Преглед Киироо Кеона: Ултимативни интерактивни мастурбатор?

киироо Кеон сектои

Ако постоји сребрна линија за веома, веома, веома мрачне облаке тренутне пандемије, са толико много одговорних који остају код куће, то је то по први пут икада; парови могу остати физички интимни без обзира да ли су удаљени десетине, стотине или хиљаде миља.

Све захваљујући неким заиста чудесним секстехнолошким иновацијама. Савршен пример тога је играчка коју ћу данас гледати: Киироо-ов потпуно нови Кеон интерактивни строкер .

Пре тога, желим да се захвалим Киироо-у што ми је послао верзију пре објављивања пре него што буде доступна средином октобра. Увек је лепо бити пожељан, посебно када је част испробати ову фасцинантну нову играчку.

Проверите цену

киироо кеон

Шта је Киироо Кеон?

Што се тиче навртки и шрафова, Кеон није једна секс играчка већ две . Основна компонента је Киироо-ов немоторизовани Феел Строкер, при чему Кеон у основи делује као моторизовано кућиште – заједно са смештајем Блуетоотх електронике.

После неколико година (три или више, ако морате да знате) као секстех рецензент, и много дуже као ентузијастичан потрошач, морам да кажем да никада нисам видео нешто слично овом поставу.

И, да будем поштен, још увек нисам сигуран како се осећам у вези са тим. Али пре него што пређем на своје опције, хајде да прођемо даље у оно што је Кеон? а шта није.

Од пријатног паковања, које поставља позорницу наглашавајући интерактивне могућности играчке, одмах сам био запањен њеном величином и тежином: прво је било близу девет инча и шест инча у пречнику и тежило је тешке две фунте!

Компонента Феел Строкер је исте дужине, али само три и неколико центиметара дебљине, и пријатно лагана са само 80 грама.

На Кеону, постоје два прекидача са обе стране јединице, које ћу детаљније истражити за тренутак, одвојене правоугаоним удубљењем где је, на врху, порт за пуњење, а изнад њега укључивање/искључивање и дугмад за контролу режима.

Да бисте повезали Феел Строкер са Кеоном, убаците га у дно и затим окрећете док не чујете задовољавајући клик. Када се заврши, Кеон ће га касније возити горе-доле и тако даље.

Такође имате опцију, користећи то дугме за режим, да Блуетоотх јединицу повежете са Киироо-овом новом апликацијом ФеелЦоннецт 3 да бисте користили сва њена интерактивна звона и звиждаљке, или ако то није ваша шоља чаја, можете једноставно да користите апликацију без ове интерактивности. У међувремену, ако желите да ствари буду још ручније, увек можете у потпуности да уклоните клизач да бисте га све користили на усамљености.

осетити строкер

Што се тога тиче, Феел Строкер је прилично импресиван сам по себи: рукав који одлично балансира конструкцију са текстуром како би пружио невероватно пријатно искуство, које се може још више увећати са моторизованим Кеоном који га вози.

Иако тренутно нису доступни, Киироо рекламира да ће око пола туцета опционих рукава ускоро бити доступно за куповину, дајући онима од нас опремљеним пенисима додатне разлоге да их покупе.

Шта је одлично код Киироо Кеона?

Кеон има много тога да понуди осим свог јединственог дизајна. Користећи уграђене контроле које сам поменуо, корисници могу? са десним?

Али синхронизовано је са апликацијом ФеелЦоннецт 3 када Кеон показује своје ствари, омогућавајући пријатно широк спектар могућности повезивања, укључујући интерактивне сајтове за образовање одраслих са секс играчкама, одређене извођаче веб камере, и дајући онима који имају опрему за виртуелну стварност да подстичу своје сексуално имерзивне активности.

Чишћење Феел Строкер-а је једноставно, јер се може уклонити без претеране гњаве или гужве, а затим нежно сапунити, залити водом и осушити. Предлажем благи сапун за суђе, иако је мој Кеон стигао са два различита мазива на бази воде и Киироо брендираним ?Интимате Тои Цлеанер.? Али нисам сигуран да ли је ово стандардно укључивање или бонус који је дошао само са мојом поновном верзијом.

кеон бундле

Мој је такође укључивао неке лепе промотивне ствари, као што је 50 бесплатних токена за сајт Киироо.Ливе? који је препун свих врста спарно модела камера? заједно са бесплатним месецом Фееквидеос чланства, где је садржај дизајниран за интеракцију са играчкама попут Кеон.

Што се тиче онога због чега смо сви овде, ако Кеон треба да буде добродошао додатак вашој торби за даљинско коришћење, прво морам да причам о претходно поменутој апликацији ФеелЦоннецт 3? а где ћу, нажалост, такође да се дотакнем зашто он и Кеон још увек имају велике недостатке које треба решити.

Како да покренете свој Киироо Кеон

Кеоново паковање је пријатно, ако не и спектакуларно, само промотивни омот јарких боја преко неупадљивог картона. Међутим, ово не би требало нужно да забрињава осим ако не желите да ваше секс играчке буду што је могуће ненаметљивије.

Унутра се налази јединица, тачније, јединице, те промотивне картице за поклоне и склопива књижица са КР кодом са упутствима на различитим језицима о томе како да га користите за преузимање Кеоновог упутства за употребу.

Чудно, иако нимало не личи на њихове производе, овај приступ – који укључује стварну, штампану књижицу – натерао ме је да помислим на Аппле и како изгледа да остављају нешто иза себе са сваким новим производом.

Није да се жалим, јер мислим да је некако кул јер смањује утицај играчке на животну средину и чини је удобнијом за читање него када је штампана ситним словима у малој књижици. Ипак, то је приметан недостатак за оне који немају паметне телефоне. Али с обзиром на то да је играчка направљена и дизајнирана са интерактивношћу на уму, они нису намењена публици.

Кеон такође долази са каблом за напајање, али, као што је типично за модерне секс играчке, без пуњача. Користио сам резервни Аппле, појачавајући моју наклоност према Мац стварима, и функционисао је прилично добро.

Нажалост, пуњење је проблематично на додир, јер је потребно четири сата за само два сата играња. То, ако га заиста прођете кроз кораке, може пасти на невероватно разочаравајућих 30 минута пре него што буде потребно да га поново напуните.

киироо кеон усе

Сада долазимо до апликације ФеелЦоннецт 3. Молим вас извините на драматичном ГРРРР , али озбиљно, Киироо, шта дођавола? Разлог за моју иритацију је што ПДФ приручник има уграђену везу за преузимање Андроид или иОС верзије апликације? али ово није права верзија .

Након што сам контактирао Киироо-а, коначно су ми указали на ажурирану верзију. После тога, ствари су ишле глаткије?иако не глатко?и убрзо сам добио Блуетоотх.

Иако је то значајно побољшање, многе функције Феел Цоннецт 3 – попут креирања плејлиста радњи, реаговања на звук или музику – још нису доступне. Надамо се да ће се ово решити пре лансирања Кеона за неколико недеља.

Такође сам био разочаран што нисам могао да покренем интерактивну забаву за одрасле. Наравно, могао бих да се повежем са одговарајућим видео записима, али када сам их пустио, зилцх, ​​нада, зиппо у одељењу за осећај и поглед. Опет, држим палчеве да Киироо поправи ово и то ускоро.

Али нисмо због тога овде, зар не? Па, не волим ово да кажем да изгледа да ако планирате да користите Кеон за сексуалне активности на даљину, можда ћете морати (и, да, можда сте то видели) да сачекате док Киироо не уради тај софтвер надоградњу.

киироо кеон феелцоннецт

Ево мог сопственог искуства. Скрштених прстију прво сам покушао да повежем своју вољену Ловенсе Нору са новом Киироо апликацијом. Али, жао ми је што морам да кажем, није успело. Мрзим да вам пукне балон, али ако мислите да би то могао бити проблем са Нором? па, није било тако што сам могао да га успешно повежем са Ловенсовом сопственом апликацијом без проблема.

Али шта је са Киироовим играчкама? На срећу, бити рецензент сектецх-а има своје предности, па сам узео свој Оник+ и покушао да га и ФеелЦоннецт 3 натерам да разговарају једни са другима.

И јесте и, нажалост, није . Мислим да иако се појавила у новој апликацији, одмах сам добио поруку да више није подржана и да би требало да користим стару апликацију – ону која не ради са Кеоном.

Озбиљно, Киироо? Једна је ствар више не подржавати старији производ, али Оник+ је далеко од застареле технологије. По трећи пут, желео бих да останем оптимиста да ће ово бити закрпљено у ФеелЦоннецт 3 надоградњи.

Ако ви и ваш партнер имате Кеон, ево неких преко потребних добрих вести јер апликација омогућава да сличне јединице комуницирају једна са другом .

Чудно, уместо да дозволи једној особи да креира једнократни кључ, а друга пристане на повезивање као што то раде друге компаније, Киироо уместо тога захтева од свих укључених да се пријаве или креирају налог са њима. Након тога, корисници се могу повезати користећи име свог профила.

Пошто нисам имао додатног Кеона около, нисам могао ово да испробам, тако да од овог писања не знам какве су заједничке контроле или узајамно реаговање на располагању.

осећам повезивање кеон

Предности Киироо Кеона

Упркос мојим критикама на рачун његовог софтвера, Кеонов хардвер је заиста одличан и пријатан за коришћење. У моје време са њим, мотори се никада нису осећали као да су ударили у ону узнемирујућу секстехнолошку језовиту долину у којој, у жељи да буде што природнија, играчка се враћа као узнемирујућа него узбуђујућа .

Ово се посебно односи на дизајн компоненте строкер. Рукав је био удобан када би требало да буде и узбуђујући када позитивно мора . Прибегавајући још једном махању својим квалификацијама, играо сам се са прилично обимним узорцима сличних играчака типа строкер, и ниједна од њих није била тако забавна за коришћење као Киироов РеалФеел? са његовим задовољством доведеним до једанаест када ови савршено дизајнирани мотори добију укључени.

Чак и са мојом фрустрацијом у вези са апликацијом ФеелЦоннецт 3, то је и даље огромно побољшање у односу на стару апликацију? и када Киироо поправи оно што је покварено, немам проблема да кажем да је то можда најбоља сектецх контрола тамо.

киироо кеон интерактивни

Недостаци Киироо Кеона

За част Киироу, имам само једну препирку са Кеоновим хардвером: то је тежина. Држећи ову сисаљку по први пут, била сам подједнако узбуђена и забринута шта ће се догодити ако је случајно испустим на ногу или, што је још горе, далеко осетљивији део моје анатомије.

Такође је први пут учинило да је коришћење прилично изазовно, јер је било потребно мало маневрисања?и огромна количина јастука?да бих га и себе довео у удобан положај, али након што је то постигнуто, никада више нисам морао да размишљам о томе.

Као што сте можда претпоставили, највећи ударац Кеон-у није сама играчка већ нова апликација. Толико да ми је, искрено, тешко да га препоручим купеима заинтересованим за еротску игру на даљину? осим ако свако нема свог Кеона, наравно.

Али чак и тако, пошто су многе његове основне карактеристике и подршка за друге играчке још увек имплементиране, то је нешто што треба озбиљно имати на уму.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=х7ДејфНцОнг
ИоуТубе видео

Пресуда: Да ли да купите Кеон?

Дакле, када се дим рашчисти, и све је речено и урађено, шта ја могу да искористим из времена проведеног са Кеоном ?

Ако сам испао мало престрог, извињавам се јер је играчка заиста одлична . Чак бих и рекао да је, када су у питању играчке типа строкер, ово врх врхунца сектецх-а, онај на који се други такмичари још увек боре да се попну.

Само је дубоко разочаравајуће што су најгласније рекламиране карактеристике Кеона, то је повезаност за играње на даљину и интерактивност са порнографским и цамгирл сајтовима, тренутно осакаћене иритантним проблемима са софтвером.

Ево у чему је ствар: иако сам псовао и поново псовао у апликацији ФеелЦоннецт 3, и даље дајем Кеону велики печат одобравања. Слажем се, за парове који желе да имају сексуално задовољство док су раздвојени током тренутне пандемије, то није најбоље, али ово је проблем са софтвером, а не његовим хардвером? што је, да будемо директно о томе, готово савршено .

Укратко, ако сте заинтересовани за активности на даљину, онда, наравно , да, требало би да размислите о куповини Кеона. Једноставно га не бих купио првог дана када се покрене, већ бих дао Киироо-у довољно времена да поправи своју апликацију ФеелЦоннецт 3.

Тада, и само тада, Кеон ће бити тамо где треба да буде: идеалан у мозгу, као и по својој сексуално пријатној снази.

Проверите цену

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *