Како развеселити некога на даљину: Једноставан водич

Развеселите некога на даљину

Понекад се у вези на даљину може осећати веома усамљено. Ваш партнер је миљама далеко и они имају тежак дан, недељу или чак месец.

Може бити фрустрирајуће покушавати пронаћи начин да их насмејете и развеселите . Пожелиш да си ту да их загрлиш и кажеш да ће све бити у реду.

Ево једноставног водича за неке начине да развеселите своју другу особу у вези на даљину. Може бити бесплатно до мало скупље, али није важно док се смеју.

1. Урадите нешто што воле

уради нешто што љубав развесели везу на даљину

Да ли воле када их зовете? Или када пошаљете дугу срдачну поруку? Бити тако далеко може поставити ту баријеру између вас двоје, али то не значи да не можете учинити мале искрене радње да их развеселите ни на минут.

Када уђете у везу, чак и на даљину, морате да посматрате своју значајну другу особу. Сазнајте које мале радње радите да бисте их усрећили и запамтите их.

Било да се ради о позиву, тексту, песми или чак слици нечега што их измами осмехом, важно је да знате ове ствари и да их користите када се ваша друга особа осећа лоше. Ако нисте сигурни шта можете да урадите да их развеселите, никада није искључено да их питате.

Углавном ће вам дати искрен одговор , а овакво знање је важно за успешну и дуготрајну везу на даљину.

2. Изненадите их

изненадите их развеселити поглед на везу на даљину

Не постоји ништа боље у вези од доброг узбудљивог изненађења. Чак и уз везу на даљину, постоји много начина да изненадите своју партнерку.

Ово је још једна ствар у којој ћете морати да знате шта ваша друга друга особа воли, а шта не воли . Изненађење није добро осим ако им се не свиђа.

Постоји толико различитих начина на које можете да их изненадите, неки који коштају новац, а неки не. У доброј вези, морате да потрошите мало новца да бисте им показали да сте вољни да урадите одређене ствари за њих. Ово ће временом довести до одличне основе.

Неки начини на које можете изненадити своју битну другу су:

Изненадна путовања

Ако ваш партнер има потешкоћа у последње време, одличан начин да их развеселите јесте да их изненадите путовањем да их видите. Не мора да буде дугачак, чак може бити само дан да их изведете на састанак и загрлите их који им је тако очајнички потребан. Физичка љубав је важна у свакој вези.

Пошаљите им писмо

Примање писма од вашег партнера може вам улепшати цео дан. Зато писање искреног писма може бити одличан начин да развеселите своју другу особу са велике удаљености. Не само да би било велико изненађење када проверавају пошту, већ ће то дуго ценити.

Одмор изненађења

Свима је потребан одмор, па зашто не бисте изненадили свог партнера на даљину њиме. Ако сте приметили да се већ неко време осећају лоше, онда би за обоје била одлична ствар да заједно одете на одмор од ваших ужурбаних живота. Не само да ће ојачати вашу везу, већ ће вам помоћи и да развеселите онога кога волите.

3. Само разговарајте са њима

само разговарај са њима развесели везу на даљину

Најјефтиније и најлакше можете да их развеселите јесте да разговарате са њима. Ви сте неко коме верују и волите га, тако да када им живот понекад нанесе невољу, све што им треба је вољена особа са којом би разговарали . Будите њихова звучна плоча од поверења и дајте им савет када то одговара.

Везе, чак и оне на даљину су сјајне на тај начин. Када уђете у везу, имате везу са неким као што немате ни са ким другим. Ви сте особа којој се највише верује, па када имају лош дан само разговарајте са њима и будите уз њих.

Може бити тешко бити тако далеко јер се осећате као да не можете довољно да помогнете, али замолити их да разговарају може бити одличан начин да се осећате мало мање далеко .

4. Пошаљите им поклон

послати им поклоне развеселити везу на даљину

Понекад им мали поклон може улепшати дан знајући да размишљате о њима. Велики поклон је увек леп, али није увек неопходан.

Сачувајте велике поклоне за посебне прилике, рођендане, годишњице и празнике. Мали поклони су, с друге стране, одлични за сваку прилику , чак и ако треба да развеселите своју другу особу.

Мали поклони могу се кретати од промишљеног поклона за који знате да је ваша друга особа причала до нечега малог што сте видели и подсетили вас на њих.

Сваки промишљен поклон ће им се допасти ако долази из срца. Ове врсте поклона могу помоћи људима да се развеселе и покажу им колико мислите на њих и колико их волите .

Не морају сви поклони бити скупи. Немојте бити јефтини све време, али нема ништа лоше у нескупим поклонима за промишљене подсетнике да вам је стало до њих. Поклони не стварају и не прекидају везу, али их је лепо давати и примати.

Када видите нешто што вас подсећа на вашу значајну другу особу, покупите то за њих и пошаљите као изненађење. Улепшаће им дан и учиниће да се осећате добро што то можете учинити за њих.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=КЦ9ннкдДПјк
ИоуТубе видео

Последње мисли

Будите ту за своју значајну другу особу . Ако имају лош дан, недељу или чак месец, све што треба да урадите је да будете раме за плакање и звучна плоча за њихове проблеме.

Изненадити своју посебну особу такође може бити одличан начин да их развеселите и задржите неку искру у вези.

Не искључујте да с времена на време урадите нешто посебно да бисте их изненадили. Осим што не искључујете мале специјалне радње, оне могу бити једнако важне.

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *