Срећни празници за парове на даљину: Водич за преживљавање

празници парови на даљину

Празници могу бити тешки. Посебно за парове на даљину. Издржати бескрајне вечере са својим лудим рођацима без самозадовољног уздаха који делите са својим партнером? Слушате све оне слатке божићне песме када немате кога да стиснете? Недостаје вам једна особа која вас познаје боље од било кога? лудило.

Ако ви и ваш партнер на даљину желите да прођете кроз ову празничну сезону са осмехом на лицу, читајте даље. У овом водичу за преживљавање на одмору за парове на даљину, поделићемо вам неколико сјајних савета који ће сигурно зачинити ваш романтични живот. Без обзира колико сте удаљени.

Срећни празници!

Пошаљите љубавно писмо

Мислим да се сви можемо сложити. Апликације за размену порука су на све начине супериорније од слања старомодних руком писаних писама. Ипак, постоји нешто чудно примамљиво у писаној речи. Сазнање да је мастило на комаду папира хтела да постоји особа са друге стране, додаје сапарни обрт медијуму. Личније је, примамљивије, а ни најмање романтичније.

Дакле, идите у стару школу и напишите свом љубавнику епско, руком писано љубавно писмо. Реците како се осећате због њих, колико вам недостају, све ствари које желите да урадите када их поново видите. Дођавола, напиши им песму: иди у град! И не заборавите да оставите КСОКСО на дну!

Бонус савет: прелијте коверту својим омиљеним парфемом. То ће покренути срце. Још боље, приложите своју непристојну слику. Надамо се да писмо није случајно послато комшијама.

Пошаљите боцу течне радости

Постоји толико празничних традиција. Свака породица има своје, сакупљене из целог живота веселих тренутака проведених са онима које воли. Најбољи празници, међутим, имају један тајни састојак: здраву дозу пића.

А удаљеност не мора да значи да не можете уживати у пићу са својим љубавником. Који је бољи начин да се каже ?Волим те? него са алкохолом? Ако делите пиће, обоје ћете бити добро расположени. Дакле, само напред, и подигните расположење свог партнера уз мало расположења.

Узмите флашу њиховог омиљеног пића, замотајте све лепо и божићно и пошаљите је свом љубавнику. И не заборавите да и себи сипате нешто мало! Закажите састанак на Скајпу на коме ће ваш партнер отворити свој поклон и подићи ваше чаше. Ево те гледам, душо! Живели!

Завести (уз пристанак) пићем: коктел за памћење

лдр партнер

Шта је боље од чаше алкохола? Отмјену чашу алкохола, наравно! Зато сви толико воле коктеле. Празници су савршено време да се препустите коктелу или два са својим љубавником. Чак и ако су далеко.

Дакле, пошаљите свом партнеру све састојке да направи веома посебан коктел у којем ћете касније заједно уживати на скајп састанку. Савршен начин да оживите ствари је да напуните пиће афродизијацима. Знате, те ствари од којих вам срце лупа. И још неки делови.

Оставићемо по страни оне добро познате (ко би желео да пије шкољке?) и заронићемо право у најеротичнију храну икада створену: чоколаду.

Ево рецепта. Напуните чашу за мартини са три једнака дела вотке, павлаке и чоколадног сирупа. Ставите мало црвеног шећера преко обода да му дате последњи несташан додир, и воила! Направили сте врхунски, пијани, неваљали, заводљиви коктел за којим сте обоје жудели, а за којим нисте ни знали.

Пошаљите свом партнеру све састојке плус рецепт и припремите га заједно уживо на камери. Гледајте како вам се образи зарумене и како вас обоје ударају. Ко зна шта би се могло догодити када су чаше празне?

Кучка о породици заједно

Наравно, волите своју породицу. Али будимо реални: с времена на време могу да вас излуде. А лудило некако достигне тачку кључања током празника. Дакле, када се вербална туча захукта и када пире кромпир лети преко трпезарије, закључајте се у спаваћу собу и пружите руку свом партнеру. На крају крајева, ваш љубавник најбоље зна шта вас излуђује за вашом породицом.

Али давати значи примати. Будите спремни када вас позову у сред ноћи, да се латите о свим стварима које су флаширане од почетка децембра. То ће бити одлично средство за ублажавање стреса за обоје, и због тога ћете се зближити.

Направите планове за нову годину

време одмора за пар на даљину

А када завршите са зајебавањем око негативности, време је да се усредсредите на неке добре ствари! Одличан начин да превазиђете тугу због раздвојености током празника је да направите дугачку листу свих ствари које планирате да урадите у новој години.

Већ можете да испланирате све ствари које желите да радите током ваших посета једни другима у новој години. Поред једни других, наравно. Забавно је предвидјети ове тренутке и помоћи ће вам да максимално искористите своје посјете. Јер сви знамо како пролазе ове посете. Без нечега планираног, вероватно никада нећете изаћи из кревета.

Није да је то лоша ствар.

Поставите тањир за свог партнера

Чак и ако ваш драги не може да припреми вечеру, то не значи да не може да се придружи свечаности. Оставите празну столицу и спустите телефон. Повежите свог партнера тако да може бити део ваше велике празничне вечере. Можете направити лепу, пријатну вечеру за двоје. Или позовите неке од својих заједничких пријатеља да се придруже!

Када ваша породица или пријатељи стигну и махну екрану са лицем вашег партнера, ствари би се у почетку могле осећати непријатно. Али ускоро ће бити као да ваш партнер никада није отишао.

За изузетно одважне, можете усудити свог партнера (или себе!) да носите теледилдониц уређај за време вечере. Притиском на дугме подигните вибрације до максимума удесно док резате комад пилетине. Бесраман ризик, али никада нећете бити напаљенији у свом животу. Разговарајте о нечем слатком за десерт.

Божићно кување заједно

Кување вечере за целу породицу. Једни уживају у томе, други то сањају само у својим највећим ноћним морама. Шта год да осећате у вези са припремањем празничне гозбе, укључивање ваше драге на даљину у припреме је одличан начин да задржите осмех на оба лица све време.

Преносите уживо док умутите крему и мешате рижото. Поделите смех када јело безнадежно пропадне, заједно плачите када вам десерт исклизне из руку у последњем могућем тренутку. Иако наши телефони још увек не могу да емитују укус или мирисе, сцене вашег кувања ће их свакако донети.

За секси изглед можете носити кецељу, без ичега испод. Под условом да ваша породица већ не борави са вама и да вас ухвати у чину да заваравате своју вољену вештином кувања.

Несташан поклон (и отварање преко скајпа)

киироо

Куповина ствари из продавнице је ствар прошлости. Свако ко је икада купио доње рубље, играчке или таблете против дијареје у малопродајној продавници сигурно ће се сложити са мном. Бежи, судећи по изгледима благајника, када покушавам да платим своје пиће и кондоме! Ових дана све чак и индискретно шаље се у скромној смеђој кутији.

Дакле, како то можете искористити у своју корист са својом драгом на одмору преко границе? Једноставно. Купите развратну секс играчку (најбоља је она са теледилдоничким способностима!), убаците у кутију поруку на којој пише: „Не отварај а да ја не гледам“ и пошаљите је, уживајући у плодовима свог рада када стигне .

пар-сет-кинкли-гиф

Идете све ове године? Купите свом љубавнику секси доњи веш. Иди на свечану црвену боју! Ако будете имали среће, можда ће га чак носити током вашег празничног скајпа састанка док отварају друге поклоне. И не стиди се, обуци и ти нешто дрољаво!

Или купите један од оних прекрасних производа за интерактивно задовољство компаније Киироо. Интерактивни секс је будућност вођења љубави на даљину.

Уживајте у црвенилу на лицу вашег љубавника када се кутија отвори. Ко зна, можда ћете чак имати прилику да погледате његову прву употребу.

срећни празници киироо

Обавите прљави телефонски позив

Иако сте вас двоје миљама удаљени једно од другог, то не значи да не можете да разговарате једно са другим. Можда нећете моћи да се директно додирнете, али чути једни друге преко телефона може бити једнако вруће. Ако телефоном постанете врући и тешки, то је сигуран начин да оба краја линије буду задовољна.

Можда мислите да је телефонски секс помало старомодан. Ко уопште зове ових дана? Или је у питању роботски позив, или неки пријатељ који одлучи да откаже празничну вечеру у последњем тренутку (хвала друже, није било као да сам пекао ћурку четири проклета сата!)

Али верујте ми, покушајте! Оставите своје инхибиције по страни и причајте прљаво на тај телефон! Реците свом љубавнику све ствари које желите да му урадите. Или желите да они раде вама.

Желите да га учините још узбудљивијим? Користите видео ћаскање да свом партнеру пружите нешто слатко за сањање. Задиркујте их тако што ћете уживати у себи веома лепо и споро.

Они чак могу да се придруже забави. Ових дана можете да повежете обе своје омиљене сексуалне играчке и да уживате једно другом чак и преко Тихог океана. Јао, наука!

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=6звјлУ3ИЕТц

Гледај како се купам

Заслужили сте одмор од празничног стреса! А има ли бољег начина да се опустите него уз лепу, топлу купку. Пустите сву ту напетост да клизи са вас. Оперите се од свих лоших вибрација и одахните. Време је да се почастите!

Тако слатки тренуци су ретки. У духу управљања временом, зашто не бисте комбиновали свој тренутак самољубља са видео изласком са партнером. Припремите купатило, запалите свеће и пустите опуштајућу музику у позадини. Подесите телефон тако да ваш партнер има добар преглед и пустите да магија почне.

Покријте своје интимне делове мехурићима и отпухните их један по један. То ће за кратко време изазвати буктињу пламена. Сплисх спласх!

Посета изненађења

срећни празници веза на даљину

Најбољи начин да останете срећни током празника? Само реци са мном: јеби га. Јебеш све. Јебеш своју породицу и ради оно што заправо желиш.

Није битно да ли је прескупо. Купи ту авионску карту. Вози се тим возом. Поздрав тај такси. Позвоните и скочите партнеру у наручје. Обећавам ти; ништа се неће осећати боље него да се љубите, мазите и будете са оним кога волите током празника.

Зар не волите само величанствене, романтичне гестове?

Само реци својој породици да нећеш моћи да издржиш. Они ће разумети. Ако не, видећете их следеће празничне сезоне.

Ако буду имали среће.

Гледајте заједно (несташан) божићни филм

Можда нисте у позицији да посетите свог партнера ове празничне сезоне. То је срање. Али и даље можете уживати у једном од једноставних задовољстава у животу: у заједничком гледању филма.

Свако има омиљени божићни филм. Можда волите класике као што је ?То је диван живот? Или можда никада не прескочите Божић без гледања ?Сам код куће? ПОНОВО. Мажење са својим љубавником под ћебадима да бисте гледали слатки божићни филм могла би бити једна од најбољих ствари у вези са празницима.

И не морате да прескачете филмско вече само зато што ваш партнер живи далеко! Одредите датум да заједно гледате филм док о томе можете разговарати преко Скајпа. Запалите свеће и припремите своје омиљене грицкалице док сте већ код тога!

Осећаш се неваљао? Зашто не направите корак даље и препустите се заједно са својим партнером да гледате неке добре старе порнографије? Можете само уживати у представи или истовремено себи поклонити празничну љубав. Да ли сте знали да међусобна мастурбација има много предности за парове? А захваљујући чуду интернета сви ви љубитељи даљине сада такође можете уживати! То је један брз начин да дођете на Деда Мразову неваљалу листу.

Дајмо овом празнику прави срећан крај.

Хо! Хо! Хо!

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *