потпуно перивим. Само нанесите мало воде са сапуном, исперите и воили, ваша играчка је спремна за следећу сесију.

Како Ве-Вибе Мокие чини магију?

Мокие је веома једноставан за коришћење . Можете бирати између два режима: даљински управљач или апликација .

Обојица раде одлично. Они омогућавају вама или вашем партнеру да одаберете образац вибрације (и интензитет само у апликацији).

Свидео ми се начин на који магнетни клип држи Мокие на месту чак и када се креће. Међутим, упозоравамо да је дизајниран за уско, памучно доње рубље .

Сатенске тканине имају тенденцију да буду клизаве и можете осетити кретање и нелагодност. Такође, ношење мрежастих мрежа чини га мало нестабилнијим због тежине.

Дизајн

Што се тиче задовољства, можете изабрати оно што вам најбоље одговара. Играчка је мало већа са једне стране и довољно је гломазна да притисне право у клиторис. Са друге стране, има таласасту текстуру која је одлична за жене које уживају у мекшим и ширим вибрацијама.

Укупан осећај је мекан на додир. Мислим да је сјајно што је компанија направила ову играчку у зеленој боји морске пене да нас подсети да играчке могу бити било које боје, а не само љубичасте или розе.

Режими

Када магнетни клип направи своју магију, време је да га укључите. То можете учинити држањем предњег дугмета.

Доступним 10 режима може се приступити са даљинског управљача или апликације. Даљински се може користити у кругу од 3 метра од вибратора и апликација омогућава вама или вашем љубавнику да контролишете Мокие са било ког места на свету.

Режими су оно што бисте очекивали од било ког другог вибратора на свету. Изузетак је што можете сами да креирате шаблон . Ово се ради под ?Цустом Моде? и омогућава вам да будете креативни са својим задовољством.

Важно је рећи да сваки пут када укључите Мокие, морате позвати свог љубавника како би он или она могли да га контролишу помоћу апликације. Ово може изгледати као досадна функција, али је сјајно ако то сматрате давањем сагласности. То треба да се деси сваки пут.

Осим тога, можете једноставно користити даљински управљач .

Перформансе

ми вибратор мокси смерови

Иако ћемо детаљно говорити о томе какав је осећај у три различита сценарија, хајде да причамо о перформансама. Мали мотор унутар овог сићушног апарата заиста тутњи.

Заиста сам био пријатно изненађен његовом снагом. Не баш пријатно изненађење била је бука која је долазила са њим.

Магнетни пуњач ради одлично и потребно му је око 90 минута да се потпуно напуни. Ово ће вам дати до 90 минута непрекидне игре.

Реч савета у вези са тим; можете да измените ?идле апликацију? тајмер. Ово је функција за уштеду енергије, али може бити ноћна мора на јавном месту.

Једноставно промените подразумевану поставку од 10 минута (када је неактивна десет минута, веза између играчке и апликације пада) и повећајте то на 90 минута ако желите.

На овај начин, особа која контролише играчку из апликације имаће контролу над њом целе ноћи без потребе да се поново повеже. Ово одржава фактор изненађења ангажованим (и онај чудан такође).

Тестирање у стварном животу, како се осећа Ве-Вибе Мокие?

Сада када смо прошли кроз све техничке ствари, време је да разговарамо о томе како се Мокие осећа . Другим речима, дозволите ми да вам кажем шта ово мало чудо може да уради.

Сценарио 1 ? Ноћни излазак

Ово је била моја фантазија већ неко време и био је главни разлог куповине. Желео сам изненађење. Да свом љубавнику дам потпуну контролу и укључим додатни кинки фактор.

Размена улога моћи у вези је за мене увек нешто узбудљиво.

Носила сам широку хаљину и памучне гаћице са причвршћеним Ве-Вибе Мокие. Изашли смо на вечеру и покушали да се забавимо у ресторану.

Испоставило се да Мокие није тако тих за ту врсту места са светлом свећама и ниском музиком у позадини. Ипак, био је леп адреналински осећај када је кренуо.

После вечере, отишли ​​смо на пиће у бар и он би га палио и гасио и мењао интензитет насумичним тренуцима. Иако ми је потребан већи притисак на клиторис да бих свршио, Мокие је био крајње забаван. Осећао сам се секси, узбуђено и напаљено; савршено је обавио свој посао .

Непотребно је рећи да је то довело до ноћи упорног секса. Мислим да се кревет још тресе.

Сценарио 2 ? Играње заједно

ми Вибе Мокие решавамо проблеме

После успешног ноћног провода, одлучили смо да пробамо током секса. Оно што смо радили је играње са мојим гаћицама. За почетак, бацити се на њега док је Мокие кренуо пуном паром на мене је била права експлозија. Могао сам да осетим како сексуална енергија у соби расте док смо обоје постајали све топлији.

У тренутку продора, једноставно смо померили мој доњи веш у страну. Имајући слободне руке, могли смо наизменично да контролишемо вибрације. Било је бомбастично.

Покушали смо чак и са аналним сексом окренувши врх и пуштајући широку вибрацију да се игра са мном.

Иако више волим њихове Синц и Цхорус моделе јер је притисак већи на одређеном подручју, желим да ме натера да свршим, искуство са Мокие-ом је било боље него што сам очекивао. Није ме натерало да завршим, али је додало неке укусне ароме ономе што се дешавало.

Сценарио 3 ? Порнографија и кауч

Коначно, сам тестирао Мокие. Поставио сам окружење са порнографијом и каучем да доживим Мокие у том сценарију.

Испоставило се да ако сам га довољно притиснуо на клиторис, био је довољно моћан да ме натера да свршим. Мислим, не скине ме за два минута као мој Доки 3 , али ме је полако довело тамо.

Као самостални вибратор, мислим да служи својој сврси, али није оно за шта је дизајниран.

Оно што сам волео код тога

Као резиме, ево шта ми се допало код ове мале играчке:

  • Снажан мотор
  • Десет модова
  • Апликација Ве-цоннецт
  • Направљен од силикона безбедног за тело
  • 100% водоотпоран и перив
  • Поуздан магнетни клип
  • Беаутифул десигн
  • Одлична веза

Не толико

Ево ствари на којима би компанија могла да настави да ради:

  • Није тако тих (нарочито у режимима 2-10)
  • 90 минута пуњења значи 90 минута игре
  • Не уклапа се савршено у сваку женску анатомију
  • Не ради исправно на неким одевним предметима (посебно сатенским)

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=к8ИеЛИ4сПИ8
ИоуТубе видео

Пресуда

Ве-Вибе Мокие није савршен; рекли смо то на почетку. Иако је то истина, то је уједно и најбоља атмосфера гаћица доступна данас. Мислим да је то категорија у којој има много простора за напредак .

Штавише, човечанство још није измислило решење за све жене које ће функционисати у сваком појединачном случају.

На пример, не могу да свршим ако не осетим директан и снажан притисак на клиторис. Мокие ми не може пружити тај осећај осим ако га сам не притиснем јако.

Знам друге жене, моје пријатељице, које воле мекши додир. За њих је ово врхунска играчка која ће их натерати да сврше небројено пута .

У мом случају, Мокие се више односи на путовање него на одредиште. Могу да видим себе како се одушевљавам тиме као чудном палицом која ће ми помоћи да запалим спаваћу собу када дођем кући.

Ако тражите добру атмосферу гаћица која ће вам пружити безброј сати задовољства и забаве , то може бити то. Ниједна друга компанија не нуди исти број функција у производу врхунског квалитета као Ве-Вибе.

Да ли сте спремни да укључите тај чудан фактор? Купите Ве-Вибе Мокие већ данас и дозволите му да учини своју магију и за вас!

Проверите цену

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *